where is the love? כתב:דיוויס אמןר להגיע למילאנו...נדמה לי
כן
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
where is the love? כתב:דיוויס אמןר להגיע למילאנו...נדמה לי
אנטוניו כתב:נגייל הייז שוחרר מברצלונה אחרי עונה לא טובה
יכול להתאים?
Tom1313 כתב:בעולם ורוד אבל די מציאותי כי התפנה הרבה כסף, הסגל הבא היה שווה פלייאוף לפי דעתי:
1: פנגוס, אוואנס, זיו
2, גריגוניס, קוריץ
3: היליארד, מנקו, פניני
4. בונזי, ליף
5. פויטרס, פלייס, סורקין
דעתכם?
cannon כתב:אם באמת קלאתס זו הזדמנות, הייתם מביאים אותו?
אני נגד. לא הייתי שם עליו את הז׳יטונים. המגרעות רבות מהמעלות.
בעיניי זה בעיקר תלוי בסקורר שיביאו לעמדה 2cannon כתב:אם באמת קלאתס זו הזדמנות, הייתם מביאים אותו?
felix_r כתב:cannon כתב:אם באמת קלאתס זו הזדמנות, הייתם מביאים אותו?
לא הייתי רוצה. לא בגלל שנקבל מישהו טוב יותר, אלא בגלל שהוא כבר בירידה, ואני לא מעוניין לראות כאן שחקנים בירידה. עם שחקנים כאלה לא בונים קבוצה ליותר משנה.
מילוס כתב:felix_r כתב:cannon כתב:אם באמת קלאתס זו הזדמנות, הייתם מביאים אותו?
לא הייתי רוצה. לא בגלל שנקבל מישהו טוב יותר, אלא בגלל שהוא כבר בירידה, ואני לא מעוניין לראות כאן שחקנים בירידה. עם שחקנים כאלה לא בונים קבוצה ליותר משנה.
מסכים לגבי הבעיה עם שחקנים בירידה. אבל מה ההבדל בין קלאתס לבראון? שניהם בערך באותו גיל ובאותו צד לא ממש עולה של הקריירה, עם הבדל קטן: לקלאתס יש קריירה מאוד יציבה כטופ יורוליג, לבראון לא. הרי רק לפני שנה הדברים נשמעו מאוד אחרת לגבי בראון..
שורה תחתונה, שניהם לא וואו וגם לא קרוב לזה, אבל כנראה שהם האופציות הכי סבירות שנשארו.
יש לפנר אופציה, אבל אני מקווה שהם יוותרו עליו.Itaycohen7 כתב:מה דעתכם על פיירי הנרי אחלה של רכז לדעתי ושומר מצויין ואם אני לא טועה כבר היה אצל קטש באילת
הוא מסיים חוזה לא ?
מאווד הייתי רוצה לראות אותו פה
Rampel כתב:יש לפנר אופציה, אבל אני מקווה שהם יוותרו עליו.Itaycohen7 כתב:מה דעתכם על פיירי הנרי אחלה של רכז לדעתי ושומר מצויין ואם אני לא טועה כבר היה אצל קטש באילת
הוא מסיים חוזה לא ?
מאווד הייתי רוצה לראות אותו פה
בעיני, זו צריכה להיות האופציה של מכבי אם בראון לא פה.
מה גם, שכמו שאמרת, הוא שיחק אצל קטש באילת ב-16/17.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Rampel כתב:אני אתחיל ממה שהכי אקוטי בעיני. וזו עמדה 4, שלטעמי דורשת עדיפות בבנייה הקיץ וצריכה להיות הראשונה או השנייה שמאויישת.
אני לא בטוח, בטח לא חד משמעית, מי צריך להיות האיוש לעמדה הקיץ, אבל אני רוצה להתייחס לשמות שנזרקו כאן.
אני חייב להגיד שאם ממשיכים עם ז'יז'יץ' (ואני מאוד מקווה שכן), אני לא מצליח להבין למה הרוב פה מרייר על ג'ון בראון. מדובר בפורוורד בלי קליעה או אנרסייזד סנטר. כן, שומר סבבה, אבל לא יציב התקפית משום טווח. וכבר אמרתי שגם הקליעה שלו בגדול לא קיימת? 13% ל-3, 60% עונשין, כשגם ה-50% ל-2 זה לא משהו להתגאות בו כשחקן פנים.
התקפית הוא די יסנדל את ז'יז'יץ' שהיעילות ההתקפית שלו פוחתת ככל שהוא מתרחק מהסל. אפילו וויליאמס נעמד העונה בעיקר מחוץ לקשת וירה.
והגנתית, אחלה, הוא שומר קשוח, אבל איך הוא משלים את ז'יז'יץ'? הוא לא רים פרוטקטור, לא ריבאונדר גדול והאמת שגם לא אתלט מאוד מרשים.
אה, והוא בן 30.
בקיצור, הוא מאוד אוברייטד כאן. מזכיר קצת את האהדה לטיישון תומאס פה בפורום.
ג'ונתן מוטלי - אותו כנ"ל. רק שמצד אחד הסטטיסטיקה שלו משקרת לרעה וגורמת לחשוב שיש לו קליעה (בפועל הוא עם 2/6 כל העונה ביורוקאפ והוא בכלל חיית צבע אתלטית), מצד שני הוא צעיר ואני רואה פה פוטנציאל ל-4/5 מחליף. אבל ממש לא ל-4 פותח כרגע.
מה שמשאיר אותי עם קבוקלו. אחח קבוקלו קבוקלו.. אני הייתי כנראה מהיותר מפמפמים של ברונו קבוקלו פה הקיץ ואני עדיין חושב שמבחינת הסקיל סט, הוא ה-4 האידאלי בשבילנו.
מצד שני, אי אפשר להתעלם מזה שהוא בחר (בלית ברירה? בעיני זה תמוה) לשחק בסאו פאולו הברזילאית העונה. עכשיו ללכת עליו זה חתיכת הימור שאני לא בטוח שנכון לקחת.
עד כאן עמדה 4.
אם קודם רשמתי שעמדה 4 צריכה להיות הראשונה או השנייה שמאוישת, אז העמדה השנייה שעונה להגדרה הזו היא עמדה 1 וכאן אני לחלוטין חושב שהאיש שצריך להיות פה הקיץ הוא לורנזו בראון.
לורנזו בראון היה צריך להיות פה כבר בקיץ שעבר. אם קאזאן מתפרקת ו/או לא נשארת ביורוליג, חייבים ללכת עליו.
האמת, שאם אני לא טועה, הוא גם ככה היה חתום שם רק לעונה הזו, ככה שאם לוקחים בחשבון את מצב הקבוצות הרוסיות, בקבוצה נורמלית עם הנהלה נורמלית ומערך מקצועי נורמלי, היו כבר צריכים להתחיל איתו בשיחות.
ג'ונדי לעומת זאת לא צריך להישאר פה בשום אופן לדעתי. ווילבקין כקומבו נמוך כבר קצת מסנדל את הבנייה (שלורנזו בראון יושב בול על משבצת הפתרון לכך) ואין שום סיבה שנחזיק עוד אחד כזה רק יותר נמוך, כשבתכלס ג'ונדי הוא בכלל טווינר בעמדות הגארד. שחקן בגובה הזה שלא מסוגל לרכז (ולאלרגיים למילה - להוביל כדור בצורה טובה ולייצר לאחרים תוך ניהול משחק) הוא נטל לסגל. ישראלי או לא.
לגבי ריינולדס, אי אפשר להתעלם מהמציאות שאומרת שיש לו חוזה לעונה הבאה. לא ברור לי מה גורם לאנשים להיות אופטימיים לגבי היציאה מהחוזה שלו, כשאנחנו מדברים ומפנטזים על אותו סנריו עם קלויארו כבר 3 שנים (שמחזיק בחוזה שנמוך בחצי) והוא עדיין פה.
יכול להיות שזה כי יאניס חי איתו בשלום. ואז אני מסכים עם הנקודה שהסכמתם לגביה - שזו צריכה להיות החלטה של המאמן. אבל תסלחו לי שאני סקפטי.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Neo, גל גל ו־32 אורחים