פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד הסקאוטינג

08 אפריל 2017, 23:45

לא יודע עד כמה פיור פוינט גארד שחור יצליח באירופה, כמה כאלה הצליחו? רק הולדן ואארון (והם לא באמת פיור כמו אניס), ואולי קוק.
צריך לחזור לשני קומבואים.

09 אפריל 2017, 01:16

LIAV10 כתב:לא יודע עד כמה פיור פוינט גארד שחור יצליח באירופה, כמה כאלה הצליחו? רק הולדן ואארון (והם לא באמת פיור כמו אניס), ואולי קוק.

הוא שחקן שחקן. גם כסקורר הוא מתחיל לתת תרומה עקבית. מאוד מחבב אותו.

09 אפריל 2017, 01:25

LIAV10 כתב:לא יודע עד כמה פיור פוינט גארד שחור יצליח באירופה, כמה כאלה הצליחו? רק הולדן ואארון (והם לא באמת פיור כמו אניס), ואולי קוק.

היציאה הכי פיני גרשונית שהייתה לך.

09 אפריל 2017, 01:39

אחדשיודע כתב:

היציאה הכי פיני גרשונית שהייתה לך.

אני פשוט חושב שהפיור פוינט גארדס הטובים באמת לא מגיעים לאירופה.
אני טועה?

09 אפריל 2017, 01:45

ברור שלא. גם הסקוררים הכי טובים לא מגיעים לאירופה.
עדיין אפשר למצוא שחקנים טובים שנפלטים מה-NBA ויתאימו לאירופה, מכל הסוגים.

09 אפריל 2017, 01:57

מתי היה ביורוליג רכז טהור שחור?
או שחורים קומבואים או לבנים.

09 אפריל 2017, 02:02

אבל למה אתה מדבר על צבע העור של השחקן ולא על היכולות שלו? מה הקטע?
דילייני למשל לא סקורר ב-NBA, והוא כן היה כזה באירופה. אותו דבר לגבי שון לארקין.

10 אפריל 2017, 00:27

מה אתם חושבים על הסיכויים של מכבי להביא שנה הבאה שחקן כמו ספנסר דינדוודי? מייק מוסקלה ? גראד קנינגאהם? ראיין קלי ? ואיך אתם רואים אותם משתלבים בזירה האירופית
דרך אגב מישהו שהייתי רוצה לראות במכבי וצריך להפוך ל פרי אייגנט זה איזייה קינן ...פשוט גאודלוק משופר וצריך להיות בלתי עציר באירופה

10 אפריל 2017, 15:50

גל גל כתב:מה אתם חושבים על הסיכויים של מכבי להביא שנה הבאה שחקן כמו ספנסר דינדוודי? מייק מוסקלה ? גראד קנינגאהם? ראיין קלי ? ואיך אתם רואים אותם משתלבים בזירה האירופית
דרך אגב מישהו שהייתי רוצה לראות במכבי וצריך להפוך ל פרי אייגנט זה איזייה קינן ...פשוט גאודלוק משופר וצריך להיות בלתי עציר באירופה

קניגהאם בהחלט יכול להיות בתמונה. אולי גם קלי, למרות שהוא מתעקש להשאר בארה"ב.
מוסקלה ודינווידי רול פליירס די טובים שיישארו בליגה.

אני ממש לא מחזיק מכנען.

10 אפריל 2017, 15:54

החציל האצטקי כתב:
גל גל כתב:מה אתם חושבים על הסיכויים של מכבי להביא שנה הבאה שחקן כמו ספנסר דינדוודי? מייק מוסקלה ? גראד קנינגאהם? ראיין קלי ? ואיך אתם רואים אותם משתלבים בזירה האירופית

קניגהאם בהחלט יכול להיות בתמונה. אולי גם קלי, למרות שהוא מתעקש להשאר בארה"ב.
מוסקלה ודינווידי רול פליירס די טובים שיישארו בליגה.

אני ממש לא מחזיק מכנען.

אני חושב שהוא סקרור אדיר !! קלעי מדהים ופשוט אתלט...בטוח שומר יותר טוב מגאודלוק....למרות שהוא נראה קצת מבולגן

10 אפריל 2017, 18:35

ברמות של אירופה הוא סקורר מטורף.

16 אפריל 2017, 16:16

תפור על אירופה. פשוט רכז מעולה.
לא בטוח בכלל שעשה מספיק העונה (4.3 ו1.6 בסה"כ) כדי להשאר בליגה, למרות סיום העונה המצויין.
בטח לא בלייקרס שבוודאי יתחזקו באחד הרכזים המובילים בדראפט או בפרי אייג'נסי.

מקווה שמישהו במכבי עוקב אחריו כי האפסייד שלו אמנם מוגבל לNBA, אבל הוא מוכן לרמות הגבוהות באירופה כבר היום.

16 אפריל 2017, 17:52

החציל האצטקי כתב:

לא בטוח בכלל שעשה מספיק העונה (4.3 ו1.6 בסה"כ) כדי להשאר בליגה, למרות סיום העונה המצויין.

מקווה שמישהו במכבי עוקב אחריו כי האפסייד שלו אמנם מוגבל לNBA, אבל הוא מוכן לרמות הגבוהות באירופה כבר היום.

תהיה בטוח שאף אחד במכבי לא שמע עליו, ובטח לא עוקב אחריו.

16 אפריל 2017, 18:11

החציל האצטקי כתב:

גרסא פחות מרשימה של קנדל מארשל לדעתי.
אפשר להביא כבר את המקור, גם ככה הבאנו כבר 40 שחקנים מהקבוצה שלו בעונה האחרונה.

16 אפריל 2017, 19:27

ממש לא.
קנדל מארשל לא מסוגל לקנות סל ולא שומר ברמה הזאת.
הוא שחקן הרבה יותר טוב.

16 אפריל 2017, 20:06

אם הכיוון הוא ללכת על שחקני שוליים בNBA (ולדעתי זה כיוון טוב), אז אני לא בטוח שהמאמנים שדיברו עליהם כאן הם הטובים ביותר בשביל זה.
בלאט יידע להתמודד עם סגל של אמריקאים, או מאמן עם נסיון בNBA.

16 אפריל 2017, 20:14

קנדל מרשל נראה כמו מקל משופר

דרך אגם יש סיכוי לשבאז נאפייר ? יכול להיות ווינר ענקי באירופה

16 אפריל 2017, 20:31

jol9 כתב:אם הכיוון הוא ללכת על שחקני שוליים בNBA (ולדעתי זה כיוון טוב), אז אני לא בטוח שהמאמנים שדיברו עליהם כאן הם הטובים ביותר בשביל זה.

הסיכוי שבלאט יחזור כל עוד הפדרמנים מולכים פה הוא אפסי. טרינקיירי לדעתי ידע להתמודד לא פחות עם אמריקאים למיניהם

16 אפריל 2017, 21:09

RomanR כתב:
jol9 כתב:אם הכיוון הוא ללכת על שחקני שוליים בNBA (ולדעתי זה כיוון טוב), אז אני לא בטוח שהמאמנים שדיברו עליהם כאן הם הטובים ביותר בשביל זה.

הסיכוי שבלאט יחזור כל עוד הפדרמנים מולכים פה הוא אפסי. טרינקיירי לדעתי ידע להתמודד לא פחות עם אמריקאים למיניהם

אולי...
אני רק חושב שמאמני NBA בעבר חייבים להיות על השולחן..

לא חסרים כאלו.

16 אפריל 2017, 21:14

גל גל כתב:קנדל מרשל נראה כמו מקל משופר

דרך אגם יש סיכוי לשבאז נאפייר ? יכול להיות ווינר ענקי באירופה

לא רואה את ניפייר מגיע כרגע. עדיין לא מיצה את עצמו בליגה. חוזה עד 2018 עם אופציה להארכה ל2019.
החבר שלו לבק קורט ביוקון, בוטרייט, הוא שחקן ששווה יורוליג ואני מאמין שישחק שם בקרוב.

אני מסכים שהשוק של מאמנים מארה״ב הוא שוק שחייבים לבחון.
נושא נעול