מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

הודעהעל ידי er79 » 18 אפריל 2013, 17:04

מה זה הספורט פי כמה הזה? לא נראה לי ונשמע לי כאתר אמין במיוחד.
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אפריל 2013, 17:07

or163 כתב:http://www.sport-pikama.co.il/Next.asp?ID=6561
הלוואי וזה נכון.
http://www.sport-pikama.co.il/Next.asp?ID=6559

מצטערת, נראה לי אתר לא אמין בעליל

אם תראה לי כמה כתבות שהם צדקו מההתחלה אני אשנה את דעתי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 אפריל 2013, 17:11

er79 כתב:מה זה הספורט פי כמה הזה? לא נראה לי ונשמע לי כאתר אמין במיוחד.

מזכיר לי את האתר טלספורט, שהיה נוהג לפרסם ידיעות הזויות בהקשר של מכבי (כולל המצאות של סקופים)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אפריל 2013, 17:31

שמואל1 כתב:
er79 כתב:מה זה הספורט פי כמה הזה? לא נראה לי ונשמע לי כאתר אמין במיוחד.

מזכיר לי את האתר טלספורט, שהיה נוהג לפרסם ידיעות הזויות בהקשר של מכבי (כולל המצאות של סקופים)

בדיוק
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 18 אפריל 2013, 17:39

לא יודע עד כמה הכתבה בוואלה נכונה, אבל אם פארגו באמת שוקל לחזור לאירופה, צריכים ללכת את האקסטרה סטפ כדי להחזיר אותו. מרוב שינסו להחזיר אותו במחיר מבצע, יקרה מה שקרה עם לאנגפורד לפני שנה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי שחף » 18 אפריל 2013, 21:38

מישה, למה מכבי צריכה לצאת מהכלים כדי להביא את פארגו?
אני לא מתעלם ממה שהיה לפני שנתיים, ולא בקטע של "האיש לא ראוי להיות במכבי". אחרי שיוגב עשה את זה בקיץ ונשאר פה לא נראה לי שזה העניין.
פארגו, בכל חוזה שיחתום פה, ישאר עם איזושהי מחשבה על ה-NBA. בטח אחרי שהוא גם שיחק שם פה ושם כמה דקות. אחרי עונה טובה הוא יעזוב כמעט בוודאות.
חוץ מזה, מבחינת מעמד באירופה, אני לא חושב שהאיש סופרסטאר. עונה אחת לא מביאה אותו למעמד של דיאמנטידיס או ספאנוליס. אני חושב שמבחינה מקצועית מכבי צריכה להחתים סוף סוף רכז שעושה את השחקנים שלידו טובים יותר, כי באירופה התפקיד של הרכז הוא הרבה יותר מהותי מאשר ב-NBA.

בהקשר לזה, הלוואי שהידיעה על פלאניניץ' נכונה. אני לא אוהב להצליב מקורות שונים ביחד, אבל לפני חודש דובר עליו ואתמול גלדסטון דיבר על שחקן ברמה גבוהה שמכבי מדברת איתו ואמור לסגור בקבוצה. הלוואי שזה באמת הוא.
שחף

הודעהעל ידי Allan Turing » 18 אפריל 2013, 21:57

אני מחזיק בדיעה שצריך מינימום שנויים, ולהביא את דיוויס ופארגו.
אני לא יודע כמה זה ריאלי, אבל לזה אני מקווה.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי misha » 18 אפריל 2013, 22:17

שחף, כי מכבי צריכה את השחקן שובר שוויון הזה שייקח אותנו קדימה. פארגו לא במעמד של דיאמנטידיס או ספאנוליס אבל יש לו פוטנציאל להיות שם ולדעתי הוא הרבה יותר קרוב לשם (מבחינת יכולת ואם יישאר באירופה כמה עונות) מאשר פלאניניץ' (שעוד מעט בן 31, זאת העונה הכי מרשימה שנתן מאז שחזר מ-NBA ב-2006, והוא תמיד נראה לי כמו שחקן שנחנק במאני טיים).

כן, פארגו כנראה ירצה סעיף יציאה ל-NBA אבל זה הסיכון שנצטרך לקחת. לא יודע עד כמה הוא מת לחזור לשם אחרי שנתיים של חוזי מינימום וטיולים בין קבוצות. במיוחד שהוא יכול לחיות כמו מלך באירופה ולהרוויח פי 3.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי שחף » 18 אפריל 2013, 22:26

למה לשלם לשחקן מיליון וחצי דולר מתוך ידיעה שבשנה הבאה הוא יכול לברוח? כדי שנמשיך במסורת הפירוק והבנייה שמכבי עושה בכל קיץ כמעט מאז 2006?
וזה מבלי להזכיר את העובדה שהראש שלו לא באירופה. הוא מאמין שהוא יכול להיות שחקן ליגה לגיטמי, והיו לו כמה משחקים שמחזקים את זה. אני באמת לא חושב שהשחקן הכי יקר של הקבוצה צריך להיות אחד שחושב על החוזה הבא שלו במקום אחר. זה פשוט לא בריא בעיני.

וכן, פלאניניץ' יהיה בן 31. כמו דיאמנטידיס לפני שנתיים, בשנה שבה הוא היה MVP של היורוליג. כמו נבארו לפני שנתיים. כמו שאראס אחרי שחזר לאירופה וקלע 13.2 נקודות למשחק. אכן סימן שהקריירה שלו בירידה.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 18 אפריל 2013, 22:38

שחף,
פארגו או פלאניניץ'?? אלה באמת צרות של עשירים. שניהם מצויינים (אם כי אני פחות החזקתי מפלאניניץ' עד העונה הנוכחית).

אם חימקי באמת עושה מחירת חיסול, ולמרות שזה בכלל לא סביר, אני הייתי מאוד שמח לראות את פרידזון במכבי. אחלה SG שבעולם, וגם יהודי כנראה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Allan Turing » 18 אפריל 2013, 22:40

jol9 כתב:שחף,
פארגו או פלאניניץ'?? אלה באמת צרות של עשירים. שניהם מצויינים (אם כי אני פחות החזקתי מפלאניניץ' עד העונה הנוכחית).

אם חימקי באמת עושה מחירת חיסול, ולמרות שזה בכלל לא סביר, אני הייתי מאוד שמח לראות את פרידזון במכבי. אחלה SG שבעולם, וגם יהודי כנראה.

מסכים. אני שמתי עליו עין מזמן, הוא חיית משחק.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 אפריל 2013, 22:41

אני תמיד החזקתי מפלאניניץ'. לא סתם הצעתי אותו כל קיץ למכבי. אחרי העונה הזאת כולם רואים שצדקתי לגביו, פשוט רכז פנטסטי שהשנה הוכיח שהוא אחד הטובים באירופה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 18 אפריל 2013, 22:43

jol9 כתב:שחף,

אלה באמת צרות של עשירים, ואני מקווה שבסוף הקיץ לא נתלבט בין לוגאן להיקמן, או בין איזה רכז מהקופליג לרכז מאיזה קבוצת יורופח.
שחף

הודעהעל ידי misha » 18 אפריל 2013, 22:45

שחף כתב:למה לשלם לשחקן מיליון וחצי דולר מתוך ידיעה שבשנה הבאה הוא יכול לברוח? כדי שנמשיך במסורת הפירוק והבנייה שמכבי עושה בכל קיץ כמעט מאז 2006?
וזה מבלי להזכיר את העובדה שהראש שלו לא באירופה. הוא מאמין שהוא יכול להיות שחקן ליגה לגיטמי, והיו לו כמה משחקים שמחזקים את זה. אני באמת לא חושב שהשחקן הכי יקר של הקבוצה צריך להיות אחד שחושב על החוזה הבא שלו במקום אחר. זה פשוט לא בריא בעיני.

וכן, פלאניניץ' יהיה בן 31. כמו דיאמנטידיס לפני שנתיים, בשנה שבה הוא היה MVP של היורוליג. כמו נבארו לפני שנתיים. כמו שאראס אחרי שחזר לאירופה וקלע 13.2 נקודות למשחק. אכן סימן שהקריירה שלו בירידה.

יכול לברוח ויכול לא לברוח. אם תשלם לו מספיק יכול להיות שהוא יחתום על שנתיים בלי אופציית יציאה אחרי שראה שהחיים בNBA לא כאלה טובים והוא מפסיד הרבה כסף. שום דבר לא בטוח כמו שלא בטוח שפלאניניץ' יצליח פה ולא יהיה פושר כמו בהרבה עונות שלו ביורוליג עד כה (תשאל את אוהדי צסק"א כמה הם מתגעגעים אליו). מכבי בגלל נחיתות תקציבית חייבת לקחת סיכונים מחושבים ואני מעדיף לבנות קבוצה סביב פארגו, גם אם זה לשנה-שנתיים מאשר, מאשר סביב פלאניניץ' כי לקבוצה עם פארגו יש פוטנציאל יותר גדול להצליח, לדעתי. לא שאני אתנגד אם מכבי תחתים אותו, אבל אני מעדיף קודם למצות את אופציית פארגו.

איפה אמרתי שהקריירה שלו בירידה? הוא נתן עונה מעולה, כנראה הכי טובה בקריירה, ועדיין חימקי נכשלה להעפיל מהבית שהייתה בהחלט אמורה לעבור. עם כל הכבוד, הוא לא בליגה של דיאמנטידיס, נבארו ושאראס ואף פעם לא יהיה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי שחף » 18 אפריל 2013, 22:52

רוב האירופאים, וגם לא מעט שחקני NBA, מגיעים לשיא בסביבות גיל 30. הזכרתי פה את דיאמנטידיס, פאפאלוקאס לקח MVP של היורוליג בגיל 30, שאראס בגיל 29 נתן את העונה הכי טובה שלו בקריירה. חוץ מזה, רוב הקבוצות הגדולות באירופה הצליחו עם רכז מנהל משחק דומה לפלאניניץ'. זה נכון גם לגבי מכבי של אמצע עשור, שעשתה את זה עם אחד מהרכזים הכי טובים באירופה אי פעם, וגם מכבי של תחילת העשור עם אריאל מקדונלד. אחרי שכל שנה מביאים לפה רכז אמריקאי שגם עוזב אחרי זה, לא הגיע הזמן לנסות גם משהו אחר(שעובד מצויין לקבוצות אחרות)?
שחף

הודעהעל ידי misha » 18 אפריל 2013, 23:18

פלאניניץ' מנהל משחק טוב מאוד אבל הוא לא ברמה של כל השחקנים הגדולים שהזכרת. כדי שהוא יביא אותך לגביע תצטרך לבנות קבוצה מעולה סביבו שאני בספק גדול שמכבי מסוגלת לבנות. פארגו אולי לא מנהל משחק גדול אבל גם לא היקמן בקטע הזה. שניהם יעלו הרבה אבל אנחנו צריכים מישהו עם היכולות האישיות של פארגו בגלל המוגבלויות הצפויות שלנו. פארגו בעונה הראשונה שלו ביורוליג הראה פוטנציאל של להיות שחקן בלתי עציר באירופה, וגם אם יש סיכון שההתקשרות איתו תהיה קצרה, אנחנו לא יכולים להרשות לעצמינו לוותר על מישהו כמוהו.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 18 אפריל 2013, 23:21

שחף, הנקודה של מישה נכונה מאוד. לחימקי היתה קבוצה מוכשרת מאוד עם תקציב גבוה, והם כשלו בעונה הזאת ללא תנאי.
פלאניניץ' הוא שחקן טוב, אבל זה לא שאראס או DD שמעמיס עליו את כל הקבוצה ויכול להביא אותה להישגים.
ליד פלאניניץ' חייבים לשחק שחקנים טובים מאוד, שלמכבי כנראה אין כסף להביא.

ובכל אופן - זה יהיה שדרוג משמעותי לרכזים שהיו לנו העונה. בזה אין ספק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 18 אפריל 2013, 23:23

התייחסות שלי לשחקנים שהוצעו:
-משמח לדעת שמכבי חושבים על פארגו ושיש מצב גדול שהוא יהיה באירופה
-נראה כאילו מכבי מתכננת להביא שני גארדים תותחים,הלוואי וזה יתמממש
-נראה שהדיבורים עם לאנגפורד רציניים ואני מאוד ישמח אם הוא יגיע
-אם לאנגפורד באמת יגיע אז לא הייתי רוצה לראות לידו רכז-סקורר כמו בראון אלא רכז נטו כמו פלאניניץ' או ג'קסון
-הלוואי שפלאניניץ' באמת יבוא,הוא נתן עונה ענקית ואם הוא יהיה עם לאנגפורד בקבוצה אז זה בכלל יהיה שילוב קטלני
-בעמדה 4 אני מעדיף את גיסט מכל המועמדים עד כה ומקווה שהוא זה שיגיע
-חשוב להביא עוד סנטר טוב,אולי נוכל לגנוב גם את דיוויס
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 18 אפריל 2013, 23:24

cannon כתב:מכבי במו"מ (לא רשמי כי אנחנו באמצע העונה...) עם לנגפורד ובובי בראון. לנגפורד אמור להיות השחקן היקר. בובי בראון אמור להגיע בסכומים של כ-500-600K.
פט קלאת'ס או דאון תומפסון כנראה יהיו על משבצת ה-4 הזול וימלאו יחד עם טיוס את העמדה הזו, כשטיוס אמור להיות אופציה לשחק גם ב-5 אם צריך, בדיוק כמו הנדריקס שמכבי מאוד רוצה להחזיר. אם לא יתקדמו איתו, סיכוי טוב לראות פה את ג'ון בריאנט.
אליהו יישאר רק אם יקצץ משמעותית בשכר והנטיה היא להפרד ממנו.
שון ג'יימס ודוין סמית' אמורים להשלים את מכסת 6 הזרים. אם תגיע הצעה שאי אפשר לסרב לה על ג'יימס, ייתכן שהוא יעזוב וזה גם יחזיר את אופציית ג'ון בריאנט לתמונה, על אף שהוא לא אתלט כמו הנדריקס.
בלאט ראה את המודל של פנאתינאייקוס עם לאזמה וגיסט האתלטים והבעיות שזה יוצר לכל קבוצה עם שחקנים כבדים ורוצה להגיע למצב דומה במכבי אם אפשרות תחלופה בין שחקנים כמו ג'יימס, הנדריקס וטיוס, שיכולים להכנס למשבצת הזו, כשטיוס והנדריקס גם כאלה שיכולים לשים יותר גוף ומאסה על שחקנים מאסיביים יותר, בעיה שהיתה לשון ג'יימס.
פלניניץ' בתוכנית להיות מושאל לעונה הקרובה כדי לראות אם אולי כן יכול להתפתח ממנו משהו אחרי ששמו עליו 300K דמי שחרור.

ואתה יודע מה בנוגע לפארגו?עד כמה לאנגפורד רוצה להגיע?והאם גם פלאניניץ' מועמד(ואף יותר מזה)?
נערך לאחרונה על ידי rc4991 בתאריך 18 אפריל 2013, 23:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 18 אפריל 2013, 23:29

jol9 כתב:שחף, הנקודה של מישה נכונה מאוד. לחימקי היתה קבוצה מוכשרת מאוד עם תקציב גבוה, והם כשלו בעונה הזאת ללא תנאי.
פלאניניץ' הוא שחקן טוב, אבל זה לא שאראס או DD שמעמיס עליו את כל הקבוצה ויכול להביא אותה להישגים.
ליד פלאניניץ' חייבים לשחק שחקנים טובים מאוד, שלמכבי כנראה אין כסף להביא.

ובכל אופן - זה יהיה שדרוג משמעותי לרכזים שהיו לנו העונה. בזה אין ספק.

ועם פארגו לא היינו צריכים סופו בעונת שיא כדי להגיע לגמר? תמיד חייבים שחקנים איכותיים.
מי שחושב שפארגו, שהוא אחלה שחקן ואני מאוד מחזיק ממנו בסופו של דבר, יגיע פה ויסחוב אותנו לבד קצת מגזים בהערכת היכולות שלו.
ראיתי את פארגו באותו גמר מול פאו, והוא לצערי נראה שחקן עציר מאוד. הוא רכז נהדר לאירופה, אבל עוד רחוק מהלבל של DD וספאנוליס.

חוץ מזה, ההבדל בין פארגו של אותה עונה לפלאניניץ' הוא סך הכל 0.6 נקודות למשחק...

אני מעדיף רכז שהוא מנהל משחק אמיתי. מישהו שישים לשון ג'יימס את הכדור במקום הנכון ובזמן הנכון. שייצור עבור אחרים. שישלוט בקצב. משהו שלא ראינו מאז ששאראס החליט לעזוב אי שם ב-2005.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים