המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חתום בוולנסיה עד 2020. כבר ציין בתקשורת כמה פעמים שטוב לו שם. בכלל לא נראה שהוא הולך לשום מקום.my man כתב:פתאום נזכרתי בדובלייביץ'..
מה איתו?
Rampel כתב:חתום בוולנסיה עד 2020. כבר ציין בתקשורת כמה פעמים שטוב לו שם. בכלל לא נראה שהוא הולך לשום מקום.my man כתב:פתאום נזכרתי בדובלייביץ'..
מה איתו?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:חתיכת מגננה על הודעה שבמקורה לא הייתה מכוונת אליך בכלל (וזה בלי קשר למה שאני חושבת), אין צורך להיות שומר הסף של כל הודעה בת'רד הזה
ועדיין הדוגמא על הווריורס לא קשורה לכלום
אני אגיד לך מה, אני מרגיש שהווליום שלי בת׳רד הזה הוא הכי גבוה כבר כמה שנים.
אני עושה את זה כי אני אוהב את זה באופן אישי, אבל אני ממש שמח לראות עוד אנשים מעלים שמות ומועמדים.
כיף לי לראות את גל גל שמביא שמות חדשים, וכיף לי שמעלים גם שמות מופרכים-כמעט ואפשר באמת לדבר עליהם.
זה משהו שהוא מאוד חיובי ומהנה, ואין לו מקום בפורומים או בפלטפורמות אחרות.
המטרה שלי הייתה לנסות ולהיות פחות בוטים גם כשמעבירים ביקורת (לגיטימית) על שמות שהרלוונטיות או ההגיון בהם פחות נראה לעין.
זה ת׳רד שכיף לדבר בו, וכל אחד צריך להרגיש שיש לו מקום להציע בו שמות ורעיונות, בלי לפחד מביקורת.
״הגנתי״ פה מהמקום שלי, אבל זה כי אני יכול לדבר רק מהמקום הזה.
אם תסבירי למה התכוונת בהודעה המקורית, שהייתה לא ברורה וסתם מתריסה, היה אפשר להתייחס אליה ולדבר גם עליה.
גל גל כתב:חציל אתה יכול לראות את בולדן ו ווד באותה חמישייה ?
החציל האצטקי כתב:לא ראיתי ששוחרר. מה המקור?
יואניס פאפאפטרו עוזב את אולימפיאקוס ויכול לעניין אותנו בעמדה 3.
סייז מצויין. ניסיון ברמות הגבוהות. עדיין לא באמת פרץ.
נראה יותר אקספלוסיבי העונה, ובכלל- יכול להיות שמשחק במגרש פתוח ישרת את הכישורים שלו הרבה יותר טוב ממה שקורה באולימפיאקוס.
Rampel כתב:אחרי שני משחקים, איגור קולשוב עדיין לא ראה דקת משחק בליגת הקיץ..
מסכים עם כל מילה. כבר רשמתי פה שלדעתי הוא נופל בול לנישת ה-3&D החסרה ואפילו כסווינגמן.Holiday_Armadillo כתב:Rampel כתב:אחרי שני משחקים, איגור קולשוב עדיין לא ראה דקת משחק בליגת הקיץ..
זה ישראלי שאשמח לראות פה (או יותר נכון יפריע לי לראות בקבוצה ישראלית אחרת), רק שלא יתחילו לדבר על זה שהוא יכול לפתוח ביורוליג כי הוא עדיין לא שם (אפילו לא קרוב)
cifkcv כתב:מה עם למאר פיטרסון שהיה מועמד קיץ שעבר?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים