מלפפונים נון סטופ

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים נון סטופ

הודעהעל ידי rc4991 » 19 מאי 2012, 20:43

Euro_Basket כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
Euro_Basket כתב:גם סטיב נאש וג'ייסון קיד לבנים, אז?

ד"א איזה משחק אדיר נותן קופונן עכשיו. שוב הוא מוכיח שהוא שחקן קלאץ' ענק.
11 נקודות בשתי הדקות האחרונות של המשחק הוציא את בולוניה מבור והמשחק נכנס להארכה.

הוא גם היה נהדר במשחק הקודם(19 נקודות)אבל הבהירו לי טוב מאוד שלא רוצים לשמוע עליו פה בפורום אז אני ויתרתי לגמרי על האפשרות ''לקדם'' אותו

מהצד השני הדינרים ענקיים. והדחליל ממשיך להרשים.

מה באמת עם טראוויס דיינר?
איך הוא בניהול המשחק?מה היתרונות והחסרונות שלו?
אם אני לא טועה מישהו בתפוז רשם בקיץ שבלאט עוקב אחריו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 מאי 2012, 21:11

Holiday_Armadillo כתב:מכבי ת"א בודקת אפשרות לצרף את אלכס טיוס
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 21058.html

במכבי תל אביב אישרו לאתר ערוץ הספורט כי נעשות בדיקות לגבי טיוס, אך עדיין לא ברור האם זה יבשיל לכדי העברתו להיכל נוקיה.

קודם שיקבל אזרחות ישראלית ואז נדבר
אני גם לא חושבת שהוא טוב לשחק ליד ליאור

שוב התעסקות בשוליים לפני שמתעסקים בעיקר??
קודם תחתימו באופן מובהק מאמן ותחתימו סנטר מרכזי, תחליטו מי הפורוורד הנוסף שלכם, תחתימו רכז, תדעו מה קורה עם הלפרין ועם המשך דרכם של לאנגפורד והנדריקס, לפני שאתם מתעסקים בשחקן שיהיה השחקן ה-11-12 ברוטציה במקרה הטוב ושדרוג של אלישי כדיר במקרה הרע.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 19 מאי 2012, 21:40

Thorin כתב:הוא לא רחוק מהמציאות כל כך, בשנים האחרונות בלו הוסיף המון אספקטים למשחק שלו
הכדרור השתפר פלאים, הכניסה לסל מול שומר איטי, הוא עושה את זה לא פחות טוב ממילאן.

אני חושב שהדבר היחיד שבלו עושה טוב יותר ממילאן, זה לקלוע מבחוץ, ואת זה הוא עושה טוב יותר מרוב השחקנים באירופה.
הבעיה היא שבשאר הדברים הוא פחות טוב מרוב השחקנים וזה כולל הגנה, ריבאונד, כדרור, חדירה לסל ואלמנטים נוספים בכדורסל.

ולמרות זאת הוא שחקן גדול בזכות האופי שלו והדבר היחיד שהוא עושה אולי הכי טוב באירופה.
אין הרבה שחקנים כאלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 מאי 2012, 21:45

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מכבי ת"א בודקת אפשרות לצרף את אלכס טיוס
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 21058.html

במכבי תל אביב אישרו לאתר ערוץ הספורט כי נעשות בדיקות לגבי טיוס, אך עדיין לא ברור האם זה יבשיל לכדי העברתו להיכל נוקיה.

קודם שיקבל אזרחות ישראלית ואז נדבר
אני גם לא חושבת שהוא טוב לשחק ליד ליאור

שוב התעסקות בשוליים לפני שמתעסקים בעיקר??
קודם תחתימו באופן מובהק מאמן ותחתימו סנטר מרכזי, תחליטו מי הפורוורד הנוסף שלכם, תחתימו רכז, תדעו מה קורה עם הלפרין ועם המשך דרכם של לאנגפורד והנדריקס, לפני שאתם מתעסקים בשחקן שיהיה השחקן ה-11-12 ברוטציה במקרה הטוב ושדרוג של אלישי כדיר במקרה הרע.

לי זה לא מפריע..התקציב לא יקום וייפול על טיוס ואם יחתימו אותו לא יקצצו במקומות אחרים..הוא לא הלפרין

מה שמפריע לי זה התגובות בכתבה
מה זה שוב פעם ''מכבי גונבת שחקנים''?! מישהו כיסה לטיוס את הראש דחף אותו לואן והביא אותו לחדר ההלבשה ביד אליהו? שחקן חופשי אם רוצה יבוא אם לא רוצה לא יבוא
למה מכבי צריכים לפחד שכל שחקן שהם יקחו מהארץ יגידו ש''גנבו'' אותו?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 19 מאי 2012, 22:28

טיוס שחקן טוב. הרבה יותר 5 מ4 בליגה הישראלית, אבל יכול בהחלט לתת דקות ב4 באירופה. שומר ברמה גבוהה, ריבאונדר ברמה גבוהה. לא יזיק. אני בעד, בלי שום קשר לבלו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי gandya » 19 מאי 2012, 22:48

~BenTom~ כתב:חיפה רוצה את בורשטיין שנה הבאה :laugh3 :dance4

מעכשיו יש חוק חדש בפורום :)
צריך להגיד(במקרה של ONE), ע"פ הצהובון(לא צריך להוסיף את השם, לכולם ברור במי מדובר), אז כך
על פי הצהובן חיפה רוצה את בורשטיין לעונה הבאה.
gandya

הודעהעל ידי jol9 » 20 מאי 2012, 08:47

חביב אורנג'ד כתב: :laugh1
נכון, בגלל ששאראס כבר 3 שנים לא לוקח תארים ונמצא הרבה מעבר לשיאו, צריכים להסיק שמצב'אן הולך להיות הכוכב הבא של מכבי.. אכן, קשר קווי הקש לוגיים חזקים ביותר....

בכל אופן, אני מקווה שהכוכב הבא של אירופה לא יהיה כוכב כמו ג'רמי פארגו היה החתמה שערורייתית.....

חביב, יש לי הערה לא קשורה לעניין הספציפי הזה עם שמואל.
אתה דוגל בגישה של שחקנים צעירים, כשרוניים, אין מה לפחד מלעשות שינויים וכו', וסולד משחקנים ותיקים, לוחמים נגריים, וממילים מהסוג של נסיון, מנהיגות, לחימה.

אז הנה, יש לך שתי דוגמאות נפלאות, לאלופת היורוליג ולאלופת ליגת האלופות, שדי סותרות את מה שאתה אומר.
צ'לסי היא קבוצה יחסית מבוגרת עם כוכב מבוגר שכבר ממש לא מה שהוא היה פעם, אבל הוא מנוסה והוא מנהיג, והוא הביא לקבוצה שלו את תואר האלופות הנכסף.
אול' היא קבוצה של צעירים (כמו שאתה אוהב), אממה הם לא כאלה כשרוניים. ברובם הם שחקני לחימה וציפורניים, בדיוק מהסוג של פרקינס, לאזמה ואחרים, שאותם אתה "מאוד מחבב".

למה אני אומר את זה? בדיוק כמו שאתה מוצא דוגמאות לכל מיני דברים, על מנת לבסס את הטענה שלך, תמיד יש דוגמאות נגדיות, ומה זה אומר? זה אומר
שאין אמת אחת. אפשר לבנות קבוצה עם 3 כוכבים מבוגרים, שתסחוב אותך כל הדרך אל התואר (כמו שעשתה דאלאס בשנה שעברה ואולי תעשה סן אנטוניו העונה).
אפשר לבנות קבוצה של לוחמים, שלא רואים בעיניים, אוכלים מסמרים ונושכים את השחקנים היריבים, הכל בשביל לא לתת להם לקלוע סל, וגם קבוצות
כאלה יכולות ללכת כל הדרך (אול' עשתה את זה העונה, ואפשר לתת את דטרויט של בן וואלאס וצ'ונסי כדוגמא נוספת).

מכבי צריכה לבחור את השילוב שלה, שיכול לכלול גם שחקנים מנוסים, גם שחקנים לוחמים אבל גם בהכרח שחקנים כשרוניים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 20 מאי 2012, 08:51

בגדול האופציות המועדפות אליי בעמדה 4 לצד ליאור הן בלו בעדיפות ראשונה ומצ'באן בעדיפות שנייה. אבל אם היו אומרים לי שהבאת שחקן זול יותר לכאורה כמו טיוס + מכירת מצ'באן או בייאאוט של מצ'באן לשחרור עצמי, ותמורת זה מכבי יביאו רכז תותח+מאריץ' או הנדריקס לצידו של שרמדיני+השארת לנגפורד - אני מקבל את טיוס באהבה רבה, זו פשרה שתהיה מקובלת על כולם. מכיוון שאני חולם כנראה באספמיה, אסתפק בהשארת בלו ושטיוס ימשיך להנאתו בדרום הארץ.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 20 מאי 2012, 11:09

er79 כתב:בגדול האופציות המועדפות אליי בעמדה 4 לצד ליאור הן בלו בעדיפות ראשונה ומצ'באן בעדיפות שנייה. אבל אם היו אומרים לי שהבאת שחקן זול יותר לכאורה כמו טיוס + מכירת מצ'באן או בייאאוט של מצ'באן לשחרור עצמי, ותמורת זה מכבי יביאו רכז תותח+מאריץ' או הנדריקס לצידו של שרמדיני+השארת לנגפורד - אני מקבל את טיוס באהבה רבה, זו פשרה שתהיה מקובלת על כולם. מכיוון שאני חולם כנראה באספמיה, אסתפק בהשארת בלו ושטיוס ימשיך להנאתו בדרום הארץ.

מסכים איתך לחלוטין....רק שההפרש בין בלו לטיוס יהיה כנראה סביב ה-200K וזה לא מה שיגשים את כל מה שאמרת...ולכן גם אני מעדיף שבלו ישאר...
לגבי מילאן , זה די ברור שבשנה הבאה הוא כנראה לא יהיה במכבי ולכן עדיף כבר למכור אותו למרבה במחיר . המשכורת שהוא אמור לקבל ממכבי היא עול כלכלי עצום...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 20 מאי 2012, 11:16

אף קבוצה לא תהיה פרייארית לקנות אותו ממכבי, שעה שהוא יכול להיפרד מ-250 אלף יורו ולהשתחרר מהחוזה בעצמו. זה התסריט הרציונלי, מצד שני מאיפה יש לו סכום כזה אני לא יודע. ברור שעדיף שמכבי תמכור אותו למרבה במחיר, אבל להערכתי זה לא ייצא לפועל.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 20 מאי 2012, 11:22

er79 כתב:אף קבוצה לא תהיה פרייארית לקנות אותו ממכבי, שעה שהוא יכול להיפרד מ-250 אלף יורו ולהשתחרר מהחוזה בעצמו. זה התסריט הרציונלי, מצד שני מאיפה יש לו סכום כזה אני לא יודע. ברור שעדיף שמכבי תמכור אותו למרבה במחיר, אבל להערכתי זה לא ייצא לפועל.

אני חושב שהאפשרות להשתחרר תמורת 250K זה בתנאי שהקבוצה מוכנה לשחרר אותו . אחרת סביר להניח שכבר בעונה הקודמת הוא היה משתמש בסעיף הזה ועובר לקבוצה בכירה לפני הטופ 16 שתסכים לשלם לו את ה250K האלו ...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 20 מאי 2012, 11:26

לא יודע, אני הבנתי זאת אחרת, שהוא יכול להשתחרר מהחוזה בכל תנאי כל עת שהוא משלם את הביי אאוט, אבל אולי אני טועה. אם אני לא טועה, הוא ישתמש באופציה הזו, על אף שלא מדובר במעט כסף, ולא ייתן למכבי את הפריבילגיה לעשות עליו קופה.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 20 מאי 2012, 11:47

er79 כתב:לא יודע, אני הבנתי זאת אחרת, שהוא יכול להשתחרר מהחוזה בכל תנאי כל עת שהוא משלם את הביי אאוט, אבל אולי אני טועה. אם אני לא טועה, הוא ישתמש באופציה הזו, על אף שלא מדובר במעט כסף, ולא ייתן למכבי את הפריבילגיה לעשות עליו קופה.

אם זה ככה אז המשמעות היא שהוא שחקן חופשי . כל קבוצה בכירה שתרצה אותו תסכים לשלם בשבילו את הסכום הזה במקום לשלם בייאווט כפול מיזה למכבי....זה ממש סכום נמוך...אגב אני לא בטוח שזה סעיף שבאמת קיים בחוזה שלו...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 20 מאי 2012, 11:49

חשבתי על זה עכשיו ונזכרתי שהיה כתוב איפשהו שלאנגפורד לא יחתום במכבי אם בלאט לא יהיה המאמן כך שאני מאמין שזה מה שמעכב את החתימה של לאנגפורד ושברגע שבלאט יחתום הוא יחתום גם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 20 מאי 2012, 11:55

rc4991 כתב:חשבתי על זה עכשיו ונזכרתי שהיה כתוב איפשהו שלאנגפורד לא יחתום במכבי אם בלאט לא יהיה המאמן כך שאני מאמין שזה מה שמעכב את החתימה של לאנגפורד ושברגע שבלאט יחתום הוא יחתום גם

נראה לי גם שבלאט התנה את החתימה שלו בהשארת אחד מהשניים לאנגפורד/הנדריקס....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 20 מאי 2012, 13:05

er79 כתב:בגדול האופציות המועדפות אליי בעמדה 4 לצד ליאור הן בלו בעדיפות ראשונה ומצ'באן בעדיפות שנייה. אבל אם היו אומרים לי שהבאת שחקן זול יותר לכאורה כמו טיוס + מכירת מצ'באן או בייאאוט של מצ'באן לשחרור עצמי, ותמורת זה מכבי יביאו רכז תותח+מאריץ' או הנדריקס לצידו של שרמדיני+השארת לנגפורד - אני מקבל את טיוס באהבה רבה, זו פשרה שתהיה מקובלת על כולם. מכיוון שאני חולם כנראה באספמיה, אסתפק בהשארת בלו ושטיוס ימשיך להנאתו בדרום הארץ.

רכז תותח כמו שכולם רוצים פה לא תראה. לא יהיה, עם או בלי מאצ'בן
קוו קדמי כזה כמו שאתה מתאר, זה קוו קדמי שתוקע מאוד את הצבע. אין אף שחקן בסגל הזה שיכול לקלוע ל3, 2 הPF הם שחקנים שמשחקים רק באיזור הצבע, ורק שרמדיני זה שחקן שיכול פה ושם לקלוע מחצי מרחק. חייבים לפחות שחקן אחד שיודע לקלוע מבחוץ ויפתח את ההגנה
asafb96

הודעהעל ידי where is the love? » 20 מאי 2012, 13:18

אסף מי לפי דעתך מהשחקנים שמכבי יכולה להביא נחשב רכז תותח?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי yarinsaky » 20 מאי 2012, 13:22

yzafrir כתב:
rc4991 כתב:חשבתי על זה עכשיו ונזכרתי שהיה כתוב איפשהו שלאנגפורד לא יחתום במכבי אם בלאט לא יהיה המאמן כך שאני מאמין שזה מה שמעכב את החתימה של לאנגפורד ושברגע שבלאט יחתום הוא יחתום גם

נראה לי גם שבלאט התנה את החתימה שלו בהשארת אחד מהשניים לאנגפורד/הנדריקס....

זה לא מה שאפשר לדעתי ללמוד מהראיון איתו, אני הבנתי דבר אחר.
ציטוט :
"יקרה אחד משני דברים: או ששחקנים שלנו, שהשתפרו פה והגיעו למוניטין שיש להם היום, יחליטו להישאר במכבי בפחות כסף, או שהם פשוט לא יהיו פה. אני שלם עם זה, כי אני יודע שבמכבי יש רצון לעשות את הקבוצה הכי טובה שאפשר, אבל אין רצון להשתולל".
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 מאי 2012, 13:25

מי החליט לגבי סעיף היציאה לכאורה של מאצ'באן של 250 אלף דולר?
כי לפי מה שזכור לי מהזמן שהוא חתם, לא היו לו שום סעיפי יציאה לאירופה, היה סעיף יציאה לנ.ב.א וגם זה רק אחרי 3 שנים מהחתימה ותמורת סכום מסוים.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 20 מאי 2012, 13:30

חנו'ש כתב:מי החליט לגבי סעיף היציאה לכאורה של מאצ'באן של 250 אלף דולר?
כי לפי מה שזכור לי מהזמן שהוא חתם, לא היו לו שום סעיפי יציאה לאירופה, היה סעיף יציאה לנ.ב.א וגם זה רק אחרי 3 שנים מהחתימה ותמורת סכום מסוים.

זה גם מה שאני זוכר,אם אני לא טועה זו דווקא אופציית יציאה של מכבי בכל קיץ תמורת הסכום הזה
חשוב להבהיר:למצ'באן אין אופציית יציאה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים