מלפפונים וזה...

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים וזה...

הודעהעל ידי yzafrir » 26 יוני 2012, 07:00

Holiday_Armadillo כתב:
er79 כתב:לא הייתי יותר מדי סומך על הכתבה הזאת. אפרופו כתבות, בידיעות של הבוקר כתוב שהאיגוד הרוסי לא יסכים לרשום את אוחיון בגלל שהוא מחויב לקבוצה בחו"ל, ועל כן למרות הרצונות של קובאן, אוחיון מתרחק משם.

בבייסבול יש לפעמים מצב ששחקן רוצה לרוץ לבסיס הבא אבל רואה שהכדור כבר הגיע אז הוא מתחיל לרוץ חזרה בזמן שהכדור כבר הגיע לבסיס הקודם ובעצם הוא רץ איזה 5 דקות בין שני הבסיסים כי הוא לא יכול להגיע לאף אחד מהם
אני מאוד מקווה שזה מה שיקרה לאוחיון..שלא יוכל לחתום ברוסיה וגם לא יוכל להישאר במכבי

ד''א, כולכם יודעים כמה אני לא אוהבת את הלפרין, אבל אני חושבת שאם אוחיון עוזב וזה אחרי שבורשטיין פרש ובלו עזב(ואולי ליאור ימצא איזה פראייר אצל הדודה באמריקה)אז צריך לשבת עם הלפרין עד שייצא עשן לבן מהחדר
אני לא אוהבת אותו אבל צריך ישראלים בכירים והלפרין יהיה חשוב לתחושה שלא מדובר פה בחבורה של חובבנים

אני לא כלכך יודע מה הסיבה לזה שאת לא אוהבת אותו , אבל אין ספק שהוא הישראלי הכי בכיר היום בארץ והוא חייב להיות במכבי . כעיקרון אני מעדיף אותו כגיבוי מהספסל או כשחקן חמישייה אבל לא המנהיג .
מבחינה קבוצתית יש לו המון פלוסים .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 26 יוני 2012, 07:15

yzafrir כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
er79 כתב:לא הייתי יותר מדי סומך על הכתבה הזאת. אפרופו כתבות, בידיעות של הבוקר כתוב שהאיגוד הרוסי לא יסכים לרשום את אוחיון בגלל שהוא מחויב לקבוצה בחו"ל, ועל כן למרות הרצונות של קובאן, אוחיון מתרחק משם.

בבייסבול יש לפעמים מצב ששחקן רוצה לרוץ לבסיס הבא אבל רואה שהכדור כבר הגיע אז הוא מתחיל לרוץ חזרה בזמן שהכדור כבר הגיע לבסיס הקודם ובעצם הוא רץ איזה 5 דקות בין שני הבסיסים כי הוא לא יכול להגיע לאף אחד מהם
אני מאוד מקווה שזה מה שיקרה לאוחיון..שלא יוכל לחתום ברוסיה וגם לא יוכל להישאר במכבי

ד''א, כולכם יודעים כמה אני לא אוהבת את הלפרין, אבל אני חושבת שאם אוחיון עוזב וזה אחרי שבורשטיין פרש ובלו עזב(ואולי ליאור ימצא איזה פראייר אצל הדודה באמריקה)אז צריך לשבת עם הלפרין עד שייצא עשן לבן מהחדר
אני לא אוהבת אותו אבל צריך ישראלים בכירים והלפרין יהיה חשוב לתחושה שלא מדובר פה בחבורה של חובבנים

אני לא כלכך יודע מה הסיבה לזה שאת לא אוהבת אותו , אבל אין ספק שהוא הישראלי הכי בכיר היום בארץ והוא חייב להיות במכבי . כעיקרון אני מעדיף אותו כגיבוי מהספסל או כשחקן חמישייה אבל לא המנהיג .
מבחינה קבוצתית יש לו המון פלוסים .

אני חושב שדווקא יותם הוא שחקן שמאוד מתאים לעלות בחמישייה. הוא הכי טוב כשהוא משחק ליד שחקן אסרטיבי. למשל ליד טפירו בנבחרת ישראל, ליד בברלי בספרטק, ליד ביינום במכבי,...
אלה כנראה שלושת המסגרות בהן נתן את היכולת הכי טובה בקריירה, עם מספרים נהדרים ותרומה אמיתית.
לכן, אם לאנגפורד עוזב, מכבי צריכה לדעתי להביא רכז שיעלה יחד עם הלפרין, כשהיקמן עולה מהספסל. אם לאנג נשאר אז הוא והלפרין צריכים לעלות יחד עם סמית'. לא אידיאלי, כי אין רכז קלאסי,
אבל הקו האחורי הוא מצויין גם ללא הרכז הזה.

גם אם אוחיון יישאר, הוא לא צריך לעלות בחמישייה, גם בגלל הטריקים שהוא עשה, וגם מבחינה מקצועית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 26 יוני 2012, 07:29

יוני , זה בדיוק מה שאמרתי , יותם חייב שחקן דומננטי לידו בעיקר במאני טיים . לא הייתי רוצה שהכדור האחרון יהיה בידיים שלו .
ולכן אם יותם יהיה ה-2 הפותח אז צריך רכז דומיננטי ואני לא בטוח כמה היקמן מוכן כבר לתפקיד הזה .
אבל אם לאנגפורד נישאר אז אני מעדיף שיותם יעלה מהספסל כי אני חושב שיותם פחות מתאים להיות רכז...

אגב , לא מזמן אתה טענת שאוחיון יכול להיות הרכז המוביל מבחינה מקצועית ואפילו חשבת ששאראס יכול להיות המחליף שלו ל10-15 דקות...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 26 יוני 2012, 07:32

yzafrir כתב:יוני , זה בדיוק מה שאמרתי , יותם חייב שחקן דומננטי לידו בעיקר במאני טיים . לא הייתי רוצה שהכדור האחרון יהיה בידיים שלו .
ולכן אם יותם יהיה ה-2 הפותח אז צריך רכז דומיננטי ואני לא בטוח כמה היקמן מוכן כבר לתפקיד הזה .
אבל אם לאנגפורד נישאר אז אני מעדיף שיותם יעלה מהספסל כי אני חושב שיותם פחות מתאים להיות רכז...

אגב , לא מזמן אתה טענת שאוחיון יכול להיות הרכז המוביל מבחינה מקצועית ואפילו חשבת ששאראס יכול להיות המחליף שלו ל10-15 דקות...

נכון, אבל עכשיו אני כבר לא חושב ככה... :bigsmile3

סתם. תשמע, יש כעס על הבחור, אז מן הסתם זה מגיע משם. בכל אופן, אם גם אוחיון וגם הלפרין יהיו במכבי, אז אני מעדיף שהלפרין יעלה בחמישייה כי הוא שחקן טוב יותר (ונדמה לי
שזה משהו שאמרתי גם אז).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 26 יוני 2012, 07:47

כעיקרון הייתי מעדיף שאף אחד מהם לא יעלה בחמישייה (כלומר שלאנגפורד ישאר) אבל אם צריך שאחד מהם יעלה אז אני מעדיף שזה יהיה הלפרין בעמדה 2 (כלומר לאנגפורד לא במכבי ) .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 26 יוני 2012, 08:01

yzafrir כתב:כעיקרון הייתי מעדיף שאף אחד מהם לא יעלה בחמישייה (כלומר שלאנגפורד ישאר) אבל אם צריך שאחד מהם יעלה אז אני מעדיף שזה יהיה הלפרין בעמדה 2 (כלומר לאנגפורד לא במכבי ) .

היקמן עדיין לא עשה שום דבר בקריירה בשביל שהוא יהיה מועמד לעלות בחמישייה.
לאנגפורד והלפרין זה בסדר גמור, אבל בוא קודם שהם יחתמו, לפחות אחד מהם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 26 יוני 2012, 08:05

בכל מקרה, שחקן טוב או לא, אני ממש לא רוצה שאוחיון יחזור לכאן גם אם יגמרו השחקנים הישראלים בעולם. לא ממש מעניין אותי אם הסוכן הטעה אותו או שהמקורבים שלו רימו אותו, הוא ילד גדול שהחליט על דעת עצמו לנהל מו"מ עם קבוצות אחרות ועוד יותר מזה - לטוס במיוחד מארה"ב לרוסיה כדי לסגור בקבוצה. אגב, לטוס לארץ כדי לפתור את הבעיות עם מכבי הוא לא הטריח את עצמו והוא העדיף להמשיך ולטייל... אני אישית בעד להמשיך ולדבר איתו רק דרך עורכי דין ולא "לשבת ולדבר איתו" כמו שמזרחי אמר היום שיקרה כשהוא יחזור לארץ (באמת, כאילו אין מספיק עיכובים - אולי נעכב את בניית הקבוצה עד שאוחיון יחזור לארץ...).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 26 יוני 2012, 08:10

דבר נוסף שלא ברור לי בהתנהלות של מכבי זה סיפור שרמדיני. הרי יש חשש כלשהו מהפציעה שהיתה לו בסוף העונה האחרונה, אז למה שלא יטוס לארץ וייבדק? למה לחכות עם זה לספטמבר ואז להיות בבעיה? הוא לא נמצא בלוס אנג'לס אלא בגרוזיה, אז מה הבעיה להטיס אותו לכאן ליומיים ולסגור את הנושא הזה? לא ראיתי שלאארון ג'קסון היתה בעיה לטוס מארה"ב לרוסיה ואפילו לאוחיון לא היתה בעיה לעשות זאת. אז מה, יותר חשוב לחסוך כרטיס טיסה של אלף דולר?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 26 יוני 2012, 08:17

קודי כתב:דבר נוסף שלא ברור לי בהתנהלות של מכבי זה סיפור שרמדיני. הרי יש חשש כלשהו מהפציעה שהיתה לו בסוף העונה האחרונה, אז למה שלא יטוס לארץ וייבדק? למה לחכות עם זה לספטמבר ואז להיות בבעיה? הוא לא נמצא בלוס אנג'לס אלא בגרוזיה, אז מה הבעיה להטיס אותו לכאן ליומיים ולסגור את הנושא הזה? לא ראיתי שלאארון ג'קסון היתה בעיה לטוס מארה"ב לרוסיה ואפילו לאוחיון לא היתה בעיה לעשות זאת. אז מה, יותר חשוב לחסוך כרטיס טיסה של אלף דולר?

אתה רוצה להגיד שהחתימה של שרמאדיני היא לא סופית? האם הוא לא נבדק כבר? הרי איך חותמים על חוזה ללא בדיקה רפואית?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 26 יוני 2012, 08:19

jol9 כתב:
yzafrir כתב:כעיקרון הייתי מעדיף שאף אחד מהם לא יעלה בחמישייה (כלומר שלאנגפורד ישאר) אבל אם צריך שאחד מהם יעלה אז אני מעדיף שזה יהיה הלפרין בעמדה 2 (כלומר לאנגפורד לא במכבי ) .

איפה ראית שאמרתי שאני רוצה שהיקמן יעלה בחמישייה בעמדה 1 ?

אם הלפרין עולה בחמישייה בעמדה 2 אז היקמן יהיה המחליף שלו ובעמדה 1 צריך להביא רכז זר אחר . מבחינתי גם המחליף לרכז הזר הזה , שיהיה זר ולא איזה מורן רוט (פרקינס למשל...)
אם השחקנים הישראלים עושים שרירים אז שמכבי תבנה קבוצה של 4 ישראלים בלבד (חוץ מהררי זלמן וכו'...)
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 26 יוני 2012, 08:20

jol9 כתב:
קודי כתב:דבר נוסף שלא ברור לי בהתנהלות של מכבי זה סיפור שרמדיני. הרי יש חשש כלשהו מהפציעה שהיתה לו בסוף העונה האחרונה, אז למה שלא יטוס לארץ וייבדק? למה לחכות עם זה לספטמבר ואז להיות בבעיה? הוא לא נמצא בלוס אנג'לס אלא בגרוזיה, אז מה הבעיה להטיס אותו לכאן ליומיים ולסגור את הנושא הזה? לא ראיתי שלאארון ג'קסון היתה בעיה לטוס מארה"ב לרוסיה ואפילו לאוחיון לא היתה בעיה לעשות זאת. אז מה, יותר חשוב לחסוך כרטיס טיסה של אלף דולר?

אתה רוצה להגיד שהחתימה של שרמאדיני היא לא סופית? האם הוא לא נבדק כבר? הרי איך חותמים על חוזה ללא בדיקה רפואית?

בהודעה הרשמית של מכבי נאמר שהחתימה כפופה לבדיקות רפואיות שהוא צפוי לערוך. אבל בכל כלי התקשורת (ללא יוצא מן הכלל) ציינו שבמכבי מוטרדים מהפציעה שהוא עבר ומעוניינים לוודא שהוא החלים ממנה לחלוטין.
מעבר לכך וללא כל קשר, לפי מה שרשמו בכתבה אתמול בוואלה, גם שרמדיני יוכל לצאת מהחוזה אחרי עונה אחת בלבד. האם לא למדו שם כלום? הרי אם הוא יתן עונה טובה הוא יצא או שמכבי תאלץ להעלות את שכרו בצורה משמעותית.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 26 יוני 2012, 08:29

yzafrir כתב:
jol9 כתב:

אם הלפרין עולה בחמישייה בעמדה 2 אז היקמן יהיה המחליף שלו ובעמדה 1 צריך להביא רכז זר אחר . מבחינתי גם המחליף לרכז הזר הזה , שיהיה זר ולא איזה מורן רוט (פרקינס למשל...)
אם השחקנים הישראלים עושים שרירים אז שמכבי תבנה קבוצה של 4 ישראלים בלבד (חוץ מהררי זלמן וכו'...)

לא, אבל אם לאנגפורד נשאר, אז מי יעלה לצדו בחמישייה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 26 יוני 2012, 08:31

קודי כתב:
jol9 כתב:

בהודעה הרשמית של מכבי נאמר שהחתימה כפופה לבדיקות רפואיות שהוא צפוי לערוך. אבל בכל כלי התקשורת (ללא יוצא מן הכלל) ציינו שבמכבי מוטרדים מהפציעה שהוא עבר ומעוניינים לוודא שהוא החלים ממנה לחלוטין.
מעבר לכך וללא כל קשר, לפי מה שרשמו בכתבה אתמול בוואלה, גם שרמדיני יוכל לצאת מהחוזה אחרי עונה אחת בלבד. האם לא למדו שם כלום? הרי אם הוא יתן עונה טובה הוא יצא או שמכבי תאלץ להעלות את שכרו בצורה משמעותית.

על נושא החוזה דיברנו כאן ארוכות. זאת באמת טיפשות, שכן מדובר בשחקן שבאמת יכול לתת עונה טובה מאוד, ומכבי עושה טעות גדולה בעניין הזה.
לגב הבדיקות הרפואיות, הרי שברור שהדברים האלה צריכים להיסגר לפני החתימה. אני מאמין שהוא נבדק ולכן הוחתם, ואולי בספטמבר רוצים לבדוק אותו שוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 26 יוני 2012, 08:34

jol9 כתב:
קודי כתב:
jol9 כתב:

על נושא החוזה דיברנו כאן ארוכות. זאת באמת טיפשות, שכן מדובר בשחקן שבאמת יכול לתת עונה טובה מאוד, ומכבי עושה טעות גדולה בעניין הזה.
לגב הבדיקות הרפואיות, הרי שברור שהדברים האלה צריכים להיסגר לפני החתימה. אני מאמין שהוא נבדק ולכן הוחתם, ואולי בספטמבר רוצים לבדוק אותו שוב.

יכול להיות שהוא עבר איזו שהיא בדיקה באיטליה, אבל הודעת מכבי על החתימה מדברת מפורשות על כך שההסכם כפוף לכך שהוא יעבור בדיקות רפואיות בארץ וזה בוודאי שטרם קרה.
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 יוני 2012, 08:36

אם לאנג' עוזב ומקבלים גם סכום פיצוי נאה מכל הסיפור של אוחיון, צריך להיות סכום יפה בשביל להחתים "שחקן על" כמו שבלאט הגדיר זאת לקו האחורי לצידו של הלפרין (לא שידוע לי על יותר מידי שחקנים כאלה פנויים בשוק.....)
אני רק מקווה שלא בונים על היקמן בתור "שחקן העל" הזה... :nono
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 26 יוני 2012, 08:49

jol9 כתב:
yzafrir כתב:
jol9 כתב:

לא, אבל אם לאנגפורד נשאר, אז מי יעלה לצדו בחמישייה?

אם לאנגפורד נישאר אז הרכז הזר (היקמן ?) יעלה בחמישייה , הייתי מעדיף שיביאו אחד כזה והיקמן יהיה רק המחליף לעמדה 1....
בקיצור המקום הכי נכון לדעתי להלפרין זה 2 מחליף ...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 26 יוני 2012, 08:57

קודי כתב:
jol9 כתב:
קודי כתב:
jol9 כתב:

יכול להיות שהוא עבר איזו שהיא בדיקה באיטליה, אבל הודעת מכבי על החתימה מדברת מפורשות על כך שההסכם כפוף לכך שהוא יעבור בדיקות רפואיות בארץ וזה בוודאי שטרם קרה.

יש מילה אחת שמתארת את הסיפור הזה, והיא הולכת לתפוס בפורום בקיץ הזה, וזאת המילה "שכונה".
שרמדיני בסיכון, היקמן טרם חתם, אליהו הולך להיבחן בNBA... למרות שאני מאמין ששלושתם יהיו במכבי בעונה הבאה, בכל זאת, זה מרגיז.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 26 יוני 2012, 09:04

יוני - תראה כמה פרטים קטנים הם פספסו רק לגבי שלושת אלה:
שרמדיני - לא בדקו אותו מיד ועלולים להיות בברוך בספטמבר, נתנו לו אופציה להשתחרר בקיץ הקרוב.
היקמן - הוציאו הודעה על סיכום ולא למדו את הלקח שהיה להם עם הלפרין ואוחיון בקיץ הקודם ועם בלאט לפני כמה חודשים. קודם תחתמו ורק אחר כך תודיעו.
אליהו - נתנו לו אפשרות יציאה ל-NBA עד ה-1 באוגוסט, שאז כבר באמת שיהיה מאוחר בשביל למצוא לו מחליף. מעבר לכך, סכום שחרור של 500 אלף דולר לאליהו הוא באמת מגוחך, אבל ניחא.

גם אני, כמוך, מעריך ששלושתם יהיו בצהוב בעונה הקרובה אבל זו דוגמא לדרך התנהלות שכונתית ולא מקצועית שגורמת בסופו של דבר להמון בעיות בבניית הקבוצה, לכך שאין שום דבר שמזכיר אפילו המשכיות בשנים האחרונות והכי גרוע - כך מכבי לא תוכל להישאר בצמרת הכדורסל האירופי לאורך זמן ולאט לאט תדעך ותהפוך לקבוצת יורוליג רגילה.
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 יוני 2012, 09:10

אני חושבת שבמכבי מבולבלים לא פחות מאיתנו כרגע ונראה לי שמה שהם צריכים לעשות עכשיו זה לקחת נשימה עמוקה, להוריד רגע את הרגל מהגז בלי שהם יודעים בכלל לאן הם נוסעים ולכנס ישיבה דחופה של כל בעלי העניין בבניית הקבוצה (הבעלים + ההנהלה כולל כל משפחת פדרמן המורחבת + רוא"ח + כל הצוות המקצועי עם איזו שיחת וועידה בסקייפ עם בלאט כמובן) ולהחליט מה עושים עכשיו ולאן הולכים מכאן!!
אני לא מדברת על שמות ספציפיים ולהתחיל לזרוק אלפי שמות לאוויר של מי יחליף את מי ומה יעשו אם ככה או אם אחרת.
אני מתכוונת על החלטות ברורות לגבי איך תיראה הקבוצה בקווים כלליים, מה יהיה האופי שלה, כמה זרים וכמה ישראלים יהיו בה, איך יחולק התקציב בין השחקנים, מי הם השחקנים המובילים שרוצים אותם בכל מחיר ועל מי ניתן לוותר.
לקבל החלטות ברורות ויציבות בישיבה הזו ולהתחיל להפעיל אותם בכל הכוח, להיכנס לעניין באינטנסיביות ברורה של קבוצה שיודעת מה היא רוצה והולכת לפעול בכל הכוח כדי להשיג את זה!!

בנוסף, מכבי חייבים לעשות בדק בית.
הם חייבים לבדוק טוב טוב מה הסיבות שהביאו אותה למקום המאוד לא טוב שהיא נמצאת בו ברגע זה ולקבוע איך מתקנים את זה.
להבין מה השתבש לה בכתיבת החוזים בשנים האחרונות שגורם לה שנה שנייה ברציפות למצוא את עצמה במסדרונות פיבא, ומה צריך לעשות כדי שהיא לא תמצא את עצמה כל שנה מנופפת לשלום לכל השחקנים שהיא הכי רוצה להשאיר.
אם יש צורך לערוף ראשים לשם כך, אז שיערפו, אבל ככה המצב לא יכול להמשיך!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 26 יוני 2012, 09:19

חנו'ש כתב:אני חושבת שבמכבי מבולבלים לא פחות מאיתנו כרגע ונראה לי שמה שהם צריכים לעשות עכשיו זה לקחת נשימה עמוקה, להוריד רגע את הרגל מהגז בלי שהם יודעים בכלל לאן הם נוסעים ולכנס ישיבה דחופה של כל בעלי העניין בבניית הקבוצה (הבעלים + ההנהלה כולל כל משפחת פדרמן המורחבת + רוא"ח + כל הצוות המקצועי עם איזו שיחת וועידה בסקייפ עם בלאט כמובן) ולהחליט מה עושים עכשיו ולאן הולכים מכאן!!
אני לא מדברת על שמות ספציפיים ולהתחיל לזרוק אלפי שמות לאוויר של מי יחליף את מי ומה יעשו אם ככה או אם אחרת.
אני מתכוונת על החלטות ברורות לגבי איך תיראה הקבוצה בקווים כלליים, מה יהיה האופי שלה, כמה זרים וכמה ישראלים יהיו בה, איך יחולק התקציב בין השחקנים, מי הם השחקנים המובילים שרוצים אותם בכל מחיר ועל מי ניתן לוותר.
לקבל החלטות ברורות ויציבות בישיבה הזו ולהתחיל להפעיל אותם בכל הכוח, להיכנס לעניין באינטנסיביות ברורה של קבוצה שיודעת מה היא רוצה והולכת לפעול בכל הכוח כדי להשיג את זה!!

בנוסף, מכבי חייבים לעשות בדק בית.
הם חייבים לבדוק טוב טוב מה הסיבות שהביאו אותה למקום המאוד לא טוב שהיא נמצאת בו ברגע זה ולקבוע איך מתקנים את זה.
להבין מה השתבש לה בכתיבת החוזים בשנים האחרונות שגורם לה שנה שנייה ברציפות למצוא את עצמה במסדרונות פיבא, ומה צריך לעשות כדי שהיא לא תמצא את עצמה כל שנה מנופפת לשלום לכל השחקנים שהיא הכי רוצה להשאיר.
אם יש צורך לערוף ראשים לשם כך, אז שיערפו, אבל ככה המצב לא יכול להמשיך!!

למי בדיוק יערפו ראשים? לדייויד פדרמן? לדני פדרמן? לאחיין של דייויד שהוא עוה"ד שלהם?
בכל מקרה, אני מסכים שבהחלט צריכים לעצור ולעשות חשיבה מחודשת - הן לעונה הבאה והן באופן כללי. בוודאי שזה לא הזמן להתעסק עם החתמה של שאראס או החתמות שוליות אחרות. צריכים קודם כל לראות איך אמורה להיראות הקבוצה והלדאוג שיגיעו העוגנים שלה ורק לאחר מכן ההשלמות.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 26 יוני 2012, 09:24, נערך פעם אחת בסך הכל.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים