המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
נניח אתה קונה חנות מכולת כושלת בשכונה נידחת
ותוך כמה שנים הופך אותה לסופרמרקט גדול ומרוויח
מה זה רלוונטי שאתה עדיין רחוק אלף שנות אור מרשת רמי לוי?
שועל כתב:פליקס, צא מהעבר. הדבר היחיד שבגללו ירושלים לא עוברת את מכבי זה החוזה עם היורוליג. הם עושים הכל יותר טוב.
אורי אלון כתב:אורי אלון כתב:נניח אתה קונה חנות מכולת כושלת בשכונה נידחת
אורי אלון לא עשה שום דבר דומה לזה. שום דבר. והוא אפילו לא הראשון. היו כבר מינבר, גאידמאק , ההוא המשוגע שנרצח בים (לא זוכר איך קראו לו). אורי אלון לא שינה כלום. אפילו שחקני NBA שיחקו בירושלים לפני אורי אלון, כמו לדוגמא אלוף NBA בילי תומפסון. כפי שאמרתי קודם, מה שהשתנה זו הארנה, והיא לא קשורה לאורי אלון, זה לא הוא בנה אותה. האליפות היא מיקרית לחלוטין, כמו שהאליפות של ראשון היא מיקרית והאליפות של חולון וגליל היו מיקריות.
לגמרי עשה. לגמרי.
אני מנוי להפועל לא אתה.
אני רואה מה התחושה כלפי הקבוצה לא אתה.
מנבר, גאידמק וגומא אגיאר ששכחת את שמו היו טיפוסים מפוקפקים שהיה ברור מהרגע הראשון שבאו לעשות סיבוב וללכת.
אורי זה אוהד שגדל ביציעים במלחה הוא לא בא ליומיים ולא לשנתיים
אין לך מושג איזה שינוי הוא עשה. התארים יגיעו גם.
כבר אמרתי לך-עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה.
שועל כתב:פליקס, צא מהעבר. הדבר היחיד שבגללו ירושלים לא עוברת את מכבי זה החוזה עם היורוליג. הם עושים הכל יותר טוב.
הצופה כתב:שועל כתב:פליקס, צא מהעבר. הדבר היחיד שבגללו ירושלים לא עוברת את מכבי זה החוזה עם היורוליג. הם עושים הכל יותר טוב.
אני לא אוהב שלוקחים פה הרבה דברים לקיצוניות. להגיד שהם עושים ה-כ-ל יותר טוב זה קצת מצחיק.
חלק מהדברים הם עושים טוב יותר וחלק לא.
לדוגמא, זה שהם "בונים במות (מטאפוריות)" כל שני וחמישי, מעיד על טמטום רב.
felix_r כתב:שועל כתב:פליקס, צא מהעבר. הדבר היחיד שבגללו ירושלים לא עוברת את מכבי זה החוזה עם היורוליג. הם עושים הכל יותר טוב.
שטויות. כל מילה ומילה.
שועל כתב:felix_r כתב:שועל כתב:פליקס, צא מהעבר. הדבר היחיד שבגללו ירושלים לא עוברת את מכבי זה החוזה עם היורוליג. הם עושים הכל יותר טוב.
שטויות. כל מילה ומילה.
וואלה תגובה אינטליגנטית. לא ציפיתי למשהו אחר.
felix_r כתב:שועל כתב:felix_r כתב:שועל כתב:פליקס, צא מהעבר. הדבר היחיד שבגללו ירושלים לא עוברת את מכבי זה החוזה עם היורוליג. הם עושים הכל יותר טוב.
שטויות. כל מילה ומילה.
הרבה הרבה יותר אינטלגנטית מאוסף של שטויות שכתבת במשפט אחד. מה לעשות, אל תכתוב שטויות ותזכה בתגובות אינטלגנטיות יותר.
שועל כתב:הצופה כתב:שועל כתב:פליקס, צא מהעבר. הדבר היחיד שבגללו ירושלים לא עוברת את מכבי זה החוזה עם היורוליג. הם עושים הכל יותר טוב.
אני לא אוהב שלוקחים פה הרבה דברים לקיצוניות. להגיד שהם עושים ה-כ-ל יותר טוב זה קצת מצחיק.
הבמות? זה הכישלון שלהם? לא אתה מצחיק.
הצופה כתב:שועל כתב:הצופה כתב:שועל כתב:פליקס, צא מהעבר. הדבר היחיד שבגללו ירושלים לא עוברת את מכבי זה החוזה עם היורוליג. הם עושים הכל יותר טוב.
זו דוגמא.
מעוניין בעוד?
הענקת חוזים ארוכים לישראלים כמעט גמורים.
בניית קבוצות שלא מתאימות לחוק הרוסי (ויפה שהליגה לא חשובה, אבל זה לא כזה נעים להפסיד כל שבוע לקבוצות קיקיוניות).
מחתימים שחקנים שהמאמן לא מעוניין בהם (רוזפלט).
ניסיון לעשות כסף על חשבון האוהדים במשחק גביע שהוחרם על ידי האוהדים וגרם להדחה מוקדמת מאוד מהגביע.
אתה מגדיר את כל אלו כהצלחות?
שועל כתב:felix_r כתב:שועל כתב:felix_r כתב:שועל כתב:פליקס, צא מהעבר. הדבר היחיד שבגללו ירושלים לא עוברת את מכבי זה החוזה עם היורוליג. הם עושים הכל יותר טוב.
שטויות. כל מילה ומילה.
הרבה הרבה יותר אינטלגנטית מאוסף של שטויות שכתבת במשפט אחד. מה לעשות, אל תכתוב שטויות ותזכה בתגובות אינטלגנטיות יותר.
אוקיי פיליקס... התגובות שלך הם אכן רצף של היגיון מופלא, קטונתי...
שועל כתב:הצופה כתב:שועל כתב:הצופה כתב:שועל כתב:פליקס, צא מהעבר. הדבר היחיד שבגללו ירושלים לא עוברת את מכבי זה החוזה עם היורוליג. הם עושים הכל יותר טוב.
זו דוגמא.
מעוניין בעוד?
הענקת חוזים ארוכים לישראלים כמעט גמורים.
בניית קבוצות שלא מתאימות לחוק הרוסי (ויפה שהליגה לא חשובה, אבל זה לא כזה נעים להפסיד כל שבוע לקבוצות קיקיוניות).
מחתימים שחקנים שהמאמן לא מעוניין בהם (רוזפלט).
ניסיון לעשות כסף על חשבון האוהדים במשחק גביע שהוחרם על ידי האוהדים וגרם להדחה מוקדמת מאוד מהגביע.
אתה מגדיר את כל אלו כהצלחות?
זה לא מתאים אפילו כדוגמה.
לא אמרתי שהם עושים הכל טוב, אמרתי שהם עושים הכל יותר טוב, והם אכן עושים.
הם בנו קבוצה מצוינת לאירופה וקבוצה שגם בארץ תהיה מצוינת בשלבים המכריעים. ההפסדים שלהם בליגה לא אומרים הרבה על הרמה שלהם, הם קבוצה מצוינת שמתמקדת במשחקים החשובים, המשחקים בליגה לא חשובים.
felix_r כתב:שועל כתב:felix_r כתב:שועל כתב:felix_r כתב:
שטויות. כל מילה ומילה.
אוקיי פיליקס... התגובות שלך הם אכן רצף של היגיון מופלא, קטונתי...
שמי פליקס, תנסה לדייק.
איזו תגובה אתה רוצה אחרי שאתה אומר לי "צא מהעבר" ? למה לי אוהד מכבי לעשות את זה? אם הייתי אוהד הגועל, אז אולי הייתי רוצה לשכוח את ה 60 השנה הקשות בהן היריבה העירונית לוקחת מעל 100 תארים. כן, אם הייתי אוהד הגועל, הייתי רוצה לשכוח מהעבר. אבל בתור אוהד מכבי גאה למה לי לעשות דבר כזה? מה אני אידיוט?
מכבי לא קיבלה את החוזה רק בגלל שמה, אלה בגלל שיש לה מעל 100 תארים שאותם אתה מציע שאשכח. אבל גם אם ירושלים הייתה מקבלת מקום ביורוליג, איך בדיוק היא הייתה עוברת את מכבי? במה היא הייתה עוברת את מכבי? בזיוני שכל של שעול??
הם עושים הכל טוב יותר? מה בדיוק? אפילו בשתי העונות האחרונות, העונות האיומות מבחינת מכבי, ירושלים לא זכתה בשום תואר, ומכבי זכתה בשני גביעים. אז במה בדיוק מתבטא כל הטוב הזה שהם עושים? במה? בזיוני השכל של שעול??
פשוט נמאס מאנשים שבאים, מפליצים גיבובי שטויות (ראיתי באשכול אחר שאהבת את הדימוי), ואז דורשים תגובה אינטלגנטית! וואלה!
אורי אלון כתב:נניח אתה קונה חנות מכולת כושלת בשכונה נידחת
אורי אלון לא עשה שום דבר דומה לזה. שום דבר. והוא אפילו לא הראשון. היו כבר מינבר, גאידמאק , ההוא המשוגע שנרצח בים (לא זוכר איך קראו לו). אורי אלון לא שינה כלום. אפילו שחקני NBA שיחקו בירושלים לפני אורי אלון, כמו לדוגמא אלוף NBA בילי תומפסון. כפי שאמרתי קודם, מה שהשתנה זו הארנה, והיא לא קשורה לאורי אלון, זה לא הוא בנה אותה. האליפות היא מיקרית לחלוטין, כמו שהאליפות של ראשון היא מיקרית והאליפות של חולון וגליל היו מיקריות.
Mitelka כתב:אורי אלון כתב:נניח אתה קונה חנות מכולת כושלת בשכונה נידחת
לגמרי עשה. לגמרי.
אני מנוי להפועל לא אתה.
אני רואה מה התחושה כלפי הקבוצה לא אתה.
מנבר, גאידמק וגומא אגיאר ששכחת את שמו היו טיפוסים מפוקפקים שהיה ברור מהרגע הראשון שבאו לעשות סיבוב וללכת.
אורי זה אוהד שגדל ביציעים במלחה הוא לא בא ליומיים ולא לשנתיים
אין לך מושג איזה שינוי הוא עשה. התארים יגיעו גם.
כבר אמרתי לך-עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־9 אורחים