07 אפריל 2012, 20:42
07 אפריל 2012, 20:46
rc4991 כתב:הבנתי,ואני חושב שצריך לציין לגבי כל מועמד באיזה קונפנס הוא משחק כדי שנדע להעריך את הרמה שלו
07 אפריל 2012, 21:02
Holiday_Armadillo כתב:כמו שאמרתי, גם אם יש קונפרנס פחות חזק עדיין יש בפנים קבוצות חזקות..
למשל ב-IVY LEAGUE יש קבוצות חלשות אבל יש בפנים גם את דיוק שכולנו יודעים מה היא שווה..יש גם את וילאנובה וטמפל..
גם בקונפרנס הכי חזק יש קבוצות חלשות..
נכון שצריך להסתכל באיזה קונפרנס שחקנים משחקים אבל זה גם חשוב מה הם עשו נגד קבוצות חזקות שנמצאות בתוך הקונפרנס..
07 אפריל 2012, 21:02
07 אפריל 2012, 21:03
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:כמו שאמרתי, גם אם יש קונפרנס פחות חזק עדיין יש בפנים קבוצות חזקות..
למשל ב-IVY LEAGUE יש קבוצות חלשות אבל יש בפנים גם את דיוק שכולנו יודעים מה היא שווה..יש גם את וילאנובה וטמפל..
נכון שצריך להסתכל באיזה קונפרנס שחקנים משחקים אבל זה גם חשוב מה הם עשו נגד קבוצות חזקות שנמצאות בתוך הקונפרנס..
דיוק, וילאנובה וטמפל לא משחקות באייבי-ליג.
כל מכללה משחקת, מלבד מול קבוצות מהליגה שלה, גם מול מכללות מקונפרנסים אחרים. חלק משיטת הNCAA המוזרה.
07 אפריל 2012, 21:07
LIAV10 כתב:הוא יהודי?
07 אפריל 2012, 21:08
LIAV10 כתב:LIAV10 כתב:הוא יהודי?
?
(אני מצפה לתשובה מכרמל, אז אני מצטט כדי שלא תעשה דאבל..)
07 אפריל 2012, 21:09
Holiday_Armadillo כתב:כן טעות שלי..הבנתי את זה כשהסתכלתי על חלוקת הקונפרנסים בשביל להסביר ל...RC? חחחח שונאת לקרוא לאנשים בניקים שלהם..
בכל מקרה..בחרתי כבר לא לתקן את עצמי..במילא אף אחד לא היה שם לב וזה היה רק תיקון עצמי..עד שאתה הגעת כמובןקיוויתי שהכל יעבור חלק
07 אפריל 2012, 21:11
Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:כמו שאמרתי, גם אם יש קונפרנס פחות חזק עדיין יש בפנים קבוצות חזקות..
דיוק, וילאנובה וטמפל לא משחקות באייבי-ליג.
כל מכללה משחקת, מלבד מול קבוצות מהליגה שלה, גם מול מכללות מקונפרנסים אחרים. חלק משיטת הNCAA המוזרה.
כן טעות שלי..הבנתי את זה כשהסתכלתי על חלוקת הקונפרנסים בשביל להסביר ל...RC? חחחח שונאת לקרוא לאנשים בניקים שלהם..
בכל מקרה..בחרתי כבר לא לתקן את עצמי..במילא אף אחד לא היה שם לב וזה היה רק תיקון עצמי..עד שאתה הגעת כמובןקיוויתי שהכל יעבור חלק
07 אפריל 2012, 21:18
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:כן טעות שלי..הבנתי את זה כשהסתכלתי על חלוקת הקונפרנסים בשביל להסביר ל...RC? חחחח שונאת לקרוא לאנשים בניקים שלהם..
השתדלתי להשאר נייטרלי, אבל חייבים לתקן את העול שנעשה לדווילס
07 אפריל 2012, 22:00
07 אפריל 2012, 22:04
Mta_atic כתב:כרמל רק תוסיפי שגם ג'רמי לין הוא בעצם שחקן ששיחק באייבי-ליג (הארוורד)והיום משגע את האנ.בי.אי.
הקבוצה חשובה מאד, אבל עובדה שאלוף מכללות כמו שאייר עשה העונה במכבי פחות ממה שעשה בוגר גליל יוגב אוחיון.
08 אפריל 2012, 01:04
Hearing talks from ISRi agents regarding Portsmouth prospect & Penn alumnus Zack Rosen. "Best Jewish college player since Doron Sheffer"
08 אפריל 2012, 01:20
Holiday_Armadillo כתב:על זאק רוזן שהבאתי את הסטטיסטיקות שלו בדף הקודםHearing talks from ISRi agents regarding Portsmouth prospect & Penn alumnus Zack Rosen. "Best Jewish college player since Doron Sheffer"
08 אפריל 2012, 01:26
NY boy כתב:Holiday_Armadillo כתב:על זאק רוזן שהבאתי את הסטטיסטיקות שלו בדף הקודםHearing talks from ISRi agents regarding Portsmouth prospect & Penn alumnus Zack Rosen. "Best Jewish college player since Doron Sheffer"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
משעשע... הסוכנים המדוברים אולי כדאי שיחפשו מקצוע חדש.
ג'ון שאייר היה שחקן קולג'ים מוערך פי 10 בערך מזאק רוזן. גם דיוויד בלו כמובן ששיחק באחלה מכללה והיה שחקן מצוין שם ופרוספקט NBA. אותו כנ"ל לגביי דן גרונפלד ששיחק במכללה מובילה והעמיד סטטיסטיקות נהדרות יחסית. רוזן לא מתקרב לרמתם בכל מה שקשור לקריירת המכללות שלו.
בשביל פרופורציה, זאק רוזן שיחק פה במכביה לפני שנתיים נגד נבחרת ישראל ג' בהנהגת בן שימול (שעשה לו בית ספר) והיה חלש מאד. והוא היה הרכז הראשון של הנבחרת האמריקאית, ככה שזה לא שהוא לא שיחק. נכון שמאז עברו שנתיים והוא כמובן השתפר, אבל משם ועד מכבי? אולי עוד 3 שנים.
הקריירה שלו במכללות הרבה יותר דומה לשל אחד ג'ראד מינץ', שהגיע ממכללה לא גדולה עם שנתיים של 15 נק' למשחק ופה הסתבר שהוא שחקן ליגה שנייה כנראה. מאשר לשחקנים מובלים שם כמו שאייר, גרונפלד ובלו שהגיעו לפה.
08 אפריל 2012, 01:28
08 אפריל 2012, 01:30
NY boy כתב:ועוד קצת פרופורציה. כבר הגיעו 2 רכזים יהודים מהאייבי ליג לישראל.
דרו האוזמן (ששיחק עם לין ביחד) שמשחק בליגה השנייה בשנים האחרונות, והיה חמיישיה שנייה באייבי ליג בזמנו.
וסקוט גרינמן ששיחק שנה בבני השרון והיה חמישייה ראשונה באייבי ליג.
כמוהו כמובן גם ג'ף פוט שהיה חמישייה ראשונה באייבי ליג.
08 אפריל 2012, 01:32
08 אפריל 2012, 01:35
NY boy כתב:הציטוט הוא לא קצת מנופח, הוא ציטוט הזויי של אנשים חסרי מושג (או שאולי דובי פיק המציא את זה, אני לא יופתע). אי אפשר להגיד ש"מדובר בשחקן הקולג'ים היהודי הכי טוב מאז שפר", כשבין שפר לרוזן עברו כמו שאמרתי ג'ון שאייר (אלוף מכללות וחמישייה ראשונה במכללות) דייויד בלו ודן גרונפלד (שחקנים מצוינים באחד הקונפרנסים החזקים במכללות), שגם היו פרוספקטים רציניים לNBA (בניגוד לרוזן).
הציטוט היה קצת מנופח אם היה אומר שהוא יכול להיות השחקן הכי טוב מאז שפר לבוא לאירופה מהמכללה. כשהוא אומר שהוא שחקן הקולג'ים הכי טוב מאז שפר, ושוכח בדרך את שאייר, בלו וגרונפלד שחקני מכללות טובים בהרבה ממנו. זה מראה שאו שהוא כנראה המציא את זה, או שמי שאמר את זה כנראה צריך מקצוע חדש...
08 אפריל 2012, 01:39