ת'רד מלפפונים 2024

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים 2024

הודעהעל ידי BIG sofo » 22 יולי 2024, 20:06

felix_r כתב:
BIG sofo כתב:רוקאס יוקבייטיס זאת החתמה טובה מאוד. הוא יקבל הזדמנות להיות הרכז הפותח . ישחק עם יותר בטחון ויהיה טוב מאוד.

לפני שנה באליפות העולם ב8 משחקים:
12.6 נקודות
50 אחוז מהשדה
55 אחוז לשלוש
5.8 אסיסטים
ב25 דקות בממוצע.

החודש שיחק בליגת הקיץ (5 משחקים):
9.8 נקודות
3.8 אסיסטים
1.2 חטיפות
ב19 דקות בממוצע.

למה להביא סטטיסטיקות לא רלוונטיות? למה לנו ליגת קיץ? למה אליפות העולם? יש לנו סטטיסטיקה של עונה שלמה ביורוליג. זו הסטטיסטיקה הרלוונטית, והיא חלשה מאוד-מאוד.

אני מעריך את הדעה שלך,
אבל מי כמוך יודע, שיש הבדל ענק ועצום בין שחקן שעולה מהספסל ומקבל 15 דקות ומשחק כשחקן משלים ולוקח קצת זריקות ומעט החלטות.
לבין - שחקן שמקבל את הבטחון להוביל קבוצה ולהיות הרכז הפותח שלה וזה שמקבל הרבה החלטות. זה עולם אחר. הבדל של 180 מעלות.
לדוגמא ,בנבחרת הוא שחקן יותר משמעותי ולכן גם הממוצעים שלו מרשימים יותר.
האם זה יצליח? אני לא יודע. אבל מה שאני כן יודע, שהוא עשה עליי רושם טוב מאוד ויש לו פוטנציאל גדול להיות רכז פותח טוב מאוד.
BIG sofo

הודעהעל ידי שועל » 22 יולי 2024, 23:13

הוא שחקן חלש ליורוליג
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי er79 » 23 יולי 2024, 06:29

לצערי מייקון הוא עובדה מוגמרת. כבר שם עוקב למכבי באינסטוש.
er79

הודעהעל ידי Avi1508 » 23 יולי 2024, 08:33

עומרי מנהיים מצטרף לחגיגה ומדווח שיוקובאיטיס קרוב לסיכום
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=478138
Avi1508

הודעהעל ידי גל גל » 23 יולי 2024, 09:30

er79 כתב:לצערי מייקון הוא עובדה מוגמרת. כבר שם עוקב למכבי באינסטוש.

למה לצערך ? אתה צבין שהוא מחליף את תומאסון שלא היה פקטור בכלל.
מכבי 2025
תומפסון בלאט בורג
הנדס,יוקו,דיבה
מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי felix_r » 23 יולי 2024, 09:53

גל גל כתב:

אתה מדבר כאילו חתומים לך 7 זרים בכירים ומייקון הוא השמיני, כפי שתומאס הגיע. איך הגעת למסקנה שהוא במקום תומאס ולא במקום בראון/בולדווין?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 23 יולי 2024, 09:59

felix_r כתב:
גל גל כתב:

אתה מדבר כאילו חתומים לך 7 זרים בכירים ומייקון הוא השמיני, כפי שתומאס הגיע. איך הגעת למסקנה שהוא במקום תומאס ולא במקום בראון/בולדווין?

אראל אמר שהוא יגיע במקום תומאסון. מעבר לזה, לויד כבר הגיע על תקן בולדווין, ויוקובאיטיס צפוי להיות על תקן בראון
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 23 יולי 2024, 11:00

1. למי אכפת אם הוא מגיע במקום שחקן שהיה פח. זה לא הופך החתמה לטובה. החתמה צריכה להישפט בפני עצמה ובהשפעה שלה על הקבוצה (מקצועית וכלכלית).
2. אפשר לחשוב שמכבי חיפתה על עזיבת הכוכבים עם החתמות ענק. אם "הבכירים" שהגיעו לא מספיק טובים, אפשר לצפות שלפחות המשלימים יהיו טובים יותר או לפחות בעלי אפסייד גבוה יותר (גם אם הוא כרוך בהימור).
A.Parker

הודעהעל ידי felix_r » 23 יולי 2024, 11:04

BIG sofo כתב:
felix_r כתב:
BIG sofo כתב:רוקאס יוקבייטיס זאת החתמה טובה מאוד. הוא יקבל הזדמנות להיות הרכז הפותח . ישחק עם יותר בטחון ויהיה טוב מאוד.

12.6 נקודות
50 אחוז מהשדה
55 אחוז לשלוש
5.8 אסיסטים
ב25 דקות בממוצע.

9.8 נקודות
3.8 אסיסטים
1.2 חטיפות
ב19 דקות בממוצע.

למה להביא סטטיסטיקות לא רלוונטיות? למה לנו ליגת קיץ? למה אליפות העולם? יש לנו סטטיסטיקה של עונה שלמה ביורוליג. זו הסטטיסטיקה הרלוונטית, והיא חלשה מאוד-מאוד.

אני מעריך את הדעה שלך,
אבל מי כמוך יודע, שיש הבדל ענק ועצום בין שחקן שעולה מהספסל ומקבל 15 דקות ומשחק כשחקן משלים ולוקח קצת זריקות ומעט החלטות.
לבין - שחקן שמקבל את הבטחון להוביל קבוצה ולהיות הרכז הפותח שלה וזה שמקבל הרבה החלטות. זה עולם אחר. הבדל של 180 מעלות.
האם זה יצליח? אני לא יודע. אבל מה שאני כן יודע, שהוא עשה עליי רושם טוב מאוד ויש לו פוטנציאל גדול להיות רכז פותח טוב מאוד.

תראה, ההבדל בין הדעות שלנו הוא בכך שדעתי מתבססת על מה שכבר קרה, ודעתך על מה שיכול לקרות בתסריט האופטימי.

יוקובאיטיס הראה פוטנציאל גבוה בז'לגיריס ועבר לברצלונה ביחד עם מאמנו שאראס (לא בטוח שברצלונה הייתה מחתימה אותו ללא שאראס). בעונה הראשונה יוקובאיטיס הראה יכולת טובה ואפילו נבחר לכוכב העולה של היורוליג (כפי שעשה ים מדר שנה אחר כך). עד כאן הכול טוב ויפה. הבעיה היא שמאז במקום להשתפר הוא צועד במקום או אפילו יורד בנתונים שלו (כמו באחוזים לשלוש, שבכול עונה רק יורדים).

אנחנו ראינו לא פעם, ששחקן ליטאי שבלט בז'לגיריס, לא הצליח לשחזר יכולת דומה בקבוצה גדולה (כמו אולאנובאס בפנרבחצ'ה, גריגוניס בפאו, בראזדייקיס באולימפיאקוס).

אנחנו מכירים גם לא מעט דוגמאות של צעירים מוכשרים שלא הצליחו לממש את הציפיות למרות הכישרון בגלל אופי לא מתאים. החל מיותם הלפרין (שהיה מוכשר פי כמה מיוקובאיטיס, אבל לא היה לו אופי של סופרסטאר), ועד יובל זוסמן.

נכון, מוקדם לקבוע אם יוקובאיטיס הוא פלופ. הוא עדיין מספיק צעיר, ועדיין יש סיכוי שתחת מאמן תומך כמו קטש (במקום מאמן משתולל כמו שאראס) הוא כן יצליח לממש את התסריט האופטימי שלך, ולהפוך לשחק יורוליג סולידי (גם אם לא שחקן אן.בי.איי. כפי שחשבו לפני 4 עונות). יש מצב.

הבעיה איתו היא אחרת. הבעיה היא שיוקובאיטיס הוא לא מה שמכבי צריכה עכשיו. כרגע למכבי יש שחקן 1 בלבד שיכול לייצר נקודות בכול יום בכול משחק, וזהו ג'ורדן לויד. כול השאר הם שחקני התקפה בינוניים (או כאלה שלא הוכיחו את היכולת שלהם ברמת היורוליג, כמו ליווי רנדולף).

אנחנו איבדנו שני כוכבים גדולים בקו האחורי: בולדווין (17.4 נקודות + 4.9 אסיסטים) ובראון (13.2 נקודות + 6.1 אסיסטים). הבאנו את לויד, שאם יישאר בריא ייתן אולי 15 נקודות + 4 אסיסטים בתסריט אופטימי מאוד (כי לויד לא עבר את 13 הנקודות למשחק בשלוש העונות האחרונות, ובשום עונה ביורוליג לא חילק יותר מ-3.2 אסיסטים). מי יעשה את שאר הנקודות והאסיסטים אם תביא את יוקובאיטיס לעמדת הרכז הפותח? יוקובאיטיס גם לא סקורר גדול, וגם לא מוסר גדול.

יוקובאיטיס הוא שומר טוב (במיוחד בהשוואה לבראון). אתה רואה את קטש משנה את הסגנון ההתקפי הקבוע שלו והופך את מכבי לקבוצת הגנה במקום קבוצת התקפה? אני לא מאמין שזה יכול לקרות. אני בטוח שקטש (שהוא די מקובע כפי שאנחנו יודעים) ימשיך עם הכדורסל ההתקפי שלו, אבל בלי שחקני התקפה טובים. אנחנו נמצאים במלחמה, אז אביא לך דימוי מלחמתי: אתה לא יכול להילחם אם אין לך תחמושת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 23 יולי 2024, 11:10

אני דווקא חושב שיוקובאיטיס יכול להתאים למכבי המתגבשת, אם יממש את מלוא הפוטנציאל שלו (וזה אם גדול כמובן).

הוא רכז שיכול לייצר לעצמו מצבי קליעה, והוא אמנם לא מוסר גדול כמו בראון, אבל הוא רכז ולא שחקן שמנסים "בכוח" שיהיה רכז, כמו נניח שניסו לעשות עם ווילבקין בחלק נכבד מהזמן כשהוא שיחק פה.
עידן

הודעהעל ידי cifkcv » 23 יולי 2024, 11:19

הוא בוודאות לא שחקן מספיק בשל ולא משנה כמה גדול הפוטנציאל שלו. זה בטוח לא מה שאנחנו צריכים עכשיו...
cifkcv

הודעהעל ידי Avi1508 » 23 יולי 2024, 11:21

ברצלונה נפרדה רשמית מיוקובאיטיס
Avi1508

הודעהעל ידי גל גל » 23 יולי 2024, 11:35

felix_r כתב:
BIG sofo כתב:
felix_r כתב:

12.6 נקודות
50 אחוז מהשדה
55 אחוז לשלוש
5.8 אסיסטים
ב25 דקות בממוצע.

9.8 נקודות
3.8 אסיסטים
1.2 חטיפות
ב19 דקות בממוצע.

אני מעריך את הדעה שלך,

תראה, ההבדל בין הדעות שלנו הוא בכך שדעתי מתבססת על מה שכבר קרה, ודעתך על מה שיכול לקרות בתסריט האופטימי.

יוקובאיטיס הראה פוטנציאל גבוה בז'לגיריס ועבר לברצלונה ביחד עם מאמנו שאראס (לא בטוח שברצלונה הייתה מחתימה אותו ללא שאראס). בעונה הראשונה יוקובאיטיס הראה יכולת טובה ואפילו נבחר לכוכב העולה של היורוליג (כפי שעשה ים מדר שנה אחר כך). עד כאן הכול טוב ויפה. הבעיה היא שמאז במקום להשתפר הוא צועד במקום או אפילו יורד בנתונים שלו (כמו באחוזים לשלוש, שבכול עונה רק יורדים).

אנחנו ראינו לא פעם, ששחקן ליטאי שבלט בז'לגיריס, לא הצליח לשחזר יכולת דומה בקבוצה גדולה (כמו אולאנובאס בפנרבחצ'ה, גריגוניס בפאו, בראזדייקיס באולימפיאקוס).

אנחנו מכירים גם לא מעט דוגמאות של צעירים מוכשרים שלא הצליחו לממש את הציפיות למרות הכישרון בגלל אופי לא מתאים. החל מיותם הלפרין (שהיה מוכשר פי כמה מיוקובאיטיס, אבל לא היה לו אופי של סופרסטאר), ועד יובל זוסמן.

נכון, מוקדם לקבוע אם יוקובאיטיס הוא פלופ. הוא עדיין מספיק צעיר, ועדיין יש סיכוי שתחת מאמן תומך כמו קטש (במקום מאמן משתולל כמו שאראס) הוא כן יצליח לממש את התסריט האופטימי שלך, ולהפוך לשחק יורוליג סולידי (גם אם לא שחקן אן.בי.איי. כפי שחשבו לפני 4 עונות). יש מצב.

הבעיה איתו היא אחרת. הבעיה היא שיוקובאיטיס הוא לא מה שמכבי צריכה עכשיו. כרגע למכבי יש שחקן 1 בלבד שיכול לייצר נקודות בכול יום בכול משחק, וזהו ג'ורדן לויד. כול השאר הם שחקני התקפה בינוניים (או כאלה שלא הוכיחו את היכולת שלהם ברמת היורוליג, כמו ליווי רנדולף).

אנחנו איבדנו שני כוכבים גדולים בקו האחורי: בולדווין (17.4 נקודות + 4.9 אסיסטים) ובראון (13.2 נקודות + 6.1 אסיסטים). הבאנו את לויד, שאם יישאר בריא ייתן אולי 15 נקודות + 4 אסיסטים בתסריט אופטימי מאוד (כי לויד לא עבר את 13 הנקודות למשחק בשלוש העונות האחרונות, ובשום עונה ביורוליג לא חילק יותר מ-3.2 אסיסטים). מי יעשה את שאר הנקודות והאסיסטים אם תביא את יוקובאיטיס לעמדת הרכז הפותח? יוקובאיטיס גם לא סקורר גדול, וגם לא מוסר גדול.

יוקובאיטיס הוא שומר טוב (במיוחד בהשוואה לבראון). אתה רואה את קטש משנה את הסגנון ההתקפי הקבוע שלו והופך את מכבי לקבוצת הגנה במקום קבוצת התקפה? אני לא מאמין שזה יכול לקרות. אני בטוח שקטש (שהוא די מקובע כפי שאנחנו יודעים) ימשיך עם הכדורסל ההתקפי שלו, אבל בלי שחקני התקפה טובים. אנחנו נמצאים במלחמה, אז אביא לך דימוי מלחמתי: אתה לא יכול להילחם אם אין לך תחמושת.

הסקוררים שלך יהיו רנדולף לויד ומייקון
דרך אגב גם יאקובייטיס יודע לייצר לעצמו בצורה לא רעה
מכבי 2025
תומפסון בלאט בורג
הנדס,יוקו,דיבה
מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי cifkcv » 23 יולי 2024, 11:41

רנדולף אחלה אבל אף פעם לא הוכיח את עצמו ברמת יורוליג.
לויד אמור להיות טוב, אבל לך תדע.
מייקון? בוא נראה שהוא כשיר לשחק בכלל..
cifkcv

הודעהעל ידי Avi1508 » 23 יולי 2024, 12:12

אהרלה ויסברג מדווח שסורקין חתם על החוזה ויוקובאיטיס סיכם במכבי
https://sports.walla.co.il/item/3679707

לגבי יוקובאיטיס די מוסכם שהנתונים שהוא הציג בבברצלונה לא מספיקים בשביל רכז פותח ביורוליג ומקווים שהוא יתפתח במכבי
אבל מי יודע אולי יש איזה משהו מיסטי במכבי שכמביאים רכז ליטאי מברצלונה זה מצליח בגדול (לא באמת אפשר להשווות אותו לשאראס שהגיע למכבי עם מספרים הרבה יותר מרשימים ובגיל 27)
נערך לאחרונה על ידי Avi1508 בתאריך 23 יולי 2024, 12:19, נערך פעם אחת בסך הכל.
Avi1508

הודעהעל ידי er79 » 23 יולי 2024, 12:18

עידן כתב:
felix_r כתב:
גל גל כתב:

אראל אמר שהוא יגיע במקום תומאסון. מעבר לזה, לויד כבר הגיע על תקן בולדווין, ויוקובאיטיס צפוי להיות על תקן בראון

זה בהנחה ואראל צודק. מי הבטיח שזה המצב? אם הוא בא כמחליף של הגארד הפותח אז זה הימור טוב מבחינת הניסיון שלו, וסביר בגלל הפציעה שהייתה לו. אבל זה אם גדול.
er79

הודעהעל ידי Avi1508 » 23 יולי 2024, 12:27

er79 כתב:
עידן כתב:
felix_r כתב:
גל גל כתב:

זה בהנחה ואראל צודק. מי הבטיח שזה המצב? אם הוא בא כמחליף של הגארד הפותח אז זה הימור טוב מבחינת הניסיון שלו, וסביר בגלל הפציעה שהייתה לו. אבל זה אם גדול.

לא צריך את אראל כדי לראות שהוא הגיע במקום תומאסון
שנה שעברה היו לך בקו האחורי 5 שחקנים
1: בראון, בלאט
2: בולדווין, ג'ונדי, תומאסון (קליבלנד)
השנה יש
1: יוקובאיטיס, בלאט
2: לויד, מייקון, ג'ונדי (רנדולף)
Avi1508

הודעהעל ידי עידן » 23 יולי 2024, 12:45

Avi1508 כתב:
er79 כתב:
עידן כתב:
felix_r כתב:
גל גל כתב:

לא צריך את אראל כדי לראות שהוא הגיע במקום תומאסון
שנה שעברה היו לך בקו האחורי 5 שחקנים
1: בראון, בלאט
2: בולדווין, ג'ונדי, תומאסון (קליבלנד)
השנה יש
1: יוקובאיטיס, בלאט
2: לויד, מייקון, ג'ונדי (רנדולף)

בדיוק. אם מייקון לא בא במקום תומאסון, אז במקום מי הוא בא בדיוק?
עידן

הודעהעל ידי where is the love? » 23 יולי 2024, 13:30

בדיוק ראיתי שפוניטיקה סיכם בטורקיה, אני זוכר ששנה שעברה היה מועמד לכאן, אבל העדיף לשחק עם אוברדוביץ...
אני חושב שהיה יכול להתאים לעמדה 3...
where is the love?

הודעהעל ידי עידן » 23 יולי 2024, 13:35

where is the love? כתב:בדיוק ראיתי שפוניטיקה סיכם בטורקיה, אני זוכר ששנה שעברה היה מועמד לכאן, אבל העדיף לשחק עם אוברדוביץ...
אני חושב שהיה יכול להתאים לעמדה 3...

לא הבנתי, אתה רוצה שחקן שהיה עם מספרים חלשים להחריד בעונה האחרונה, אחרי ששיחק בקבוצה בינונית מינוס? בניגוד ליוקובאיטיס הוא גם לא צעיר שאפשר להגיד עליו שיש לו פוטנציאל להתפתח
עידן

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־38 אורחים