MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ומה עם הנדריקס? שחקן שהיכולת ההתקפית שלו מסתכמת בריבאונד התקפה, זה שחקן מגוון?
להנדריקס יש פיק אנד רול טוב מאוד וגם זריקה מחצי מרחק שהוא עוד ישפר אבל עדיין יש לו אותה..
פיק אנד רול, זה להיות תלוי בשחקן אחר, בדיוק כמו שסופו תלוי באחרים. זריקה מחצי מרחק תיאורטית לא שווה כלום.
פיק אנד רול תלוי בשחקן אחר אבל לפחות אתה בתנועה והיריב עד הסוף לא יודע מה תעשה..
והזריקה מחצי מרחק עד כמה שהיא ''תיאורטית'' עדיין יודעים שיש לו אותה ולא מחכים לו מתחת לסל..
אתה יכול גם לזלזל בריבאונד ההתקפה שלו אבל זה דבר הרבה יותר קריטי ממה שאנשים חושבים אולי..
קודם כל, גם סופו הוא שחקן פיק אנד רול. תשאלי את הווארד איך עוצרים את זה.
אם היו מריצים מדי פעם איזה תרגיל לסופו, גם היה הרבה יותר קשה לשמור עליו.
לא מחכים לו מתחת לסל בגלל הפיק אנד רול, לא בגלל הזריקה שכביכול יש לו.
ריבאונד התקפה זה נחמד בתור תוספת, לא בתור היכולת העיקרית.
דבר ראשון,אני עדיין מעדיפה שלשחקן שלי יהיה ריבאונד קטלני ולא מוב מוגבל אפקטיבי ככל שיהיה(והוא לא כזה אפקטיבי כי הוא קל לניטרול)
דבר שני,אני זוכרת כמה מקרים שעשו עם סופו פיק אנד רול ושום דבר טוב לא יצא מזה..אולי זה לא מתאים לשיטה אולי זה לא אמו..השורה התחתונה היא שאם מאמן מעדיף לא להתעסק עם שחקן כזה מוגבל אז צריך לכבד את זה..
אנשים פה אוהבים את סופו בסדר..הבנתי ואני בטוחה שגם בלאט מבין אבל בשורה התחתונה הוא צריך לבנות את הקבוצה שהכי נוח לו לאמן וסופו כנראה לא נכנס בקבוצה הזאת..