אשכול המלפפונים / סגל - יהיה מחליף לפארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - גם כספי רוצה לבוא

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 אוקטובר 2011, 14:22

אם פארמר יעזוב זה אומר שהשביתה תיגמר ואז הוא ירצה להבריז שוב. ;)
בקיצור, לא יקרה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 26 אוקטובר 2011, 14:24

yarinsaky כתב:אם פארמר יעזוב זה אומר שהשביתה תיגמר ואז הוא ירצה להבריז שוב. ;)
בקיצור, לא יקרה.

לא משנה, גם אם בסוף לא יקבל חוזה בNBA, ויחנן לשמעון שיחזיר אותו, לא רוצה אותו פה, ואני מאמין שקלושים הסיכויים שנראה אותו פה. שחררו מהבחור, עזבו את כל האתרים הליטאים. לא מספיק לכם ריאיון מצולם , ברור ומתועד עם פדרמן? אמר בפירוש שאין סיכוי שיחזור, והעניין זה רק כסף
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 26 אוקטובר 2011, 14:43

felix_r כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
yzafrir כתב:יוני , אני לא אומר שסמית' לא טוב . הוא פשוט לא מתאים לעמדה 2...בעמדה 3 כשלידו משחק לאנגפורד הוא יכול להביא את היכולת שלו לידי ביטוי הרבה יותר בקלות ....ירד ממנו הרבה לחץ וגם צומת לב של היריבה...

לגבי גרונפלד , אני גם חושב שהוא לא כזה נגר (בטח לעומת בורשטיין של היום...) אבל הוא לא נחוץ לנו כרגע ...

אני גם חושב כמוך.
שוב, אני חושב שהפיספוס של הקיץ הוא אי-החתתמת לאנדסברג.
לאנדסברג עדיף גם על גרונפלד, גם על שאייר (לפחות כרגע) ובטח שגם על בורטשיין. שחקן כמוהו, הוא כן סקורר (בניגוד לכל הגארדים שעל הספסל של מכבי) שמסוגל לשחק בעמדות 2-3
ולתת עוד עומק וגיוון לספסל של מכבי.

לאנדסברג? בחייך, הוא עשה 8 איבודים במשחק בליגת לוטו, אז מה הוא יעשה ביורוליג?
גרונפלד עדיף.

למה בכלל מדברים על גרונפלד? אני אסביר לכם. יש בעיה בליגה עם כמות הזרים המיותרים, עכשיו נוסף גם לאנגפורד, וזה עוד לפני שהביאו רכז נוסף שעדיין בתוכניות. כמה זרים ישבו בחוץ? 4??? לדעתי, לא רק אנחנו רואים שסמית' לא מביא שום ערך מוסף למכבי, והוא די מיותר, גם ההנהלה רואה את זה. יש גם את עניין השופטים בליגה, שמייד עם תחילת המשחק מתלבשים על אחד הגבוהים של מכבי (אם זה סופו או ג'יימס) ומוצאים אותו מהמשחק. לכן עדיף להיות פחות תלוים בזרים, במיוחד בכאלה, שאפשר להסתדר בלעדיהם (כמו סמית')... אם לדוגמא מביאים את גרונפלד, אפשר לשחרר את סמית'. יהיו לנו בעמדה 3 את פניני, גרונפלד, בורשטיין (יכול לשחק 3) ואפילו פאפאס ולאנגפורד יכולים לשחק את הגארד השלישי הגבוה בהרכב של שלושה גארדים.

אם זה ככה, אז עדיף בהרבה להביא את כספי, שיוכל להיות משמעותי גם ביורוליג.
גרונפלד לא יוכל להיות משמעותי ביורוליג, כי הוא איטי מדי, וגם לא זכור לי שהוא אי פעם שיחק ברמה הזאת.

לדעתי אנחנו קוטלים את סמית' מהר מדי (גם אני). אני חושב שלכל הפחות, מגיע לו עוד 5-6 משחקי יורוליג בשביל להראות מה הוא שווה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 26 אוקטובר 2011, 15:31

jol9 כתב:
felix_r כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
yzafrir כתב:יוני , אני לא אומר שסמית' לא טוב . הוא פשוט לא מתאים לעמדה 2...בעמדה 3 כשלידו משחק לאנגפורד הוא יכול להביא את היכולת שלו לידי ביטוי הרבה יותר בקלות ....ירד ממנו הרבה לחץ וגם צומת לב של היריבה...

לגבי גרונפלד , אני גם חושב שהוא לא כזה נגר (בטח לעומת בורשטיין של היום...) אבל הוא לא נחוץ לנו כרגע ...

אני גם חושב כמוך.
שוב, אני חושב שהפיספוס של הקיץ הוא אי-החתתמת לאנדסברג.
לאנדסברג עדיף גם על גרונפלד, גם על שאייר (לפחות כרגע) ובטח שגם על בורטשיין. שחקן כמוהו, הוא כן סקורר (בניגוד לכל הגארדים שעל הספסל של מכבי) שמסוגל לשחק בעמדות 2-3
ולתת עוד עומק וגיוון לספסל של מכבי.

לאנדסברג? בחייך, הוא עשה 8 איבודים במשחק בליגת לוטו, אז מה הוא יעשה ביורוליג?
גרונפלד עדיף.

למה בכלל מדברים על גרונפלד? אני אסביר לכם. יש בעיה בליגה עם כמות הזרים המיותרים, עכשיו נוסף גם לאנגפורד, וזה עוד לפני שהביאו רכז נוסף שעדיין בתוכניות. כמה זרים ישבו בחוץ? 4??? לדעתי, לא רק אנחנו רואים שסמית' לא מביא שום ערך מוסף למכבי, והוא די מיותר, גם ההנהלה רואה את זה. יש גם את עניין השופטים בליגה, שמייד עם תחילת המשחק מתלבשים על אחד הגבוהים של מכבי (אם זה סופו או ג'יימס) ומוצאים אותו מהמשחק. לכן עדיף להיות פחות תלוים בזרים, במיוחד בכאלה, שאפשר להסתדר בלעדיהם (כמו סמית')... אם לדוגמא מביאים את גרונפלד, אפשר לשחרר את סמית'. יהיו לנו בעמדה 3 את פניני, גרונפלד, בורשטיין (יכול לשחק 3) ואפילו פאפאס ולאנגפורד יכולים לשחק את הגארד השלישי הגבוה בהרכב של שלושה גארדים.

אם זה ככה, אז עדיף בהרבה להביא את כספי, שיוכל להיות משמעותי גם ביורוליג.
גרונפלד לא יוכל להיות משמעותי ביורוליג, כי הוא איטי מדי, וגם לא זכור לי שהוא אי פעם שיחק ברמה הזאת.

לדעתי אנחנו קוטלים את סמית' מהר מדי (גם אני). אני חושב שלכל הפחות, מגיע לו עוד 5-6 משחקי יורוליג בשביל להראות מה הוא שווה.

ברור שכספי עדיף כשחקן , אבל כספי לא בא אם אין שביתה...
גרונפלד לא ברמת היורוליג, נכון, אבל להביא אותו לליגה, ואז לרשום למשחק את לאנגפורד/או פארמר/או סופו במקום סמית'.
עכשיו ביורוליג, כשיש לך את לאנגפורד, אתה לא צריך את סמית' רק בגלל השלשות שלו, כבר יש לך סקורר הרבה יותר טוב בקו האחורי.
כפי שאתה רואה, סמית' מיותר. הוא לא גרוע. הוא לא מפריע. אבל מה לעשות שהוא לא מביא שום דבר שאין למכבי בלעדיו. אין לו שום אקסטרה. כל אחד משאר הזרים יכול לתת משהו מיוחד. סמית' - לא. בעונה אחרת היו משאירים אותו, אבל כשבליגת לוטו מותר לרשום רק 4 זרים, זה מאוד בעיתי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 26 אוקטובר 2011, 15:46

אני מציע שניתן לסמית עוד כמה משחקים להראות את מה שהוא יודע ולא נזרוק אותו כבר אחרי משחק יורוליג אחד, בדיוק כמו שלא היה צריך להלל ולשבח את יכולתו אחרי שני משחקי אדריאטית. אין שום סיבה לזרוק שחקן שבסך הכל נותן עד עכשיו תרומה סולידית, בטח בהגנה, בריבאונד ובמסירות וגם יכול לתת לא מעט בקליעה, ובטח שלא לזרוק אותו בגלל חוקי הזרים בליגה הישראלית המטופשת, אשר בה חשובים רק שני משחקים.
בואו נהיה סבלנים וניתן לבלאט את הקרדיט על כך שהביא את סמית, וגם אם יסתבר לדאבוננו שהוא לא נותן משהו ששחקנים אחרים נותנים (מה שאני עדיין חושב שהוא לא נכון), תמיד צריך לזכור שמכבי חייבת העונה סגל ארוך בשביל ההתמודדות הקשה והשוחקת בשלוש מסגרות שונות.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שחף » 26 אוקטובר 2011, 15:49

לי סמית' מזכיר מאוד את קווינסי לואיס, בחור חביב מאוד שהגיע מה-NBA(עם חוות דעת מאוד חיובית שדייויד קיבל עליו) וגמר את העונה על הספסל. אני לא זוכר הרבה זרים שהגיעו לקבוצה והתרומה ההתקפית שלהם הייתה תלויה לגמרי בקליעה(ואני בספק אם דייויד ינסה לבודד אותו בפוסט על סמול פורוורדים ביורוליג. חבר'ה כמו מאליק היירסטון וגאלינרי פשוט יותר חזקים ממנו) ונשארו בקבוצה הרבה זמן(דייויד בלו לא נחשב זר).
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 26 אוקטובר 2011, 15:55

קודי כתב:אני מציע שניתן לסמית עוד כמה משחקים להראות את מה שהוא יודע ולא נזרוק אותו כבר אחרי משחק יורוליג אחד, בדיוק כמו שלא היה צריך להלל ולשבח את יכולתו אחרי שני משחקי אדריאטית. אין שום סיבה לזרוק שחקן שבסך הכל נותן עד עכשיו תרומה סולידית, בטח בהגנה, בריבאונד ובמסירות וגם יכול לתת לא מעט בקליעה, ובטח שלא לזרוק אותו בגלל חוקי הזרים בליגה הישראלית המטופשת, אשר בה חשובים רק שני משחקים.
בואו נהיה סבלנים וניתן לבלאט את הקרדיט על כך שהביא את סמית, וגם אם יסתבר לדאבוננו שהוא לא נותן משהו ששחקנים אחרים נותנים (מה שאני עדיין חושב שהוא לא נכון), תמיד צריך לזכור שמכבי חייבת העונה סגל ארוך בשביל ההתמודדות הקשה והשוחקת בשלוש מסגרות שונות.

קודי, זה לא העניין. כבר ראינו מה הוא יכול לתת (אפילו ביום מצוין שלו). נחמד. לא יותר מזה. יש לנו יותר מדי זרים ובגלל זה אתה לא יכול להחזיק בקבוצה זר "נחמד".
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 26 אוקטובר 2011, 16:02

felix_r כתב:
קודי כתב:אני מציע שניתן לסמית עוד כמה משחקים להראות את מה שהוא יודע ולא נזרוק אותו כבר אחרי משחק יורוליג אחד, בדיוק כמו שלא היה צריך להלל ולשבח את יכולתו אחרי שני משחקי אדריאטית. אין שום סיבה לזרוק שחקן שבסך הכל נותן עד עכשיו תרומה סולידית, בטח בהגנה, בריבאונד ובמסירות וגם יכול לתת לא מעט בקליעה, ובטח שלא לזרוק אותו בגלל חוקי הזרים בליגה הישראלית המטופשת, אשר בה חשובים רק שני משחקים.

קודי, זה לא העניין. כבר ראינו מה הוא יכול לתת (אפילו ביום מצוין שלו). נחמד. לא יותר מזה. יש לנו יותר מדי זרים ובגלל זה אתה לא יכול להחזיק בקבוצה זר "נחמד".

יותר מדי זרים בשביל מה? בשביל ליגת קופל העלובה? את מי זה מעניין?!
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yiffy » 26 אוקטובר 2011, 16:15

felix_r כתב:

כאשר הידית מכוונת על 80% מהשלוש לדעתי זה לא "נחמד" אלא הרבה יותר מזה. למכבי הרבה זמן לא היה שחקן חמישייה עם יד מצויינת לשלוש. השאלה היא האם הוא מסוגל לנפק תצוגות תכלית מה-3 כמו אלו שנתן בתחילת השנה גם ביורוליג. אם לא, ייתכן מאוד שהוא באמת לא הזר שמכבי צריכה. יחד עם זאת, אני כמו קודי חושב שהוא צריך עוד קצת זמן והתנסות לפני שקוברים אותו.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 26 אוקטובר 2011, 17:04

yiffy כתב:
felix_r כתב:

כאשר הידית מכוונת על 80% מהשלוש לדעתי זה לא "נחמד" אלא הרבה יותר מזה. למכבי הרבה זמן לא היה שחקן חמישייה עם יד מצויינת לשלוש. השאלה היא האם הוא מסוגל לנפק תצוגות תחליט מה-3 כמו אלו שנתן בתחילת השנה גם ביורוליג. אם לא, ייתכן מאוד שהוא באמת לא הזר שמכבי צריכה. יחד עם זאת, אני כמו קודי חושב שהוא צריך עוד קצת זמן והתנסות לפני שקוברים אותו.

זה בדיוק גם מה שאני חושב. סמית' הוא שחקן שיש לו איכויות.הוא שחקן שיכול לצבור נקודות שקטות ובאחוזים גבוהים.
למעשה, זה מה שמצפים ממנו.

פליקס צודק בעניין הזה שאין לסמית' איזשהי אקסטרה, אבל אם הוא יצליח להוכיח ב5-6 המשחקים הבאים, שהוא יודע לקלועגם ביורוליג, אז באמת שאין איתו שום בעיה.

החשש שלי הוא שהוא יעבור תהליך דומה לזה של קאמינגס, שפתח מצויין את העונה ואת משחקי ההכנה, אבל כשל בגדול בהמשך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 26 אוקטובר 2011, 17:13

yiffy כתב:
felix_r כתב:

כאשר הידית מכוונת על 80% מהשלוש לדעתי זה לא "נחמד" אלא הרבה יותר מזה. למכבי הרבה זמן לא היה שחקן חמישייה עם יד מצויינת לשלוש. השאלה היא האם הוא מסוגל לנפק תצוגות תכלית מה-3 כמו אלו שנתן בתחילת השנה גם ביורוליג. אם לא, ייתכן מאוד שהוא באמת לא הזר שמכבי צריכה. יחד עם זאת, אני כמו קודי חושב שהוא צריך עוד קצת זמן והתנסות לפני שקוברים אותו.

תראה, זה לא שהשחקן הזה נפל אתמול מהירח. אתה מוזמן לבדוק את האחוזים שלו לאורך הקריירה, וזה לא משהו שיפיל אותך מהכיסא. אני מבטיח לך, שבסוף העונה האחוזים שלו לא יהיו יותר טובים מאלה של גיא פניני, רק שאצל פניני האחוזים עולים במשחקים החשובים, ואילו אצל סמית' הם יורדים (אתה יכול בדוק את זה, זו עובדה ולא ניחוש).

חוץ מזה, גם אם הוא קלע שלשות טוב, זה לא מספיק! אתה לא יכול להביא זר שזה הדבר היחיד שהוא ידע לעשות (כל עוד הוא לא קלעי ברמה של מאצאס בשיאו)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 26 אוקטובר 2011, 17:25

felix_r כתב:
yiffy כתב:
felix_r כתב:

תראה, זה לא שהשחקן הזה נפל אתמול מהירח. אתה מוזמן לבדוק את האחוזים שלו לאורך הקריירה, וזה לא משהו שיפיל אותך מהכיסא. אני מבטיח לך, שבסוף העונה האחוזים שלו לא יהיו יותר טובים מאלה של גיא פניני, רק שאצל פניני האחוזים עולים במשחקים החשובים, ואילו אצל סמית' הם יורדים (אתה יכול בדוק את זה, זו עובדה ולא ניחוש).

חוץ מזה, גם אם הוא קלע שלשות טוב, זה לא מספיק! אתה לא יכול להביא זר שזה הדבר היחיד שהוא ידע לעשות (כל עוד הוא לא קלעי ברמה של מאצאס בשיאו)

מה שאתה אומר זה שהבחירה בו היתה טעות. מאוד יכול להיות שזה נכון, אבל מה אפשר לעשות עכשיו?
אני גם לא חושב שהצוות המקצועי הספיק להתאכזב ממנו וחושב לשחרר אותו.

לדעתי כל מה שנשאר לעשות זה לאחל לו לשנות את השטאנץ שלו בקריירה עד עכשיו ולהפוך להיות לשחקן טוב בקבוצה גדולה.
ד"א, שחקן זר גם יכול להיות רול פלייר איכותי. לך תדע אולי הוא עוד יפתיע....
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 26 אוקטובר 2011, 17:46

מארק שטייין מESPN כתב בטוויטר: Sources say Cavs' Casspi HASN'T signed anything yet. But his plan, as reported, IS to join Maccabi TA in JAN if entire NBA season canceled
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי where is the love? » 26 אוקטובר 2011, 18:57

יכול להיות שמחר נראה את סמית קולע באחוזים טובים יותר בבית..
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 26 אוקטובר 2011, 19:02

מה שמרגיז בסמית' זה שהוא לא חודר לפני הזריקה והוא לא מושך עבירות כל הזמן הוא עושה אותו הדבר וזה לזרוק מבחוץ כמו קאמינגס קל מאוד לעצור שחקן כזה
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי where is the love? » 26 אוקטובר 2011, 19:06

JasonWilliams12 כתב:מה שמרגיז בסמית' זה שהוא לא חודר לפני הזריקה והוא לא מושך עבירות כל הזמן הוא עושה אותו הדבר וזה לזרוק מבחוץ כמו קאמינגס קל מאוד לעצור שחקן כזה

זה נכון מאוד, בגלל זה אולי מחר נצטרך יכולת אישית טובה יותר משחקנים אחרים
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי er79 » 26 אוקטובר 2011, 19:44

אני לא מבין - מה אנשים ציפו מסמית'? כולם ידעו מה הוא שווה, זה שחקן שאף פעם לא שיחק בקבוצת יורוליג בכירה, ובעונה היחידה שהוא שיחק ביורוליג, במדי פנר, הוא חירבן קוביות. כולם ידעו שנקבל משהו פחות טוב מאידסון, אז למה כולם פה מדברים עליו כאילו זה לא מובן מאליו שהוא לא פארקר? זה היה החשש, שבא שחקן בינוני, אני לפחות מקווה שעל אף הבינוניות שלו הוא יחזור לפחות לקלוע, כי גם את זה הוא כבר לא עושה משהו לאחרונה. דווקא עמדה 3 של כספי ופניני נשמעת לי יותר אטרקטיבית, וסמית' יכול לנוח קצת בספסל ולקבל דקות אדריאטית. לא סוף העולם. זה מה שאתה מקבל ב-400 אלף דולר.
er79

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 אוקטובר 2011, 19:46

כספי ישחק אצל דרוקר בחודשיים הקרובים ?

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 09312.html

יכול להיות שיש כאן ענייני מס בחזרה שלו לארץ רק בינואר, אם בכלל ?
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 26 אוקטובר 2011, 20:13

er79 כתב:אני לא מבין - מה אנשים ציפו מסמית'? כולם ידעו מה הוא שווה, זה שחקן שאף פעם לא שיחק בקבוצת יורוליג בכירה, ובעונה היחידה שהוא שיחק ביורוליג, במדי פנר, הוא חירבן קוביות. כולם ידעו שנקבל משהו פחות טוב מאידסון, אז למה כולם פה מדברים עליו כאילו זה לא מובן מאליו שהוא לא פארקר? זה היה החשש, שבא שחקן בינוני, אני לפחות מקווה שעל אף הבינוניות שלו הוא יחזור לפחות לקלוע, כי גם את זה הוא כבר לא עושה משהו לאחרונה. דווקא עמדה 3 של כספי ופניני נשמעת לי יותר אטרקטיבית, וסמית' יכול לנוח קצת בספסל ולקבל דקות אדריאטית. לא סוף העולם. זה מה שאתה מקבל ב-400 אלף דולר.

עברו במכבי המון שחקנים נפלאים שגם הם לא עשו הרבה לפני זה ביורוליג. כנראה שדייויד חשב שהוא מתאים לקונספט. אני בטוח
שהוא כן רצה להביא מישהו שלא ייפול ברמתו מאידסון.

כרגע נראה שזאת נקודת טורפה, אבל בכל נקודת זמן, פניני וסמית' פתאום יכולים להתחיל לצלוף, ואז כולם יחזרו לדבר עליהם כאילו הם השחקנים המושלמים לעמדה 3 במכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 26 אוקטובר 2011, 20:28

er79 כתב:אני לא מבין - מה אנשים ציפו מסמית'? כולם ידעו מה הוא שווה, זה שחקן שאף פעם לא שיחק בקבוצת יורוליג בכירה, ובעונה היחידה שהוא שיחק ביורוליג, במדי פנר, הוא חירבן קוביות. כולם ידעו שנקבל משהו פחות טוב מאידסון, אז למה כולם פה מדברים עליו כאילו זה לא מובן מאליו שהוא לא פארקר? זה היה החשש, שבא שחקן בינוני, אני לפחות מקווה שעל אף הבינוניות שלו הוא יחזור לפחות לקלוע, כי גם את זה הוא כבר לא עושה משהו לאחרונה. דווקא עמדה 3 של כספי ופניני נשמעת לי יותר אטרקטיבית, וסמית' יכול לנוח קצת בספסל ולקבל דקות אדריאטית. לא סוף העולם. זה מה שאתה מקבל ב-400 אלף דולר.

אתה צודק , חבל שלא יצא עם סמי מאחיה, גם ככה יש על העמדה שלו את קירילנקו...
תמונה

where is the love?

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r ו־27 אורחים