המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:אגב, טיוס צפוי לחתום בימים הקרובים לשנתיים בקאנטו בהן ישכר כ-260 אלף דולר לעונה.
LIAV10 כתב:אני מבין שהמועדון הקמצן הזה לא יכול להרשות לעצמו להחתים אפילו את טיוס..
בושה ההנהלה, מתבייש..
er79 כתב:LIAV10 כתב:אני מבין שהמועדון הקמצן הזה לא יכול להרשות לעצמו להחתים אפילו את טיוס..
בושה ההנהלה, מתבייש..
לא הבנתי, אתה אשכרה מעדיף אותו על ג'יימס? שקאנטו ייהנו ממנו. אני אסתפק בחיזוק אחר בגזרת הישראלים, בין כה וכה הוא אמור היה לבוא כסנטר שלישי.
yzafrir כתב:er79 כתב:LIAV10 כתב:אני מבין שהמועדון הקמצן הזה לא יכול להרשות לעצמו להחתים אפילו את טיוס..
בושה ההנהלה, מתבייש..
לא הבנתי, אתה אשכרה מעדיף אותו על ג'יימס? שקאנטו ייהנו ממנו. אני אסתפק בחיזוק אחר בגזרת הישראלים, בין כה וכה הוא אמור היה לבוא כסנטר שלישי.
זאת בדיוק הבעיה , איזה חיזוק ישראלי אחר אתה מעדיף ?
מורן רוט כרכז שני ? יבזורי ??
גם ג'ייק כהן בתור סנטר שלישי לא עדיף על טיוס בשלב הזה...
טיוס יכל להיות תחליף אדיר לג'יימס בקופליג , גם ישראלי גם זול וגם שחקן לא רע בכלל....
yarinsaky כתב:נאלץ להסכים איתך, קודי.
ההתנהלות הקיץ רעה, יהירה, מנותקת ואפילו תמוהה. אני מאוד מקווה שבסוף הקיץ תצא כאן קבוצה סבירה , כרגע זה באמת נראה רע.
jol9 כתב:אני חושב שאנחנו צריכים להיות עקביים.
אם מדברים על היורוליג, אז ברור שג'יימס עדיף על טיוס, ולכן על פניו זוהי החלטה טובה להעדיף אותו ע"פ טיוס.
פניני, אליהו, לאנדסברג וכנראה הלפרין, זאת רביעייה טובה של ישראלים, ולא צריך יותר מזה, אולי איזה מורן רוט בכמה גרושים.
jol9 כתב:אני חושב שאנחנו צריכים להיות עקביים.
אם מדברים על היורוליג, אז ברור שג'יימס עדיף על טיוס, ולכן על פניו זוהי החלטה טובה להעדיף אותו ע"פ טיוס.
פניני, אליהו, לאנדסברג וכנראה הלפרין, זאת רביעייה טובה של ישראלים, ולא צריך יותר מזה, אולי איזה מורן רוט בכמה גרושים.
נודע לי שמכבי עוקבת אחרי ארל קאלווי
מחזיק בדרכון בולגרי ושיחק ב3 שנים האחרונות בספרד, במדי קאחסול
ישחק בליגת הקיץ במדי וושינגטון
נכון לאתמול הלפרין כנראה לא יגיע למכבי השנה
בעיות המס גדולות והוא אמר אישית לחבר שלי שהוא עיתונאי בכיר, אמין ומכובד שהוא לא רואה דרך לשחק במכבי בשנה הבאה. לאור העובדה שטיוס חמק למכבי ייתכן שעכשיו דני פדרמן יצטרך לפתוח את הכיס אפילו יותר, כי אחרת נקבל כחלק מהסגל את אפיק ניסים מאוד בקרוב ושון ג'יימס יהיה הסנטר השני שלנו בדרך לעונה פיננסית ועלובה...
yzafrir כתב:er79 כתב:פיק מוסר שטיוס סגר בקאנטו. זה אומר כנראה שג'יימס יישאר, אבל מה נעשה בגזרת הישראלים?
אם זה נכון זה פשוט עצוב .
עד שהיה למכבי הזדמנות להחתים גבוהה ישראלי טוב (לפחות לקופליג ) ולחסוך מקום של זר אז היא מאבדת אותו ולא בגלל כסף אלא בגלל התנהלות עצלה ומבזה...
LIAV10 כתב:סתם שאלה..
מה הייתם מעדיפים? דנטמון ובראץ׳ או מקאלב וג׳יימס?
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:סתם שאלה..
מקאלב וג'יימס
er79 כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:סתם שאלה..
מקאלב וג'יימס
מקאלב ובאראץ
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים