המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
or163 כתב:http://www.sport-pikama.co.il/Next.asp?ID=6561
הלוואי וזה נכון.
http://www.sport-pikama.co.il/Next.asp?ID=6559
er79 כתב:מה זה הספורט פי כמה הזה? לא נראה לי ונשמע לי כאתר אמין במיוחד.
שמואל1 כתב:er79 כתב:מה זה הספורט פי כמה הזה? לא נראה לי ונשמע לי כאתר אמין במיוחד.
מזכיר לי את האתר טלספורט, שהיה נוהג לפרסם ידיעות הזויות בהקשר של מכבי (כולל המצאות של סקופים)
jol9 כתב:שחף,
פארגו או פלאניניץ'?? אלה באמת צרות של עשירים. שניהם מצויינים (אם כי אני פחות החזקתי מפלאניניץ' עד העונה הנוכחית).
אם חימקי באמת עושה מחירת חיסול, ולמרות שזה בכלל לא סביר, אני הייתי מאוד שמח לראות את פרידזון במכבי. אחלה SG שבעולם, וגם יהודי כנראה.
jol9 כתב:שחף,
פארגו או פלאניניץ'?? אלה באמת צרות של עשירים. שניהם מצויינים (אם כי אני פחות החזקתי מפלאניניץ' עד העונה הנוכחית).
אם חימקי באמת עושה מחירת חיסול, ולמרות שזה בכלל לא סביר, אני הייתי מאוד שמח לראות את פרידזון במכבי. אחלה SG שבעולם, וגם יהודי כנראה.
שחף כתב:למה לשלם לשחקן מיליון וחצי דולר מתוך ידיעה שבשנה הבאה הוא יכול לברוח? כדי שנמשיך במסורת הפירוק והבנייה שמכבי עושה בכל קיץ כמעט מאז 2006?
וזה מבלי להזכיר את העובדה שהראש שלו לא באירופה. הוא מאמין שהוא יכול להיות שחקן ליגה לגיטמי, והיו לו כמה משחקים שמחזקים את זה. אני באמת לא חושב שהשחקן הכי יקר של הקבוצה צריך להיות אחד שחושב על החוזה הבא שלו במקום אחר. זה פשוט לא בריא בעיני.
וכן, פלאניניץ' יהיה בן 31. כמו דיאמנטידיס לפני שנתיים, בשנה שבה הוא היה MVP של היורוליג. כמו נבארו לפני שנתיים. כמו שאראס אחרי שחזר לאירופה וקלע 13.2 נקודות למשחק. אכן סימן שהקריירה שלו בירידה.
cannon כתב:מכבי במו"מ (לא רשמי כי אנחנו באמצע העונה...) עם לנגפורד ובובי בראון. לנגפורד אמור להיות השחקן היקר. בובי בראון אמור להגיע בסכומים של כ-500-600K.
פט קלאת'ס או דאון תומפסון כנראה יהיו על משבצת ה-4 הזול וימלאו יחד עם טיוס את העמדה הזו, כשטיוס אמור להיות אופציה לשחק גם ב-5 אם צריך, בדיוק כמו הנדריקס שמכבי מאוד רוצה להחזיר. אם לא יתקדמו איתו, סיכוי טוב לראות פה את ג'ון בריאנט.
אליהו יישאר רק אם יקצץ משמעותית בשכר והנטיה היא להפרד ממנו.
שון ג'יימס ודוין סמית' אמורים להשלים את מכסת 6 הזרים. אם תגיע הצעה שאי אפשר לסרב לה על ג'יימס, ייתכן שהוא יעזוב וזה גם יחזיר את אופציית ג'ון בריאנט לתמונה, על אף שהוא לא אתלט כמו הנדריקס.
בלאט ראה את המודל של פנאתינאייקוס עם לאזמה וגיסט האתלטים והבעיות שזה יוצר לכל קבוצה עם שחקנים כבדים ורוצה להגיע למצב דומה במכבי אם אפשרות תחלופה בין שחקנים כמו ג'יימס, הנדריקס וטיוס, שיכולים להכנס למשבצת הזו, כשטיוס והנדריקס גם כאלה שיכולים לשים יותר גוף ומאסה על שחקנים מאסיביים יותר, בעיה שהיתה לשון ג'יימס.
פלניניץ' בתוכנית להיות מושאל לעונה הקרובה כדי לראות אם אולי כן יכול להתפתח ממנו משהו אחרי ששמו עליו 300K דמי שחרור.
jol9 כתב:שחף, הנקודה של מישה נכונה מאוד. לחימקי היתה קבוצה מוכשרת מאוד עם תקציב גבוה, והם כשלו בעונה הזאת ללא תנאי.
פלאניניץ' הוא שחקן טוב, אבל זה לא שאראס או DD שמעמיס עליו את כל הקבוצה ויכול להביא אותה להישגים.
ליד פלאניניץ' חייבים לשחק שחקנים טובים מאוד, שלמכבי כנראה אין כסף להביא.
ובכל אופן - זה יהיה שדרוג משמעותי לרכזים שהיו לנו העונה. בזה אין ספק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים