המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:שוב - סופו היה הסנטר הטוב באירופה ואת זה הנהלת היורוליג קבעה באופן אובייקטיבי , מאז לא קרה שום דבר משמעותי עם כל הכבוד להשוואה הקצת לא חכמה לפאפלוקאס שפשוט התבגר בכמה שנים .
יוסי22 כתב:יוני - לגבי התירוצים הקלושים בוא ותספר לי כמה פעמים הוא קיבל את הכדור בפנים , אחרי שנסכים שבלאט כשל פה כישלון מהדהד שנשכח במסגרת העליהום על סופו , נסה להסביר לי מה שחקן כמו סופו אמור לעשות עם הכדור על קשת השלוש .
העיקר שבלאט השיג את המטרה המפוקפקת שלו להעיף את סופו מהקבוצה אחרי זה הוא יוכל להתכיין (בצורה דיפלומטית כמובן) שאין לו מספיק כישרון בקבוצה , פשוט פחדן שלא מעיז להתעסק עם שחקן שכבר הוכיח שהוא יכול להיות הסנטר הטוב באירופה ומעדיף שחקן לוחם אבל הרבה יותר מוגבל מבחינת כישרון .
רק שלא יבואו אחרי זה בטענות להנהלה כי ההנהלה דווקא רוצה להשאיר את סופו וגם רוצה להחזיר את מאצ'באן ככל הנראה , מה שאומר שמכבי תהיה מפוצצת בכישרון (יחד עם אליהו שבלאט סוף סוף נתן לו הזדמנות והוכיח לו כמה הוא טעה לאורך כל הדרך) , אלא אם כן בלאט יעדיף ללכת על הלוחמים ולנסות תמיד לגנוב משחקים .
יוסי22 כתב:יוני - לגבי התירוצים הקלושים בוא ותספר לי כמה פעמים הוא קיבל את הכדור בפנים , אחרי שנסכים שבלאט כשל פה כישלון מהדהד שנשכח במסגרת העליהום על סופו , נסה להסביר לי מה שחקן כמו סופו אמור לעשות עם הכדור על קשת השלוש .
העיקר שבלאט השיג את המטרה המפוקפקת שלו להעיף את סופו מהקבוצה אחרי זה הוא יוכל להתכיין (בצורה דיפלומטית כמובן) שאין לו מספיק כישרון בקבוצה , פשוט פחדן שלא מעיז להתעסק עם שחקן שכבר הוכיח שהוא יכול להיות הסנטר הטוב באירופה ומעדיף שחקן לוחם אבל הרבה יותר מוגבל מבחינת כישרון .
רק שלא יבואו אחרי זה בטענות להנהלה כי ההנהלה דווקא רוצה להשאיר את סופו וגם רוצה להחזיר את מאצ'באן ככל הנראה , מה שאומר שמכבי תהיה מפוצצת בכישרון (יחד עם אליהו שבלאט סוף סוף נתן לו הזדמנות והוכיח לו כמה הוא טעה לאורך כל הדרך) , אלא אם כן בלאט יעדיף ללכת על הלוחמים ולנסות תמיד לגנוב משחקים .
Holiday_Armadillo כתב:יוסי22 כתב:יוני - לגבי התירוצים הקלושים בוא ותספר לי כמה פעמים הוא קיבל את הכדור בפנים , אחרי שנסכים שבלאט כשל פה כישלון מהדהד שנשכח במסגרת העליהום על סופו , נסה להסביר לי מה שחקן כמו סופו אמור לעשות עם הכדור על קשת השלוש .
הביקורת שלך על בלאט בקשר לסופו קצת עוברת את גבול הטעם הטוב כבר..
אפשר להביע אי רצון מזה שמאמן לא משתמש כמה שאתה חושב שהוא צריך בשחקן שמוצא חן בעיניך אבל להגיד שזה ''כישלון מהדהד'' ושהוא ''יתבכיין'' או ''פחדן'' זה קצת חוצפה..
ביום שאתם תצטרכו לאמן קבוצה ותבינו מה זה לנסות ולהבין מאיפה להתחיל לשחק עם סנטר כל כך מוגבל כמו סופו אז תוכלו לקרוא לו בכל השמות האלה..
לפני שנה סופו הגיע למכבי כשהוא מנסה להוכיח שהוא לא גימיק וכשכל הקבוצות היריבות חושבות שהוא גימיק..לא התכוננו אליו כי לא לקחו אותו ברצינות וזה גרם לו לעונה חלומית אבל עכשיו כשקבוצות אומרות שהן כן מוכנות להתייחס לסופו כסנטר אז סופו נעלם כי סופו סנטר מוגבל וקל מ-א-ו-ד לניטרול..
אני לא מאשימה את בלאט אפילו קצת שאין לו כוח או רצון להתעסק עם שחקן כל כך מוגבל שמגביל ביחד איתו את כל הקבוצה..אם בלאט רוצה סנטר יותר מגוון גם אם הוא פחות ''כוח בלתי עציר בצבע''(וראינו השנה כמה סופו ''בלתי עציר'')אז צריך לחפש לו שחקנים בקריטריונים האלה..
jol9 כתב:יוסי22 כתב:יוני - לגבי התירוצים הקלושים בוא ותספר לי כמה פעמים הוא קיבל את הכדור בפנים , אחרי שנסכים שבלאט כשל פה כישלון מהדהד שנשכח במסגרת העליהום על סופו , נסה להסביר לי מה שחקן כמו סופו אמור לעשות עם הכדור על קשת השלוש .
בנוסף למה שהחבר'ה אמרו כאן, אני באמת מנסה לחשוב ולמצוא עבור סופו תירוץ טוב לזה שהוא לוקח כ"כ מעט ריבאונדים...
לא מצאתי האמת. אולי תוכל לעזור לי בנושא הזה.
אני גם מזכיר לך, שמי שהפך את סופו לסנטר הכי טוב ביורוליג כהגדרתך, הוא לא אחר מאשר בלאט, שאתה מייחס לו כאן דברים שגובלים בהוצאת דיבה.
אני באמת לא מבין, למה אתה חושב שדייויד מנסה בכוח לחבל בקבוצה ובסופו. מה יוצא לו מזה?
אני מצטער אבל אתה מדבר כאן כאוהד של סופו (או נכון יותר, סוכן של סופו) ולא כאוהד מכבי.
יוסי22 כתב:תסלחו לי אבל מה שנכתב בתגובה להודעה שלי מתחיל באמירות פופליסטיות ונגמר בחוסר יכולת לקרוא עד הסוף את מה שכתבתי.
לא טענתי שסופו השנה הוא הסנטר הטוב באירופה כי ברור שהוא לא ( לפחות מאז הפציעה איפשהו בסוף השלב הראשון) אלא שהוא היה הסנטר הטוב באירופה והטענה המטומטמת שהוא נחלש כמו שפאפלוקאס נחלש היא בדיוק כמו שכתבתי "מטומטמת" וכבר הסברתי למה .
אני יודע שזה קל לבוא ולאטום אוזניים כמו פופוליסט מצוי ולומר השנה הוא גרוע וזהו , זה מה יש .
בנוגע לבלאט אני באמת היחיד שרואה שהוא לא קיבל כדור אחד במקום שבו הוא אמור לקבל כדורים ? זה לא כישלון מהדהד של בלאט ? במקום להטיף לי על חוצפה ושאר קשקושים בואי תגידי לי שהוא כן קיבל כדור אחד במקום הנכון , זה הבסיס לדיון פה .
וכן , אולי זה מופרך לומר שבלאט הכשיל אותו בכוונה וזה אולי יצא לי מכעס על השימוש המטופש וחסר המעוף של בלאט שהעדיף באופן מאוד ברור ללכת עם הנדריקס ונכשל שוב , הוא ניסה לגנוב משחק במקום ללכת על היתרון הכי גדול שלו .
ואחרון חביב לבוא ולומר שסופו סנטר מוגבל זה אחד הדברים היותר מטופשים שנכתבו פה בדיון הזה , זה מתחרה עם האמירה ששנה שעברה לא הכירו אותו ולקח לאירופה שנה ללמוד אותו ... וזה עוד לפני שנזכרים שמדובר על אחד שכל אירופה מכירה כבר הרבה מאוד שנים גם אם הוא לא ממש הבריק בכולן .
Holiday_Armadillo כתב:להגיד שסופו סנטר מוגבל זה טיפשי?
סופו סנטר שאם הוא לא מקבל הכדור הנכון על הקשקש אז הוא לא אפקטיבי..אם זאת לא האמא של ההגדרה אז אני לא יודעת מה כן..
סנטר לא מוגבל זה סנטר שיכול לעשות נקודות ביותר מדרך אחת וסופו לא כזה..
אולי סופו לא קיבל כדורים כמו לפני שנה אבל זה רק ממחיש את מה שאני אומרת..הוא מוגבל וכנראה שלבלאט נמאס מזה שהוא לא יכול לשחק שוטף כשסופו על המגרש כי הוא פשוט תוקע את המשחק של מכבי..הוא לא אוהב את סוג השחקן וזה לגיטימי לחלוטין..
yzafrir כתב:יוסי22 כתב:תסלחו לי אבל מה שנכתב בתגובה להודעה שלי מתחיל באמירות פופליסטיות ונגמר בחוסר יכולת לקרוא עד הסוף את מה שכתבתי.
לא טענתי שסופו השנה הוא הסנטר הטוב באירופה כי ברור שהוא לא ( לפחות מאז הפציעה איפשהו בסוף השלב הראשון) אלא שהוא היה הסנטר הטוב באירופה והטענה המטומטמת שהוא נחלש כמו שפאפלוקאס נחלש היא בדיוק כמו שכתבתי "מטומטמת" וכבר הסברתי למה .
אני יודע שזה קל לבוא ולאטום אוזניים כמו פופוליסט מצוי ולומר השנה הוא גרוע וזהו , זה מה יש .
בנוגע לבלאט אני באמת היחיד שרואה שהוא לא קיבל כדור אחד במקום שבו הוא אמור לקבל כדורים ? זה לא כישלון מהדהד של בלאט ? במקום להטיף לי על חוצפה ושאר קשקושים בואי תגידי לי שהוא כן קיבל כדור אחד במקום הנכון , זה הבסיס לדיון פה .
וכן , אולי זה מופרך לומר שבלאט הכשיל אותו בכוונה וזה אולי יצא לי מכעס על השימוש המטופש וחסר המעוף של בלאט שהעדיף באופן מאוד ברור ללכת עם הנדריקס ונכשל שוב , הוא ניסה לגנוב משחק במקום ללכת על היתרון הכי גדול שלו .
ואחרון חביב לבוא ולומר שסופו סנטר מוגבל זה אחד הדברים היותר מטופשים שנכתבו פה בדיון הזה , זה מתחרה עם האמירה ששנה שעברה לא הכירו אותו ולקח לאירופה שנה ללמוד אותו ... וזה עוד לפני שנזכרים שמדובר על אחד שכל אירופה מכירה כבר הרבה מאוד שנים גם אם הוא לא ממש הבריק בכולן .
ממתי בלאט הוא זה שמוסר לסופו את הכדורים ??
סופו פשוט התקשה לתפוס עמדה במקום שהוא אוהב לקבל את הכדורים . מה קשה להבין בזה ??
תן קרדיט לשחקני היריבה שלא חסר להם גוף , וידעו לעצור אותו מלקבל את הכדורים איפה שהוא אוהב....
סופו הוא לא גימיק אבל הוא שחקן מאוד לא מגוון ולכן קל מאוד להתרכז בו בהגנה .
אתה זוכר פעם אחת בשנתיים שהוא זרק מחצי מרחק ?
אתה זוכר איזה פיק אנד רול ??
כל מה שאני זוכר ממנו זה הכנסת כדור רגילה במקום שהוא אוהב ושתי נקודות אבל כבר למדנו להבין שיש קבוצות שיודעות לעצור את זה...
יוסי22 כתב:Holiday_Armadillo כתב:להגיד שסופו סנטר מוגבל זה טיפשי?
סופו סנטר שאם הוא לא מקבל הכדור הנכון על הקשקש אז הוא לא אפקטיבי..אם זאת לא האמא של ההגדרה אז אני לא יודעת מה כן..
סנטר לא מוגבל זה סנטר שיכול לעשות נקודות ביותר מדרך אחת וסופו לא כזה..
אולי סופו לא קיבל כדורים כמו לפני שנה אבל זה רק ממחיש את מה שאני אומרת..הוא מוגבל וכנראה שלבלאט נמאס מזה שהוא לא יכול לשחק שוטף כשסופו על המגרש כי הוא פשוט תוקע את המשחק של מכבי..הוא לא אוהב את סוג השחקן וזה לגיטימי לחלוטין..
לפי ההגדרה שלך גם שאק היה סנטר מוגבל , אם שחקן עושה נקודות מנקודה מסויימת אבל עושה אותה באופן בלתי עציר הוא לא מוגבל .
הבעיה של מכבי לפחות בסדרה הזו היתה שהיא לא הצליחה להביא לו את הכדור בנקודה שבה הוא בלתי עציר , ברור לי שיש בצד השני קבוצה נהדרת שהיא גם אלופת אירופה שעשתה הכול כדי למנוע ממנו לקבל את הכדור בנקודה המסויימת הזו אבל מרגיז אותי שהמאמן בצד השני שאמור להתגבר על זה או לפחות לנסות להתגבר על זה הרים ידיים במאבק הזה עוד לפני שהוא התחיל .
לבוא אחרי זה בטענות לסופו שניסה לעשות משהו מכל רבע הזדמנות זה לא הוגן , אם מקבלים שבלאט החליט לוותר על סופו ולכן לא בנה לו תרגילים מיוחדים ובצד השני באה קבוצה עם מטרה לחסל אותו כשבנוסף הוא שחקן שתלוי לחלוטין בקבוצה שלו מקבלים את השורה התחתונה שלמרות 0 נקודות האשמה או האחריות (אם מקבלים שזה צעד מודע ונכון , מה שקשה לי לקבל) היא על בלאט.
MTA2311 כתב:ומה עם הנדריקס? שחקן שהיכולת ההתקפית שלו מסתכמת בריבאונד התקפה, זה שחקן מגוון?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ומה עם הנדריקס? שחקן שהיכולת ההתקפית שלו מסתכמת בריבאונד התקפה, זה שחקן מגוון?
להנדריקס יש פיק אנד רול טוב מאוד וגם זריקה מחצי מרחק שהוא עוד ישפר אבל עדיין יש לו אותה..
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ומה עם הנדריקס? שחקן שהיכולת ההתקפית שלו מסתכמת בריבאונד התקפה, זה שחקן מגוון?
להנדריקס יש פיק אנד רול טוב מאוד וגם זריקה מחצי מרחק שהוא עוד ישפר אבל עדיין יש לו אותה..
פיק אנד רול, זה להיות תלוי בשחקן אחר, בדיוק כמו שסופו תלוי באחרים. זריקה מחצי מרחק תיאורטית לא שווה כלום.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ומה עם הנדריקס? שחקן שהיכולת ההתקפית שלו מסתכמת בריבאונד התקפה, זה שחקן מגוון?
פיק אנד רול, זה להיות תלוי בשחקן אחר, בדיוק כמו שסופו תלוי באחרים. זריקה מחצי מרחק תיאורטית לא שווה כלום.
פיק אנד רול תלוי בשחקן אחר אבל לפחות אתה בתנועה והיריב עד הסוף לא יודע מה תעשה..
והזריקה מחצי מרחק עד כמה שהיא ''תיאורטית'' עדיין יודעים שיש לו אותה ולא מחכים לו מתחת לסל..
אתה יכול גם לזלזל בריבאונד ההתקפה שלו אבל זה דבר הרבה יותר קריטי ממה שאנשים חושבים אולי..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים