סקאוטינג V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סקאוטינג V2

הודעהעל ידי שועל » 08 יולי 2018, 00:43

toja27 כתב:
שועל כתב:
toja27 כתב:הקארוסו הזה נראה טוב.. באמת לא ימצא קבוצה בנבא?

הוא כבר מצא.
הוא חתום בלייקרס.

רצות כאן שמועות שהוא לא , אני יודע...

זה לא עניין לשמועות אלא לעובדות.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 08 יולי 2018, 00:47

שועל כתב:
toja27 כתב:
שועל כתב:

הוא כבר מצא.
הוא חתום בלייקרס.

רצות כאן שמועות שהוא לא , אני יודע...

זה לא עניין לשמועות אלא לעובדות.

אוקיי תודה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

סקאוטינג V2

הודעהעל ידי TAYO » 08 יולי 2018, 00:54

חתום על חוזה דו-צדדי שמבחינתו זה אומר שאין לו שום הבטחה להיכלל בסגל ומבחינת הקבוצה שלו הם מוגבלים בכמות הפעמים שהוא יכול לשחק איתה בנבא לפני שהם מחתימים אותו על חוזה מלא עד כמה שאני מבין.
מאד לא יפתיע אם בסוף ליגת הקיץ הלייקרס ישחררו אותו מהחוזה בהסכמה הדדית. זה לא מצב אידיאלי לשחקן ואין עוד הרבה כאלה, אם בכלל, שחתומים לחוזה כזה למשך שנתיים.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי toja27 » 08 יולי 2018, 00:56

TAYO כתב:

חתום על חוזה דו-צדדי שמבחינתו זה אומר שאין לו שום הבטחה להיכלל בסגל ומבחינת הקבוצה שלו הם מוגבלים בכמות הפעמים שהוא יכול לשחק איתה בנבא לפני שהם מחתימים אותו על חוזה מלא עד כמה שאני מבין.
מאד לא יפתיע אם בסוף ליגת הקיץ הלייקרס ישחררו אותו מהחוזה בהסכמה הדדית. זה לא מצב אידיאלי לשחקן ואין עוד הרבה כאלה, אם בכלל, שחתומים לחוזה כזה למשך שנתיים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

הבנתי תודה לך.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 08 יולי 2018, 13:39

אפשר לנסות ולהסתכל על ג׳רד סאלינג׳ר, שהיה מאוד דומיננטי בעונה האחרונה בסין.
שיחק בשנזן ליד טייריס רייס וניפק מספרים של 30.1 נק׳ (53.5% מהשדה, 35% לשלוש עם 1.6 למשחק, 76% מהקו עם 9.4 ביקורים למשחק), 16.6 ריבאונדים, 4.1 אסיסטים, 1.3 חטיפות ו-1.4 חסימות.
עפ״י הדיווחים, הרוויח 150,000$ לחודש (נאמר, 750,000$ בעונה הקצרה שלו שם, או כפול מזה בעונה של 10 חודשים).
סנטר שמשחק בעיקר מתחת לטבעת ולא מצטיין בהגנה, אבל מאוד מגוון התקפית וריבאונדר פנטסטי.

אפשר גם לשלוף מן האוב את שמו של רוי היברט, שישב העונה בחוץ.
הוא בסה״כ בן 31, ואמור להיות כשיר. אמנם נראה שהוא נהנה מחיי המיליונר הפורש, אבל אולי עדיין מעניין אותו לשחק קצת כדורסל לפני הפרישה.
יכול להיות אופציה מעניינת גם בהתקפה וגם בהגנה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 08 יולי 2018, 13:41

החציל האצטקי כתב:אפשר לנסות ולהסתכל על ג׳רד סאלינג׳ר, שהיה מאוד דומיננטי בעונה האחרונה בסין.
שיחק בשנזן ליד טייריס רייס וניפק מספרים של 30.1 נק׳ (53.5% מהשדה, 35% לשלוש עם 1.6 למשחק, 76% מהקו עם 9.4 ביקורים למשחק), 16.6 ריבאונדים, 4.1 אסיסטים, 1.3 חטיפות ו-1.4 חסימות.
עפ״י הדיווחים, הרוויח 150,000$ לחודש (נאמר, 750,000$ בעונה הקצרה שלו שם, או כפול מזה בעונה של 10 חודשים).
סנטר שמשחק בעיקר מתחת לטבעת ולא מצטיין בהגנה, אבל מאוד מגוון התקפית וריבאונדר פנטסטי.

אפשר גם לשלוף מן האוב את שמו של רוי היברט, שישב העונה בחוץ.
הוא בסה״כ בן 31, ואמור להיות כשיר. אמנם נראה שהוא נהנה מחיי המיליונר הפורש, אבל אולי עדיין מעניין אותו לשחק קצת כדורסל לפני הפרישה.
יכול להיות אופציה מעניינת גם בהתקפה וגם בהגנה.
קשה לי להאמין ששחקנים מהסוג הזה יעשו את המעבר לאירופה. מה רע להם בסין.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 08 יולי 2018, 13:45

לא רע.
אבל כמו שזה נראה כרגע, מכבי תיאלץ להוציא כסף גדול גם על עמדה 5.
אין שמות אטרקטיביים במיוחד, בטח לא במחירי רצפה.

צריך להבין שאם בולדן ממשיך (מה שמסתמן, לאור ההופעות החלשות שלו בינתיים) מכבי תיאלץ להביא שחקן שישלים אותו (וגם את קלויארו וטיוס הרזים ונמוכים), וזו משימה לא פשוטה בכלל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 08 יולי 2018, 14:14

מצחיק להגיד את זה, אבל אולי זאזא פצ׳וליה יוכל להיות אחד שיעשה את המעבר השנה לאירופה.
הווריורס לא יחדשו את החוזים של זאזא ודייויד ווסט.

זאזא כבר זקן, בן 34, ועיקר העבודה שעשה בווריורס היה לשחק מלוכלך, לסדר חסימות (כולל הsignature move של חסימה ומסירה בין הרגליים אחורה) מצויינות לקלעים, ולריב על הקרשים.
סביר להניח שלזאזא יש שוק בתור סנטר שלישי בNBA על חוזה מינימום, אבל אולי ירצה לסיים את הקריירה באירופה, שם יוכל להיות יותר דומיננטי ולסחוב עוד כמה שנים קדימה.

ביורובאסקט האחרון הראה שהוא עדיין מסוגל להיות דומיננטי גם התקפית עם 13.4 נקודות למשחק, 9.2 ריבאונדים ו1.6 אסיסטים למשחק.
בכלל, זאזא תמיד היה דומיננטי במדים הלאומיים, כך שברמה ההתקפית סביר שבאירופה נוכל לראות ממנו הרבה יותר ממה שעשה בNBA (מספרים צנועים לאורך כל הקריירה).

הוא סנטר קבוצתי נהדר. מסדר חסימות מצויינות, מוסר מצויין, קולע מעולה מהעונשין, האסל פלייר וכן... גם אחד שידפוק מרפק מתי שצריך כדי לנצח.

אני מניח שהקבוצות הטורקיות יהיו יותר רלוונטיות ויציעו לו כסף יותר משמעותי כי הוא מחזיק באזרחות טורקית, אבל המעבר לאירופה הוא אופציה אפשרית מאוד בגילו ומעמדו.

מיותר לציין שגם דייויד ווסט שחקן מעולה.
ווסט יחגוג 38 בחודש הבא. די מדהים בהתחשב בעובדה שהיה חלק משמעותי בריצות האליפות של הווריורס.
מעל 1000 משחקי NBA בחגורה. 118 משחקי פלייאוף. ניסיון עצום.
אני מניח שבגילו יישאר בליגה בקבוצה שתחפש מנהיג בחדר ההלבשה. הוא אמנם נמוך, אבל עדיין שומר מצויין, ושיחק את הפוינט-סנטר בשביל הווריורס בצורה מעוררת כבוד.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 08 יולי 2018, 15:02

גל גל כתב:Christian Wood
נתן משחק יפה של 15 נקודות ו 7 ריבאונדים בליגת הקיץ
לדעתי יכול להיות תחליף מאוד טוב לבולדן , הוא גם מאוד צעיר בספטמבר יהיה בן 23
הרבה יותר אגרסיבי מבולדן בצד ההתקפי הוא מאוד מאוד ארוך ודי מזכיר לי אותו בצד ההגנתי
https://www.youtube.com/watch?v=GdVd2jxo7HE
https://www.youtube.com/watch?v=zB6CT2Za2L4

ממוצעים יפים מאוד ב גי ליג של 23 נקודות ו עשר ריבאונדים למשחק יחד עם כמעט 2 חסימות

זה באמת שם מצויין. דיברנו עליו בעבר.
הוא נראה יותר ויותר כמו 5 בשנים האחרונות. אין לו את הfinesse כדי לשחק 4, והוא עדיין מאוד מאוד רזה (סבן פוטר עם ידיים ארוכות ששוקל 100 קילו).
הוא נתן מספרים מפלצתיים בג׳י ליג השנה: 23.3 נק׳ (54% מהשדה, 32% משלוש עם 1.2 למשחק, 80% מהקו ב7.2 טיולים לשם), 10.4 ריבאונדים, 2.2 אסיסטים, 1.8 חסימות ו1.1 חטיפות.
מצד שני: הקבוצה שלו בקושי גירדה נצחונות והייתה החלשה בליגה.

אין שאלה שיש לו כישורים גבוהים. שים עליו 10-15 קילו שריר והוא סנטר מפחיד גם בNBA כי הוא מהיר ואתלטי, ארוך ופינישר מצויין, ו-ורסטילי הגנתית, עם סקילס אמיתיים בהתקפה.
והוא אפילו לא בן 23.

זה שחקן ששווה להחתים ל-3 שנים ולשים עליו ביי-אאוט NBA גבוה.
הוא אגב שחקן של האחים פנסק, הסוכנים של אנג׳לו קלויארו וקנדריק ריי.

אני יכול להתחבר לרעיון של שני שחקני פנים רזים ואתלטיים עם בולדן ו-ווד, כשיש בצבע שני גארדים פיזיים כמו דיאנדרה וג׳ורדן המילטון, שמסוגלים לשחק קצת בפוסט.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Naor116 » 08 יולי 2018, 16:18

אם אתה מביא שחקן כזה על חוזה של 3 שנים יחד עם ווילבקין ריי ובולדן יש לך בסיס שחקנים טוב לעתיד ודי צעיר , אם גם מצרפים את קולשוב וזוסמן לעסק העתיד נראה לא רע בכלל
Naor116

הודעהעל ידי Naor116 » 08 יולי 2018, 16:25

מה אתם אומרים על נואה וונלה/צ׳נינג פריי ל5
דרק וויליאמס ל3
Naor116

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יולי 2018, 16:31

חח איזה פנטזיות הולכות פה
אין אפילו קשר למציאות
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 08 יולי 2018, 16:35

Holiday_Armadillo כתב:חח איזה פנטזיות הולכות פה
אין אפילו קשר למציאות

גם הווריורס שלך היו פנטזיה לפני שהפכה למציאות.
ברוכה הבאה. זו המהות של סקאוטינג. המציאות יכולה להיות טובה מכל דמיון.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יולי 2018, 16:36

החציל האצטקי כתב:
אין אפילו קשר למציאות

שמות nba זה לא סקאוטינג והווריורס (שאת רוב הנכסים השיגו דרך הדראפט) זה לא מכבי
בוא לפחות נעשה אנלוגיות נכונות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי SirCharles » 08 יולי 2018, 16:53

לווד יש המון כישרון אבל לפני שאנשים מזילים ריר על ציוות שלו ושל בולדן יחד הייתי מעיף מבט בדו"ח הסקאוטינג של החולשות שלו: https://youtu.be/ua-6iCI8Mo0
בקצרה: אנוכי, נטול feel למשחק, חסר יסודות הגנתיים, שפת גוף רעה.
SirCharles

הודעהעל ידי גל גל » 08 יולי 2018, 17:25

SirCharles כתב:לווד יש המון כישרון אבל לפני שאנשים מזילים ריר על ציוות שלו ושל בולדן יחד הייתי מעיף מבט בדו"ח הסקאוטינג של החולשות שלו: https://youtu.be/ua-6iCI8Mo0
בקצרה: אנוכי, נטול feel למשחק, חסר יסודות הגנתיים, שפת גוף רעה.

אם הוא היה מושלם היה ממזמן משחק ב NBA ולא היינו פוזלים לגביו

אני מאמין שהוא יכול לעשות את המעבר לאירופה ולהצליח
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 08 יולי 2018, 17:51

Holiday_Armadillo כתב:
החציל האצטקי כתב:
אין אפילו קשר למציאות

שמות nba זה באבואה בואה סקאוטינג.
הווריורס שלך שלפו שחקני קצה בNBA והם היו החתיכות המשלימות הכי נכונות בסגל. ג׳בייל מגי לצורך העניין, זה שחקן שכולם מכירים ואף אחד לא הרים.

אין לי כוח להתווכח איתך, כי אני לא מבין מה את מנסה להשיג או למה אני צריך להסביר את מה שאני כותב כאן.

כבר כמה שנים טובות שאני מעלה כאן שמות של שחקני כדורסל- רלוונטיים יותר או פחות- שלטעמי יכולם להשתלב פה, אם היום ואם בעתיד.
חלק מהם אפילו סתם שמות של שחקנים ששווה לשים אליהם לב, כי יש להם כשרון לשחק ברמות הגבוהות של אירופה בהצלחה, או לפחות פוטנציאל להגיע לשם.

התגובה על ״פנטזיות בלי קשר למציאות״ שלך לא תורמת כלום. מי שקורא כאן צריך להבין לבד שהקשר בין הת׳רד למציאות נמוך.
עדיין, במבחן הזמן, הת׳רד הזה מביא שמות מעניינים לתודעה של האוהד הממוצע שלא שמע עליהם ואין לו זמן או עניין לבזבז בצפייה בליגות נידחות, משחקים בNCAA, בג׳י-ליג או בדוחו״ת סקאוטינג.
אני הכי אוהב את הת׳רד הזה, ואני אמשיך לכתוב כאן גם שמות של שחקני ליגה ז׳ או קשישי NBA שכבר יושבים בוילה שלהם ומעשנים פייסל, כי אני נהנה מזה.

ומי שלא טוב לו- יום טוב לו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יולי 2018, 17:59

החציל האצטקי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
החציל האצטקי כתב:
אין אפילו קשר למציאות

שמות nba זה באבואה בואה סקאוטינג.
הווריורס שלך שלפו שחקני קצה בNBA והם היו החתיכות המשלימות הכי נכונות בסגל. ג׳בייל מגי לצורך העניין, זה שחקן שכולם מכירים ואף אחד לא הרים.

אין לי כוח להתווכח איתך, כי אני לא מבין מה את מנסה להשיג או למה אני צריך להסביר את מה שאני כותב כאן.

כבר כמה שנים טובות שאני מעלה כאן שמות של שחקני כדורסל- רלוונטיים יותר או פחות- שלטעמי יכולם להשתלב פה, אם היום ואם בעתיד.
חלק מהם אפילו סתם שמות של שחקנים ששווה לשים אליהם לב, כי יש להם כשרון לשחק ברמות הגבוהות של אירופה בהצלחה, או לפחות פוטנציאל להגיע לשם.

התגובה על ״פנטזיות בלי קשר למציאות״ שלך לא תורמת כלום. מי שקורא כאן צריך להבין לבד שהקשר בין הת׳רד למציאות נמוך.
עדיין, במבחן הזמן, הת׳רד הזה מביא שמות מעניינים לתודעה של האוהד הממוצע שלא שמע עליהם ואין לו זמן או עניין לבזבז בצפייה בליגות נידחות, משחקים בNCAA, בג׳י-ליג או בדוחו״ת סקאוטינג.
אני הכי אוהב את הת׳רד הזה, ואני אמשיך לכתוב כאן גם שמות של שחקני ליגה ז׳ או קשישי NBA שכבר יושבים בוילה שלהם ומעשנים פייסל, כי אני נהנה מזה.

ומי שלא טוב לו- יום טוב לו.
חתיכת מגננה על הודעה שבמקורה לא הייתה מכוונת אליך בכלל (וזה בלי קשר למה שאני חושבת), אין צורך להיות שומר הסף של כל הודעה בת'רד הזה

ועדיין הדוגמא על הווריורס לא קשורה לכלום
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 08 יולי 2018, 18:02

Naor116 כתב:אם אתה מביא שחקן כזה על חוזה של 3 שנים יחד עם ווילבקין ריי ובולדן יש לך בסיס שחקנים טוב לעתיד ודי צעיר , אם גם מצרפים את קולשוב וזוסמן לעסק העתיד נראה לא רע בכלל

זו צריכה להיות המדיניות בגדול.
שחקנים עם אפסייד לNBA, וחוזים עם ביי-אאוט לNBA. מכבי כבר תפתח אותם ותתן להם במה בטופ-יורוליג.

לגבי וונלה וצ׳נינג פריי- שניהם שחקנים עם ערך בNBA לדעתי.
וונלה עוד צעיר ככה שהסיכוי שלא יעשה חוזה נמוך מאוד.

פריי כבר בן 35, אבל הוא וטרן מוערך בליגה, ועדיין יכול לתרום לקבוצה עם שאיפות בתור גבוה שלישי.
החסרונות שלו הם בהגנה ובריבאונד, ויש לו נטייה (הגיונית, בגילו) להשליך בעיקר שלשות, ככה שההתאמה שלו כרול פלייר יותר גבוהה מסנטר מוביל.

אם נחזור לכריסטיאן ווד- זה ברור שיש לו חסרונות. אחרת הוא כבר היה שחקן NBA.
למרות כל החסרונות האלה, הוא יכול להתאים. הוא בוודאי יכול להיות רים פרוטקטור וריבאונדר באירופה. יכול להיות שיהיה לו קשה ברמה הפיזית, אבל הוא אמור להיות לפחות שומר סביר.
אני התרשמתי שיש לו אחלה feel למשחק ושפת גוף חיובית. אלה דברים שגרמו לזה שלא נבחר בדראפט, וברור שהוא עובד עליהם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 08 יולי 2018, 18:11

Holiday_Armadillo כתב:חתיכת מגננה על הודעה שבמקורה לא הייתה מכוונת אליך בכלל (וזה בלי קשר למה שאני חושבת), אין צורך להיות שומר הסף של כל הודעה בת'רד הזה

ועדיין הדוגמא על הווריורס לא קשורה לכלום

אני אגיד לך מה, אני מרגיש שהווליום שלי בת׳רד הזה הוא הכי גבוה כבר כמה שנים.
אני עושה את זה כי אני אוהב את זה באופן אישי, אבל אני ממש שמח לראות עוד אנשים מעלים שמות ומועמדים.
כיף לי לראות את גל גל שמביא שמות חדשים, וכיף לי שמעלים גם שמות מופרכים-כמעט ואפשר באמת לדבר עליהם.
זה משהו שהוא מאוד חיובי ומהנה, ואין לו מקום בפורומים או בפלטפורמות אחרות.

המטרה שלי הייתה לנסות ולהיות פחות בוטים גם כשמעבירים ביקורת (לגיטימית) על שמות שהרלוונטיות או ההגיון בהם פחות נראה לעין.
זה ת׳רד שכיף לדבר בו, וכל אחד צריך להרגיש שיש לו מקום להציע בו שמות ורעיונות, בלי לפחד מביקורת.

״הגנתי״ פה מהמקום שלי, אבל זה כי אני יכול לדבר רק מהמקום הזה.

אם תסבירי למה התכוונת בהודעה המקורית, שהייתה לא ברורה וסתם מתריסה, היה אפשר להתייחס אליה ולדבר גם עליה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־15 אורחים