היה מעולה, בסוף נפל בשאלה מפגרת...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:תקשורת הספורט בארץ... מביך.
yanay21 כתב:אחדשיודע כתב:תקשורת הספורט בארץ... מביך.
לא שאני לא מסכים, אבל בעקבות מה?
my man כתב:yanay21 כתב:אחדשיודע כתב:תקשורת הספורט בארץ... מביך.
נראה לי לאחדשיודע אין כוח לענות לך יותר
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:אחדשיודע כתב:תקשורת הספורט בארץ... מביך.
אני פה כדי להתיש אנשים
yanay21 כתב:אחדשיודע כתב:תקשורת הספורט בארץ... מביך.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:אחדשיודע כתב:תקשורת הספורט בארץ... מביך.
אני פה כדי להתיש אנשים
אני לא מסכימה
יותר כמוך, פחות אורי
אחדשיודע כתב:yanay21 כתב:אחדשיודע כתב:תקשורת הספורט בארץ... מביך.
בעקבות מה לא? אבל אם אתה רוצה להיות ספציפי ליום ותאריך - העליהום על "מכבי כדורגל" בעקבות טענה לשער "לא ספורטיבי", או התבכיינות כזאת או אחרת, שברה שיאי עליבות.
שגיב כהן, שפיגלר, פרימו, שליימה, בוני, זריהן, תומר לוי, קוף. כל כך הרבה פרשנים/שדרנים מצטדקים, שהקשר בינם לבין אובייקטיביות או אינטליגנציה, מוטל בספק. פשוט מביך.
זהו, הוצאתי.
אחדשיודע כתב:yanay21 כתב:אחדשיודע כתב:תקשורת הספורט בארץ... מביך.
בעקבות מה לא? אבל אם אתה רוצה להיות ספציפי ליום ותאריך - העליהום על "מכבי כדורגל" בעקבות טענה לשער "לא ספורטיבי", או התבכיינות כזאת או אחרת, שברה שיאי עליבות.
שגיב כהן, שפיגלר, פרימו, שליימה, בוני, זריהן, תומר לוי, קוף. כל כך הרבה פרשנים/שדרנים מצטדקים, שהקשר בינם לבין אובייקטיביות או אינטליגנציה, מוטל בספק. פשוט מביך.
זהו, הוצאתי.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:אחדשיודע כתב:תקשורת הספורט בארץ... מביך.
אני פה כדי להתיש אנשים
אני לא מסכימה
יותר כמוך, פחות אורי
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:[quote="אחדשיודע"]תקשורת הספורט בארץ... מביך.
אני פה כדי להתיש אנשים
אני לא מסכימה
יותר כמוך, פחות אורי
MTA2311 כתב:
וואלה התרגשתי
yanay21 כתב:אחדשיודע כתב:yanay21 כתב:אחדשיודע כתב:תקשורת הספורט בארץ... מביך.
זהו, הוצאתי.
עים שהכלבים נובחים והשיירה עוברת. הרי ברור שהם יחפשו כל מה שרע במכבי רגל, כי אין יותר כיף מלהיכנס בהגמוניה הצהובה ובלה בלה בלה.
כמעט כל תקשורת הספורט בארץ מתבססת על אנשים עם אמירות מפוצצות, קשרים, או פשוט אנשים שצועקים נורא חזק. במובן הזה, בלי צחוק, פרשנות הספורט הכי טובה שנתקלתי בה זה פה בפורום.
אני לא מבין גדול בכודרגל, אבל כשאני צופה לפעמים בפאנלים, זה די מביך. מדברים הרבה ולא אומרים כלום. בסופו של דבר צריך לזכור שמה שהם יגידו לא באמת משנה. הרי אף אחד לא יפסיק לאהוב את מכבי בגלל הפרשנות שלהם, ומי ששונא אותה ישנא אותה בלי קשר. הכי חשוב לא לנסות ולהצדיק את מכבי מול כל מיני אנשים, כי הדיון אף פעם לא יוביל לשום מקום.
מכביסט31 כתב:MTA2311 כתב:
וואלה התרגשתי
זהו, אני עם גרעיני חמנייה סיימתי..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים