אשכול המלפפונים / סגל - יהיה מחליף לפארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - גם כספי רוצה לבוא

הודעהעל ידי felix_r » 26 אוקטובר 2011, 22:34

er79 כתב:אני לא מבין - מה אנשים ציפו מסמית'? כולם ידעו מה הוא שווה, זה שחקן שאף פעם לא שיחק בקבוצת יורוליג בכירה, ובעונה היחידה שהוא שיחק ביורוליג, במדי פנר, הוא חירבן קוביות. כולם ידעו שנקבל משהו פחות טוב מאידסון, אז למה כולם פה מדברים עליו כאילו זה לא מובן מאליו שהוא לא פארקר? זה היה החשש, שבא שחקן בינוני, אני לפחות מקווה שעל אף הבינוניות שלו הוא יחזור לפחות לקלוע, כי גם את זה הוא כבר לא עושה משהו לאחרונה. דווקא עמדה 3 של כספי ופניני נשמעת לי יותר אטרקטיבית, וסמית' יכול לנוח קצת בספסל ולקבל דקות אדריאטית. לא סוף העולם. זה מה שאתה מקבל ב-400 אלף דולר.

אני אסביר לך מה הבעיה לדעתי. זה נכון, ידענו (לפחות אני ידעתי) שסמית' הוא לא משהו. התאכזבתי כשהחתימו אותו, אבל עדיים זה לא היה נורא. היו במכבי כבר זרים גרועים ממנו. הבעיה איתו התעוררה אצלי כאשר ראיתי שעם כל הזרים שהחתמנו, עדיין אין לנו כיסוי לכל העמדות. הבעיה הזאת מחמירה כיפליים כאשר אתה מחויב לא לרשום חלק מהזרים בליגה. מצד אחד חסר לך שחקנים בחלק מהעמדות, ומצד שני אפילו את אלה שיש, אתה לא יכול לרשום למשחק. אז, ידידי היקר, יש פה בעיה! על מנת לכסות את כל העמדות בצורה טובה אתה חייב להחתים עוד שחקנים, אבל כבר יש לך יותר מדי! מה תעשה? פשוט מאוד, משחררים את אלה שלא ממש צריכים. את מאצ'בן כבר שיחררו (השאילו) ועם כל הצער זה היה מהלך נכון. עכשיו צריכים לשחרר עוד מישהו. לדעתי, עכשיו כשיש לנו את לאנגפורד, סמית' הפך לפחות נחוץ. אפשר להסתדר בלעדיו.

לצערי, הנהלת מכבי לא לקחה בשיא הרצינות את עניין ה-4 זרים בליגה. על ידי ההשתתפות באדריאטית פתרו את בעית דקות המשחק לכל השחקנים. אבל זה רק חצי הבעיה. החצי השני של הבעיה הוא הליגה המקומית עצמה. לא נערכנו לשחק ברוטציה קצרה. בנינו קבוצה לרוחב. על מנת לשחק ברוטציה קצרה הינו צריכים להביא פחות זרים, אבל זרים יותר טובים, יותר איכותיים. משהו בסגנון מכבי של פיני גרשון 2004-5 אז היה מעט זרים, אבל כל אחד תותח! לדוגמא, במקום הנדריקס וג'יימס היה צריך להחתים שחקן זר אחד איכותי יותר משניהם.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 אוקטובר 2011, 22:52

פליקס - תסלח לי מראש אבל יש לך אובססיה לסמית והגיע הזמן שקצת תרגיע עם זה .

מהרגע הראשון של העונה אתה רץ עם אג'נדה למרות פתיחת עונה מעולה ואחרי משחק אחד גרוע שגם בו היו שחקנים לא פחות גרועים אתה לא גומר להריץ את התיאוריה שלך שעד עכשיו לא קשורה לכלום.

ליגת קופל לא מעניינת אף אחד ולכן מכבי התכוננה מצוין לעונה עם כל הכבוד לחוקים המטופשים של קופל , סמית מצוין עד עכשיו ולכן אין שום סיבה שישחררו אותו ואת מאצ'באן לא שיחררו אלא השאילו בלית ברירה כאילוץ כספי.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 26 אוקטובר 2011, 23:28

felix_r כתב:
er79 כתב:אני לא מבין - מה אנשים ציפו מסמית'? כולם ידעו מה הוא שווה, זה שחקן שאף פעם לא שיחק בקבוצת יורוליג בכירה, ובעונה היחידה שהוא שיחק ביורוליג, במדי פנר, הוא חירבן קוביות. כולם ידעו שנקבל משהו פחות טוב מאידסון, אז למה כולם פה מדברים עליו כאילו זה לא מובן מאליו שהוא לא פארקר? זה היה החשש, שבא שחקן בינוני, אני לפחות מקווה שעל אף הבינוניות שלו הוא יחזור לפחות לקלוע, כי גם את זה הוא כבר לא עושה משהו לאחרונה. דווקא עמדה 3 של כספי ופניני נשמעת לי יותר אטרקטיבית, וסמית' יכול לנוח קצת בספסל ולקבל דקות אדריאטית. לא סוף העולם. זה מה שאתה מקבל ב-400 אלף דולר.

אני אסביר לך מה הבעיה לדעתי. זה נכון, ידענו (לפחות אני ידעתי) שסמית' הוא לא משהו. התאכזבתי כשהחתימו אותו, אבל עדיים זה לא היה נורא. היו במכבי כבר זרים גרועים ממנו. הבעיה איתו התעוררה אצלי כאשר ראיתי שעם כל הזרים שהחתמנו, עדיין אין לנו כיסוי לכל העמדות. הבעיה הזאת מחמירה כיפליים כאשר אתה מחויב לא לרשום חלק מהזרים בליגה. מצד אחד חסר לך שחקנים בחלק מהעמדות, ומצד שני אפילו את אלה שיש, אתה לא יכול לרשום למשחק. אז, ידידי היקר, יש פה בעיה! על מנת לכסות את כל העמדות בצורה טובה אתה חייב להחתים עוד שחקנים, אבל כבר יש לך יותר מדי! מה תעשה? פשוט מאוד, משחררים את אלה שלא ממש צריכים. את מאצ'בן כבר שיחררו (השאילו) ועם כל הצער זה היה מהלך נכון. עכשיו צריכים לשחרר עוד מישהו. לדעתי, עכשיו כשיש לנו את לאנגפורד, סמית' הפך לפחות נחוץ. אפשר להסתדר בלעדיו.

לצערי, הנהלת מכבי לא לקחה בשיא הרצינות את עניין ה-4 זרים בליגה. על ידי ההשתתפות באדריאטית פתרו את בעית דקות המשחק לכל השחקנים. אבל זה רק חצי הבעיה. החצי השני של הבעיה הוא הליגה המקומית עצמה. לא נערכנו לשחק ברוטציה קצרה. בנינו קבוצה לרוחב. על מנת לשחק ברוטציה קצרה הינו צריכים להביא פחות זרים, אבל זרים יותר טובים, יותר איכותיים. משהו בסגנון מכבי של פיני גרשון 2004-5 אז היה מעט זרים, אבל כל אחד תותח! לדוגמא, במקום הנדריקס וג'יימס היה צריך להחתים שחקן זר אחד איכותי יותר משניהם.

אבל זה בדיוק מה שאנחנו רוצים להמנע ממנו - שהקופליה תכתיב למכבי איזה סוג קבוצה לבנות.
אם הליגה בארץ לא היתה מאמצת כל מיני חוקים, אז מכבי לא היתה צריכה לנדוד לאדריאטית, והיתה יכולה להסתפק בסגל צר יותר ועם יותר איכות ממוצעת.

בכל מקרה, לבנות את הסגל בשביל שני משחקים של הפיינל פור, זה לא דבר נכון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 27 אוקטובר 2011, 04:54

אגב, השחקנים והבעלים ב-NBA יושבים לפגישה כבר למעלה מ-12 שעות. דיווחים על התקדמות משמעותית מאוד בין הצדדים ושאיפה לסגור את הסיפור עד סוף השבוע. כך שיכול להיות שכל סיפור הכספי הזה יסתבר כקשקוש אחד גדול. רק שלא נישאר עם המכנסיים למטה בנוגע למחליף לפרמאר...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 27 אוקטובר 2011, 06:15

אכן, יש סיכוי לסגירת הסכם כבר בסוף השבוע.

צריך לקוות שיש למכבי אלטרנטיבה לפארמר. אולי פארגו :bigsmile2 ( סתם, סתם ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 27 אוקטובר 2011, 06:37

misha כתב:מארק שטייין מESPN כתב בטוויטר: Sources say Cavs' Casspi HASN'T signed anything yet. But his plan, as reported, IS to join Maccabi TA in JAN if entire NBA season canceled

מה הטוויטר שלו?
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי Euro_Basket » 27 אוקטובר 2011, 07:02

דרוקר רוצה את כספי עד ינואר
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 09312.html
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי yzafrir » 27 אוקטובר 2011, 07:11

לצערי אני נוטה להסכים עם פליקס אבל קצת פחות בחומרה .
אני גם חשבתי לההתחלה שסמית זה לא השחקן שמכבי צריכה (העדפתי בזמנו את מאחיה או וולש עליו) ואמרתי שזה שדיויד רוצה אותו לא אומר שהוא השחקן הכי טוב לעמדה הזאת . אני נוטה יותר להאמין שהוא היה ברירת מחדל של דיויד ולא השחקן בראש הרשימה שלו .
אבל מצד שני , הוא לא שחקן שמזיק ואפילו יכול לתרום לא רע בימים שיפגע קצת יותר טוב ולכן אין טעם לדבר על השיחרור שלי .
עיקר הויכוח לפני שהוחתם היה אם הוא תחליף הולם לאייזסון וכמו שחשבתי הוא ממש לא .

בנוגע לשביתה , עדיף שהיא תיגמר עכשיו מאשר עוד חודש , ככה עוד נוכל לתקן את הנזק מהר יחסית ...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 27 אוקטובר 2011, 07:16

סיום השביתה בימים הקרובים לא טוב למכבי, חד וחלק. לאנגפורד עדיין צריך את הזמן שלו להיכנס לעניינים ועזיבה פתאומית של פארמר תהווה בעייה רצינית לקו האחורי.
סיום שביתה עוד חודש , חודש וחצי, יכול להיות סביר יותר, אם יש אלטרנטיבה מוכנה. אז לפחות יהיה את לאנגפורד בכושר משחק טוב, כנראה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 27 אוקטובר 2011, 07:45

אמרתי אז ואגיד זאת שוב: אסור היה לחכות עד לעזיבה של פרמאר. אסור גם להסתפק בפאפאס ובאוחיון. עם כל הכבוד ללנגפורד, אם מכבי לא תביא מייד רכז היא בצרות צרורות. זוכרים איך הקו האחורי שלנו היה נראה בלי לנגפורד? חכו ותראו איך הוא יראה בלי פרמאר.
er79

הודעהעל ידי קודי » 27 אוקטובר 2011, 07:51

הפגישה ב-NBA הסתיימה אחרי 15 וחצי שעות (בשעה 3:30 לפנות בוקר שעון ניו-יורק) והם ימשיכו לדבר מאוחר יותר היום. מדברים על התקדמות במו"מ ותקווה שהיום יוכלו לסגור עניינים באופן עקרוני ובמהלך סוף השבוע לסגור את כל הפרטים. אם זה יקרה אנחנו נהיה בצרה גדולה, מאחר שלנגפורד עדיין רחוק מלהיות בעניינים ואין לנו גם מחליף לפרמאר וכנראה שגם אין כזה באופק.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 27 אוקטובר 2011, 07:51

yarinsaky כתב:סיום השביתה בימים הקרובים לא טוב למכבי, חד וחלק. לאנגפורד עדיין צריך את הזמן שלו להיכנס לעניינים ועזיבה פתאומית של פארמר תהווה בעייה רצינית לקו האחורי.
סיום שביתה עוד חודש , חודש וחצי, יכול להיות סביר יותר, אם יש אלטרנטיבה מוכנה. אז לפחות יהיה את לאנגפורד בכושר משחק טוב, כנראה.

במחשבה שנייה אתה צודק , כל עוד לאנגפורד לא בכושר זה מסוכן....
לגבי להביא רכז עכשיו , אין טעם כל עוד פארמר פה ולא ידוע מתי הוא הולך כי פשוט אין מספיק דקות לתת ...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 27 אוקטובר 2011, 07:54

אני לא מסכים איתך צפריר, אנחנו על זמן שאול כרגע, רכז חייב לבוא עכשיו ולהיכנס לעניינים, זו עמדה קריטית, תאמין לי שאתה לא רוצה רכז שיבוא בעוד חודש. בלי שום קשר לפרמאר, חייבים להביא רכז מיד.
er79

הודעהעל ידי קודי » 27 אוקטובר 2011, 08:00

yzafrir כתב:
yarinsaky כתב:סיום השביתה בימים הקרובים לא טוב למכבי, חד וחלק. לאנגפורד עדיין צריך את הזמן שלו להיכנס לעניינים ועזיבה פתאומית של פארמר תהווה בעייה רצינית לקו האחורי.

במחשבה שנייה אתה צודק , כל עוד לאנגפורד לא בכושר זה מסוכן....
לגבי להביא רכז עכשיו , אין טעם כל עוד פארמר פה ולא ידוע מתי הוא הולך כי פשוט אין מספיק דקות לתת ...

גם אני חשבתי כך עד לפני כמה ימים, אבל בהתחשב בעובדה שבורשטיין ושאייר לא תורמים כלום, אפילו לא נגד אשקלון, בהחלט צריך עוד רכז, אחרת נהיה בקסקטרופה מוחלטת כשפרמאר יעזוב. לא חושב שצריך לחפש בלחץ אבל צריך להתחיל לחפש ברצינות, מתוך מטרה לסגור בהקדם. תזכרו גם שהשביתה ב-NBA יכולה להסתיים תוך כמה ימים, בטח אחרי שדייויד סטרן אומר אחרי הפגישה הלילה: "We did such a good job today, we're gonna do it again tomorrow."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 27 אוקטובר 2011, 08:10

השאלה איזה שוק יש לך כשהשחקנים האמריקאים יודעים שסוף השביתה מתקרב, מן הסתם הם ירצו קודם לנסות את מזלם בארה"ב. זה בכלל לא פשוט כרגע להחתים שחקן לעונה שלמה.
רכזים אירופאיים טובים לא נראה לי שיש כרגע על המדף. לאנגפורד היה סוג של מציאה של פעם בכמה שנים.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 27 אוקטובר 2011, 08:16

yarinsaky כתב:השאלה איזה שוק יש לך כשהשחקנים האמריקאים יודעים שסוף השביתה מתקרב, מן הסתם הם ירצו קודם לנסות את מזלם בארה"ב. זה בכלל לא פשוט כרגע להחתים שחקן לעונה שלמה.
רכזים אירופאיים טובים לא נראה לי שיש כרגע על המדף. לאנגפורד היה סוג של מציאה של פעם בכמה שנים.

אז נחכה חודש שיעופו שחקנים מהמחנות ואחר כך ניקח מישהו שיקח לו עוד חודש להיכנס לעניינים? כלומר נשחק את כל הסיבוב הראשון עם אוחיון כרכז המוביל? לא רע...
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 27 אוקטובר 2011, 08:18

לא רע ליריבות, אתה חייב להודות. :bigsmile2

אין לי מושג לגבי מחנות נ.ב.א, נראה לי שכבר לא יהיו כל כך בגלל לו"ז צפוף. נראה מה מכבי תצליח לדוג. אתה חייב להודות שזה לא פשוט כרגע.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 27 אוקטובר 2011, 08:30

ישנם שחקנים אמריקאיים ללא חוזה, עם קצת בקשיש אתה תוכל לשכנע אותם לחתום לעונה שלמה. השאלה היא מה הנכונות של פדרמן לפנות את הבקשיש הזה? לפרקינס אני כבר לא יודע אם משתלם לחכות, רק אם פרמאר יעזוב בעוד חודש אולי, אבל אם פרמאר עוזב השבוע, לשחק עם אוחיון בחימישייה זו התאבדות. אני מאמין שיש שחקנים טובים בשוק, לאו דווקא אירופאיים, אבל פה הכסף ישחק תפקיד.
er79

הודעהעל ידי קודי » 27 אוקטובר 2011, 09:21

שוב אני מסביר - יש סיכוי לא רע בכלל שהשביתה הזו תסתיים בימים הקרובים. כולם, כולל סטרן, מדברים על התקדמות משמעותית בשיחות היום ועל אפשרות לליגה מלאה של 82 משחקים. במצב כזה, אנחנו עלולים לאבד את פרמאר תוך מספר ימים ולהישאר עם קו אחורי שיש בו את פאפאס בן ה-34, לנגפורד שכנראה לא ממש בכושר, אוחיון, בורשטיין ושאייר. זו אמנם בעיה לחודש כי אני מניח שלנגפורד יכנס לכושר וגם יגיע מחליף לפרמאר אבל בחודש הזה עלולה להיקבע העליה לטופ 16.
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 27 אוקטובר 2011, 09:26

קודי כתב:שוב אני מסביר - יש סיכוי לא רע בכלל שהשביתה הזו תסתיים בימים הקרובים. כולם, כולל סטרן, מדברים על התקדמות משמעותית בשיחות היום ועל אפשרות לליגה מלאה של 82 משחקים. במצב כזה, אנחנו עלולים לאבד את פרמאר תוך מספר ימים ולהישאר עם קו אחורי שיש בו את פאפאס בן ה-34, לנגפורד שכנראה לא ממש בכושר, אוחיון, בורשטיין ושאייר. זו אמנם בעיה לחודש כי אני מניח שלנגפורד יכנס לכושר וגם יגיע מחליף לפרמאר אבל בחודש הזה עלולה להיקבע העליה לטופ 16.

אני לא יודע מאיפה המידע הזה.
לפי האתר הרשמי של האנ.בי.אי, גם פישר וגם סטרן טוענים שבסה"כ ישנה איזושהי התקדמות, אך לא הושגה כל התקדמות משמעותית.
הצדדים גם לא אמרו באילו נושאים ישנה התקדמות ולא ברור אם בסעיפים המשמעותיים הושגה התקדמות בכלל.
צריכים לזכור שישנם 21 נושאים שונים שעליהם הצדדים חלוקים ולא נראה שבשבוע הקרוב כל הפערים יגושרו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], מרסר ו־22 אורחים