toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:הקארוסו הזה נראה טוב.. באמת לא ימצא קבוצה בנבא?
הוא כבר מצא.
הוא חתום בלייקרס.
רצות כאן שמועות שהוא לא , אני יודע...
זה לא עניין לשמועות אלא לעובדות.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:הקארוסו הזה נראה טוב.. באמת לא ימצא קבוצה בנבא?
הוא כבר מצא.
הוא חתום בלייקרס.
שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:הקארוסו הזה נראה טוב.. באמת לא ימצא קבוצה בנבא?
הוא כבר מצא.
הוא חתום בלייקרס.
זה לא עניין לשמועות אלא לעובדות.
toja27 כתב:הקארוסו הזה נראה טוב.. באמת לא ימצא קבוצה בנבא?
TAYO כתב:toja27 כתב:הקארוסו הזה נראה טוב.. באמת לא ימצא קבוצה בנבא?
חתום על חוזה דו-צדדי שמבחינתו זה אומר שאין לו שום הבטחה להיכלל בסגל ומבחינת הקבוצה שלו הם מוגבלים בכמות הפעמים שהוא יכול לשחק איתה בנבא לפני שהם מחתימים אותו על חוזה מלא עד כמה שאני מבין.
מאד לא יפתיע אם בסוף ליגת הקיץ הלייקרס ישחררו אותו מהחוזה בהסכמה הדדית. זה לא מצב אידיאלי לשחקן ואין עוד הרבה כאלה, אם בכלל, שחתומים לחוזה כזה למשך שנתיים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
קשה לי להאמין ששחקנים מהסוג הזה יעשו את המעבר לאירופה. מה רע להם בסין.החציל האצטקי כתב:אפשר לנסות ולהסתכל על ג׳רד סאלינג׳ר, שהיה מאוד דומיננטי בעונה האחרונה בסין.
שיחק בשנזן ליד טייריס רייס וניפק מספרים של 30.1 נק׳ (53.5% מהשדה, 35% לשלוש עם 1.6 למשחק, 76% מהקו עם 9.4 ביקורים למשחק), 16.6 ריבאונדים, 4.1 אסיסטים, 1.3 חטיפות ו-1.4 חסימות.
עפ״י הדיווחים, הרוויח 150,000$ לחודש (נאמר, 750,000$ בעונה הקצרה שלו שם, או כפול מזה בעונה של 10 חודשים).
סנטר שמשחק בעיקר מתחת לטבעת ולא מצטיין בהגנה, אבל מאוד מגוון התקפית וריבאונדר פנטסטי.
אפשר גם לשלוף מן האוב את שמו של רוי היברט, שישב העונה בחוץ.
הוא בסה״כ בן 31, ואמור להיות כשיר. אמנם נראה שהוא נהנה מחיי המיליונר הפורש, אבל אולי עדיין מעניין אותו לשחק קצת כדורסל לפני הפרישה.
יכול להיות אופציה מעניינת גם בהתקפה וגם בהגנה.
גל גל כתב:Christian Wood
נתן משחק יפה של 15 נקודות ו 7 ריבאונדים בליגת הקיץ
לדעתי יכול להיות תחליף מאוד טוב לבולדן , הוא גם מאוד צעיר בספטמבר יהיה בן 23
הרבה יותר אגרסיבי מבולדן בצד ההתקפי הוא מאוד מאוד ארוך ודי מזכיר לי אותו בצד ההגנתי
https://www.youtube.com/watch?v=GdVd2jxo7HE
https://www.youtube.com/watch?v=zB6CT2Za2L4
ממוצעים יפים מאוד ב גי ליג של 23 נקודות ו עשר ריבאונדים למשחק יחד עם כמעט 2 חסימות
Holiday_Armadillo כתב:חח איזה פנטזיות הולכות פה
אין אפילו קשר למציאות
שמות nba זה לא סקאוטינג והווריורס (שאת רוב הנכסים השיגו דרך הדראפט) זה לא מכביהחציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:חח איזה פנטזיות הולכות פה
אין אפילו קשר למציאות
גם הווריורס שלך היו פנטזיה לפני שהפכה למציאות.
ברוכה הבאה. זו המהות של סקאוטינג. המציאות יכולה להיות טובה מכל דמיון.
SirCharles כתב:לווד יש המון כישרון אבל לפני שאנשים מזילים ריר על ציוות שלו ושל בולדן יחד הייתי מעיף מבט בדו"ח הסקאוטינג של החולשות שלו: https://youtu.be/ua-6iCI8Mo0
בקצרה: אנוכי, נטול feel למשחק, חסר יסודות הגנתיים, שפת גוף רעה.
Holiday_Armadillo כתב:שמות nba זה לא סקאוטינג והווריורס (שאת רוב הנכסים השיגו דרך הדראפט) זה לא מכביהחציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:חח איזה פנטזיות הולכות פה
אין אפילו קשר למציאות
בוא לפחות נעשה אנלוגיות נכונות
חתיכת מגננה על הודעה שבמקורה לא הייתה מכוונת אליך בכלל (וזה בלי קשר למה שאני חושבת), אין צורך להיות שומר הסף של כל הודעה בת'רד הזההחציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמות nba זה לא סקאוטינג והווריורס (שאת רוב הנכסים השיגו דרך הדראפט) זה לא מכביהחציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:חח איזה פנטזיות הולכות פה
אין אפילו קשר למציאות
בוא לפחות נעשה אנלוגיות נכונות
שמות nba זה באבואה בואה סקאוטינג.
הווריורס שלך שלפו שחקני קצה בNBA והם היו החתיכות המשלימות הכי נכונות בסגל. ג׳בייל מגי לצורך העניין, זה שחקן שכולם מכירים ואף אחד לא הרים.
אין לי כוח להתווכח איתך, כי אני לא מבין מה את מנסה להשיג או למה אני צריך להסביר את מה שאני כותב כאן.
כבר כמה שנים טובות שאני מעלה כאן שמות של שחקני כדורסל- רלוונטיים יותר או פחות- שלטעמי יכולם להשתלב פה, אם היום ואם בעתיד.
חלק מהם אפילו סתם שמות של שחקנים ששווה לשים אליהם לב, כי יש להם כשרון לשחק ברמות הגבוהות של אירופה בהצלחה, או לפחות פוטנציאל להגיע לשם.
התגובה על ״פנטזיות בלי קשר למציאות״ שלך לא תורמת כלום. מי שקורא כאן צריך להבין לבד שהקשר בין הת׳רד למציאות נמוך.
עדיין, במבחן הזמן, הת׳רד הזה מביא שמות מעניינים לתודעה של האוהד הממוצע שלא שמע עליהם ואין לו זמן או עניין לבזבז בצפייה בליגות נידחות, משחקים בNCAA, בג׳י-ליג או בדוחו״ת סקאוטינג.
אני הכי אוהב את הת׳רד הזה, ואני אמשיך לכתוב כאן גם שמות של שחקני ליגה ז׳ או קשישי NBA שכבר יושבים בוילה שלהם ומעשנים פייסל, כי אני נהנה מזה.
ומי שלא טוב לו- יום טוב לו.
Naor116 כתב:אם אתה מביא שחקן כזה על חוזה של 3 שנים יחד עם ווילבקין ריי ובולדן יש לך בסיס שחקנים טוב לעתיד ודי צעיר , אם גם מצרפים את קולשוב וזוסמן לעסק העתיד נראה לא רע בכלל
Holiday_Armadillo כתב:חתיכת מגננה על הודעה שבמקורה לא הייתה מכוונת אליך בכלל (וזה בלי קשר למה שאני חושבת), אין צורך להיות שומר הסף של כל הודעה בת'רד הזה
ועדיין הדוגמא על הווריורס לא קשורה לכלום
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־15 אורחים