אשכול המלפפונים המדכא - קאמבק של סופו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 יולי 2013, 20:22

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
אדגר פו כתב:לא יודע, בעיניי זה קצת קטנוני לבדוק מה קורה לסגלים שאנשים רושמים בפנטזיות שלהם , הם יכולים ליפול בדיוק כמו שמכבי נופלת עם הזרים שלה

זה ממש לא קטע של ליפול עם סגלי פנטזיה. זה יותר הקטע שהרבה שחקנים מוערכים/מוכחים, נעלמים מאוד מהר בעוד שלא מעט שחקנים שלא סופרים אותם כן פורצים ומצליחים בדיוק באותה מהירות.
המסקנה היא או ששחקנים "מוכחים" הם לא באמת כאלו גדולים (בדיוק כמו ששחקנים שהם לא "מוכחים " הם לא כאלו רעים) או שפשוט לא יודעים כאן איך להעריך שחקנים ומחלקים תארים כמו "מוכח" ו"חתול בשק" בלי הרבה מחשבה לפני.

אדגר פו כתב:
חוץ מזה, זה ששחקן מצליח בעונה X לעשות דברים נחמדים לא מעיד בהכרח שהוא איזה ביג שוט. אלו דברים שבודקים לאורך זמן, גם בעונות שבהן הוא משחק במקומות אחרים.

נכון. ספר את זה לכל המעירצים של פלניניץ' ומאריץ'.

אני לא ממש מבין...
אתה לוקח כמה דוגמאות (ויש מן הסתם עוד דוגמאות) וקובע מתוך זה איזשהי עובדה לא ברורה...

האם היקמן הצליח העונה יותר מדיאמנטידיס, מספאנוליס, מנבארו, מפארמר, מארויו, מתאודוסיץ', מיול או מקארול? הרי כל אחד מהם הוא שחקן מוכח, ועדיין שחקן פי אלף יותר
טוב מהיקמן שהיה חתול בשק. ולמה שלא תזכיר את כל החתולים בשק שכשלו כשלון עצום העונה ביורוליג בכלל ובמכבי בפרט?

אין כאן חוקים. יש שחקנים שמצליחים בגדול (כמו מוריס ופארגו), יש כאלה שנותנים עונות סבירות כמו היקמן ויש כאלה שכושלים בגדול כמו תומאס ומדלי. יש גם דרגות ביניים כמובן.
אבל אין חוקים, ולא משנה כמה פעמים תשים את פרקינס ואת היקמן באותו משפט או תשווה בין פרוביץ' לג'יימס. זה סתם שתי דוגמאות שמתנגנות לך יפה על התאוריה אבל לא יותר מזה.

היקמן באמת הצליח יותר מדימנטידיס ועל עובדות כאלו אני לא חושב שנוכל להתווכח. היקמן נתן עונת שיא בקריירה שלו בעוד שדיאמנטידיס נתן את העונה החלשה ביותר בזו שלו, מצא את עצמו מאבד את תפקיד הרכז המוביל לאוקיץ' ונכשל להוביל את קבוצתו להשיג משמעותי ביורוליג.
פועל, היקמן גם היה הSG הטוב ביותר שמכבי יכלה להביא אחרי לנגפורד ומעניין איך לא ראו זאת בקיץ.

בכל מקרה, אני לא קובע שום עובדה רק מציין שלא כל שחקן שמוכתר כאן כמוכח הוא באמת כזה. עצם זה שדיאמנטידיס מוזכר כאן באותו משפט עם נבארו, פארמר וספונליס מראה שלא באמת עושים כאן את ההבדל בין שם גדול לשחקן מוכח או שחקן טופ יורוליג.
פרוביץ' לא הצליח כי הוא לא באמת שחקן מוכח ואף פעם לא באמת היה כזה. כנ"ל לגבי פרקינס שלפחות אחרי הפציעה ממש לא היה שחקן מוכח וגם לא "אופציה טובה" לעמדות הגארד. גם באטיסיט היה יותר קרוב להימור מאשר לשחקן מוכח בשל גילו המופלג והירידה בקריירה.

בקיצור, אפשר לנסות להתובנן גם בחולשות של שחקנים גדולים ולנסות להעריך כיצד הם יצליחו ואפשר וסתם למתג שם גדולים כ"מוכחים" ורק בגלל זה להצהיר שהם מניה בטוחה או אופציה טובה ובלה בלה בלה.
אני ממליץ שנדע לעשות זאת גם כאשר השמות הם "פלניניץ'" ו"דיאמנטידיס", זה אפילו לא יהיה חילול קודש.

כמו כן, אני ממליץ שלא נזלזל בכל שם שאינו מוכר ונרוץ לקבוע שהוא "חתול בשק" ובלה בלה בלה. כל מקרה לגופו.
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 01 יולי 2013, 20:33, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 01 יולי 2013, 20:32

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
אדגר פו כתב:לא יודע, בעיניי זה קצת קטנוני לבדוק מה קורה לסגלים שאנשים רושמים בפנטזיות שלהם , הם יכולים ליפול בדיוק כמו שמכבי נופלת עם הזרים שלה

זה ממש לא קטע של ליפול עם סגלי פנטזיה. זה יותר הקטע שהרבה שחקנים מוערכים/מוכחים, נעלמים מאוד מהר בעוד שלא מעט שחקנים שלא סופרים אותם כן פורצים ומצליחים בדיוק באותה מהירות.
המסקנה היא או ששחקנים "מוכחים" הם לא באמת כאלו גדולים (בדיוק כמו ששחקנים שהם לא "מוכחים " הם לא כאלו רעים) או שפשוט לא יודעים כאן איך להעריך שחקנים ומחלקים תארים כמו "מוכח" ו"חתול בשק" בלי הרבה מחשבה לפני.

אדגר פו כתב:
חוץ מזה, זה ששחקן מצליח בעונה X לעשות דברים נחמדים לא מעיד בהכרח שהוא איזה ביג שוט. אלו דברים שבודקים לאורך זמן, גם בעונות שבהן הוא משחק במקומות אחרים.

אני לא ממש מבין...
אתה לוקח כמה דוגמאות (ויש מן הסתם עוד דוגמאות) וקובע מתוך זה איזשהי עובדה לא ברורה...

האם היקמן הצליח העונה יותר מדיאמנטידיס, מספאנוליס, מנבארו, מפארמר, מארויו, מתאודוסיץ', מיול או מקארול? הרי כל אחד מהם הוא שחקן מוכח, ועדיין שחקן פי אלף יותר
טוב מהיקמן שהיה חתול בשק. ולמה שלא תזכיר את כל החתולים בשק שכשלו כשלון עצום העונה ביורוליג בכלל ובמכבי בפרט?

אין כאן חוקים. יש שחקנים שמצליחים בגדול (כמו מוריס ופארגו), יש כאלה שנותנים עונות סבירות כמו היקמן ויש כאלה שכושלים בגדול כמו תומאס ומדלי. יש גם דרגות ביניים כמובן.
אבל אין חוקים, ולא משנה כמה פעמים תשים את פרקינס ואת היקמן באותו משפט או תשווה בין פרוביץ' לג'יימס. זה סתם שתי דוגמאות שמתנגנות לך יפה על התאוריה אבל לא יותר מזה.

היקמן באמת הצליח יותר מדימנטידיס ועל עובדות כאלו אני לא חושב שנוכל להתווכח. היקמן נתן עונת שיא בקריירה שלו בעוד שדיאמנטידיס נתן את העונה החלשה ביותר בסו שלו, מצא את עצמו מאבד את תפקיד הרכז המוביל לאוקיץ' ונכשל להוביל את קבוצתו להשיג משמעותי בפיינל פור.
פועל, היקמן גם היה הSG הטוב ביותר שמכבי יכלה להביא אחרי לנגפורד ומעניין איך לא ראו זאת בקיץ.

בכל מקרה, אני לא קובע שום עובדה רק מציין שלא כל שחקן שמוכתר כאן כמוכח הוא באמת כזה. עצם זה שדיאמנטידיס מוזכר כאן באותו משפט עם נבארו, פארמר וספונליס מראה שלא באמת עושים כאן את ההבדל בין שם גדול לשחקן מוכח או שחקן טופ יורוליג.
פרוביץ' לא הצליח כי הוא לא באמת שחקן מוכח ואף פעם לא באמת היה כזה. כנ"ל לגבי פרקינס שלפחות אחרי הפציעה ממש לא היה שחקן מוכח וגם לא "אופציה טובה" לעמדות הגארד. גם באטיסיט היה יותר קרוב להימור מאשר לשחקן בשל גילו המופלג והירידה בקריירה.

בקיצור, אפשר לנסות להתובנן גם בחולשות של שחקנים גדולים ולנסות להעריך כיצד הם יצליחו ואפשר וסתם למתג שם גדולים כ"מוכחים" ורק בגלל זה להצהיר שהם מניה בטוחה או אופציה טובה ובלה בלה בלה.
אני ממליץ שנדע לעשות זאת גם כאשר לשמות קורים "פלניניץ'" ו"דיאמנטידיס", זה אפילו לא יהיה חילול קודש.

כמו כן, אני ממליץ שלא נזלזל בכל שם שאינו מוכר ונרוץ לקבוע שהוא "חתול בשק" ובלה בלה בלה. כל מקרה לגופו.

אחרי המשפט המודגש הייתי אמור לא להגיב יותר, אבל אני מאמין שאולי בשעת הויכוח התבלבלת קצת... הרי גם פט קלאטיס נתן את העונה הטובה בקריירה שלו, ולעומתו טים דאנקן
וקווין גארנט נמצאים בירידה... היחסים הם בערך אותם יחסים. כשהיקמן ילמד למסור מסירה במתפרצת, או לעשות מהלך פיק אנד רול ראוי, נוכל לשים אותו ואת האות הראשונה
של דיאמנטידיס באותו משפט... הזוי.

בכל אופן, הנקודה שלך ברורה, וכתבת כבר עשרה פוסטים עם השמות פרוביץ' ופרקינס. לא זוכר כ"כ הרבה סגלי פנטזיה שהם הופיעו בהם. לא כל שם מוכר הוא שחקן טוב בהכרח,
וצריך להסתכל גם על החולשות שלהם. מסכים.
גם הנקודה השניה נכונה - לא כל חתול בשק ראוי לזלזול. מסכים.

אבל גם הנקודה של הגולשים כאן היא נכונה, והיא שכשמכבי בונה קבוצה שרק מלאה בהימורים, אי אפשר בכלל לדבר על מטרות כמו הפיינל פור. זה בכלל לא ריאלי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: אשכול המלפפונים המדכא - קאמבק של סופו?

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 יולי 2013, 20:38

לפי ספורט 5 שאראס לא ימשיך בברצלונה
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 יולי 2013, 20:41

נראה שאנחנו בקיץ של קאמבקים.... :)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 יולי 2013, 20:47

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

אדגר פו כתב:

אני לא ממש מבין...

היקמן באמת הצליח יותר מדימנטידיס ועל עובדות כאלו אני לא חושב שנוכל להתווכח. היקמן נתן עונת שיא בקריירה שלו בעוד שדיאמנטידיס נתן את העונה החלשה ביותר בסו שלו, מצא את עצמו מאבד את תפקיד הרכז המוביל לאוקיץ' ונכשל להוביל את קבוצתו להשיג משמעותי בפיינל פור.

פרוביץ' לא הצליח כי הוא לא באמת שחקן מוכח ואף פעם לא באמת היה כזה. כנ"ל לגבי פרקינס שלפחות אחרי הפציעה ממש לא היה שחקן מוכח וגם לא "אופציה טובה" לעמדות הגארד. גם באטיסיט היה יותר קרוב להימור מאשר לשחקן בשל גילו המופלג והירידה בקריירה.

אני ממליץ שנדע לעשות זאת גם כאשר לשמות קורים "פלניניץ'" ו"דיאמנטידיס", זה אפילו לא יהיה חילול קודש.

אחרי המשפט המודגש הייתי אמור לא להגיב יותר, אבל אני מאמין שאולי בשעת הויכוח התבלבלת קצת... הרי גם פט קלאטיס נתן את העונה הטובה בקריירה שלו, ולעומתו טים דאנקן
וקווין גארנט נמצאים בירידה... היחסים הם בערך אותם יחסים. כשהיקמן ילמד למסור מסירה במתפרצת, או לעשות מהלך פיק אנד רול ראוי, נוכל לשים אותו ואת האות הראשונה
של דיאמנטידיס באותו משפט... הזוי.

בכל אופן, הנקודה שלך ברורה, וכתבת כבר עשרה פוסטים עם השמות פרוביץ' ופרקינס. לא זוכר כ"כ הרבה סגלי פנטזיה שהם הופיעו בהם. לא כל שם מוכר הוא שחקן טוב בהכרח,
וצריך להסתכל גם על החולשות שלהם. מסכים.
גם הנקודה השניה נכונה - לא כל חתול בשק ראוי לזלזול. מסכים.

אבל גם הנקודה של הגולשים כאן היא נכונה, והיא שכשמכבי בונה קבוצה שרק מלאה בהימורים, אי אפשר בכלל לדבר על מטרות כמו הפיינל פור. זה בכלל לא ריאלי.

1. לא ראיתי במה דיאמנטידיס הצליח העונה יותר מהיקמן. לא ידוע לי שהוא לקח את קבוצתו (עטירת התקציב והשמות הגדולים) להשיג טוב יותר ביורוליג מאשר קבוצתו (ה"אפרורית" ו"מנוהלת ע"י קמצנים") של היקמן, לא ידוע לי שדיאמנטידיס נתן הצגות של 20-30 נקודות בשלב הטופ 16 או באיזשהו שלב העונה, לא ידוע לי שהוא העמיד מספרים טובים יותר משל היקמן, לא ידוע לי שהוא נכח ב100% ממשחקי קבוצתו, לא ידוע לי שהוא קלע בכל משחק בו שיחק וגם לא ידוע לי שהוא סיים בין עשרת מובילי היורוליג גם ברנקינג, גם בחטיפות וגם באסיסטים. יודע אחרת? סבבה.

2. בנוגע למשפט המודגש אתה טוען שמכבי לא הצליחה עם הימורים - אז מתי היא הצליחה בשנים האחרונות עם שחקנים יותר "מוכחים" - ווינייסבסקי, אנדרסון, לאזמה ולאמפה - שכ"א הרוויח כאן לפחות 650K, הובילו את מכבי להישגים טובים יותר מאשר מכבי האפרורית של העונה החולפת? ארויו המוהלל ומרכוס בראון הוטרן/החכם/הותיק/המוכח הובילו אותנו להשגים מרשימים?
אפנה לך שאת את השאלה ששאלתי את ירון והוא בחר שלא לענות עליה - מאז עידן בלאט ואולי אפילו מאז עונת פיני האחרונה - כמה זרים של מכבי שהובאו בפחות מ400K הצליחו במכבי וזכו לשחק כאן לפחות עוד עונה (כמו שכולם אוהבים)? עכשיו כמה מן הזרים הגיעו לכאן עבור 700K ומעלה הפכו לסיפורי הצלחה? כמה מהם נשארו לעוד עונה?
אז איפה היו אחוזי הצלחה טובים יותר?
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 01 יולי 2013, 20:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 יולי 2013, 20:52

קצת בהרחבה
שאראס שוחרר מבארסה, סוכנו: המו"מ עם מכבי ת"א רציני מאוד
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 45374.html

אחרי שחורציאניטיס, עוד שחקן שכיכב במדים הצהובים מתקרב לבצע קאמבק להיכל נוקיה. הקטאלונים בחרו לא להאריך את חוזהו של הרכז הליטאי בן ה-37, מה שסולל את דרכו לקבוצה של דייויד בלאט. האם יסיים את הקריירה במכבי?

אלי סהר צודק, מכבי עכשיו מנהלת את המלחמות שהיא הייתה צריכה לנהל בקיץ הקודם
טיוס, שאראס, סופו - כל השחקנים שהיא לא רצתה בקיץ הקודם פתאום היא רוצה אותם עכשיו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 01 יולי 2013, 21:07

יכול להיות שחזרה של סופו ושאראס אומרת שההנהלה אונסת את בלאט הקיץ או שלבלאט כבר לא איכפת להיאנס ?

מצד שני, אם בלאט שינה דעתו זה לגיטימי לגמרי. אני מניח שנדע יותר במשך הזמן.

ד"א, אם שאראס מגיע כנראה לא יגיע רכז נוסף בשלב הקרוב לפחות.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 01 יולי 2013, 21:10

Holiday_Armadillo כתב:קצת בהרחבה
שאראס שוחרר מבארסה, סוכנו: המו"מ עם מכבי ת"א רציני מאוד
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 45374.html

אחרי שחורציאניטיס, עוד שחקן שכיכב במדים הצהובים מתקרב לבצע קאמבק להיכל נוקיה. הקטאלונים בחרו לא להאריך את חוזהו של הרכז הליטאי בן ה-37, מה שסולל את דרכו לקבוצה של דייויד בלאט. האם יסיים את הקריירה במכבי?

אלי סהר צודק, מכבי עכשיו מנהלת את המלחמות שהיא הייתה צריכה לנהל בקיץ הקודם
טיוס, שאראס, סופו - כל השחקנים שהיא לא רצתה בקיץ הקודם פתאום היא רוצה אותם עכשיו

שאראס וסופו זה שיפור עצום ואיכותי ביחס לעונה שעברה סופו עם כל המיגבלות ( ועם הזיכרון החלש של חלק מהאוהדים ) הוא עדיין סנטר רציני וחיית פוסט אפ נדירה שכבר החזיק כמעט לבד קו קידמי של קבוצה שהגיע עד לגמר ועם כל המלפפונים החמוצים ( ג'ון בראיינט מי ? ) או החצאי סנטרים שמועמדים אני חושב שזה יהיה נהדר אם הוא יגיע ושדרוג גדול מאוד בהתחשב בעובדה ששון ג'יימס עשה שידרוג עצום .

אני אשמח לקבל את הרכז הטוב בתולדות היורוליג גם בגילו המופלג , ווינר אמיתי מוסר נדיר ( דמיינו אותו עם סופו ) ושחקן פיקאנד רול נהדר , עם תוספת של איזה רכז זול וכשרוני זה גם שדרוג ענק בעיקר לעומת ההרכב והעונה הזוועתיים של השנה .

נ.ב כשבלאט אמר לפניי כמה חודשים או שבועות ש 'לפעמים אני מתגעגע לסופו ' זה מיד הדליק לי ' נורה אדומה ' והבנתי שהוא בסך הכל הבין שטעה כשוויתר עליו , אגב אם סופו היה כל כך בעייתי כמו שחלק חושבים לא נראה לי שמישהו היה חושב להחזיר אותו .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי rc4991 » 01 יולי 2013, 21:21

סופו הוא הסנטר שאני הכי רוצה לראות פה אחרי בורוסיס כך שהוא יהיה החתמה טובה מאוד לדעתי (וכבר הסברתי למה)
אין לי בעיה ששאראס יגיע אבל רק בתנאי שיביאו רכז בכיר נוסף לצידו,השם שאני הכי רוצה במצב כזה הוא בובי בראון שיתן גם סקור ברמה גבוהה וגם יעזור בניהול המשחק
שילוב של היקמן ובראון יכול להיות מאוד מעניין ואם שאראס יצטרף אז בכלל זו תהיה שלישיה מעניינת וכשרונית
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 01 יולי 2013, 21:22

סופו, אם יחזור, זה בעיקר כי דני פדרמן חולה לו על התחת. אם האיש הזה(שביום טוב יכול לשחק 20 דקות) ושחקן בן 38 ביחד עם עוד רכז פח כמו רייס זה השמות הגדולים שפדרמן מביא העונה, אפשר לקבור גם את העונה הבאה ולהתכונן לבאה אחריה. מה שמדהים שיש פה אנשים שאשכרה מתלהבים מסגל פח שכזה, כשלפני שנתיים הייתה לנו קבוצה יותר טובה(וגם כן לא מבריקה במיוחד בעיני).
מעניין איזה הגנה בדיוק תהיה לנו עם שאראס בן 38 וסופו שגם בגיל 20 לא ידע לשמור על פיק אנד רול. פדרמן הפיל פה עוד כמה אוהדים בפח.
שחף

הודעהעל ידי אדגר פו » 01 יולי 2013, 21:25

rc4991 כתב:סופו הוא הסנטר שאני הכי רוצה לראות פה אחרי בורוסיס כך שהוא יהיה החתמה טובה מאוד לדעתי (וכבר הסברתי למה)
אין לי בעיה ששאראס יגיע אבל רק בתנאי שיביאו רכז בכיר נוסף לצידו,השם שאני הכי רוצה במצב כזה הוא בובי בראון שיתן גם סקור ברמה גבוהה וגם יעזור בניהול המשחק
שילוב של היקמן ובראון יכול להיות מאוד מעניין ואם שאראס יצטרף אז בכלל זו תהיה שלישיה מעניינת וכשרונית

לא חושב שיגיע רכז בכיר בנוסף לשאראס, מכסימום זר זול, אם בכלל.

לדעתי זה תלוי באליהו, כלומר אם הוא נשאר במכבי זה חוסך הבאה של 4 זר , כך שמכבי תוכל להביא את הזר השישי לקו האחורי ולצרף גארד זר נוסף.
אולי זה גם תלוי במה שיקרה עם אוחיון.
בכל מקרה, אם שאראס יחתום בקרוב לא חושב שיגיע זר נוסף לקו האחורי כל כך מהר אם בכלל.

שחף, זו קבוצה לשנה אחת בלבד, אני חושב שזה די צפוי. זו השנה האחרונה של בלאט כנראה. גביע היא לא תביא, אבל אולי קצת התרגשות פה ושם, גם זה משהוא.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 יולי 2013, 21:25

אדגר פו כתב:יכול להיות שחזרה של סופו ושאראס אומרת שההנהלה אונסת את בלאט הקיץ או שלבלאט כבר לא איכפת להיאנס ?

אני לא שוללת את המשפט הראשון שלך

מה שכן, אני חושבת שסופו מגיע לפה בקונסטלציה שונה כשכבר רואים שג'יימס הוא סנטר יורוליג לגיטימי וסופו יעלה מהספסל
אם גם שאראס מגיע(ואני לא שוללת שבסופו של דבר הוא יילך לפאו או ריטאס)אז אני לא נגד סופו כי הוא חייב חייב חייב מישהו שיודע להפעיל גבוהים
אין שום סיבה להביא לכאן שחקן כמו סופו, או כל סנטר\גבוה אחר כשיש סביבו שחקן שלא יודע למסור לגבוהים

עם כל התרומה של ג'יימס, תאר לך מה הוא היה עושה כאן אם היה רכז
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 01 יולי 2013, 21:33, נערך פעם אחת בסך הכל.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 01 יולי 2013, 21:27

Holiday_Armadillo כתב:
אדגר פו כתב:יכול להיות שחזרה של סופו ושאראס אומרת שההנהלה אונסת את בלאט הקיץ או שלבלאט כבר לא איכפת להיאנס ?

מה שכן, אני חושבת שסופו מגיע לפה בקונסטלציה שונה כשכבר רואים שג'יימס הוא סנטר יורוליג לגיטימי וסופו יעלה מהספסל
אם גם שאראס מגיע(ואני לא שוללת שבסופו של דבר הוא יילך לפאו או ריטאס)אז אני לא נגד סופו כי הוא חייב חייב חייב מישהו שיודע להפעיל גבוהים
אין שום סיבה להביא לכאן שחקן כמו סופו, או כל סנטר\גבוה אחר כשאין סביבו שחקן שלא יודע למסור לגבוהים

נכון, דיברנו על זה פעם בפורום. זה באמת צריך להיות משולב .
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי felix_r » 01 יולי 2013, 21:30

שחף כתב:סופו, אם יחזור, זה בעיקר כי דני פדרמן חולה לו על התחת. אם האיש הזה(שביום טוב יכול לשחק 20 דקות) ושחקן בן 38 ביחד עם עוד רכז פח כמו רייס זה השמות הגדולים שפדרמן מביא העונה, אפשר לקבור גם את העונה הבאה ולהתכונן לבאה אחריה. מה שמדהים שיש פה אנשים שאשכרה מתלהבים מסגל פח שכזה, כשלפני שנתיים הייתה לנו קבוצה יותר טובה(וגם כן לא מבריקה במיוחד בעיני).
מעניין איזה הגנה בדיוק תהיה לנו עם שאראס בן 38 וסופו שגם בגיל 20 לא ידע לשמור על פיק אנד רול. פדרמן הפיל פה עוד כמה אוהדים בפח.

וכאילו חשבת שיהיה משהו אחר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 יולי 2013, 21:34

אני מסכים וטוב שהנקודה הזו עולה כבר עכשיו. אם חלילה השחקנים האילו יכשלו אז את אצבע יצרכו להפנות אל הפדרמנים ולא להפיל הכל על בלאט כמו שעשו עם פאפאלוקאס וסופו (בקדנציה הקודמת).

מה שכן, הם מגיעים לכאן בקונטלציה קצת שונה.
בכל אופן, לדעתי הקונפסט של 3 רכזים בקבוצה די מיותר וסוללת את הפיכתו של שאראס לפאפאלוקאס 2. יהיה יותר נכון להחתים רכז זר אחר ולצרף את יותם הלפרין כגארד נוסף.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 01 יולי 2013, 21:37

אדגר פו כתב:
rc4991 כתב:סופו הוא הסנטר שאני הכי רוצה לראות פה אחרי בורוסיס כך שהוא יהיה החתמה טובה מאוד לדעתי (וכבר הסברתי למה)

לא חושב שיגיע רכז בכיר בנוסף לשאראס, מכסימום זר זול, אם בכלל.

לדעתי זה תלוי באליהו, כלומר אם הוא נשאר במכבי זה חוסך הבאה של 4 זר , כך שמכבי תוכל להביא את הזר השישי לקו האחורי ולצרף גארד זר נוסף.
אולי זה גם תלוי במה שיקרה עם אוחיון.
בכל מקרה, אם שאראס יחתום בקרוב לא חושב שיגיע זר נוסף לקו האחורי כל כך מהר אם בכלל.

שחף, זו קבוצה לשנה אחת בלבד, אני חושב שזה די צפוי. זו השנה האחרונה של בלאט כנראה. גביע היא לא תביא, אבל אולי קצת התרגשות פה ושם, גם זה משהוא.

אני מאוד מקווה שיגיע גארד בכיר לצידם אחרת זו באמת תהיה קבוצה רעה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 01 יולי 2013, 21:38

אדגר פו כתב:ד"א, אם שאראס מגיע כנראה לא יגיע רכז נוסף בשלב הקרוב לפחות.

אני די בטוח שיביאו עוד קאמבו גארד זר. אני חושב שככה גם מכרו את זה בלאט: שהוא יהיה זר שביעי, שישחק בעיקר ביורוליג ויביא מדי פעם את האקסטרה מהספסל, ושהחתמתו לא תמנע הגעה של גארד זר מוביל (יחסית למכבי).
שאראס ב-4 עונות אחרונות משחק סביב 15 דק' למשחק ביורוליג, אפילו התומכים הכי גדולים שלו מבינים שבשלב זה של הקריירה אתה לא יכול לבנות עליו כשחקן מוביל.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי rc4991 » 01 יולי 2013, 21:38

Holiday_Armadillo כתב:

אין שום סיבה להביא לכאן שחקן כמו סופו, או כל סנטר\גבוה אחר כשיש סביבו שחקן שלא יודע למסור לגבוהים

דווקא סופו זה אולי הסנטר שהכי פחות צריך רכז טהור לצידו
כל מה שצריך לעשות זה למסור לו את הכדור פנימה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 01 יולי 2013, 21:40

ואם הם יצליחו זה יהיה בזכות ההנהלה ולא בזכות בלאט... כמו שניסו להפוך את העונה הראשונה של בלאט בקדנציה הזו להצלחה מסחררת שלו ולא הצלחה של ההנהלה שהחתימה לו על הראש את סופו שסחב את מכבי על הגב ואת פארגו שצנח לו משום מקום.

אני אהיה יותר ממרוצה אם סופו ושארס יחזרו , שניהם שחקנים טובים שיחד עם היקמן סמית וג'יימס יכולים לתת בסיס טוב לקבוצה .
יוסי22

הודעהעל ידי אדגר פו » 01 יולי 2013, 21:43

אני באמת לא חושב שכדאי שתטפח ציפיות יתר לגבי גארד בכיר או יקר, לדעתי זה כבר לא יקרה.
האמת שזה באמת קצת מרגיז כשחושבים שמכבי הייתה מוכנה לשלם לפארגו 1.3 מיליון דולר אבל כשהוא לא מגיע היא כנראה תפזר את הכסף לדברים אחרים או תחסוך אותו ( השד יודע למה ), אבל זה דבר שמכבי עושה כמעט תמיד.
תזכור מה קרה אחרי שמכבי לא הצליחה להשאיר את לאנגפורד, היא לא הביאה שחקן באותו סדר גודל.

לא יודע אם זו תהיה קבוצה רעה, זו תהיה כנראה קבוצה שתרוץ עונה ואז תשתנה לגמרי בקיץ הבא עם מאמן אחר.

אבל אפשר לחשוב שהיינו מועמדים לגביע בקונסטלציה אחרת.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־16 אורחים