המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:יוני סמית' חתם על חוזה חדש עם שכר של מעל מליון דולר לעונה נטו , זה לא מתקרב למליון דולר ברוטו למקל.
חצי מיליון דולר נטו למקל זה לא סכום גבוהה . אני פשוט לא מסכים איתך לגבי כל העניין של שחקן מוכח או לא כי לדעתי הוא עשה הרבה יותר מכל ישראלי אחר במכבי למעט טיוס במכבי ויותר מיוגב אוחיון. שהולך לקבל שכר מאוד דומה לזה. כשמקל לקח לנו את האליפות פעם ראשונה חשבתי שזה מזל אבל כשעשה זאת פעם שנייה הבנתי שכנראה טעינו בגדול לגביו. אגב עד הפציעה שלו הוא שיחק לא רע בדאלאס ובכלל גם בניבחרת ראו את השיפור אצלו ובנוסף אני אוהב את האופי שלו בתור שחקן , עובד קשה בניסיון להשתפר ותמיד נילחם.
לגבי עניין המס , זה קצת שונה כשמדובר בשכר שקיבל בארהב איתה יש לנו הסכמי מס . מה גם שהוא אמר שאם היו מדברים איתו על חוזה ארוך טווח אז הוא היה מגיע.
MTA2311 כתב:yzafrir כתב:יוני סמית' חתם על חוזה חדש עם שכר של מעל מליון דולר לעונה נטו , זה לא מתקרב למליון דולר ברוטו למקל.
חצי מיליון דולר נטו למקל זה לא סכום גבוהה . אני פשוט לא מסכים איתך לגבי כל העניין של שחקן מוכח או לא כי לדעתי הוא עשה הרבה יותר מכל ישראלי אחר במכבי למעט טיוס במכבי ויותר מיוגב אוחיון. שהולך לקבל שכר מאוד דומה לזה. כשמקל לקח לנו את האליפות פעם ראשונה חשבתי שזה מזל אבל כשעשה זאת פעם שנייה הבנתי שכנראה טעינו בגדול לגביו. אגב עד הפציעה שלו הוא שיחק לא רע בדאלאס ובכלל גם בניבחרת ראו את השיפור אצלו ובנוסף אני אוהב את האופי שלו בתור שחקן , עובד קשה בניסיון להשתפר ותמיד נילחם.
לגבי עניין המס , זה קצת שונה כשמדובר בשכר שקיבל בארהב איתה יש לנו הסכמי מס . מה גם שהוא אמר שאם היו מדברים איתו על חוזה ארוך טווח אז הוא היה מגיע.
הוא לא אמר את זה.
felix_r כתב:יוסי22 כתב:felix_r כתב:יוסי, אל תהיה בטוח, שאלכסנדר ישאר אם הוא לא מקבל אזרחות
מקבל ...
בכל מקרה עמדה 3 נעולה עם סמית ופניני שיקבלו לפחות 40 דקות משותפות מה שישאיר פירורים ללאנדסברג בעמדה הזו אלא אם כן ישאירו בור בעמדה 4 לצד רנדל וסמית יוסט לשם לדקות מסוימות .
נראה לי שגם אם אלכסנדר ישוחרר יביאו שחקן אחר לעמדה 4 כי רנדל לא יכול להחזיק את העמדה הזו לבד וסמית בעמדה הזו זה אילוץ ולא משהו לבנות עליו עונה ושוב נשארנו עם עומס בעמדות האלו .
יש אפשרות שה-4 המחליף יהיה בנדר, (מה גם שסמית', פניני וג'ייק כהן יכולים במקרה הצורך לתת דקות בעמדה)
יוסי22 כתב:felix_r כתב:יוסי22 כתב:felix_r כתב:יוסי, אל תהיה בטוח, שאלכסנדר ישאר אם הוא לא מקבל אזרחות
מקבל ...
בכל מקרה עמדה 3 נעולה עם סמית ופניני שיקבלו לפחות 40 דקות משותפות מה שישאיר פירורים ללאנדסברג בעמדה הזו אלא אם כן ישאירו בור בעמדה 4 לצד רנדל וסמית יוסט לשם לדקות מסוימות .
נראה לי שגם אם אלכסנדר ישוחרר יביאו שחקן אחר לעמדה 4 כי רנדל לא יכול להחזיק את העמדה הזו לבד וסמית בעמדה הזו זה אילוץ ולא משהו לבנות עליו עונה ושוב נשארנו עם עומס בעמדות האלו .
יש אפשרות שה-4 המחליף יהיה בנדר, (מה גם שסמית', פניני וג'ייק כהן יכולים במקרה הצורך לתת דקות בעמדה)
ראית את בנדר בלאומית ?
הוא לא רלוונטי לחלוטין ברמות האלו בשלב הזה של הקריירה שלו , זה יהיה נזק לקבוצה ועוול לשחקן .
אלא אם כן יהיה שינוי קיצוני בקיץ ... יש שחקנים עם הכישרון שלו שתרמו תרומה משמעותית ביורוליג כבר בגיל 20 אבל הוא ילד עוד לא בן 18 , זה שונה ורואים את זה על המגרש .
felix_r כתב:הסגל שלי:
גארדים 1-2:
פארמר, מקל, אוחיון, רדינג (אם מכבי באמת החליטה להחתים אותו)
3 ובערך 3:
סמית', פניני, לאנדסברג
4-5: טיוס, דובלייביץ' (מולנסיה), רנדל, מקלין (מאלבה), ג'ייק כהן
==========
6 זרים ו 6 ישראלים
jol9 כתב:כל הדיבורים האלה בסוף יכולים להתברר כלא רלוונטיים, אם מכבי תפסיד למגדל את האליפות.
במקרה הזה, יהיה ניעור רציני ביותר בסגל.
אני מקווה מאוד שננצח, אבל הסגל הזה כנראה בכל מקרה יעבור ריענון מסויים.
עוד דבר שאני קצת חוזר עליו זה היכולת של פניני לחזור לעצמו. זה לא ממש באנקר, בהתחשב בפציעה שעבר ובגילו.
אני מאוד אוהב אותו, אבל אני קצת חושש שיהיו לנו צרות מהגזרה הזאת.
גארדים 1-2:
3 ובערך 3:
סמית', פניני, לאנדסברג
==========
6 זרים ו 6 ישראלים
גארדים 1-2:
3 ובערך 3:
סמית', פניני, לאנדסברג
==========
6 זרים ו 6 ישראלים
toja27 כתב:felix_r כתב:הסגל שלי:
גארדים 1-2:
3 ובערך 3:
סמית', פניני, לאנדסברג
==========
6 זרים ו 6 ישראלים
פליקס סוף סוף החלטת לרדת מהאולימפוס ולהצטרף לשחק קצת במנג'ר![]()
לצערי אני חייב להגיד לך שהתקציב העומד לרשותך כדי לבנות את הקבוצה שלך הוא נמוך יותר!
אבל ככל שתתקדם במשחק כך יעלה התקציב שברשותך
החציל האצטקי כתב:רק הקבוצות הגדולות, בתצוגות הגדולות, הרוויחו את השיר הזה.
זה באמת ה-שיר כנראה
שמואל1 כתב:עד לפני כמה שנים היו מנגנים את השיר הזה בסוף משחקים.
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:עד לפני כמה שנים היו מנגנים את השיר הזה בסוף משחקים.
לפני כמה שנים מכבי הייתה קבוצה גדולה...
החציל האצטקי כתב:רק הקבוצות הגדולות, בתצוגות הגדולות, הרוויחו את השיר הזה.
זה באמת ה-שיר כנראה
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:רק הקבוצות הגדולות, בתצוגות הגדולות, הרוויחו את השיר הזה.
זה באמת ה-שיר כנראה
זה השיר היחיד שהיה באמת מרגש אותי לשמוע את האוהדים שרים.
תמיד הייתה יודע, שאם שרים את השיר הזה, אז מכבי באמת פירקה למישהו את הצורה במשחק לפנתאון
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], גל גל ו־33 אורחים