לאנגפורד בדרך למכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: לאנגפורד בדרך למכבי?

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 19 אוקטובר 2011, 11:00

קודי כתב:הראיון עם בלאט ממעריב:

"יש שיטה, דרך, היררכיה"
רגע לפני הסיפתח נגד ארמאני מילאנו, דייויד בלאט מדבר על גלעד שליט "(מלא גאווה" ,) עמרי כספי "(נבדוק אם הוא מתאים לפאזל" ( והיריבה: "מאמן מצוין ושפע כוכבים"
ערן סורוקה
צילומים: דני מרון
בימים כתיקונם דייויד בלאט היה מנצל יממה שכזו, יומיים לפני משחק ראשון ביורוליג, לעוד מעבר אחרון על קטעי וידאו. לנסות לאבחן מה תפקידו של דנילו גלינארי, שחקן הNBA- המושבת של ארמאני מילאנו, או לבדוק איך משתלבים פוטסיס, בורוסיס ודרו ניקולאס בתלכיד שבונה סרג'יו סקאריולו.
אתמול לא היה יום רגיל. "כמו כולם, הייתי דבוק לטלוויזיה," הוא מספר למעריב, "והתמלאתי גאווה. בגלעד שליט ובמשפחתו, בעם, במנהיגים שלנו. זה היה יום שהעיד על החוזק והייחודיות שלנו כעם."
מחר ) 20.45( מכבי פותחת בית קשה במשחק חוץ קשה, מול אימפריה מתעוררת עם "סגל שופע כוכבים ומאמן יוצא מהכלל," לדברי בלאט. הוא ימריא לשם עם שחקן אחד פחות ועם עוד כוכב בספק. "פארמר עדיין לא כשיר, וקשה לדעת אם ישחק, בסוג כזה של פציעות )מתיחה במפשעה ,") הוא מדווח.
לגבי מילאן מצ'באן, שהושאל אתמול לעונה לפרטיזן בלגרד ויפגוש את מכבי בשבוע הבא, מספר המאמן: "עם כמה שאני מצטער שהוא עוזב - ובאמת רציתי שיישאר - אולי מבחינתו זה הכי טוב. להערכתי היה לנו את המספר הנכון של גבוהים ועכשיו אין מספיק, אבל הדקות הרבות שיקבל בפרטיזן הפכו את הדבר למתאים ביותר, להנהלה שלנו ולו."
כעת התפנה מקום בסגל. לא ברור אם הוא ינוצל להחתמת גארד נוסף "(זו היתה התקווה, עדיין לא בטוח שזה מה שיקרה,)" וגם הקורא עמרי כספי לא צריך לרוץ לנוקיה כל-כך מהר "(הוא שחקן גדול, ואנחנו מעריכים אותו מאוד, אבל נצטרך לבדוק אם הוא מתאים לפאזל שלנו.)"
לגבי ההכנה ליורוליג - שבעה משחקים בתוצאה ממוצעת של ,72-96 אומר המאמן: "זו הכנה טובה. התחברנו כקבוצה, ואנחנו באים הכי מוכנים שאפשר. לא שזה מבטיח לנו ניצחון, אבל לקבוצה יש דרך, שיטה, הבנה, היררכיה ושחקנים. יותר מזה אי אפשר לבקש."

בפעם האלף- דייויד בלאט :heart
רואים שההשאלה של מצ'באן היא החלטה של ההנהלה... בלאט מאמן ענק, וכמעט תמיד צריך להקשיב למה שהוא רוצה ולא ההנהלה, אבל אם זה מה שיסלול הבאת גארד אז זה המעשה הנכון
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי yarinsaky » 19 אוקטובר 2011, 14:46

בלאט מדבר כאן על שני שחקנים : מוך ג'רוזלם פוסט.

We are trying to make roster moves that will free up money to bring another player so it is a combination of things,” Blatt said. “We may end up taking two different players, one to replace the player released [Macvan] and one to replace Farmar.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 אוקטובר 2011, 14:51

חחח בתפוז יש וויכו, רועי מרום אומר שקית' יחתום פה ומשתמש בשם גלעד אומר שלא..
דרך אגב, יש שם משתמש בשם "ליאב 10", זה לא אני..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 19 אוקטובר 2011, 14:58

yarinsaky כתב:בלאט מדבר כאן על שני שחקנים : מוך ג'רוזלם פוסט.

We are trying to make roster moves that will free up money to bring another player so it is a combination of things,” Blatt said. “We may end up taking two different players, one to replace the player released [Macvan] and one to replace Farmar.

זה ציטוט מהיום? זה נראה כאילו דייויד אמר את זה לפני שבועיים.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 אוקטובר 2011, 14:58

LIAV10 כתב:חחח בתפוז יש וויכו, רועי מרום אומר שקית' יחתום פה ומשתמש בשם גלעד אומר שלא..

ויכוח בתפוז על שחקן מסויים? אין מצב :rolleyes

שחף כתב:

רציתי להגיד לך להסתכל בתאריך שבלינק..מסתבר שאין לינק :laugh2
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 19 אוקטובר 2011, 15:08

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:חחח בתפוז יש וויכו, רועי מרום אומר שקית' יחתום פה ומשתמש בשם גלעד אומר שלא..

ויכוח בתפוז על שחקן מסויים? אין מצב :rolleyes

שחף כתב:

רציתי להגיד לך להסתכל בתאריך שבלינק..מסתבר שאין לינק :laugh2

http://www.jpost.com/Sports/Article.aspx?id=242350

מאתמול.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 אוקטובר 2011, 15:13

העיקר ששארפ בתמונה..שמישהו יעדכן אותם שהוא לובש חליפות עכשיו..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 19 אוקטובר 2011, 15:36

אני עדיין בדעה שלנגפורד לא יהיה פה. השחקן היחיד שיצטרף למכבי העונה זה או פרקינס או רכז חדש בלכתו של פרמאר, הווה אומר יוגב אוחיון שחקן חמישייה ביורוליג, לא מה שפיללתי אליו. אם פדרמן היה רוצה את לנגפורד הוא כבר היה עושה הכל כדי להנחית אותו לפני פתיחת היורוליג. היורוליג נפתח מחר, וגם השאלת מאצ׳בן לא שינתה כלום אצל פדרמן. לשחקן לוקח חודש להיכנס לעניינים, זאת אומרת חצי סיבוב בית מוקדם ביורוליג. לנגפורד כבר לא יהיה פה.
er79

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 19 אוקטובר 2011, 15:41

עצור הכל.
יכול להיות שיש לך בחתימה סגל לעונת 2012/13?

:nonono
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 19 אוקטובר 2011, 15:55

החציל האצטקי כתב:עצור הכל.
יכול להיות שיש לך בחתימה סגל לעונת 2012/13?

:nonono

כנראה שכן, אבל לפי כמות השחקנים, מדובר בסגל לקבוצת הכדורגל :bigsmile3
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 19 אוקטובר 2011, 16:23

אולי 50 יהיה מספר המזל?(פדרמן תתעורר כבר!)
שחף

הודעהעל ידי itai7 » 19 אוקטובר 2011, 16:37

עד מחר בערב אפשר, טיק טק טק טק
itai7

הודעהעל ידי שחף » 19 אוקטובר 2011, 16:38

itai7 כתב:עד מחר בערב אפשר, טיק טק טק טק

עד מחר בערב אפשר מה? אני חושב שאפשר לרשום שחקנים עד יום רביעי הבא כדי שישחקו מול פרטיזן. כמובן שעדיף שהוא יבוא הנה קודם.
שחף

הודעהעל ידי itai7 » 19 אוקטובר 2011, 17:09

חשבתי עד מחר, פיו
itai7

הודעהעל ידי er79 » 19 אוקטובר 2011, 17:15

החציל האצטקי וחביב, יש לי בחתימה 14 שחקנים, בדיוק כמו השנה, מה רע בזה? שכחתם שיש 3 מסגרות? וזה שלנגפורד מופיע אצלי בחתימה זה בגלל שזה הסגל שהייתי רוצה, לא הסגל שיהיה בסופו של דבר (הלוואי וכן אבל לנגפורד לדעתי לא יהיה פה, לפחות לא העונה). החתימה הקודמת שלי כבר לא אקטואלית, אז רעננתי כבר לעונה הבאה. :)
er79

הודעהעל ידי misha » 19 אוקטובר 2011, 17:20

er79 כתב:לשחקן לוקח חודש להיכנס לעניינים, זאת אומרת חצי סיבוב בית מוקדם ביורוליג. לנגפורד כבר לא יהיה פה.

אין פה חוקיות שתקפה לכולם. יש שחקנים שנכנסים לעניינים יותר מהר, יש כאלה שפחות - זה תלוי בהרבה גורמים. חוץ מזה, כל עוד פארמר פה, לא יהיה עליו לחץ כזה גדול לקלוע 20 נק' כל משחק על ההתחלה.
שאלה יהיו הבעיות שלנו, העיקר שיחתום.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 19 אוקטובר 2011, 17:48

er79 כתב:החציל האצטקי וחביב, יש לי בחתימה 14 שחקנים, בדיוק כמו השנה, מה רע בזה? שכחתם שיש 3 מסגרות? וזה שלנגפורד מופיע אצלי בחתימה זה בגלל שזה הסגל שהייתי רוצה, לא הסגל שיהיה בסופו של דבר (הלוואי וכן אבל לנגפורד לדעתי לא יהיה פה, לפחות לא העונה). החתימה הקודמת שלי כבר לא אקטואלית, אז רעננתי כבר לעונה הבאה. :)

הממ אוקיי... לכל הידוע לי, יש כרגע רק 12 שחקנים בכירים בסגל (כולל שחקן אחד בעל חוזה זמני), וההשתתפות בשלוש מסגרות בעונה הבאה די מוטלת בספק, אבל שיהיה :D
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 19 אוקטובר 2011, 17:51

להיכנס לעניינים בתוך שבוע הוא לא יצליח, אבל מברוק אם יחתום, אני פשוט אומר שככל שהזמן יימשך, גדלים הסיכויים שלנגפורד לא יהיה פה, ושמכבי תתמקד רק בפרקינס או ברכז זר אחר ותסגור את הסגל. מחר יש את מילאנו, אם לנגפורד לא יהיה פה במחזור השני ולא בשלישי, הוא כבר לא יהיה פה בכלל.
er79

הודעהעל ידי er79 » 19 אוקטובר 2011, 17:57

חביב, לא מדויק, היו לך 14 נכון לאתמול, היום כבר יש לך 13 (עם שטיין), וככל הנראה יהיו 14 (רכז זר בוודאות יבוא, אולי במקום פרמאר, ואם פרמאר יישאר אולי יבוא גארד לעמדה 2, לדעתי בטוח יבוא שחקן אחד) ומכבי מחוייבת לאדריאטית גם בעונה הבאה, אז כנראה שתצטרך לראות פה סגל של כדורגל גם אז.
er79

הודעהעל ידי asafb96 » 19 אוקטובר 2011, 17:59

er79 כתב:חביב, לא מדויק, היו לך 14 נכון לאתמול, היום כבר יש לך 13 (עם שטיין), וככל הנראה יהיו 14 (רכז זר בוודאות יבוא, אולי במקום פרמאר, ואם פרמאר יישאר אולי יבוא גארד לעמדה 2, לדעתי בטוח יבוא שחקן אחד) ומכבי מחוייבת לאדריאטית גם בעונה הבאה, אז כנראה שתצטרך לראות פה סגל של כדורגל גם אז.

ההבדל הוא ששטיין שמקבל 3 שקל וחצי לחודש, הוא השחקן ה13 בסגל, ואצלך גם השחקן ה13 וגם השחקן ה14, מקבלים משכורת של שחקן בכיר. ממש לא ריאלי.
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים