MTA2311 כתב:MTA2311 כתב:MTA2311 כתב:לפי הפייסבוק, מכבי התעסקה בשבוע האחרון במספר נושאים ברומו של עולם:
1. עומרי כספי פאונדיישן.
2. נבחרת הנוער.
3.פאר טסי (עדיין לא מאמין שדרך השלום יתנגן בMSG. מביך).
4. הפנינה הקולנועית 78:77.
5. עוד קצת עומרי כספי פאונדיישן, הפעם הדפסת חולצות מיוחדות לכוכבי הנבא.
6. אטרקציות קיברנטיות לילדי מכביסט VIP.
עכשיו ברור למה עמדה 4 ריקה כמו חלל הגולגולת של היינס. החבר'ה עסוקים.
והשבוע בפינה "במה מתעסקים במכבי שלושה שבועות לפני פתיחת האימונים כשחסרים שני שחקני מפתח":
1.ברכות חמות לנבחרת הנוער על החזרה לדרג א'. מרגש.
2. ברכות חמות לקהל האוהדים לרגל יום האהבה, תוך הצעה לצפייה רומנטית במיוחד ביצירה הקולנועית הנדירה- 78-77.
3. הביקור המרטיט של דייוויד בלאט במשרדי המועדון, וההענקה הקריטית והנחוצה של כרטיס מכביסט VIP.
4.משחקי קבוצת הותיקים של מכבי (הכוללת גם את הסמכות המקצועית השנייה בחוזקה במועדון והסוכן של בנדר, ניקולה) בברלין. אירוע מרגש ששווה סיקור נרחב ללא ספק.
5.הקרנה נוספת של יצירת המופת שכבר זכתה לשבחים משתפכים כגוון :"כבר נתקלתי בדרכים גרועות יותר להעביר את החופש עם הילדים", 78-77.
6. ראיון בועט ובלעדי שהינו שחזור מדוייק של הראיון בספורט 5 עם דגן יבזורי. אחסוך לכם: "לא מפחד לשבת על הספסל", "מאמין ביכולות שלי", "שום דבר לא היה סגור עם הפועל ירושלים".
7. מבצע מפתה בחנות המוצרים הרשמית של המועדון. 60(!!)% הנחה על גופיות המשחק הרשמיות. אני הייתי שמח לקנות גופייה של הפורוורד החדש דווקא.
8.עדכון על הנחיתה של פבראני.
9. תמונה של פבראני עם לוק של פרידה הכט לפני פשיטת הרגל.
10. מחמאות לקבוצת הכדורגל של המועדון ולאלוהים (זהבי).
שוב, כמו בשבוע שעבר, כל התחושות השליליות לגבי התנהלות הרכש מתפוגגות, כשברור לכל שישנם דברים חשובים יותר ששווים עיסוק קודם.
עקב שעמום תהומי ואכזבה מהחיים באופן כללי, ממשיך את הפינה "בולשיט שמכבי מתעסקת בו במקום לעשות את הדבר היחיד שהיא אמורה לעשות":
1. סיקור מרשים ומקיף של תבוסות הנבחרת במקדוניה. העובדה שמשחק בנבחרת הזאת רק שחקן אחד ממכבי (שהגיע ל15 נקודות במצטבר בערך בכל הטורניר), לא הפריעה להם להשקיע בעבודה הקריטית הזאת זמן. הקבוצה של המדינה.
2. תמונת פפראצי בלעדית של מאמן הקבוצה ועוזרו, "ממשיכים בהכנות לעונה החדשה עם בניית התרגילים, תכנית האימונים והשלמת הסגל". פה הבנתי שמשקרים לי בפרצוף. הרי כולם יודעים שאי שום קשר בין גיא גודס לבין בניית הסגל.
3. דיווח מרגש על קבוצת הנערים של המועדון שיצאה לטורניר יוקרתי בליטא. הטורניר אורגן על ידי השגרירות הישראלית וטל ברודי. מהלך מבורך, שודאי מצדיק התיייחסות מפורטת עד כאב בכל פלטפורמות התקשורת של המועדון בעשרות פוסטים ותמונות.
4.פינת הנוסטלגיה! השבוע מדובר באחד הניצחונות על רומא. לא ממש התעמקתי, יש גבול גם לשעמום שלי.
5. תזכורת נוספת לכך שמכבי הורסת לעצמה את ההכנה לעונה הבאה עם כמה משחקים מרתקים ברחבי ארצות הברית. מול מילאנו. קודם ניו יורק- מול מילאנו, אח"כ שיקאגו- מול מילאנו. למקרה ששכחתם, חוץ מתצוגת הכדורסל המשכנעת בכיכובה של עמדה 4 בצהוב: דראג בנדר ואיתי שגב, ינעים את זמנכם במחצית הכוכב פאר טסי. עוד לא קניתם כרטיס? אל דאגה, תקבלו תזכורת מדי יומיים באתר הרשמי, פייסבוק, אינסטגרם, טוויטר, יוטיוב, וייבר, לינקדאין, מייספייס ומחוברים.
6. מזל טוב לרפי בוגטין! מאמן הכדורסל הותיק, שאימן לאורך השנים כוכבי כדורסל כמו דיאנה נולאן, שריל פורד ותמר מעוז, מונה לעוזר המאמן השני של גיא גודס. מה שבטוח, זה שגם העונה הצוות יתגבש באין ספור ערבי פיצה ובירה לאחר הפסדים. ד"א, ייתכן שגיא עדיין לא מודע לעובדה שהוא מינה עוזר מאמן שני, אל תהרסו את ההפתעה.
7. ספירה לאחור של שלושה ימים לפרסום הראיון המיוחד עם הקפטן גיא פניני. מיותר לציין שאף קלישאה שחוקה לא נחסכה מכם בראיון המרגש. "אני חוזר מהפציעה חזק יותר פיזית", "הפציעה לימדה אותי המון דברים חדשים על עצמי" , "המטרה העונה היא לחזור להיות מכבי הטובה והמהנה", "הדבר הכי חשוב זה האהבה והתשוקה למשחק".
8. עדכון חם מהשעה האחרונה, לפיו קבוצת הנערים זכתה בטורניר בליטא! אין ספק שעוד מספר שנים נראה את כוכבי הקבוצה על ספסל מיטב קבוצות מרכז הטבלה בליגה הישראלית.
*בלטו בהיעדרם- דיווחים על הקרנות נוספות של הפנינה הקולנועית 78-77.
**בעודי כותב את הפוסט, קיבלתי מייל ממכביסט. חשבתי כבר שהגיעה החתמה וכל העבודה שלי ירדה לטמיון. כמובן שהיה מדובר בתזכורת נוספת לראיון עם גיא פניני.
עוד שבוע עבר, ושוב מכבי מוכיחה שהיא עובדת יותר קשה מכולנו בקיץ הזה.
סיכוי טוב שמכבי לא מתחימה אף אחד כי פדרמן אוהב תפינה שלך.