פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול הסקאוטינג

07 אפריל 2012, 20:42

הבנתי,ואני חושב שצריך לציין לגבי כל מועמד באיזה קונפנס הוא משחק כדי שנדע להעריך את הרמה שלו

07 אפריל 2012, 20:46

rc4991 כתב:הבנתי,ואני חושב שצריך לציין לגבי כל מועמד באיזה קונפנס הוא משחק כדי שנדע להעריך את הרמה שלו

כמו שאמרתי, גם אם יש קונפרנס פחות חזק עדיין יש בפנים קבוצות חזקות..
למשל ב-IVY LEAGUE יש קבוצות חלשות אבל יש בפנים גם את דיוק שכולנו יודעים מה היא שווה..יש גם את וילאנובה וטמפל..
גם בקונפרנס הכי חזק יש קבוצות חלשות..
נכון שצריך להסתכל באיזה קונפרנס שחקנים משחקים אבל זה גם חשוב מה הם עשו נגד קבוצות חזקות שנמצאות בתוך הקונפרנס..

07 אפריל 2012, 21:02

Holiday_Armadillo כתב:כמו שאמרתי, גם אם יש קונפרנס פחות חזק עדיין יש בפנים קבוצות חזקות..
למשל ב-IVY LEAGUE יש קבוצות חלשות אבל יש בפנים גם את דיוק שכולנו יודעים מה היא שווה..יש גם את וילאנובה וטמפל..
נכון שצריך להסתכל באיזה קונפרנס שחקנים משחקים אבל זה גם חשוב מה הם עשו נגד קבוצות חזקות שנמצאות בתוך הקונפרנס..

דיוק, וילאנובה וטמפל לא משחקות באייבי-ליג.
כל מכללה משחקת, מלבד מול קבוצות מהליגה שלה, גם מול מכללות מקונפרנסים אחרים. חלק משיטת הNCAA המוזרה.

07 אפריל 2012, 21:02

הוא יהודי?

07 אפריל 2012, 21:03

החציל האצטקי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:כמו שאמרתי, גם אם יש קונפרנס פחות חזק עדיין יש בפנים קבוצות חזקות..

כל מכללה משחקת, מלבד מול קבוצות מהליגה שלה, גם מול מכללות מקונפרנסים אחרים. חלק משיטת הNCAA המוזרה.

כן טעות שלי..הבנתי את זה כשהסתכלתי על חלוקת הקונפרנסים בשביל להסביר ל...RC? חחחח שונאת לקרוא לאנשים בניקים שלהם..
בכל מקרה..בחרתי כבר לא לתקן את עצמי..במילא אף אחד לא היה שם לב וזה היה רק תיקון עצמי..עד שאתה הגעת כמובן :nono קיוויתי שהכל יעבור חלק :laugh2

07 אפריל 2012, 21:07

LIAV10 כתב:הוא יהודי?

?

(אני מצפה לתשובה מכרמל, אז אני מצטט כדי שלא תעשה דאבל..)

07 אפריל 2012, 21:08

LIAV10 כתב:
LIAV10 כתב:הוא יהודי?

?

(אני מצפה לתשובה מכרמל, אז אני מצטט כדי שלא תעשה דאבל..)

אופס לא ראיתי ששלחת לפניי חחחח בדרך כלל זה מודיע כשמנסים לשלוח הודעה ומישהו שולח לפני..
כן הוא יהודי..

07 אפריל 2012, 21:09

Holiday_Armadillo כתב:כן טעות שלי..הבנתי את זה כשהסתכלתי על חלוקת הקונפרנסים בשביל להסביר ל...RC? חחחח שונאת לקרוא לאנשים בניקים שלהם..
בכל מקרה..בחרתי כבר לא לתקן את עצמי..במילא אף אחד לא היה שם לב וזה היה רק תיקון עצמי..עד שאתה הגעת כמובן :nono קיוויתי שהכל יעבור חלק :laugh2

השתדלתי להשאר נייטרלי, אבל חייבים לתקן את העול שנעשה לדווילס :oops

07 אפריל 2012, 21:11

Holiday_Armadillo כתב:
החציל האצטקי כתב:

כן טעות שלי..הבנתי את זה כשהסתכלתי על חלוקת הקונפרנסים בשביל להסביר ל...RC? חחחח שונאת לקרוא לאנשים בניקים שלהם..

קוראים לי רוני(מרגיש כמו דייט)
לגבי המשפט השני :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3

07 אפריל 2012, 21:18

החציל האצטקי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:כן טעות שלי..הבנתי את זה כשהסתכלתי על חלוקת הקונפרנסים בשביל להסביר ל...RC? חחחח שונאת לקרוא לאנשים בניקים שלהם..

השתדלתי להשאר נייטרלי, אבל חייבים לתקן את העול שנעשה לדווילס :oops

מובן ומקובל :laugh2

07 אפריל 2012, 22:00

כרמל רק תוסיפי שגם ג'רמי לין הוא בעצם שחקן ששיחק באייבי-ליג (הארוורד)והיום משגע את האנ.בי.אי.
הקבוצה חשובה מאד, אבל עובדה שאלוף מכללות כמו שאייר עשה העונה במכבי פחות ממה שעשה בוגר גליל יוגב אוחיון.

07 אפריל 2012, 22:04

Mta_atic כתב:כרמל רק תוסיפי שגם ג'רמי לין הוא בעצם שחקן ששיחק באייבי-ליג (הארוורד)והיום משגע את האנ.בי.אי.
הקבוצה חשובה מאד, אבל עובדה שאלוף מכללות כמו שאייר עשה העונה במכבי פחות ממה שעשה בוגר גליל יוגב אוחיון.

אתה צודק לגמרי אבל מה שנקרא..יש כלל ויש יוצא מן הכלל..
לפני לין היו רק שני שחקנים ב-NBA שהגיעו מהרווארד כשהאחרון היה ב-1954..
כמובן שיש הפתעות ותמיד יהיה את השחקן שיבוא משום מקום אבל רוב הדברים הם איך שהם נראים..יש היררכיה ברורה בסדר הגודל של השחקנים בקולג'ים..
זה כמובן לא פוסל בכלל את זה ששחקן מכללות לא יצליח באירופה..לגמרי לא..

08 אפריל 2012, 01:04

על זאק רוזן שהבאתי את הסטטיסטיקות שלו בדף הקודם
Hearing talks from ISRi agents regarding Portsmouth prospect & Penn alumnus Zack Rosen. "Best Jewish college player since Doron Sheffer"

08 אפריל 2012, 01:20

Holiday_Armadillo כתב:על זאק רוזן שהבאתי את הסטטיסטיקות שלו בדף הקודם
Hearing talks from ISRi agents regarding Portsmouth prospect & Penn alumnus Zack Rosen. "Best Jewish college player since Doron Sheffer"

:laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3

משעשע... הסוכנים המדוברים אולי כדאי שיחפשו מקצוע חדש.

ג'ון שאייר היה שחקן קולג'ים מוערך פי 10 בערך מזאק רוזן. גם דיוויד בלו כמובן ששיחק באחלה מכללה והיה שחקן מצוין שם ופרוספקט NBA. אותו כנ"ל לגביי דן גרונפלד ששיחק במכללה מובילה והעמיד סטטיסטיקות נהדרות יחסית. רוזן לא מתקרב לרמתם בכל מה שקשור לקריירת המכללות שלו.

בשביל פרופורציה, זאק רוזן שיחק פה במכביה לפני שנתיים נגד נבחרת ישראל ג' בהנהגת בן שימול (שעשה לו בית ספר) והיה חלש מאד. והוא היה הרכז הראשון של הנבחרת האמריקאית, ככה שזה לא שהוא לא שיחק. נכון שמאז עברו שנתיים והוא כמובן השתפר, אבל משם ועד מכבי? אולי עוד 3 שנים.

הקריירה שלו במכללות הרבה יותר דומה לשל אחד ג'ראד מינץ', שהגיע ממכללה לא גדולה עם שנתיים של 15 נק' למשחק ופה הסתבר שהוא שחקן ליגה שנייה כנראה. מאשר לשחקנים מובלים שם כמו שאייר, גרונפלד ובלו שהגיעו לפה.

08 אפריל 2012, 01:26

NY boy כתב:
Holiday_Armadillo כתב:על זאק רוזן שהבאתי את הסטטיסטיקות שלו בדף הקודם

:laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3

משעשע... הסוכנים המדוברים אולי כדאי שיחפשו מקצוע חדש.

ג'ון שאייר היה שחקן קולג'ים מוערך פי 10 בערך מזאק רוזן. גם דיוויד בלו כמובן ששיחק באחלה מכללה והיה שחקן מצוין שם ופרוספקט NBA. אותו כנ"ל לגביי דן גרונפלד ששיחק במכללה מובילה והעמיד סטטיסטיקות נהדרות יחסית. רוזן לא מתקרב לרמתם בכל מה שקשור לקריירת המכללות שלו.

בשביל פרופורציה, זאק רוזן שיחק פה במכביה לפני שנתיים נגד נבחרת ישראל ג' בהנהגת בן שימול (שעשה לו בית ספר) והיה חלש מאד. והוא היה הרכז הראשון של הנבחרת האמריקאית, ככה שזה לא שהוא לא שיחק. נכון שמאז עברו שנתיים והוא כמובן השתפר, אבל משם ועד מכבי? אולי עוד 3 שנים.

הקריירה שלו במכללות הרבה יותר דומה לשל אחד ג'ראד מינץ', שהגיע ממכללה לא גדולה עם שנתיים של 15 נק' למשחק ופה הסתבר שהוא שחקן ליגה שנייה כנראה. מאשר לשחקנים מובלים שם כמו שאייר, גרונפלד ובלו שהגיעו לפה.

בקשר לשייר(ואולי גם מינץ),זה דבר אחד להיות שחקן טוב במכללות ודבר שונה לחלוטין להיות שחקן טוב בליגות מקצועניות..לשניהם חסרים הרבה מאוד דברים..לשייר דברים שהוא לא יכול לשלוט בהם(כמו מהירות טבעית וגוף קטן)ומינץ שצריך להעלות במשקל ולקחת מאמן שיראה לו איך לשים סל ממ''מ..
אני לגמרי מסכימה שאולי הציטוט ''מנופח'' אבל בהחלט מעניין אותי לראות מה הוא יעשה בארץ(אם וכאשר יגיע)..ד''א,לאף אתר(כולל של פנסילבניה)אין את תאריך הלידה שלו..הזוי..

08 אפריל 2012, 01:28

ועוד קצת פרופורציה. כבר הגיעו 2 רכזים יהודים מהאייבי ליג לישראל.

דרו האוזמן (ששיחק עם לין ביחד) שמשחק בליגה השנייה בשנים האחרונות, והיה חמיישיה שנייה באייבי ליג בזמנו.

וסקוט גרינמן ששיחק שנה בבני השרון והיה חמישייה ראשונה באייבי ליג.

כמוהו כמובן גם ג'ף פוט שהיה חמישייה ראשונה באייבי ליג.

08 אפריל 2012, 01:30

NY boy כתב:ועוד קצת פרופורציה. כבר הגיעו 2 רכזים יהודים מהאייבי ליג לישראל.

דרו האוזמן (ששיחק עם לין ביחד) שמשחק בליגה השנייה בשנים האחרונות, והיה חמיישיה שנייה באייבי ליג בזמנו.

וסקוט גרינמן ששיחק שנה בבני השרון והיה חמישייה ראשונה באייבי ליג.

כמוהו כמובן גם ג'ף פוט שהיה חמישייה ראשונה באייבי ליג.

אני עכשיו מביאה את פוט שיהיה רכז-שוטינג-סמול-פאוור-וסנטר אני לא יודעת מה אתה רוצה :beee

08 אפריל 2012, 01:32

הציטוט הוא לא קצת מנופח, הוא ציטוט הזויי של אנשים חסרי מושג (או שאולי דובי פיק המציא את זה, אני לא יופתע). אי אפשר להגיד ש"מדובר בשחקן הקולג'ים היהודי הכי טוב מאז שפר", כשבין שפר לרוזן עברו כמו שאמרתי ג'ון שאייר (אלוף מכללות וחמישייה ראשונה במכללות) דייויד בלו ודן גרונפלד (שחקנים מצוינים באחד הקונפרנסים החזקים במכללות), שגם היו פרוספקטים רציניים לNBA (בניגוד לרוזן).

הציטוט היה קצת מנופח אם היה אומר שהוא יכול להיות השחקן הכי טוב מאז שפר לבוא לאירופה מהמכללה. כשהוא אומר שהוא שחקן הקולג'ים הכי טוב מאז שפר, ושוכח בדרך את שאייר, בלו וגרונפלד שחקני מכללות טובים בהרבה ממנו. זה מראה שאו שהוא כנראה המציא את זה, או שמי שאמר את זה כנראה צריך מקצוע חדש...

08 אפריל 2012, 01:35

NY boy כתב:הציטוט הוא לא קצת מנופח, הוא ציטוט הזויי של אנשים חסרי מושג (או שאולי דובי פיק המציא את זה, אני לא יופתע). אי אפשר להגיד ש"מדובר בשחקן הקולג'ים היהודי הכי טוב מאז שפר", כשבין שפר לרוזן עברו כמו שאמרתי ג'ון שאייר (אלוף מכללות וחמישייה ראשונה במכללות) דייויד בלו ודן גרונפלד (שחקנים מצוינים באחד הקונפרנסים החזקים במכללות), שגם היו פרוספקטים רציניים לNBA (בניגוד לרוזן).

הציטוט היה קצת מנופח אם היה אומר שהוא יכול להיות השחקן הכי טוב מאז שפר לבוא לאירופה מהמכללה. כשהוא אומר שהוא שחקן הקולג'ים הכי טוב מאז שפר, ושוכח בדרך את שאייר, בלו וגרונפלד שחקני מכללות טובים בהרבה ממנו. זה מראה שאו שהוא כנראה המציא את זה, או שמי שאמר את זה כנראה צריך מקצוע חדש...

ועדיין מכל השחקנים שהזכרת שוב ושוב לא הצלחת את תמיר גודמן :nono ג'ורדן היהודי והג'ינג'י!
ד''א,חמק מעיניי כולם שהוא ליכלך על מכבי לפני איזה שבוע-שבועיים?

08 אפריל 2012, 01:39

כי הוא היה חרא שחקן מכללות. אנחנו מדברים על שחקנים שהצליחו במכללות, היו להם קריירה טובה מאד במכללות. לגודמן הייתה קריירה בתיכון, במכללה הוא היה גרוע, וזה עוד במכללה חלשה מאד (טוסון אני חושב).
נושא נעול