חביב אורנג'ד כתב:
נכון, בגלל ששאראס כבר 3 שנים לא לוקח תארים ונמצא הרבה מעבר לשיאו, צריכים להסיק שמצב'אן הולך להיות הכוכב הבא של מכבי.. אכן, קשר קווי הקש לוגיים חזקים ביותר....
בכל אופן, אני מקווה שהכוכב הבא של אירופה לא יהיה כוכב כמו ג'רמי פארגו היה החתמה שערורייתית.....
חביב, יש לי הערה לא קשורה לעניין הספציפי הזה עם שמואל.
אתה דוגל בגישה של שחקנים צעירים, כשרוניים, אין מה לפחד מלעשות שינויים וכו', וסולד משחקנים ותיקים, לוחמים נגריים, וממילים מהסוג של נסיון, מנהיגות, לחימה.
אז הנה, יש לך שתי דוגמאות נפלאות, לאלופת היורוליג ולאלופת ליגת האלופות, שדי סותרות את מה שאתה אומר.
צ'לסי היא קבוצה יחסית מבוגרת עם כוכב מבוגר שכבר ממש לא מה שהוא היה פעם, אבל הוא מנוסה והוא מנהיג, והוא הביא לקבוצה שלו את תואר האלופות הנכסף.
אול' היא קבוצה של צעירים (כמו שאתה אוהב), אממה הם לא כאלה כשרוניים. ברובם הם שחקני לחימה וציפורניים, בדיוק מהסוג של פרקינס, לאזמה ואחרים, שאותם אתה "מאוד מחבב".
למה אני אומר את זה? בדיוק כמו שאתה מוצא דוגמאות לכל מיני דברים, על מנת לבסס את הטענה שלך, תמיד יש דוגמאות נגדיות, ומה זה אומר? זה אומר
שאין אמת אחת. אפשר לבנות קבוצה עם 3 כוכבים מבוגרים, שתסחוב אותך כל הדרך אל התואר (כמו שעשתה דאלאס בשנה שעברה ואולי תעשה סן אנטוניו העונה).
אפשר לבנות קבוצה של לוחמים, שלא רואים בעיניים, אוכלים מסמרים ונושכים את השחקנים היריבים, הכל בשביל לא לתת להם לקלוע סל, וגם קבוצות
כאלה יכולות ללכת כל הדרך (אול' עשתה את זה העונה, ואפשר לתת את דטרויט של בן וואלאס וצ'ונסי כדוגמא נוספת).
מכבי צריכה לבחור את השילוב שלה, שיכול לכלול גם שחקנים מנוסים, גם שחקנים לוחמים אבל גם בהכרח שחקנים כשרוניים.