עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 מרץ 2012, 18:58

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:ומה עם הנדריקס? שחקן שהיכולת ההתקפית שלו מסתכמת בריבאונד התקפה, זה שחקן מגוון?

להנדריקס יש פיק אנד רול טוב מאוד וגם זריקה מחצי מרחק שהוא עוד ישפר אבל עדיין יש לו אותה..

פיק אנד רול, זה להיות תלוי בשחקן אחר, בדיוק כמו שסופו תלוי באחרים. זריקה מחצי מרחק תיאורטית לא שווה כלום.

פיק אנד רול תלוי בשחקן אחר אבל לפחות אתה בתנועה והיריב עד הסוף לא יודע מה תעשה..
והזריקה מחצי מרחק עד כמה שהיא ''תיאורטית'' עדיין יודעים שיש לו אותה ולא מחכים לו מתחת לסל..
אתה יכול גם לזלזל בריבאונד ההתקפה שלו אבל זה דבר הרבה יותר קריטי ממה שאנשים חושבים אולי..

קודם כל, גם סופו הוא שחקן פיק אנד רול. תשאלי את הווארד איך עוצרים את זה.
אם היו מריצים מדי פעם איזה תרגיל לסופו, גם היה הרבה יותר קשה לשמור עליו.
לא מחכים לו מתחת לסל בגלל הפיק אנד רול, לא בגלל הזריקה שכביכול יש לו.
ריבאונד התקפה זה נחמד בתור תוספת, לא בתור היכולת העיקרית.

דבר ראשון,אני עדיין מעדיפה שלשחקן שלי יהיה ריבאונד קטלני ולא מוב מוגבל אפקטיבי ככל שיהיה(והוא לא כזה אפקטיבי כי הוא קל לניטרול)
דבר שני,אני זוכרת כמה מקרים שעשו עם סופו פיק אנד רול ושום דבר טוב לא יצא מזה..אולי זה לא מתאים לשיטה אולי זה לא אמו..השורה התחתונה היא שאם מאמן מעדיף לא להתעסק עם שחקן כזה מוגבל אז צריך לכבד את זה..
אנשים פה אוהבים את סופו בסדר..הבנתי ואני בטוחה שגם בלאט מבין אבל בשורה התחתונה הוא צריך לבנות את הקבוצה שהכי נוח לו לאמן וסופו כנראה לא נכנס בקבוצה הזאת..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 מרץ 2012, 19:01

אין לי בעיה עם זה שבלאט לא רוצה להתעסק עם סופו. אבל כשמשתמשים בו נכון, הוא לא שחקן מוגבל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 מרץ 2012, 19:05

סבבה אנחנו כנראה לא רואים את הדברים מאותה זווית אבל זה לא מהיום חחחח
בסופו של דבר לא אנחנו נחליט מי יישאר או יבוא אז נחסוך באנרגיה זה הכי טוב..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 31 מרץ 2012, 19:16

אין שום בעיה שבלאט יחליט שלא בא לו על סופו ( לי יש בעיה כי זה אומר הרבה על השאיפות של מכבי כקבוצה , אבל נעזוב את זה) אבל אי אפשר אחרי זה לבוא בטענות לסופו כשהוא לא תורם שום דבר חיובי .

בנוסף זה אומר הרבה על בלאט כשהוא מעדיף שחקן מוגבל אבל קל לאימון על שחקן שכבר הוכיח שהוא יכול לקחת את מכבי הרבה יותר רחוק והפוטנציאל (המוכח ! לא "פוטנציאל" ) לא באותו איזור חיוג של הנדריקס רק כי זה לא קל להתעסק איתו.
יוסי22

הודעהעל ידי rc4991 » 31 מרץ 2012, 19:26

MTA2311 כתב:ומה עם הנדריקס? שחקן שהיכולת ההתקפית שלו מסתכמת בריבאונד התקפה, זה שחקן מגוון?

אני באמת לא חושב שלהנדריקס יש משחק התקפה טוב(ובגלל זה הוא לא שווה סכומים גדולים)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 מרץ 2012, 19:30

לפי הדיווחים הנדריקס לא יישאר פה אז אתם יכולים להירגע אבל אני לא חושבת שזה אומר שסופו כן צריך להישאר..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי גל גל » 31 מרץ 2012, 20:40

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2521479

בו מקאלב מועמד למכבי..כן בטח ומי ישלם? הוא מועמד כמו גם לברון ודוראנט..רק מועמד
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 מרץ 2012, 20:44

גל גל כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2521479

בו מקאלב מועמד למכבי..כן בטח ומי ישלם? הוא מועמד כמו גם לברון ודוראנט..רק מועמד

:laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3
:laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 31 מרץ 2012, 20:47

טוב שאוולה לא פירסמו בשבוע האחרון 20 מועמדים למכבי וכל זה בשבוע הכי לחוץ של העונה בהצלבה אז כן אני בטוח שהכל נכון!!!
תמונה
refael

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 מרץ 2012, 20:47

חשבתי שזה כתבה ל-1 באפריל אבל אנחנו עדיין ב-31..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 31 מרץ 2012, 20:56

Holiday_Armadillo כתב:חשבתי שזה כתבה ל-1 באפריל אבל אנחנו עדיין ב-31..

אולי הם עוד לא הזיזו את השעון.... :grin

בלי קשר, למקאלב יש חוזה לעונה הבאה בסיינה או שהוא חופשי? (לא שאני חושבת שאם הוא חופשי יש למכבי סיכוי)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 מרץ 2012, 21:00

חנו'ש כתב:

בלי קשר, למקאלב יש חוזה לעונה הבאה בסיינה או שהוא חופשי? (לא שאני חושבת שאם הוא חופשי יש למכבי סיכוי)

להפך..אם הם לא הזיזו שעון הם שעה אחרינו חחח זה עדיין לא מתאים לתאוריה של ה-1 באפריל..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 31 מרץ 2012, 21:04

חנו'ש כתב:

יש לו חוזה לעוד שנתיים
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 31 מרץ 2012, 21:26

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
יוסי22 כתב:יוני - לגבי התירוצים הקלושים בוא ותספר לי כמה פעמים הוא קיבל את הכדור בפנים , אחרי שנסכים שבלאט כשל פה כישלון מהדהד שנשכח במסגרת העליהום על סופו , נסה להסביר לי מה שחקן כמו סופו אמור לעשות עם הכדור על קשת השלוש .

העיקר שבלאט השיג את המטרה המפוקפקת שלו להעיף את סופו מהקבוצה אחרי זה הוא יוכל להתכיין (בצורה דיפלומטית כמובן) שאין לו מספיק כישרון בקבוצה , פשוט פחדן שלא מעיז להתעסק עם שחקן שכבר הוכיח שהוא יכול להיות הסנטר הטוב באירופה ומעדיף שחקן לוחם אבל הרבה יותר מוגבל מבחינת כישרון .

רק שלא יבואו אחרי זה בטענות להנהלה כי ההנהלה דווקא רוצה להשאיר את סופו וגם רוצה להחזיר את מאצ'באן ככל הנראה , מה שאומר שמכבי תהיה מפוצצת בכישרון (יחד עם אליהו שבלאט סוף סוף נתן לו הזדמנות והוכיח לו כמה הוא טעה לאורך כל הדרך) , אלא אם כן בלאט יעדיף ללכת על הלוחמים ולנסות תמיד לגנוב משחקים .

בנוסף למה שהחבר'ה אמרו כאן, אני באמת מנסה לחשוב ולמצוא עבור סופו תירוץ טוב לזה שהוא לוקח כ"כ מעט ריבאונדים...
לא מצאתי האמת. אולי תוכל לעזור לי בנושא הזה.
אני גם מזכיר לך, שמי שהפך את סופו לסנטר הכי טוב ביורוליג כהגדרתך, הוא לא אחר מאשר בלאט, שאתה מייחס לו כאן דברים שגובלים בהוצאת דיבה.
אני באמת לא מבין, למה אתה חושב שדייויד מנסה בכוח לחבל בקבוצה ובסופו. מה יוצא לו מזה?

אני מצטער אבל אתה מדבר כאן כאוהד של סופו (או נכון יותר, סוכן של סופו) ולא כאוהד מכבי.

אני אזכיר לך את זה פעם הבאה שיהיו לך תלונות לבלאט על הייבוש של ליאור, ועל הקרדיט שבלו מקבל.
לכל מאמן יש שחקנים שהוא אוהב יותר. בהם הוא משקיע, להם הוא בונה תרגילים ואיתם הוא הולך.

ועם זאת ליאור עדיין מצליח להגיע למצב שבו הוא תורם משהו על המגרש, מה שסופו די מתקשה לעשות.
וחוץ מזה, שמעת אותי אומר שלבלאט יש אג'נדה להעיף את ליאור ולהשאיר את בלו?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 31 מרץ 2012, 21:27

וגם אם לא היה לו חוזה, הוא היה מקבל הצעות הרבה מעל היכולות הכספיות של מכבי.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 31 מרץ 2012, 21:33

יוסי22 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:להגיד שסופו סנטר מוגבל זה טיפשי?
סופו סנטר שאם הוא לא מקבל הכדור הנכון על הקשקש אז הוא לא אפקטיבי..אם זאת לא האמא של ההגדרה אז אני לא יודעת מה כן..
סנטר לא מוגבל זה סנטר שיכול לעשות נקודות ביותר מדרך אחת וסופו לא כזה..

אולי סופו לא קיבל כדורים כמו לפני שנה אבל זה רק ממחיש את מה שאני אומרת..הוא מוגבל וכנראה שלבלאט נמאס מזה שהוא לא יכול לשחק שוטף כשסופו על המגרש כי הוא פשוט תוקע את המשחק של מכבי..הוא לא אוהב את סוג השחקן וזה לגיטימי לחלוטין..

לפי ההגדרה שלך גם שאק היה סנטר מוגבל , אם שחקן עושה נקודות מנקודה מסויימת אבל עושה אותה באופן בלתי עציר הוא לא מוגבל .

הבעיה של מכבי לפחות בסדרה הזו היתה שהיא לא הצליחה להביא לו את הכדור בנקודה שבה הוא בלתי עציר , ברור לי שיש בצד השני קבוצה נהדרת שהיא גם אלופת אירופה שעשתה הכול כדי למנוע ממנו לקבל את הכדור בנקודה המסויימת הזו אבל מרגיז אותי שהמאמן בצד השני שאמור להתגבר על זה או לפחות לנסות להתגבר על זה הרים ידיים במאבק הזה עוד לפני שהוא התחיל .

לבוא אחרי זה בטענות לסופו שניסה לעשות משהו מכל רבע הזדמנות זה לא הוגן , אם מקבלים שבלאט החליט לוותר על סופו ולכן לא בנה לו תרגילים מיוחדים ובצד השני באה קבוצה עם מטרה לחסל אותו כשבנוסף הוא שחקן שתלוי לחלוטין בקבוצה שלו מקבלים את השורה התחתונה שלמרות 0 נקודות האשמה או האחריות (אם מקבלים שזה צעד מודע ונכון , מה שקשה לי לקבל) היא על בלאט.

הוא דווקא ניסה, וזה עלה לו בתבוסה במשחק הראשון (תזכור את איבודי הכדור של סופו, שבאו ברגע הכי קריטי במשחק ולמעשה גמרו אותו).
אני מסכים שהשימוש בסופו הוא שבלוני. כמו שצפריר ציין, לא ראינו פיק אנד רול, אבל גם לא ראינו, שאיזה מישהו חוסם לסופו בלי כדור, על מנת להקל עליו לתפוס עמדה טובה בפוסט.
גם בקושי רואים התקפות מעבר עם סופו.
אבל מצד שני, גם אתה מבין ואומר במפורש, שהסופו שאנחנו רואים עכשיו, רחוק מאוד מהסופו של לפני שנה. הסופו ההוא, היה יודע גם להתחיל מהלכים מרחוק
ולסיים אותם עם סל, גם לתפוס עמדה בעומק, גם לרוץ טוב יותר, וגם היה עושה פחות עבירות.
גם אם בלאט היה מאוד רוצה ללכת על סופו בכל התקפה, זה לא היה מספיק לו ליותר מדי זמן, כי סופו פשוט עושה המון עבירות לא קשורות למשחק, שהן אלה שמוציאות אותו מהמשחק
ולא דייויד בלאט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 31 מרץ 2012, 21:36

בגלל הריבאונד התקפה שהוא לקח, אנחנו עדיין בתמונת עלייה לפיינל פור. זה כבר הרבה יותר לצערי ממה שסופו עשה בסדרה (ולא רק סופו, תוסיף לכאן את כל
השחקנים פרט לאוחיון, סמית' ולנגפורד).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 מרץ 2012, 21:52

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
יוסי22 כתב:יוני - לגבי התירוצים הקלושים בוא ותספר לי כמה פעמים הוא קיבל את הכדור בפנים , אחרי שנסכים שבלאט כשל פה כישלון מהדהד שנשכח במסגרת העליהום על סופו , נסה להסביר לי מה שחקן כמו סופו אמור לעשות עם הכדור על קשת השלוש .

העיקר שבלאט השיג את המטרה המפוקפקת שלו להעיף את סופו מהקבוצה אחרי זה הוא יוכל להתכיין (בצורה דיפלומטית כמובן) שאין לו מספיק כישרון בקבוצה , פשוט פחדן שלא מעיז להתעסק עם שחקן שכבר הוכיח שהוא יכול להיות הסנטר הטוב באירופה ומעדיף שחקן לוחם אבל הרבה יותר מוגבל מבחינת כישרון .

רק שלא יבואו אחרי זה בטענות להנהלה כי ההנהלה דווקא רוצה להשאיר את סופו וגם רוצה להחזיר את מאצ'באן ככל הנראה , מה שאומר שמכבי תהיה מפוצצת בכישרון (יחד עם אליהו שבלאט סוף סוף נתן לו הזדמנות והוכיח לו כמה הוא טעה לאורך כל הדרך) , אלא אם כן בלאט יעדיף ללכת על הלוחמים ולנסות תמיד לגנוב משחקים .

בנוסף למה שהחבר'ה אמרו כאן, אני באמת מנסה לחשוב ולמצוא עבור סופו תירוץ טוב לזה שהוא לוקח כ"כ מעט ריבאונדים...
לא מצאתי האמת. אולי תוכל לעזור לי בנושא הזה.
אני גם מזכיר לך, שמי שהפך את סופו לסנטר הכי טוב ביורוליג כהגדרתך, הוא לא אחר מאשר בלאט, שאתה מייחס לו כאן דברים שגובלים בהוצאת דיבה.
אני באמת לא מבין, למה אתה חושב שדייויד מנסה בכוח לחבל בקבוצה ובסופו. מה יוצא לו מזה?

אני מצטער אבל אתה מדבר כאן כאוהד של סופו (או נכון יותר, סוכן של סופו) ולא כאוהד מכבי.

אני אזכיר לך את זה פעם הבאה שיהיו לך תלונות לבלאט על הייבוש של ליאור, ועל הקרדיט שבלו מקבל.
לכל מאמן יש שחקנים שהוא אוהב יותר. בהם הוא משקיע, להם הוא בונה תרגילים ואיתם הוא הולך.

ועם זאת ליאור עדיין מצליח להגיע למצב שבו הוא תורם משהו על המגרש, מה שסופו די מתקשה לעשות.
וחוץ מזה, שמעת אותי אומר שלבלאט יש אג'נדה להעיף את ליאור ולהשאיר את בלו?

עד עכשיו ליאור לא נותן עונה יותר טובה מסופו, ובכל זאת אחרי כל סל שלו והחטאה של בלו, תומכי ליאור בפורום באים בטענות לבלאט על הייבוש הלא צודק שלו, וההעדפה העיוורת לבלו. שזה לגיטימי, אבל גם בנושא סופו יש לא מעט טענות מוצדקות לבלאט.
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 31 מרץ 2012, 21:59, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 מרץ 2012, 21:57

jol9 כתב:

בגלל הריבאונד התקפה שהוא לקח, אנחנו עדיין בתמונת עלייה לפיינל פור. זה כבר הרבה יותר לצערי ממה שסופו עשה בסדרה (ולא רק סופו, תוסיף לכאן את כל
השחקנים פרט לאוחיון, סמית' ולנגפורד).

אם מסתכלים על העונה הבאה, בהנחה שסופו כבר לא יהיה פה, והנדריקס יחלוק את העמדה הזאת עם שחקן לא מנוסה ביורוליג, היכולת שלו לעשות נקודות מריבאונד התקפה כבר לא תהיה כל כך מרשימה.
באחד על אחד אין לו מה למכור וקליעה מחצי מרחק עוד לא ראינו(לפחות לא בצורה עקבית). אז הוא ריבאונדר התקפה מצויין, זה מה שיינצח למכבי משחקים שנה הבאה? על יכולת כזאת אפשר לבנות? כשהוא יהיה יותר משמעותי, גם קבוצות ישימו עליו יותר דגש, אולי לא כמו ששמים על סופו, אבל יותר ממה ששמים עליו היום.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי יוסי22 » 31 מרץ 2012, 22:01

יוני-

את המשחק הראשון כבר טחנו לעייפה , סופו נכנס אחרי ריצה של 10-0 ועזר להמשך הריצה עם עוד 9-0 , תסתכל על זה איך שבא לך אבל הריצה התחילה בלעדיו ואין לנו שום דרך לדעת מה היה קורה בלעדיו.

בעניין העבירות הרי אחרי שנתיים עם סופו ברור לגמרי שהכול קשור בהכול וכשהוא לא מקבל כדור במשך דקות ארוכות העבירות יגיעו בניסיון לתפוס איכשהו כדור , אי אפשר לנתק את זה .

בנוגע לכלל העונה אפשר לחלק את זה לשלושה , השלב הראשון שלו היה פנטסטי ולטעמי ההשפעה שלו היתה משמעותית יותר משנה שעברה , אחר כך בא הטופ 16 עם הפציעה ( כן ... הכול ספקולציות ובעצם זה הכול מצבי רוח והשמנה שמתרצים את זה בפציעה ) והשלב השלישי זהו השלב נוכחי שבו פיזית הוא נראה בסדר גמור אבל לא תורם מספיק כי מכבי כקבוצה נכשלת פעם אחר פעם בלהכניס לו את הכדור .

ואני לא יודע מה אתה ראית בשנה שעברה אבל אני אף פעם לא ראיתי אותו עושה משהו חיובי רחוק מהסל יותר מפעם במשחק , זה פשוט לא המשחק שלו ולא אמור להיות.

מבחינתי השורה הסופית היא שהוא בסך הכול בן 28 ואמור להיות בשיא הכושר , אני לא רואה שום סיבה לחשוב שהשתנה משהו משנה שעברה מלבד הפציעה שהוציאה אותו מהעניינים וחוסר הסבלנות של בלאט להכניס אותו שוב לעניינים בייחוד כשאני נזכר בפתיחת השנה הפנטסטית שלו.
יוסי22

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים