המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:מי השניים?
החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:מי השניים?
טריי תומפקינס וג׳וש דאנקן.
מי שיכול להיות השם המפתיע של הקיץ זה לינאס קלייזה.
הוא עשה ארגזים של כסף בקריירה, והחוזים שלו בקריסה חדה מעונה לעונה.
החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:מי השניים?
טריי תומפקינס וג׳וש דאנקן.
מי שיכול להיות השם המפתיע של הקיץ זה לינאס קלייזה.
הוא עשה ארגזים של כסף בקריירה, והחוזים שלו בקריסה חדה מעונה לעונה.
my man כתב:פלייס בסדרה הזו על הפנים....אני חושב שאין מה לחשוב עליו...
my man כתב:פלייס בסדרה הזו על הפנים....אני חושב שאין מה לחשוב עליו...
yzafrir כתב:my man כתב:פלייס בסדרה הזו על הפנים....אני חושב שאין מה לחשוב עליו...
ועדיין הוא כשרון אדיר שיכול עוד להשתפר. מזכיר לי מאוד את ספליטר .
yzafrir כתב:עזבו רגע אם הרשימה שגלדסטון הביא אמיתית או לא , זה מעומדים לא רעים בכלל.
מקלין מאוד הרשים אותי העונה וכך גם תומפקינס . בובן אין בכלל מה לדבר כי עכשיו בשיא הפריחה שלו וכך גם המחיר. אם הוא ילך לברצלונה שתשחרר את הגרמני שלה הוא גם יכול להיות אופציה טובה .
אין טעם להיכנס להרפתקאות של החלפת רוב הסגל . פארגו עשה עונה טובה ובשכר שהוא מקבל יהיה קשה למצוא גארד יותר טוב. על השמות שהוזכרו כמחליפים כמו פארמר או רוצ'סטי כנראה יהיו יקרים משמעותית .
מכבי צריכה לחפש מחליף להיינס שמה שהיא צריכה להחליט זה איזה סוג של שחקן להביא . ששתיים קלאסי שמתמחה בקליע מבחוץ או קומבו שיכול גם לנהל משחק ? אישית האופציה השנייה חביבה עלי יותר והוכיחה את עצמה בעבר יחד עם פארגו ( פרקינס , מקל ) . אנחנו שוכחים שחסרים לנו העונה שתי קלעי שלשות שהיו טובים בתחילת העונה ( פניני ולאנדסברג ) שיהיו זמינים בעונה הבאה. מה גם ששחקן כמו פניני חשוב מאוד בהקשר של הפעלת הגבוהים .
יוני , לא הבנתי איך מליון דולר ברוטו ( חצי מיליון נטו ) בכלל מתקרב ל 1.2 מיליון נטו על סמית' ? אם ליאור קיבל פה יותר ולאנדסברג מקבל קרוב לזה אז אני בהחלט חושב שמגיע למקל כזה שכר ובכלל להיות הישראלי היקר במכבי עונה הבאה. ואני עדיין אשמח לראות אותו בנוסף ליוגב ועוד זר ולא במקום אחד מהם. מכבי חייבת 4 גארדים איכותיים לעונה כלכך ארוכה.
לגבי סופו , זה שאלת מיליון הדולר איזה סופו נראה חוזר מהחופש עונה הבאה ואישית אחרי מה שהוא עבר העונה אני די מאמין שנראה ספורטאי בוגר שעבר מהפך מרגיש מחוייב לקבוצה והקהל שהאמין בו גם ברגעים קשים . הייתי רוצה לראות מקרה צ'ורצ'יץ' שוב פעם .
אבל מכיוון שאסור לקחת סיכון חייבים לבדוק בקיץ אופציות רציניות כמו ראדוליצה ומקסימום אם סופו לא חוזר לכושר אז אנחנו נישארים עם סנטר רציני ומביאים קפיץ אמריקאי במקום סופו במקרה "הרע " או המקרה הטוב שסופו כן חוזר לעצמו ואז נישארים עם שני סנטרים רצינים ( סופו וראדוליצה ) וסנטר שלישי כמו רוזנפלט אם רוצים משחק מהיר יותר.
החציל האצטקי כתב:אבל אם רנדל משחק 30 דקות, ונצא מנקודת הנחה שהסנטר שלך לא יאיים בטווחים גדולים יותר מ4-5 מטר מהסל, אתה תמשיך לשחק 2 על 5 בהתקפות.
מכבי חייבת את השחקן שיתן לה את הדקות בשתי העמדות. כזה שיהיה מספיק מוכשר כדי להוריד כדור ולצלוף מרחוק, ובמקביל מספיק פיזי וארוך כדי להרביץ בעמדה 5.
אני מכיר שניים כאלה שאני מאמין שהם ברמה. אף אחד מהם לא יעלה פחות מחצי מליון דולר. תמרח את זה לקיץ והמחיר גם יגיע לכפול.
מכבי עובדת נכון סה״כ.
לגבי מריאנוביץ׳- הוא או בNBA או בברצלונה.
yzafrir כתב:יש כלכך הרבה אפשריות לשחק בבניית הסגל לשנה הבאה שזה מטורף .
אני יתחיל בבאנקרים שלי לעמדת הגארדים שזה פארגו ויוגב וכבר הסברתי את עצמי מספיק למה.
האפשרויות איך לבחור את השחקנים לידם תלוי בתפקיד שמיעדים לפארגו .
אופציה 1
עמדה 1 : פארגו , יוגב
עמדה 2 : קומבו זר , יבזורי .
זה האופציה הזולה . מצד אחד פארגו נשאר רכז ראשון אבל יש קומבו שיכול לגבות אותו ואת הקליעה מבחוץ יביא בעיקר יבזורי .
זו האופציה הפחות מעודפת עלי.
אופציה 2
עמדה 1 : מקל , יוגב
עמדה 2 : פארגו , זר .
הזר השני לעמדה 2 יכול להיות או שתיים קלאסי שמתמחה בקליעה מבחוץ או אפילו סווינגמאן אבל מה שבטוח הוא יהיה יחסית זול .
פארגו במקרה הזה הוא על תקן הקומבוגארד מה שיוריד ממנו לחץ אבל גם יתן לו מספיק אפשרויות להתבטא .
מקל ופארגו לדעתי יכול לעבוד פצצה ביורוליג גם מבחינה קבוצתית ( מקל יודע להפעיל גבוהים מצויין ) וגם כשניצטרך פעולות אישיות שיבוצעו ע"י פארגו או הזר השני אם ניפגע בו כמו שצריך .
זו האפציה המעודפת עלי וברור שהיא היותר יקרה אבל עדיין בגדר הסביר ( פארמר ופארגו יחד זה חלום אבל ממש לא הגיוני... )
לגבי שאר העמדות אגיב בהמשך
yzafrir כתב:עזבו רגע אם הרשימה שגלדסטון הביא אמיתית או לא , זה מעומדים לא רעים בכלל.
מקלין מאוד הרשים אותי העונה וכך גם תומפקינס . בובן אין בכלל מה לדבר כי עכשיו בשיא הפריחה שלו וכך גם המחיר. אם הוא ילך לברצלונה שתשחרר את הגרמני שלה הוא גם יכול להיות אופציה טובה .
אין טעם להיכנס להרפתקאות של החלפת רוב הסגל . פארגו עשה עונה טובה ובשכר שהוא מקבל יהיה קשה למצוא גארד יותר טוב. על השמות שהוזכרו כמחליפים כמו פארמר או רוצ'סטי כנראה יהיו יקרים משמעותית .
מכבי צריכה לחפש מחליף להיינס שמה שהיא צריכה להחליט זה איזה סוג של שחקן להביא . ששתיים קלאסי שמתמחה בקליע מבחוץ או קומבו שיכול גם לנהל משחק ? אישית האופציה השנייה חביבה עלי יותר והוכיחה את עצמה בעבר יחד עם פארגו ( פרקינס , מקל ) . אנחנו שוכחים שחסרים לנו העונה שתי קלעי שלשות שהיו טובים בתחילת העונה ( פניני ולאנדסברג ) שיהיו זמינים בעונה הבאה. מה גם ששחקן כמו פניני חשוב מאוד בהקשר של הפעלת הגבוהים .
יוני , לא הבנתי איך מליון דולר ברוטו ( חצי מיליון נטו ) בכלל מתקרב ל 1.2 מיליון נטו על סמית' ? אם ליאור קיבל פה יותר ולאנדסברג מקבל קרוב לזה אז אני בהחלט חושב שמגיע למקל כזה שכר ובכלל להיות הישראלי היקר במכבי עונה הבאה. ואני עדיין אשמח לראות אותו בנוסף ליוגב ועוד זר ולא במקום אחד מהם. מכבי חייבת 4 גארדים איכותיים לעונה כלכך ארוכה.
לגבי סופו , זה שאלת מיליון הדולר איזה סופו נראה חוזר מהחופש עונה הבאה ואישית אחרי מה שהוא עבר העונה אני די מאמין שנראה ספורטאי בוגר שעבר מהפך מרגיש מחוייב לקבוצה והקהל שהאמין בו גם ברגעים קשים . הייתי רוצה לראות מקרה צ'ורצ'יץ' שוב פעם .
אבל מכיוון שאסור לקחת סיכון חייבים לבדוק בקיץ אופציות רציניות כמו ראדוליצה ומקסימום אם סופו לא חוזר לכושר אז אנחנו נישארים עם סנטר רציני ומביאים קפיץ אמריקאי במקום סופו במקרה "הרע " או המקרה הטוב שסופו כן חוזר לעצמו ואז נישארים עם שני סנטרים רצינים ( סופו וראדוליצה ) וסנטר שלישי כמו רוזנפלט אם רוצים משחק מהיר יותר.
felix_r כתב:יוסי, אל תהיה בטוח, שאלכסנדר ישאר אם הוא לא מקבל אזרחות
יוסי22 כתב:felix_r כתב:יוסי, אל תהיה בטוח, שאלכסנדר ישאר אם הוא לא מקבל אזרחות
מקבל ...
בכל מקרה עמדה 3 נעולה עם סמית ופניני שיקבלו לפחות 40 דקות משותפות מה שישאיר פירורים ללאנדסברג בעמדה הזו אלא אם כן ישאירו בור בעמדה 4 לצד רנדל וסמית יוסט לשם לדקות מסוימות .
נראה לי שגם אם אלכסנדר ישוחרר יביאו שחקן אחר לעמדה 4 כי רנדל לא יכול להחזיק את העמדה הזו לבד וסמית בעמדה הזו זה אילוץ ולא משהו לבנות עליו עונה ושוב נשארנו עם עומס בעמדות האלו .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר ו־30 אורחים