המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cannon כתב:מרכוס ויליאמס שהיה פעם מלפפון ואז נמצא עם בעיות בלב ומאז חזר לשחק כדורסל ופגשנו אותו גם במלאגה וגם בקובאן שוחרר מקובאן. בטוח יהפוך למלפפון שוב בשעות הקרובות או גג מחר...
cannon כתב:דונטה דרייפר חתם לשנתיים באפס אנדולו.
פול דייויס חתם לעוד עונה בחימקי.
roy1000 כתב:cannon כתב:דונטה דרייפר חתם לשנתיים באפס אנדולו.
פול דייויס חתם לעוד עונה בחימקי.
פול דייויס שחקן אדיר. איזה בזבוז בחימקי.
Hey Yeah כתב:אם לא מוכנים לשלם כסף לגארד יורוליג מוכח, צריך להתחיל לחפש ביורוקאפ.
הוא נראה מתאים, שיחק עם טיוס בקאנטו שנה שעברה.
http://www.eurocupbasketball.com/eurocu ... code=U2013
מפציץ מה3, מוסר הרבה.
לא יודע איך הוא בהגנה, אבל יכול להשלים יפה את קרלון בראון אם בונים עליו.
er79 כתב:לא רק וויליאמס שוחרר מקובאן, אלא גם ליחודיי, שיש לו הצעה מקאזאן. ליחודיי, קלייזה ולורבק הם שלושה סטרצ'ים לא רעים בכלל ופנויים בשוק, קשה לי להאמין שמכבי תצליח להנחית מישהו מהם.
cannon כתב:באראץ במומ עם ירושלים. דרך ארן טלם. ..
אדם כתב:כמו המצב במדינה ככה במצב במכבי כדורסל,אנחנו נמשיך לחטוף פיפי ונגיד שזה גשם,ימשיכו לקרות דברים מוזרים והיתנהלות לא הגיונית ,ואנחנו נמשיך לקבל בהבנה או לא בהבנה אבל נקבל ולא נעשה צעד ונמשיך לדבר באויר ולא לעשות כלום ממשי.
היתנהלות בזיונית ואנחנו או לא רואים או שפשוט מטומטמים,מכבי היתפרקה ,על איזה ניהול מדברים?
על איזה דרך או שיטה ,8 שנים מנסים לבנות המשכיות ,אנחנו משלמים ממיטב כספנו ומה?אפילו לא סופרים אותנו ,ככה היה בעונת פארגו וגם עכשיו ,נכון יש סיבות לכל דבר ומליון תירוצים אבל התוצאה חשובה ,כי היתנהלות נכונה פותרת הרבה דברים גם חסרון בכסף,אם הינו מנהלים בבזמן משא ומתן ויודעים לקחת סיכונים .
לא יכול להיות שפיספסנו את רייס והשחקן הכי חשוב שכל הקבוצה נשענת עליו ,ואחרי זה גם תמחליף דיליני שישנו בעמידה כאילו שחקנים יבקשו לבד לבוא למכבי,בטח מועמדים כמו שאמרו תמיד יש לנו תהכי טובים בהחתמות להיפך.
חס לנו שני גארדים והם צריכים להיות שני תותחים ,הגארדים יקבעו איך תראה העונה שלנו ,הם חיבים להיות יוצרים ויוצרי נקודות ושחקניים שעוברים שחקן וגורמים להגנות לתת להם תשומת לב ,כי אם לא אנחנו תלוים בסופו .
לא הייתי מתנגד לראות את באראץ במכבי שחקן מצוין שיתחלק יפה בדקות אם סופו ,אם הפועל יכולה לשלם לא ואנחנו לא אז כנראה שבאמת יש פה שינוי היסטורי והגיע הזמן שנתכונן,אני אוהד מכבי יותר מכל דבר בעולם ,וכנראה או יכול להיות שמכבי תזכה באליפות המדינה גם השנה אבל זה לא סותר את כל מה שמתרחש מסביב ובתוכה.
מכבי חייבים לשנות פאזה ולהבין שהמחירים עלו ,ואולי באמת לא מענין אותם להיות בטופ ולרוץ למעלה ,הם רק מעונינים להגיד את זה בשביל הספונסרים זכויות שידור והאוהדים ,ואז אנחנו צריכים לעשות משו ,מכבי מבחינתה עשתה את שלה השנה ויכולה לנוח שנה שנתים.
אחרי זה יגידו שגודס מאמן לא טוב ,בטח חפרו לו קבר והוא צריך להיתמודד ,שמחליפים לו חצי קבוצה וגם המחליפים יהיו על הפנים ,ואז גודס יהיה הבעיה ,לפי מה שאני מבין לגודס אין מילה בנושא ההחתמות או בבחירת השחקנים ,יביאו לו מוצר מוגמר שיצטרך להיתמודד איתו ,אנחנו כרגיל נשתכנע בסוף ונשלים אם הכל ונחנק ונתעצבן ,ונממן את מכבי,אל תשכחו בטח ירימו את מחירי המנוים בשביל "התותחים".
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, felix_r, Google Adsense [Bot] ו־35 אורחים