המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:כנראה שמישהו במכבי מאוד רוצה שיוגב יהיה הרכז היחיד גם בעונה הבאה.
MTA2311 כתב:כנראה שמישהו במכבי מאוד רוצה שיוגב יהיה הרכז היחיד גם בעונה הבאה.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:כנראה שמישהו במכבי מאוד רוצה שיוגב יהיה הרכז היחיד גם בעונה הבאה.
כבר יש כתבות בכל מקום שאוחיון ''מודאג ממעמדו'' כאילו מגיע לו להיות הרכז הראשון כי הוא תפקד כל כך טוב בניהול המשחק השנה
rc4991 כתב:עכשיו חשבתי על זה שאפשר להביא את לאנגפורד לעמדה 3
מה דעתכם?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:כנראה שמישהו במכבי מאוד רוצה שיוגב יהיה הרכז היחיד גם בעונה הבאה.
כבר יש כתבות בכל מקום שאוחיון ''מודאג ממעמדו'' כאילו מגיע לו להיות הרכז הראשון כי הוא תפקד כל כך טוב בניהול המשחק השנה
rc4991 כתב:עכשיו חשבתי על זה שאפשר להביא את לאנגפורד לעמדה 3
מה דעתכם?
אדגר פו כתב:rc4991 כתב:עכשיו חשבתי על זה שאפשר להביא את לאנגפורד לעמדה 3
מה דעתכם?
אבל אתה רוצה שישקיעו כסף ברכז , לא ? אם תשלם הרבה על לאנגפורד תקבל בדיוק את אוחיון אהובך כרכז מוביל.
שחף כתב:לא הבנתי איך מזה שחוסכים כסף פה וחוסכים כסף שם שחקן כזה בכלל מועמד. עוד מעט נשמע על אבי אבן שהולך לדלות רכזים מליגת הקיץ.
אם שחקן כזה מגיע אני אישית לא הולך לראות את הקבוצה בעונה הבאה גם בטלוויזיה, עד שרקנאטי ופדרמן לא עפים מפה על טיל. בעלים פח אשפה.
מקווה שהשם הזה זה קישקוש של פיק, אחרת חבל על הזמן ואנחנו הולכים לעוד קיץ מסריח בחסות דני את רקנאטי.
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:כנראה שמישהו במכבי מאוד רוצה שיוגב יהיה הרכז היחיד גם בעונה הבאה.
כרמל, את רצינית? זה לא ללב שלי כל הבדיחות האלה.
אדגר פו כתב:אז יהיו לך - לאנגפורד והיקמן.
jol9 כתב:שחף כתב:לא הבנתי איך מזה שחוסכים כסף פה וחוסכים כסף שם שחקן כזה בכלל מועמד. עוד מעט נשמע על אבי אבן שהולך לדלות רכזים מליגת הקיץ.
אם שחקן כזה מגיע אני אישית לא הולך לראות את הקבוצה בעונה הבאה גם בטלוויזיה, עד שרקנאטי ופדרמן לא עפים מפה על טיל. בעלים פח אשפה.
מקווה שהשם הזה זה קישקוש של פיק, אחרת חבל על הזמן ואנחנו הולכים לעוד קיץ מסריח בחסות דני את רקנאטי.
זה לא שאני חושב שאתה לא צודק, אבל בפעם האחרונה שדיברת ככה, ההחתמה היתה אחד - פארגו.
בכל אופן, אני לא מכיר את השחקן, אבל מה שאני כן די בטוח בו, זה שלא יהיו במכבי 3 גארדים זרים. לא רואה את זה קורה. לכן אם הבחור הזה מגיע (ואני לא יודע
אם זה טוב או לא), אז הקו האחורי שלנו יכלול אותו ואת היקמן, ועוד שני ישראלים מהספסל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־8 אורחים