דני אבדיה נבחר במקום ה 9 ע"י וושינגטון וויזארדס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה נבחר במקום ה 9 ע"י וושינגטון וויזארדס

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 דצמבר 2020, 13:54

~Box & 1~ כתב:^ התחלתי להינות יותר לקרוא את הדיונים פה בזמן משחק מאשר לצפות במשחקים עצמם של וושינגטון.

צריך לאמר את האמת, אם נדבר באחוזים נכון לעכשיו דני נותן מעצמו בהגנה 90% ובהתקפה 20%. הוא די עציץ.
ביחס לעציצות הזו, הוא באמת מוציא מספרים יפים. הרבה מעבר למה שהייתי מצפה וזה בעיקר בגלל אחוזים טובים מהשלוש ולשחק על בטוח. אבל גם דאריו שאריץ' שיחק "נכון" בעונת הרוקי שלו וזה לא קידם אותו לשום מקום. באן בי איי צריך יכולת אישית. לעשות משהו מכלום. דני קיבל היום לפחות 8 כדורים שבהם ציפו ממנו לעשות משהו מכלום ובד"כ התוצאה היתה שהוא נפטר מהכדור תוך 2 שניות.

דני לקח היום את הפול אפ ג'אמפר הראשון שלו בארבעה משחקים העונה כשהמשחק כבר היה גארבג' טיים. פטריק וויליאמס המקביל שלו שהייתי בטוח שדני ישחק היום עם הרבה אש בעיניים ורצון להוכיח לו ולקארנישובאס (שישב שם בשורה הראשונה עם חליפה, למי שזיהה) משהו, התקיף את הסל ולקח זריקות מחצי מרחק כאלה בכל הזדמנות. הוא אומנם החטיא את רובן, אבל הוא לקח זריקות של יכולת אישית. מתישהו הן יתחילו להיכנס.

מבאס להגיד אבל פטריק וויליאמס מתנהל עד עכשיו כמו שהייתי רוצה שדני יתנהל. נצמד למאמן אישי שעשה איתו עבודה אדירה בפגרת הקורונה, עבד איתו על כדרור ויצירת מצבים לעצמו, עבד איתו על עבודת רגליים, עבד איתו על היד החלשה, עבד איתו על טאץ', איפה כל אלה אצל דני? למה פטריק וויליאמס יכול לשפר את הדברים האלה בטווח כל כך קצר עד שמשחקן שיועד להיבחר באמצע סיבוב ראשון הוא הפך לבחירה 4? האם זה בגלל שלדני אין מוסר עבודה? ממש לא, לבנאדם יש מוסר עבודה פסיכי. הבעיה לדעתי טמונה בזה שהוא פשוט לא עבד על הדברים הנכונים ולא עם האנשים הנכונים. דני החליט שהמאמן האישי שלו הוא וליקו פרוביץ', האם הוא האיש לעבוד איתו על ארסנל התקפי שמתאים לאן בי איי? אני כמעט בטוח שלא. בראדלי ביל לטענת אוהדי הוויזארדס היה בסיטואציה קצת דומה בתחילת הקריירה, היה שחקן די מוגבל התקפית, הוא נצמד למאמן דרו האנלן (שהוא גם המאמן של ג'ייסון טאטום) שהתחיל לעבוד איתו במשך כמה שנים על יכולת אישית. אחד על אחד, סבסובים, תנועות צדדיות ולא רק בקו ישר, טאץ', גמישות. היום אין כמעט סיטואציה שהוא לא יכול לייצר ממנה סל. דני צריך למצוא את ה'דרו האנלן' שלו, ורצוי כמה שיותר מהר כי הוא עדיין בשלב שהוא מגבש את המשחק שלו.
אני מאוד נהנה לקרוא אותך
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 30 דצמבר 2020, 14:15

~Box & 1~ כתב:^ התחלתי להינות יותר לקרוא את הדיונים פה בזמן משחק מאשר לצפות במשחקים עצמם של וושינגטון.

צריך לאמר את האמת, אם נדבר באחוזים נכון לעכשיו דני נותן מעצמו בהגנה 90% ובהתקפה 20%. הוא די עציץ.
ביחס לעציצות הזו, הוא באמת מוציא מספרים יפים. הרבה מעבר למה שהייתי מצפה וזה בעיקר בגלל אחוזים טובים מהשלוש ולשחק על בטוח. אבל גם דאריו שאריץ' שיחק "נכון" בעונת הרוקי שלו וזה לא קידם אותו לשום מקום. באן בי איי צריך יכולת אישית. לעשות משהו מכלום. דני קיבל היום לפחות 8 כדורים שבהם ציפו ממנו לעשות משהו מכלום ובד"כ התוצאה היתה שהוא נפטר מהכדור תוך 2 שניות.

דני לקח היום את הפול אפ ג'אמפר הראשון שלו בארבעה משחקים העונה כשהמשחק כבר היה גארבג' טיים. פטריק וויליאמס המקביל שלו שהייתי בטוח שדני ישחק היום עם הרבה אש בעיניים ורצון להוכיח לו ולקארנישובאס (שישב שם בשורה הראשונה עם חליפה, למי שזיהה) משהו, התקיף את הסל ולקח זריקות מחצי מרחק כאלה בכל הזדמנות. הוא אומנם החטיא את רובן, אבל הוא לקח זריקות של יכולת אישית. מתישהו הן יתחילו להיכנס.

מבאס להגיד אבל פטריק וויליאמס מתנהל עד עכשיו כמו שהייתי רוצה שדני יתנהל. נצמד למאמן אישי שעשה איתו עבודה אדירה בפגרת הקורונה, עבד איתו על כדרור ויצירת מצבים לעצמו, עבד איתו על עבודת רגליים, עבד איתו על היד החלשה, עבד איתו על טאץ', איפה כל אלה אצל דני? למה פטריק וויליאמס יכול לשפר את הדברים האלה בטווח כל כך קצר עד שמשחקן שיועד להיבחר באמצע סיבוב ראשון הוא הפך לבחירה 4? האם זה בגלל שלדני אין מוסר עבודה? ממש לא, לבנאדם יש מוסר עבודה פסיכי. הבעיה לדעתי טמונה בזה שהוא פשוט לא עבד על הדברים הנכונים ולא עם האנשים הנכונים. דני החליט שהמאמן האישי שלו הוא וליקו פרוביץ', האם הוא האיש לעבוד איתו על ארסנל התקפי שמתאים לאן בי איי? אני כמעט בטוח שלא. בראדלי ביל לטענת אוהדי הוויזארדס היה בסיטואציה קצת דומה בתחילת הקריירה, היה שחקן די מוגבל התקפית, הוא נצמד למאמן דרו האנלן (שהוא גם המאמן של ג'ייסון טאטום) שהתחיל לעבוד איתו במשך כמה שנים על יכולת אישית. אחד על אחד, סבסובים, תנועות צדדיות ולא רק בקו ישר, טאץ', גמישות. היום אין כמעט סיטואציה שהוא לא יכול לייצר ממנה סל. דני צריך למצוא את ה'דרו האנלן' שלו, ורצוי כמה שיותר מהר כי הוא עדיין בשלב שהוא מגבש את המשחק שלו.
100%
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי עידן » 30 דצמבר 2020, 14:17

לא יודע למה אתה כל הזמן משווה את אבדיה לשאריץ' דווקא, אני לא חושב שהם כאלו דומים והם לא משחקים באותו התפקיד.

ואם כבר אתה משווה אותו אליו, לא ברור לי למה מבחינתך שאריץ' הוא כזו נפילה, בהתחשב בכך שהוא נתן עונת רוקי מצוינת, שגם הסתיימה בחמישייה הראשונה של הרוקיז. אבדיה עוד רחוק מאוד משם בינתיים.
עידן

הודעהעל ידי עידן » 30 דצמבר 2020, 14:36

למי שלא צפה במשחק (בתכל'ס גם למי שכן), שווה לראות את הסרטון הזה, כי בתקצירים של ערוץ הספורט אין באמת ניתוח.
מראה יפה את הנקודות החזקות והחלשות של דני: https://www.youtube.com/watch?v=o29WXURQ1_A
עידן

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 30 דצמבר 2020, 16:10

עידן כתב:לא יודע למה אתה כל הזמן משווה את אבדיה לשאריץ' דווקא, אני לא חושב שהם כאלו דומים והם לא משחקים באותו התפקיד.

ואם כבר אתה משווה אותו אליו, לא ברור לי למה מבחינתך שאריץ' הוא כזו נפילה, בהתחשב בכך שהוא נתן עונת רוקי מצוינת, שגם הסתיימה בחמישייה הראשונה של הרוקיז. אבדיה עוד רחוק מאוד משם בינתיים.

כי שאריץ' מייצג עבורי את הריצפה ההתקפית שלו עידן. יש הרבה קווי דמיון, היכולת לקרוא משחק, הובלת הכדור הלא מהודקת במגרש פתוח (גם שאריץ' היה לפעמים מוליך התקפות מעבר אבל מכדרר גבוה ולא מהודק), הסייז, היכולת ליצור לעצמם. דומה מדי. תשאל את עצמך איזה מצבים דני יכול לייצר לעצמו ששאריץ' לא יכול? דני עושה הכל בצורה מאוד בסיסית. פוסט אפ, להעביר בין הרגליים או להתקיף באגרסיביות את הסל. אין הטעיות גוף, אין שינויי כיוון, אין אפ אנד אנדר, אין כדרור מהודק במגרש פתוח (אם היה, הוא היה יודע לשנות כיוון ולא להינעל על צד אחד תמיד), אין תנועות צדדיות אלא הכל בקו ישר וצפוי, הוא עושה דברים בסיסיים שגם שאריץ' הראה בעונת הרוקי שלו. היתרון המרכזי שיש לדני זה שהוא משמעותית יותר אתלטי וזריז וזה מה שנותן תקווה. אני גם בטוח שדני הרבה יותר מוכשר ומסוגל להוסיף לעצמו מובים התקפיים מתקדמים. אבל בשביל זה הוא צריך מאמן אישי מוכח שיודע לעזור לשחקנים לפתח יכולות כאלה. כרגע ארסנל ההתקפי שלהם דומה מדי.

אגב לגבי הכדרור, אם הייתי יכול הייתי מביא תמונה שבה רואים את דני מכדרר לפעמים בלי כמעט שום "טבילה" לכדור, רק מכות מלמעלה, בגלל זה הוא ממהר להיפטר מהכדור. כדרור טוב הוא כזה שאתה מתחיל כשכף היד שלך מתחת או אנכית לכדור, לא מלמעה, ואתה מכדרר בתנועות מעגליות. ככה קל לך לשלוט עליו תוך כדי תנועה. חדי העין יבחינו שפטריק וויליאמס התאמן לכדרר ככה. זה עדיין לא לגמרי טבעי אבל אלה היסודות שהקנו לו. היסודות שדני קיבל לא מספיק טובים. אני לא מומחה אבל אלה באמת דברים שקל להבין ממראית העין.

לגבי נפילה, שאריץ' הוא המילה הנרדפת ל"בינוני", לא שחקן שאתה מקווה לקבל בבחירת דראפט גבוהה. עונת הרוקי שלו היתה עונה מצויינת אבל מאז הוא נתקע על אותה רמה. לא עשה שום שידרוג משמעותי למשחק שלו. האתלטיות והזריזות של דני אוטומטית מקנים לו תקרה גבוהה יותר אבל זה יהיה מאכזב מאוד לראות אותו נשאר עם אותו סט כלים התקפי גם בשנים הבאות. אחזור שוב על הנקודה החשובה הזו בתקווה שמישהו מהמקורבים אליו יקבל שכל. אם הוא שואף להיות רול פלייר, שימשיך להתאמן אישית עם וליקו פרוביץ'. אם הוא שואף להיות שחקן יוצר ודינמי, כזה שמצית את הדמיון לאוהדים (והוא יכול להיות כזה), הוא צריך להיצמד לאחד כמו דרו האנלן ולא לעזוב אותו עד שהוא משדרג את המשחק שלו בכמה רמות, כמו בראדלי ביל בזמנו.
~Box & 1~

הודעהעל ידי עידן » 30 דצמבר 2020, 16:35

אני יודע שאתה רואה בו פוטנציאל להיות כוכב בנבא, אבל באמת שעם כל הכבוד שיש לי לדני (ויש לי המון), אני לצערי לא ראיתי את זה ממנו בשום שלב בקריירה שלו. אני בספק שבגיל 20 הוא יצליח לפתח סט כלים חדש ומגוון ביחס למה שיש לו היום. זה לא בלתי אפשרי, אבל זה מאוד לא סביר. אשמח מאוד שהוא יוכיח לי שאני טועה.

הוא הרבה יותר מוכשר מכספי למשל, ואין סיבה שלא תהיה לו קריירת נבא יפה יותר מכספי, אבל לא ברמה כזו שתאפשר לו להגיע למספרים של 25 נקודות+8 ריב'+5 אסיסטים למשחק. ושוב, אשמח שהוא יוכיח לי שאני טועה. יש לו עוד מספיק זמן לעשות את זה :)
עידן

הודעהעל ידי שועל » 30 דצמבר 2020, 18:45

הכותרות המביכות באתרים בארץ

https://sports.walla.co.il/item/3408351

כספי all over again
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי my man » 30 דצמבר 2020, 19:25

לדעתי סקוט ברוקס הוא נקודת החולשה הכי מרכזית של הוויזארדס..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Shay_uzan » 30 דצמבר 2020, 20:30

my man כתב:לדעתי סקוט ברוקס הוא נקודת החולשה הכי מרכזית של הוויזארדס..
גם לדעתי...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 דצמבר 2020, 20:38

my man כתב:לדעתי סקוט ברוקס הוא נקודת החולשה הכי מרכזית של הוויזארדס..
שילוב של ברוקס והסגנון של ווסטברוק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי עידן » 30 דצמבר 2020, 21:40

סקוט ברוקס לא מאמן גדול (בלשון המעטה), אבל לא, אני לא חושב שהוא הבעיה המרכזית. גם לא ווסטברוק.

הבעיה המרכזית פשוטה בהרבה - איכות השחקנים. החמישייה הפותחת היא בסה"כ לא רעה עם ביל, ווסטברוק, אבדיה והאצ'ימורה (כשיחזור). ברטאנס מהספסל הוא שחקן ברמה טובה יחסית גם כן, אבל פה זה מסתכם. תומס בריאנט הוא סנטר די חלש, בטח עבור סנטר פותח, וחוץ מזה פשוט אין לוויזארדס מה להציע. עם אפס עומק אין לקבוצה הזו מה לחפש בליגה.
עידן

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 דצמבר 2020, 23:46

Rui Hachimura is going to play tomorrow night, Scott Brooks says. He’s been out with conjunctivitis.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Runner30 » 31 דצמבר 2020, 00:40

משחקים כל יומיים, מתי יש להם זמן להתאמן?
מתי יש לו זמן לפתח את עצמו?
שלא ישאר jack of all trades עד סוף הקריירה...
Runner30

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 31 דצמבר 2020, 12:27

עידן כתב:אני יודע שאתה רואה בו פוטנציאל להיות כוכב בנבא, אבל באמת שעם כל הכבוד שיש לי לדני (ויש לי המון), אני לצערי לא ראיתי את זה ממנו בשום שלב בקריירה שלו. אני בספק שבגיל 20 הוא יצליח לפתח סט כלים חדש ומגוון ביחס למה שיש לו היום. זה לא בלתי אפשרי, אבל זה מאוד לא סביר. אשמח מאוד שהוא יוכיח לי שאני טועה.

הוא הרבה יותר מוכשר מכספי למשל, ואין סיבה שלא תהיה לו קריירת נבא יפה יותר מכספי, אבל לא ברמה כזו שתאפשר לו להגיע למספרים של 25 נקודות+8 ריב'+5 אסיסטים למשחק. ושוב, אשמח שהוא יוכיח לי שאני טועה. יש לו עוד מספיק זמן לעשות את זה :)

מסכים שזה לא הכי סביר, אבל זה אפשרי. כמו שכתבתי, הוא היה בשנים האחרונות בסיטואציה שבה לא התאפשר לו לעבוד יותר מדי על הכישורים שלו (ואני חושד שהמאמנים האישיים שלו טובים באימוני קליעה אבל לא בפיתוח יכולות אישיות), ובמכבי לא היתה לו באמת האפשרות לצמוח דרך טעויות אלא דרשו ממנו לעשות רק מה שהוא טוב בו כרגע. בלתי אפשרי לפתח כישורים ככה במיוחד כשאתה איש של מערכת כמו דני. הייתי רוצה לחכות 3 שנים ולראות איך הוא מנצל את כל האפשרויות שעומדות לרשותו באן בי איי כדי לפתח את המשחק ההתקפי שלו. אם בגיל 23 הוא עדיין ייראה אותו הדבר, אתחיל להיות באמת סקפטי.

אגב סרטון שיצא היום:
https://twitter.com/washwizardsil/statu ... 9015747592

שימו לב בהתחלה איך הוא מכדרר, ואז איך האצ'ימורה הטנק שכמעט באותו הגודל של דני מכדרר.

אצל דני זה מרגיש שהוא נלחם בכדור והיד רחוקה מאוד מהגוף, האצ'ימורה מכדרר באלגנטיות, כשהיד צמודה לגוף בתנועות מעגליות, הרבה יותר קל לשלוט עליו ככה.

אח"כ שימו לב לזריקה של דני ואז לזריקה של האצ'ימורה.

דני כמעט ולא "טובל" את הכדור ומשחרר זריקה כאילו בדחיפה, האצ'ימורה טובל את הכדור ומשחרר בתנועה מעגלית, כאילו הכדור נוגע בכל חלקיק של היד שלו עד שהוא משתחרר.

אתה רואה מי קיבל יסודות של שחקן יוצר ומי קיבל יסודות של רובוט.

מקווה שהוא (והסוכן שלו) יקבל שכל כמה שיותר מהר ויצמד למאמן אישי שמבין באמת באיך לפתח בשחקנים את הצד היוצר שלהם. הוא רק בן 20 זה אפשרי. זה ישדרג את המשחק שלו פלאים כי רואים שהוא אוהב ליצור וחכמת המשחק שלו בשמיים, אבל היסודות הרעים שלו מקשים עליו כרגע.
~Box & 1~

הודעהעל ידי שועל » 31 דצמבר 2020, 13:24

הכדרור של דני לא טוב וראינו את זה בבירור גם כשהוא נוסה בדרבי מול הפועל.

כרגע יש לו עוד המון להתפתח. אחד הלא בשלים שנבחרו בדרפט הזה.

הקליעה מבחוץ עד עכשיו גם לא מאפיינת אותו.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 דצמבר 2020, 14:45

~Box & 1~ כתב:
עידן כתב:אני יודע שאתה רואה בו פוטנציאל להיות כוכב בנבא, אבל באמת שעם כל הכבוד שיש לי לדני (ויש לי המון), אני לצערי לא ראיתי את זה ממנו בשום שלב בקריירה שלו. אני בספק שבגיל 20 הוא יצליח לפתח סט כלים חדש ומגוון ביחס למה שיש לו היום. זה לא בלתי אפשרי, אבל זה מאוד לא סביר. אשמח מאוד שהוא יוכיח לי שאני טועה.

מסכים שזה לא הכי סביר, אבל זה אפשרי. כמו שכתבתי, הוא היה בשנים האחרונות בסיטואציה שבה לא התאפשר לו לעבוד יותר מדי על הכישורים שלו (ואני חושד שהמאמנים האישיים שלו טובים באימוני קליעה אבל לא בפיתוח יכולות אישיות), ובמכבי לא היתה לו באמת האפשרות לצמוח דרך טעויות אלא דרשו ממנו לעשות רק מה שהוא טוב בו כרגע. בלתי אפשרי לפתח כישורים ככה במיוחד כשאתה איש של מערכת כמו דני. הייתי רוצה לחכות 3 שנים ולראות איך הוא מנצל את כל האפשרויות שעומדות לרשותו באן בי איי כדי לפתח את המשחק ההתקפי שלו. אם בגיל 23 הוא עדיין ייראה אותו הדבר, אתחיל להיות באמת סקפטי.

אגב סרטון שיצא היום:
https://twitter.com/washwizardsil/statu ... 9015747592

שימו לב בהתחלה איך הוא מכדרר, ואז איך האצ'ימורה הטנק שכמעט באותו הגודל של דני מכדרר.

אצל דני זה מרגיש שהוא נלחם בכדור והיד רחוקה מאוד מהגוף, האצ'ימורה מכדרר באלגנטיות, כשהיד צמודה לגוף בתנועות מעגליות, הרבה יותר קל לשלוט עליו ככה.

אח"כ שימו לב לזריקה של דני ואז לזריקה של האצ'ימורה.

דני כמעט ולא "טובל" את הכדור ומשחרר זריקה כאילו בדחיפה, האצ'ימורה טובל את הכדור ומשחרר בתנועה מעגלית, כאילו הכדור נוגע בכל חלקיק של היד שלו עד שהוא משתחרר.

אתה רואה מי קיבל יסודות של שחקן יוצר ומי קיבל יסודות של רובוט.

מקווה שהוא (והסוכן שלו) יקבל שכל כמה שיותר מהר ויצמד למאמן אישי שמבין באמת באיך לפתח בשחקנים את הצד היוצר שלהם. הוא רק בן 20 זה אפשרי. זה ישדרג את המשחק שלו פלאים כי רואים שהוא אוהב ליצור וחכמת המשחק שלו בשמיים, אבל היסודות הרעים שלו מקשים עליו כרגע.

תהיה בטוח שכבר יש לו מאמן סקילס צמוד
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

Re: דני אבדיה נבחר במקום ה 9 ע

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 31 דצמבר 2020, 15:45

MTA2311 כתב:תהיה בטוח שכבר יש לו מאמן סקילס צמוד

במסגרת אימוני הקבוצה. דיברתי על הצורך שלו במאמן אישי מחוץ לרוטינת האימונים של הקבוצה.
על פי אוהדי הוויזארדס זו הדרך שבה בראדלי ביל את פיתח את היכולות האישיות שלו ולאו דווקא דרך האימונים עם הקבוצה.
כרגע המאמן של דני בשעות הפנויות זה וליקו פרוביץ' שרחוק מלהיות הפיתרון.
~Box & 1~

הודעהעל ידי שמואל1 » 31 דצמבר 2020, 16:58

~Box & 1~ כתב:

במסגרת אימוני הקבוצה. דיברתי על הצורך שלו במאמן אישי מחוץ לרוטינת האימונים של הקבוצה.
על פי אוהדי הוויזארדס זו הדרך שבה בראדלי ביל את פיתח את היכולות האישיות שלו ולאו דווקא דרך האימונים עם הקבוצה.

יש לפרוביץ' קבלות בכלל? את מי הוא פיתח?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי עידן » 31 דצמבר 2020, 17:23

~Box & 1~ כתב:

איזה שעות פנויות בכלל? אמרת שהוא לא היה בשנים האחרונות בסיטואציות שאפשרו לו לעבוד על הכישורים שלו (לא שאני הכי מסכים עם זה, אבל נניח). ועכשיו כן? חוץ מאימוני הקבוצה, יש משחק כל יומיים. אני מניח שגם ביל פיתח את היכולות בפגרות השונות, ולא במהלך העונה הסדירה.
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 31 דצמבר 2020, 17:58

שמואל1 כתב:
~Box & 1~ כתב:

יש לפרוביץ' קבלות בכלל? את מי הוא פיתח?
כל מי שהיה מהנוער של מכבי בשנים האחרונות... אם אני לא טועה זה כולל את דני, סהר, זוס... לא חסר
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים