30 אוקטובר 2024, 09:39
30 אוקטובר 2024, 09:51
30 אוקטובר 2024, 10:00
למה להתפטר? הוא במצב הכי נוח כמקפצה לקבוצה גדולה - כל מה שהוא משיג זה בונוס בהרכב כזה. בינתיים גם מתפרנס.Mitelka כתב:מאמן אדיר. לראות מה עשה אתמול ולפרקים באמת הכדורסל של מכבי אשכרה עם אסופת האלבה ברלין הזו נראה מתאים לרמה וזה רשום עליו.
אני רוצה אותו במכבי לעשור הקרוב. מבחינתו, עדיף לו להתפטר ולחכות לקבוצת יורוליג שתיקח אותו ותיתן לו אשכרה אמצעים נורמליים כי האיש הזה בקבוצות גדולות שווה זכייה במפעל.
30 אוקטובר 2024, 12:01
TAYO כתב:למה להתפטר? הוא במצב הכי נוח כמקפצה לקבוצה גדולה - כל מה שהוא משיג זה בונוס בהרכב כזה. בינתיים גם מתפרנס.Mitelka כתב:מאמן אדיר. לראות מה עשה אתמול ולפרקים באמת הכדורסל של מכבי אשכרה עם אסופת האלבה ברלין הזו נראה מתאים לרמה וזה רשום עליו.
אני רוצה אותו במכבי לעשור הקרוב. מבחינתו, עדיף לו להתפטר ולחכות לקבוצת יורוליג שתיקח אותו ותיתן לו אשכרה אמצעים נורמליים כי האיש הזה בקבוצות גדולות שווה זכייה במפעל.
Sent from my iPhone using Tapatalk
30 אוקטובר 2024, 12:24
מי יפטר אותו בדיוק? אין להם כסף לפטר אותו. ובאירופה יודעים בדיוק מי עושה מה ובאילו כלים. לא מסתובבים שם מפגרים.Mitelka כתב:TAYO כתב:למה להתפטר? הוא במצב הכי נוח כמקפצה לקבוצה גדולה - כל מה שהוא משיג זה בונוס בהרכב כזה. בינתיים גם מתפרנס.Mitelka כתב:מאמן אדיר. לראות מה עשה אתמול ולפרקים באמת הכדורסל של מכבי אשכרה עם אסופת האלבה ברלין הזו נראה מתאים לרמה וזה רשום עליו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מקפצה? אני אחדש לך - באירופה לא מעניין המלחמה, שמכבי לא מארחת ושלא נותנים לו שחקנים. כשהוא יפוטר או יתפטר אחרי 8 הפסדים רצופים ביורוליג אף אחד לא יגיד וואו אמנם הפסיד אבל איזה סגל חלש היה לו. זה יעמוד לו לרועץ איך שלא נסתכל על זה כי ככה זה הביזנס הזה. וטוב אם יעשה לעצמו ויקדים תרופה למכה.
01 נובמבר 2024, 00:21
01 נובמבר 2024, 03:25
עידן כתב:היה נראה שהוא מאוד התרגש בראיון בסוף המשחק
13 נובמבר 2024, 00:16
13 נובמבר 2024, 00:22
A.Parker כתב:קוסם. אין מה להגיד. ממשחק למשחק אני חושב שהוא כבר טופ יורוליג.
13 נובמבר 2024, 00:26
שמואל1 כתב:A.Parker כתב:קוסם. אין מה להגיד. ממשחק למשחק אני חושב שהוא כבר טופ יורוליג.
כל עוד הוא לא דופק על השולחן, מבחינתי הוא שותף לכישלון.
13 נובמבר 2024, 00:27
מרסר כתב:שמואל1 כתב:A.Parker כתב:קוסם. אין מה להגיד. ממשחק למשחק אני חושב שהוא כבר טופ יורוליג.
מי אמר שהוא לא עושה את זה, מחפשים שחקן בעמדה 3 לאו דווקא שזה קשור להנהלה אולי מבחינה מקצועית לא מוצאים שחקן מתאים, יש את העניין של הפציעות ויש גם את הבעיה עם לי שלא מוכן לבוא לארץ.
13 נובמבר 2024, 00:30
שמואל1 כתב:מרסר כתב:שמואל1 כתב:A.Parker כתב:קוסם. אין מה להגיד. ממשחק למשחק אני חושב שהוא כבר טופ יורוליג.
מי אמר שהוא לא עושה את זה, מחפשים שחקן בעמדה 3 לאו דווקא שזה קשור להנהלה אולי מבחינה מקצועית לא מוצאים שחקן מתאים, יש את העניין של הפציעות ויש גם את הבעיה עם לי שלא מוכן לבוא לארץ.
זה דף המסרים של פדרמן.
13 נובמבר 2024, 00:33
שמואל1 כתב:A.Parker כתב:קוסם. אין מה להגיד. ממשחק למשחק אני חושב שהוא כבר טופ יורוליג.
13 נובמבר 2024, 00:34
מרסר כתב:שמואל1 כתב:מרסר כתב:שמואל1 כתב:A.Parker כתב:קוסם. אין מה להגיד. ממשחק למשחק אני חושב שהוא כבר טופ יורוליג.
זה דף המסרים של פדרמן.
ממש לא, אני רק אומר יש עוד גורמים להפסדים, את ריברו היה משחק זה עוד תוספת משמעותית לסגל אם לי היה מתאמן עם הקבוצה זה דבר שהיה משפר מאוד את משחק ההתקפה של מכבי.
13 נובמבר 2024, 00:36
A.Parker כתב:שמואל1 כתב:A.Parker כתב:קוסם. אין מה להגיד. ממשחק למשחק אני חושב שהוא כבר טופ יורוליג.
זה כבר משהו אחר. ולרשימה הזאת אתה יכול להוסיף את פיני ובלאט.
13 נובמבר 2024, 00:46
שמואל1 כתב:A.Parker כתב:שמואל1 כתב:A.Parker כתב:קוסם. אין מה להגיד. ממשחק למשחק אני חושב שהוא כבר טופ יורוליג.
מה הם קשורים?
13 נובמבר 2024, 00:54
A.Parker כתב:שמואל1 כתב:A.Parker כתב:שמואל1 כתב:A.Parker כתב:קוסם. אין מה להגיד. ממשחק למשחק אני חושב שהוא כבר טופ יורוליג.
מה הם קשורים?
גם הם לא דפקו על השולחן ואיימו לעזוב כשלא החתימו להם שחקנים או החתימו ביזיוניים
13 נובמבר 2024, 00:57
A.Parker כתב:שמואל1 כתב:A.Parker כתב:שמואל1 כתב:A.Parker כתב:קוסם. אין מה להגיד. ממשחק למשחק אני חושב שהוא כבר טופ יורוליג.
מה הם קשורים?
13 נובמבר 2024, 01:02
שמואל1 כתב:A.Parker כתב:שמואל1 כתב:A.Parker כתב:שמואל1 כתב:כל עוד הוא לא דופק על השולחן, מבחינתי הוא שותף לכישלון.
מה הם קשורים?
כבר ניהלנו את הדיון. אי אפשר להשוות בשום צורה את ההרכב הנוכחי של קטש לעומת ההרכבים להם זכו פיני ובלאט. מדובר בתקופה אחרת אז מכבי הייתה קבוצה טופ יורוליג.
13 נובמבר 2024, 02:29