המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:חנןפרנקל כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנןפרנקל כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא כזה אידיוט מתגרה..חבל שעשה לעצמו את זה
לא מבינה מה בער לו לעבור לקבוצה כמו קובאן(שלפי החברים שלו זה לא ירידת מדרגה ממכבי)כשהוא יכול היה להיות עוד המון המון שנים במכבי
הוא הולק לקבל פי 3 ממה שהציעו לו במכבי לא חושב שיש מישהו שהיה מוותר על זה בשביל התענוג לשחק במכבי
לקבל פי 3 יותר ממה שמכבי הציעו לו לכמה זמן? חצי שנה? שנה? מקסימום שנתיים..ואז מה? ינדוד בין קבוצות בינוניות באירופה שלא ישלמו לו יותר ממה שהוא יכול היה לקבל ממכבי? ואז כשהוא ירצה לחזור לארץ הוא יחור להפועל ירושלים? גליל אולי?
למה לו לחזור לארץ?
הוא יכול להישאר שם ולעשות בוכטה של כסף
אני נעלבתי בשבילו שראיתי את מה שמציעים לו אחרי עונה טובה כזאת
אם הוא ירצה לחזור לארץ יש את הפועל תל אביב הפועל ירושלים שלא רחוקות משהמשכורות שמשלמים במכבי
בוכטה כסף, לא נראה לי שהוא יעשה. הוא לא זר קלאסי. כמעט בכל מדינה יש רכזים מהסוג שלו, ואני בכלל לא רומז על כך שהוא לא שחקן טוב, אלא זה
שהאיכויות שיש לו הן לא איכויות נדירות כ"כ.
מה גם, שאי אפשר לדעת איך הוא יתפקד מחוץ לחממה של הארץ, בה כל אתרי האינטרנט ושאר העיתונאים, משמשים בעצם שופר לשחקנים ומייצגים את האינטרסים שלהם.
ברוסיה העיתונאי התורן יעדיף שהדקות של אוחיון יילכו לאיזה מקומי צעיר, בדיוק כמו שכאן העדיפו את זה בהקשר לאוחיון.
אין לך מה להיעלב בשבילו. הוא נתן עונה טובה, לא מדהימה - טובה. אבל היה לו חוזה חתום. האם יכול להיות מצב, שמכבי באה לשחקן עם חוזה חתום,
שנתן עונה בינונית (נניח פניני) ואומרת לו, אנחנו רוצים לפתוח את החוזה, ולחתום מחדש על סכום נמוך יותר...
אין סיבה שזה יעבוד תמיד בכיוון אחד.
מה שכן, יש את עניין הcommon sense שכאן הנהלת מכבי נפלה, כי יכלה לתת לו עוד 100K ולסגור סיפור.
יוגב היה סוגר עבור 500K ואולי אפילו פחות... עכשיו תאמרי לי מי שווה יותר הוא או לוגן ?
Holiday_Armadillo כתב:יוגב היה סוגר עבור 500K ואולי אפילו פחות... עכשיו תאמרי לי מי שווה יותר הוא או לוגן ?
יוגב נתן כמה משחקים טובים וזהו!! אם הוא היה נותן עונה רעה הוא היה מבקש שיורידו לו במשכורת? לא! הוא היה מבקש שיתנו לו כל אגורה שחייבים לו
נתן כמה משחקים טובים עד שלמדו אותו ופתאום הוא דורש משכורת כמו של פניני או שכל בורשטיין? למה מה הוא עשה שמגיע לו לקבל כמו השחקנים האלה? לא עשה עדיין דבר וחצי דבר בקריירה שלו וכבר מרשה לעצמו לדרוש סכומים כאלה
אם הלפרין דורש 500K אז תאמין לי שיוגב עדיין לא הגיע למקום בקריירה שמותר לו לדרוש 500K
Holiday_Armadillo כתב:יוגב היה סוגר עבור 500K ואולי אפילו פחות... עכשיו תאמרי לי מי שווה יותר הוא או לוגן ?
יוגב נתן כמה משחקים טובים וזהו!! אם הוא היה נותן עונה רעה הוא היה מבקש שיורידו לו במשכורת? לא! הוא היה מבקש שיתנו לו כל אגורה שחייבים לו
נתן כמה משחקים טובים עד שלמדו אותו ופתאום הוא דורש משכורת כמו של פניני או של בורשטיין? למה מה הוא עשה שמגיע לו לקבל כמו השחקנים האלה? לא עשה עדיין דבר וחצי דבר בקריירה שלו וכבר מרשה לעצמו לדרוש סכומים כאלה
אם הלפרין דורש 500K אז תאמין לי שיוגב עדיין לא הגיע למקום בקריירה שמותר לו לדרוש 500K
Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:יוגב היה סוגר עבור 500K ואולי אפילו פחות... עכשיו תאמרי לי מי שווה יותר הוא או לוגן ?
נתן כמה משחקים טובים עד שלמדו אותו ופתאום הוא דורש משכורת כמו של פניני או שכל בורשטיין? למה מה הוא עשה שמגיע לו לקבל כמו השחקנים האלה? לא עשה עדיין דבר וחצי דבר בקריירה שלו וכבר מרשה לעצמו לדרוש סכומים כאלה
ועדיין, הוא יקבל בעונה הבאה 850K, שזה אפילו יותר מ500K.
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:יוגב היה סוגר עבור 500K ואולי אפילו פחות... עכשיו תאמרי לי מי שווה יותר הוא או לוגן ?
ועדיין, הוא יקבל בעונה הבאה 850K, שזה אפילו יותר מ500K.
שיקבל, בכיף
אף שחקן ישראלי עדיין לא שרד ברוסיה
אוחיון ירצה לברוח משם אם לא אחרי שנה אז אחרי שנתיים ואז הוא ינדוד בקבוצות כמו לובליאנה וז'לגיריס שישלמו בדיוק את מה שהוא יכול היה לקבל במכבי
קודי כתב:מילאן מצ'באן עובר לגאלאטסראי בה חתם לשנתיים.
Holiday_Armadillo כתב:לא מבינה מה בער לו לעבור לקבוצה כמו קובאן(שלפי החברים שלו זה לא ירידת מדרגה ממכבי)כשהוא יכול היה להיות עוד המון המון שנים במכבי
er79 כתב:המקור שנתן את הפרטים לספורטנדו אומר שמכבי הרוויחו עליו רק 250 אלף דולר. לא נשמע לי הגיוני כל כך
קודי כתב:er79 כתב:המקור שנתן את הפרטים לספורטנדו אומר שמכבי הרוויחו עליו רק 250 אלף דולר. לא נשמע לי הגיוני כל כך
250 אלף יורו, שזה משהו כמו 300 אלף דולר. כנראה היה לו סעיף ביי אאוט בחוזה.
MTA2311 כתב:קודי כתב:er79 כתב:המקור שנתן את הפרטים לספורטנדו אומר שמכבי הרוויחו עליו רק 250 אלף דולר. לא נשמע לי הגיוני כל כך
לא נראה לי שסעיף הביי אאוט שלו היה כל כך נמוך. יותר הגיוני שמכבי הגיעו איתו לסוג של פשרה...
אוי כמה שאנחנו הולכים להצטער על המהלך הזה. הוא הולך להיות כוכב..
Dperk כתב:MTA2311 כתב:קודי כתב:er79 כתב:המקור שנתן את הפרטים לספורטנדו אומר שמכבי הרוויחו עליו רק 250 אלף דולר. לא נשמע לי הגיוני כל כך
לא נראה לי שסעיף הביי אאוט שלו היה כל כך נמוך. יותר הגיוני שמכבי הגיעו איתו לסוג של פשרה...
כבר אין לו מקום בקבוצה אחרי החתמת קיינר מדלי. לא ניכנס עוד פעם לשאלה מי משניהם יותר טוב כי זה כבר עבר רחוק.
MTA2311 כתב:Dperk כתב:MTA2311 כתב:קודי כתב:er79 כתב:המקור שנתן את הפרטים לספורטנדו אומר שמכבי הרוויחו עליו רק 250 אלף דולר. לא נשמע לי הגיוני כל כך
כבר אין לו מקום בקבוצה אחרי החתמת קיינר מדלי. לא ניכנס עוד פעם לשאלה מי משניהם יותר טוב כי זה כבר עבר רחוק.
אין לו מקום כי בלאט לא רצה אותו, מדלי הוא לא בדיוק פאקטור. בכל מקרה, אנחנו נראה בקרוב מאוד מי יותר טוב...
העיקר שליאור ישאר במכבי לנצח..
MTA2311 כתב:שטויות. בלאט לא רצה אותו מלכתחילה. אם מדלי לא היה בא, היו מחתימים זר אחר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־30 אורחים