er79 כתב:חלאס כבר עם ההימורים האלה! לא יצא לך כבר מההימורים של השנה?
אני רק אומר, שברור שאני מעדיף את פלאניניץ' או הוארטס, אבל הסיכויים שהם יבואו הם נמוכים. אז מייק גרין הוא אופציה מצויינת, הרבה יותר טובה מבראון שעוד ינסו למכור לנו כגארד בכיר.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:חלאס כבר עם ההימורים האלה! לא יצא לך כבר מההימורים של השנה?
er79 כתב:ואני אומר לך שאם מייק גרין יחתום בקבוצה לא רק שנאבד עוד אליפות, זה גם לא יעבור בשקט בקרב האוהדים. לגבי סיכויים נמוכים-למה? עדנעכשיו לא ביצעו במכבי שום השקעה משמעותית ברכש. החליטו לשמור על היקמן במחיר מצחיק, זה אומר שירדו מלנגפורד, ופארגו כבר התמסמס להם. אני לא רואה שום סיבה מדוע הוארטס או פלאניניץ לא יכולים לקבל הצעה על סך 1.5 מליון. פשוט לא רואה.
מעין כתב:er79 כתב:ואני אומר לך שאם מייק גרין יחתום בקבוצה לא רק שנאבד עוד אליפות, זה גם לא יעבור בשקט בקרב האוהדים. לגבי סיכויים נמוכים-למה? עדנעכשיו לא ביצעו במכבי שום השקעה משמעותית ברכש. החליטו לשמור על היקמן במחיר מצחיק, זה אומר שירדו מלנגפורד, ופארגו כבר התמסמס להם. אני לא רואה שום סיבה מדוע הוארטס או פלאניניץ לא יכולים לקבל הצעה על סך 1.5 מליון. פשוט לא רואה.
פחחח, אתה אשכרה אומר פה שיש סיכוי שהוא יותר מ*נמוך* שנראה פה שחקן בקליבר ראשון?
ואל תהיה כזה בטוח. לא כל הימור בהכרח ייכשל. בשביל זה יש סקאוטינג. השנה הימורים נכשלו, אבל היו גם הימורים שהצליחו. האחוז פגיעה של מכבי בהימורים הוא בערך 50 - 50 בשנים האחרונות.
er79 כתב:מעין כתב:er79 כתב:ואני אומר לך שאם מייק גרין יחתום בקבוצה לא רק שנאבד עוד אליפות, זה גם לא יעבור בשקט בקרב האוהדים. לגבי סיכויים נמוכים-למה? עדנעכשיו לא ביצעו במכבי שום השקעה משמעותית ברכש. החליטו לשמור על היקמן במחיר מצחיק, זה אומר שירדו מלנגפורד, ופארגו כבר התמסמס להם. אני לא רואה שום סיבה מדוע הוארטס או פלאניניץ לא יכולים לקבל הצעה על סך 1.5 מליון. פשוט לא רואה.
ואל תהיה כזה בטוח. לא כל הימור בהכרח ייכשל. בשביל זה יש סקאוטינג. השנה הימורים נכשלו, אבל היו גם הימורים שהצליחו. האחוז פגיעה של מכבי בהימורים הוא בערך 50 - 50 בשנים האחרונות.
פחחחח פחחחחח. זה מה שאני אומר. שאני אגיד לך מה שווה מערך הסקאוטינג של מכבי? לא כדאי לך לשמוע. ושוב אני אומר, אני בהחלט אופטימי הפעם, לאחר אובדן האליפות, שיוחתם רכש משמעותי בעמדה מס׳ 1, ולא עוד איזה להטוטן שכונתי שכבש את חצי הגמר בליגה האיטלקית. אנחנו צריכים מנהל משחק, לא גימיק.
מעין כתב:er79 כתב:מעין כתב:er79 כתב:ואני אומר לך שאם מייק גרין יחתום בקבוצה לא רק שנאבד עוד אליפות, זה גם לא יעבור בשקט בקרב האוהדים. לגבי סיכויים נמוכים-למה? עדנעכשיו לא ביצעו במכבי שום השקעה משמעותית ברכש. החליטו לשמור על היקמן במחיר מצחיק, זה אומר שירדו מלנגפורד, ופארגו כבר התמסמס להם. אני לא רואה שום סיבה מדוע הוארטס או פלאניניץ לא יכולים לקבל הצעה על סך 1.5 מליון. פשוט לא רואה.
פחחחח פחחחחח. זה מה שאני אומר. שאני אגיד לך מה שווה מערך הסקאוטינג של מכבי? לא כדאי לך לשמוע. ושוב אני אומר, אני בהחלט אופטימי הפעם, לאחר אובדן האליפות, שיוחתם רכש משמעותי בעמדה מס׳ 1, ולא עוד איזה להטוטן שכונתי שכבש את חצי הגמר בליגה האיטלקית. אנחנו צריכים מנהל משחק, לא גימיק.
מקווה שאתה צודק.
ומייק גרין הוא לא להטטן שכונתי. הוא אמנם אמריקאי, אבל הסגנון שלו הוא לא שכונתי בכלל.
MTA2311 כתב:מעין כתב:er79 כתב:מעין כתב:er79 כתב:ואני אומר לך שאם מייק גרין יחתום בקבוצה לא רק שנאבד עוד אליפות, זה גם לא יעבור בשקט בקרב האוהדים. לגבי סיכויים נמוכים-למה? עדנעכשיו לא ביצעו במכבי שום השקעה משמעותית ברכש. החליטו לשמור על היקמן במחיר מצחיק, זה אומר שירדו מלנגפורד, ופארגו כבר התמסמס להם. אני לא רואה שום סיבה מדוע הוארטס או פלאניניץ לא יכולים לקבל הצעה על סך 1.5 מליון. פשוט לא רואה.
מקווה שאתה צודק.
ומייק גרין הוא לא להטטן שכונתי. הוא אמנם אמריקאי, אבל הסגנון שלו הוא לא שכונתי בכלל.
כמה משחקים מלאים שלו ראית?
rc4991 כתב:צ'ארלס ג'נקינס מועמד להגיע
http://www.one.co.il/Article/218663.html
מי מכיר אותו?מה היתרונות והחסקונות שלו?איך ניהול המשחק שלו?
יש לו ממוצעים יפים ולפי איך שזה נשמע מדובר בשחקן מעניין
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:צ'ארלס ג'נקינס מועמד להגיע
כמובן שמכירה, שיחק בווריורס
שיחרור מאוד מהיר של הכדור
סקורר טוב מאוד
יש לו הטעיה מטורפת, אתה לא שם לב חצי שנייה והוא לא לידך יותר
היה יכול להיות אופציה טובה(מאוד)אם היקמן היה הולך אבל אחרי ששיחררו את היקמן? אתה בעצם מביא את התאום שלו כי שניהם סקוררים מוכשרים שלא יכולים לקרוא מגרש
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:צ'ארלס ג'נקינס מועמד להגיע
כמובן שמכירה, שיחק בווריורס
שיחרור מאוד מהיר של הכדור
סקורר טוב מאוד
יש לו הטעיה מטורפת, אתה לא שם לב חצי שנייה והוא לא לידך יותר
היה יכול להיות אופציה טובה(מאוד)אם היקמן היה הולך אבל אחרי שהשאירו את היקמן? אתה בעצם מביא את התאום שלו כי שניהם סקוררים מוכשרים שלא יכולים לקרוא מגרש
שחף כתב:לא הבנתי איך מזה שחוסכים כסף פה וחוסכים כסף שם שחקן כזה בכלל מועמד. עוד מעט נשמע על אבי אבן שהולך לדלות רכזים מליגת הקיץ.
אם שחקן כזה מגיע אני אישית לא הולך לראות את הקבוצה בעונה הבאה גם בטלוויזיה, עד שרקנאטי ופדרמן לא עפים מפה על טיל. בעלים פח אשפה.
מקווה שהשם הזה זה קישקוש של פיק, אחרת חבל על הזמן ואנחנו הולכים לעוד קיץ מסריח בחסות דני את רקנאטי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־34 אורחים