המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מייקון זה לאו דווקא שם רע במקום אוואנס, יחד עם בראון ועוד גארד טוב בעמדה 2 זה יכול לעבוד טובRampel כתב:מישהו יכול להציל אותנו מקטש? התעקשויות על מייקון וניבו זו בדיוק הבינוניות שציפינו לה ודווקא התחיל להתגבש פה משהו טוב.
איך הגענו למצב שאנחנו אוספי האשפה של פאו?
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
אנטוניו כתב:felix_r כתב:where is the love? כתב:היליארד בהגנה שומר טוב ?
זה לא שהוא חור בהגנה, אבל היליארד טוב רק בקליעה. כל שאר הדברים לא ממש מעניינים אותו (וזה גם בהתקפה וגם בהגנה). בגלל זה אני לא מחזיק ממנו. ביום שהזריקות שלו לא נכנסות, אין ממנו שום תרומה. מאוד לא רוצה אותו במכבי.
לא מסכים בכלל, יש לו סט התקפי מרשים
קליעה מ3 ,חדירה ,חצי מרחק, פוסט אפ
שחקן מצויין עם אופי טוב שמח שהוא במכבי
נקווה שלא ייפצע שוב
Cobra כתב:אנטוניו כתב:felix_r כתב:where is the love? כתב:היליארד בהגנה שומר טוב ?
זה לא שהוא חור בהגנה, אבל היליארד טוב רק בקליעה. כל שאר הדברים לא ממש מעניינים אותו (וזה גם בהתקפה וגם בהגנה). בגלל זה אני לא מחזיק ממנו. ביום שהזריקות שלו לא נכנסות, אין ממנו שום תרומה. מאוד לא רוצה אותו במכבי.
נקווה שלא ייפצע שוב
אופי טוב באמת ?! תגיד עליו מה שאתה רוצה אבל אופי זה אופי שאני לא רוצה בקבוצה רב גם עם איטודיס וגם השנה עם טריינקרי על פי הדיבורים . מאוד אפטי ולא נלחם בשביל הקבוצה , לוקח את הזריקות שלו ולא מעניין אותו השאר.
נשמע תואם נאנלי....felix_r כתב:Cobra כתב:אנטוניו כתב:felix_r כתב:where is the love? כתב:היליארד בהגנה שומר טוב ?
נקווה שלא ייפצע שוב
אופי טוב באמת ?! תגיד עליו מה שאתה רוצה אבל אופי זה אופי שאני לא רוצה בקבוצה רב גם עם איטודיס וגם השנה עם טריינקרי על פי הדיבורים . מאוד אפטי ולא נלחם בשביל הקבוצה , לוקח את הזריקות שלו ולא מעניין אותו השאר.
זה בדיוק מה שאמרתי, חוץ מהזריקות שלו לא מעניין אותו כלום.
Mitelka כתב:בדיוק אהרלה וייסברג רשם שמייקון הוא סקורר אדיר שנקלע לקבוצה מחורבנת שלא התאימה לו. עזבו את עצם היותו עיתונאי/פרשן - העובדה שהוא אוהד שרוף של פנאתנייקוס ודיבר ככה מעניינת. אני לא חשבתי שמייקון הוא אופציה טובה. בוסרי מדי ולא יציב (תצוגות מול משחקי נפל) אבל מעניין הדעה שלו בנושא. גורם לי לחשוב שאולי הוא ובראון יכול להיות שילוב מעניין.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
שמואל1 כתב:נשמע תואם נאנלי....felix_r כתב:Cobra כתב:אנטוניו כתב:felix_r כתב:
נקווה שלא ייפצע שוב
Mitelka כתב:בדיוק אהרלה וייסברג רשם שמייקון הוא סקורר אדיר שנקלע לקבוצה מחורבנת שלא התאימה לו. עזבו את עצם היותו עיתונאי/פרשן - העובדה שהוא אוהד שרוף של פנאתנייקוס ודיבר ככה מעניינת. אני לא חשבתי שמייקון הוא אופציה טובה. בוסרי מדי ולא יציב (תצוגות מול משחקי נפל) אבל מעניין הדעה שלו בנושא. גורם לי לחשוב שאולי הוא ובראון יכול להיות שילוב מעניין.
docariel כתב:למה מכבי לא הולכת על יוהאנס פויטמן??
אחלה סנטר פנוי.
felix_r כתב:שמואל1 כתב:נשמע תואם נאנלי....felix_r כתב:Cobra כתב:אנטוניו כתב:
נקווה שלא ייפצע שוב
פשוט קשקוש. למה אתה מלכלך על נאנלי?
נאנלי שלישי במכבי בריבאונד (אחרי שני הסנטרים זיזיץ' וריינולדס)
נאנלי שלישי באסיסטים (אחרי שני הרכזים וילבקין ואוואנס)
נאנלי שלישי במכבי במדד (אחרי זיזיץ' וסקוטי, כמעט אותו המדד כמו לוילבקין, פחות כמה מאיות)
נאנלי גם שני בדקות משחק אחרי וילבקין. אם הוא לא היה תורם, הוא לא היה משחק כל כך הרבה.
docariel כתב:למה מכבי לא הולכת על יוהאנס פויטמן??
אחלה סנטר פנוי.
מייקון רע מאוד. הוא קומבו נמוך, שומר רע, שצריך את הכדור בידיים שלו כדי ליצור משהו והוא קודם כל יוצר לעצמו. זה ווילבקין לעניים, רק שהוא שומר ממש גרוע.Jack55 כתב:מייקון זה לאו דווקא שם רע במקום אוואנס, יחד עם בראון ועוד גארד טוב בעמדה 2 זה יכול לעבוד טובRampel כתב:מישהו יכול להציל אותנו מקטש? התעקשויות על מייקון וניבו זו בדיוק הבינוניות שציפינו לה ודווקא התחיל להתגבש פה משהו טוב.
איך הגענו למצב שאנחנו אוספי האשפה של פאו?
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
ההתעקשות להחתים את ניבו כשיש כבר את פויתרס היא הזויה
felix_r כתב:Mitelka כתב:בדיוק אהרלה וייסברג רשם שמייקון הוא סקורר אדיר שנקלע לקבוצה מחורבנת שלא התאימה לו. עזבו את עצם היותו עיתונאי/פרשן - העובדה שהוא אוהד שרוף של פנאתנייקוס ודיבר ככה מעניינת. אני לא חשבתי שמייקון הוא אופציה טובה. בוסרי מדי ולא יציב (תצוגות מול משחקי נפל) אבל מעניין הדעה שלו בנושא. גורם לי לחשוב שאולי הוא ובראון יכול להיות שילוב מעניין.
תראה, עקבתי אחריו לא מעט העונה. מייקון הוא באמת סקורר מחונן. אבל הוא לא ממש רכז. הוא רכז סקורר. הוא חייב את הכדור אצלו. אם אתה שם אותו בעמדה 2, הוא נעלם. בגלל זה במשחקים בהם נדוביץ' היה בריא ודומיננטי, מייקון נעלם. הוא גם לא שומר גדול, וגם די נמוך בשביל.
לי אישית הוא מזכיר את טיירוס מגי מחולון.
אדם כתב:סתם כדי להראות עוד מאותו הדבר שאמרת.
אז מה פנרבחצ’ה גם אוכלת נבלות של התחתית?,לוקחת שחקן משלמת בייאוט על שחקן שבקושי פעם אחת הכניס אותנו לפלייאוף ?.
אני דווקא כן חושב שזה קשור לצוות מסיע בעניין ווילבקין אבל אני רק מראה לך לגבי מה שאתה כותב על מייקון.
מה קורה אם דווין ביקון,דשון פייר,גרגורינס לא נפלתי ממנו.
מכבי צריכה שתי סקוררים שמיצרים ושמים נקודות באופן קבוע ואפשר להישען עליהם.
ניבו מיותר אם זה ניבו אני מחכה לאנואקו.
אני לא מעונין בקלאתס הוא בירידה עצומה ולא מאיים על הסל בכלל.
לונדברג לדעתי שחקן מצוין ורציתי אותו כמה פעמים חבל שלא מנסים.
מכל הלורנזו בראון ,קלאתס וג’יימס ,השווה ביותר והמתאים ביותר וכבר כמה שנים שאני מאוד מקווה שיתאפשר זה פאנגוס הוא החבילה המושלמת לעמדה אחת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־17 אורחים