מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

הודעהעל ידי חנןפרנקל » 30 יולי 2012, 16:26

תראי אני גם שונא אותו על מה שהוא עשה
מה זה לא יקרה?? זה כבר קורה הוא עושה כסף במקום אחר
מה שבמכבי הוא היה מרוויח ב3 שנים הוא יעשה שם בשנה אני חושב שזה החלטה (כלכלית) טובה שלו סה"כ
אני מאמין שגם אם הוא ירצה מכבי יקחו אותו חזרה כמו שרוצים להחזיר את יותם עכשיו
חנןפרנקל

הודעהעל ידי yellowaura » 30 יולי 2012, 16:26

jol9 כתב:
חנןפרנקל כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חנןפרנקל כתב:
Holiday_Armadillo כתב:הוא כזה אידיוט מתגרה..חבל שעשה לעצמו את זה
לא מבינה מה בער לו לעבור לקבוצה כמו קובאן(שלפי החברים שלו זה לא ירידת מדרגה ממכבי)כשהוא יכול היה להיות עוד המון המון שנים במכבי

הוא הולק לקבל פי 3 ממה שהציעו לו במכבי לא חושב שיש מישהו שהיה מוותר על זה בשביל התענוג לשחק במכבי

לקבל פי 3 יותר ממה שמכבי הציעו לו לכמה זמן? חצי שנה? שנה? מקסימום שנתיים..ואז מה? ינדוד בין קבוצות בינוניות באירופה שלא ישלמו לו יותר ממה שהוא יכול היה לקבל ממכבי? ואז כשהוא ירצה לחזור לארץ הוא יחור להפועל ירושלים? גליל אולי?

למה לו לחזור לארץ?
הוא יכול להישאר שם ולעשות בוכטה של כסף
אני נעלבתי בשבילו שראיתי את מה שמציעים לו אחרי עונה טובה כזאת
אם הוא ירצה לחזור לארץ יש את הפועל תל אביב הפועל ירושלים שלא רחוקות משהמשכורות שמשלמים במכבי

בוכטה כסף, לא נראה לי שהוא יעשה. הוא לא זר קלאסי. כמעט בכל מדינה יש רכזים מהסוג שלו, ואני בכלל לא רומז על כך שהוא לא שחקן טוב, אלא זה
שהאיכויות שיש לו הן לא איכויות נדירות כ"כ.
מה גם, שאי אפשר לדעת איך הוא יתפקד מחוץ לחממה של הארץ, בה כל אתרי האינטרנט ושאר העיתונאים, משמשים בעצם שופר לשחקנים ומייצגים את האינטרסים שלהם.

ברוסיה העיתונאי התורן יעדיף שהדקות של אוחיון יילכו לאיזה מקומי צעיר, בדיוק כמו שכאן העדיפו את זה בהקשר לאוחיון.

אין לך מה להיעלב בשבילו. הוא נתן עונה טובה, לא מדהימה - טובה. אבל היה לו חוזה חתום. האם יכול להיות מצב, שמכבי באה לשחקן עם חוזה חתום,
שנתן עונה בינונית (נניח פניני) ואומרת לו, אנחנו רוצים לפתוח את החוזה, ולחתום מחדש על סכום נמוך יותר...
אין סיבה שזה יעבוד תמיד בכיוון אחד.
מה שכן, יש את עניין הcommon sense שכאן הנהלת מכבי נפלה, כי יכלה לתת לו עוד 100K ולסגור סיפור.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 יולי 2012, 16:28

יוגב היה סוגר עבור 500K ואולי אפילו פחות... עכשיו תאמרי לי מי שווה יותר הוא או לוגן ?

יוגב נתן כמה משחקים טובים וזהו!! אם הוא היה נותן עונה רעה הוא היה מבקש שיורידו לו במשכורת? לא! הוא היה מבקש שיתנו לו כל אגורה שחייבים לו
נתן כמה משחקים טובים עד שלמדו אותו ופתאום הוא דורש משכורת כמו של פניני או של בורשטיין? למה מה הוא עשה שמגיע לו לקבל כמו השחקנים האלה? לא עשה עדיין דבר וחצי דבר בקריירה שלו וכבר מרשה לעצמו לדרוש סכומים כאלה
אם הלפרין דורש 500K אז תאמין לי שיוגב עדיין לא הגיע למקום בקריירה שמותר לו לדרוש 500K
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 30 יולי 2012, 16:29

Holiday_Armadillo כתב:
יוגב היה סוגר עבור 500K ואולי אפילו פחות... עכשיו תאמרי לי מי שווה יותר הוא או לוגן ?

יוגב נתן כמה משחקים טובים וזהו!! אם הוא היה נותן עונה רעה הוא היה מבקש שיורידו לו במשכורת? לא! הוא היה מבקש שיתנו לו כל אגורה שחייבים לו
נתן כמה משחקים טובים עד שלמדו אותו ופתאום הוא דורש משכורת כמו של פניני או שכל בורשטיין? למה מה הוא עשה שמגיע לו לקבל כמו השחקנים האלה? לא עשה עדיין דבר וחצי דבר בקריירה שלו וכבר מרשה לעצמו לדרוש סכומים כאלה
אם הלפרין דורש 500K אז תאמין לי שיוגב עדיין לא הגיע למקום בקריירה שמותר לו לדרוש 500K

ועדיין, הוא יקבל בעונה הבאה 850K, שזה אפילו יותר מ500K.
Dperk

הודעהעל ידי חנןפרנקל » 30 יולי 2012, 16:30

Holiday_Armadillo כתב:

נתן כמה משחקים טובים עד שלמדו אותו ופתאום הוא דורש משכורת כמו של פניני או של בורשטיין? למה מה הוא עשה שמגיע לו לקבל כמו השחקנים האלה? לא עשה עדיין דבר וחצי דבר בקריירה שלו וכבר מרשה לעצמו לדרוש סכומים כאלה

ככה זה בכל עבודה ברגע שאתה מקבל שכר מינימום ואתה טוב יוסיפו לך ברגע שאתה גרוע אתה תישאר בשכר מינימום
חנןפרנקל

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 יולי 2012, 16:31

Dperk כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

נתן כמה משחקים טובים עד שלמדו אותו ופתאום הוא דורש משכורת כמו של פניני או שכל בורשטיין? למה מה הוא עשה שמגיע לו לקבל כמו השחקנים האלה? לא עשה עדיין דבר וחצי דבר בקריירה שלו וכבר מרשה לעצמו לדרוש סכומים כאלה

שיקבל, בכיף
אף שחקן ישראלי עדיין לא שרד ברוסיה
אוחיון ירצה לברוח משם אם לא אחרי שנה אז אחרי שנתיים ואז הוא ינדוד בקבוצות כמו לובליאנה וז'לגיריס שישלמו בדיוק את מה שהוא יכול היה לקבל במכבי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 30 יולי 2012, 16:42

Holiday_Armadillo כתב:
Dperk כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

שיקבל, בכיף
אף שחקן ישראלי עדיין לא שרד ברוסיה
אוחיון ירצה לברוח משם אם לא אחרי שנה אז אחרי שנתיים ואז הוא ינדוד בקבוצות כמו לובליאנה וז'לגיריס שישלמו בדיוק את מה שהוא יכול היה לקבל במכבי

לדעתי השיקול שלו כלכלי נטו. הבנאדם ראה קצת כסף והתלהב. שמעתי גם שהחברה החמדנית תרמה לזה. כנראה שמבחינתו יצליח או לא את שלו הוא כבר עשה בעת החתימה על החוזה.
מאחל לו שישבור רגל, שהקבוצה תפשוט רגל אחרי הצ'ק הראשון, שהחברה תעזוב אותו לטובת דוב קוטב ושיסיים את הקריירה בהפועל אום אל פאחם כשחקן + מוכר בקלאווה בפסקי הזמן.
Dperk

הודעהעל ידי קודי » 30 יולי 2012, 16:49

מילאן מצ'באן עובר לגאלאטסראי בה חתם לשנתיים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 30 יולי 2012, 16:51

מה זה אומר לגבי מכבי? קיבלו עליו כסף מגאלא׳? הוא עדיין שייך לנו
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 יולי 2012, 16:51

קודי כתב:מילאן מצ'באן עובר לגאלאטסראי בה חתם לשנתיים.

ומה אנחנו הרווחנו חוץ מזה שנפתרנו מהחוזה ה"כבד" שלו?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 30 יולי 2012, 16:57

המקור שנתן את הפרטים לספורטנדו אומר שמכבי הרוויחו עליו רק 250 אלף דולר. לא נשמע לי הגיוני כל כך
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 יולי 2012, 17:00

אם יוגב היה חתום לעונה בלבד והיה מסיים חוזה הקיץ (לפי הסכמת כולם ולא בשל טעות מטומטמת בחוזה), לא הייתי אומרת מילה על זה שמכבי הציעה לו הצעה נמוכה והוא העדיף ללכת על פי כמה יותר ממה שמה (הקבוצה ההיא שככל הנראה בעוד שנה שנתיים תפשוט רגל ואף אחד לא יזזכור את שמה).
כשלשחקן יש חוזה, הוא צריך להגיד תודה על עצם זה שמציעים לו בכלל לפתוח אותו ולשדרג אותו, כי אף אחד לא היה חייב לעשות את זה והוא היה אמור להיות מחויב גם לחוזה הנמוך שלו.

זה שהיה טעות מטומטמת בחוזה - זה הכעס הגדול שלי ממכבי, שקבוצה בסדר גודל כזה אמורה לשים לב לדברים האלה.
לא לזה שנתנו לו כביכול "הצעה מעליבה" כי גם את זה אף אחד לא היה חייב לתת לו!!

Holiday_Armadillo כתב:לא מבינה מה בער לו לעבור לקבוצה כמו קובאן(שלפי החברים שלו זה לא ירידת מדרגה ממכבי)כשהוא יכול היה להיות עוד המון המון שנים במכבי

את יודעת שיש מצב שהעונה, אילו מכבי ומה שמה היו נפגשות, אני לא בהכרח הייתי מהמרת על מכבי..... :whistle
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 30 יולי 2012, 17:00

er79 כתב:המקור שנתן את הפרטים לספורטנדו אומר שמכבי הרוויחו עליו רק 250 אלף דולר. לא נשמע לי הגיוני כל כך

250 אלף יורו, שזה משהו כמו 300 אלף דולר. כנראה היה לו סעיף ביי אאוט בחוזה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 יולי 2012, 17:23

קודי כתב:
er79 כתב:המקור שנתן את הפרטים לספורטנדו אומר שמכבי הרוויחו עליו רק 250 אלף דולר. לא נשמע לי הגיוני כל כך

לא נראה לי שסעיף הביי אאוט שלו היה כל כך נמוך. יותר הגיוני שמכבי הגיעו איתו לסוג של פשרה...
אוי כמה שאנחנו הולכים להצטער על המהלך הזה. הוא הולך להיות כוכב..
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Dperk » 30 יולי 2012, 17:27

MTA2311 כתב:
קודי כתב:

לא נראה לי שסעיף הביי אאוט שלו היה כל כך נמוך. יותר הגיוני שמכבי הגיעו איתו לסוג של פשרה...

כבר אין לו מקום בקבוצה אחרי החתמת קיינר מדלי. לא ניכנס עוד פעם לשאלה מי משניהם יותר טוב כי זה כבר עבר רחוק.
Dperk

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 יולי 2012, 17:32

Dperk כתב:
MTA2311 כתב:
קודי כתב:

כבר אין לו מקום בקבוצה אחרי החתמת קיינר מדלי. לא ניכנס עוד פעם לשאלה מי משניהם יותר טוב כי זה כבר עבר רחוק.

אין לו מקום כי בלאט לא רצה אותו, מדלי הוא לא בדיוק פאקטור. בכל מקרה, אנחנו נראה בקרוב מאוד מי יותר טוב...
העיקר שליאור ישאר במכבי לנצח..
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Dperk » 30 יולי 2012, 17:54

MTA2311 כתב:
Dperk כתב:
MTA2311 כתב:
קודי כתב:

אין לו מקום כי בלאט לא רצה אותו, מדלי הוא לא בדיוק פאקטור. בכל מקרה, אנחנו נראה בקרוב מאוד מי יותר טוב...
העיקר שליאור ישאר במכבי לנצח..

בלאט לא רצה אותו כי האמין שמדלי יותר טוב.
אני בטוח שאם זה היה תלוי בבלאט ליאור לא היה פה, בטח לא בסכום הזה. וההחתמה של מדלי היקר על העמדה שלו מראה זאת.
Dperk

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 יולי 2012, 17:55

שטויות. בלאט לא רצה אותו מלכתחילה. אם מדלי לא היה בא, היו מחתימים זר אחר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 יולי 2012, 17:57

נו בסדר, ימים יגידו מה יהיה עם מאצ'באן..
אם המאמן לא אוהב אותו אני גם מעדיף שחקן פחות איכותי אבל יותר אהוב בשביל כימיה טובה יותר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Dperk » 30 יולי 2012, 17:57

MTA2311 כתב:שטויות. בלאט לא רצה אותו מלכתחילה. אם מדלי לא היה בא, היו מחתימים זר אחר.

זר אחר שבלאט חושב שהוא יותר טוב מליאור..
Dperk

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־30 אורחים