סקאוטינג V4

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סקאוטינג V4

הודעהעל ידי Cobra » 22 אפריל 2023, 23:38

Neo כתב:
אחדשיודע כתב:סמוך עליי, אני נותן לך את נקודת המבט שלי בתור מישהו שעוקב אחר ה-NBA מקרוב. אין סיכוי שהוא לא יקבל חוזה בעונה הבאה. מה הוא יעשה עם החוזה הזה? אני לא יודע. אפשר תמיד לעקוב (ואחלה שהזכרת אותו פה), אבל לבנות עליו בתור אופציה ריאלית בקיץ לקראת העונה הקרובה - זה כבר חלומות באספמיה. בכל אופן, משחקי הגארבג׳ האלו כהגדרתך, אלו בדיוק הזמנים שהסקאוטים והג׳נרל מנג׳רים בוחנים את השחקנים שיכולים לעשות את קפיצת המדרגה לליגה של הגדולים. סקאוטינג על שחקנים מהסוג של האף - שחקנים מקצה הרוטציה או עם חוזים דו-כיווניים.

אם לגבי קייטה יש סיכוי של 25% שיחזור לאירופה הקיץ, לגבי האף אני נותן פחות מ-10% למעבר שלו בקיץ הזה. ושלא תבין אותי לא נכון, זה סבבה לעלות פה שמות, אבל צריך להכניס דברים לקונטקסט הנכון. מה ריאלי ומה פחות ריאלי לקראת העונה הבאה.

תודה לקוברה שנתן השקעה על קייטה והאף , בג'-ליג יש פאקינג מלאאאאא כישרון
קייטה והאף שחקנים מאוד מאוד מוכרים שאם אני לא טועה נבחרו בג'-ליג לכל החמישיות האפשריות ולא אפשריות ....... אני מדבר על שחקנים תןתחים בג'י-ליג שלא מדברים אלהם
קייטה יהיה באירופה בשנה הבאה וכלל לא בטוח שזו תהיה קבוצת יורוליג מובילה
האף שחקן מאוד מאוד מאוד מוערך בארצות הברית ודעתי אפס אחוז הגעה לאירופה . עוד הפעם בנ.ב.א יש ה מ ו ן פוליטיקה ... כאשר בסגל של קבוצות נ.ב.א יש שחקנים שלא מתלבשים בהפועל חולון

קוברה תן כמה שמות בג'-ליג שיכולים לתת מספרים באירופה שלא נבחרו לשום חמישיה או עשיריה . איך אמריקאים אוהבים לבחור שחקנים רק על פי הסטטיסטיקה נטו ..... :laugh1 :laugh1 :laugh1

יש שם הרבה שחקנים כישרונים , ארשום לך את אלה שהכי הרשימו אותי :
David duke jr - גארד שלם , אתלטי מאוד שומר, שחקן מעולה אבל לא נראלי יצא בקרוב לאירופה
Jared Butler - באטלר די מוכר נבחר לשחקן המצטיין במכללות לפני כמה שנים , גם לא בטוח שיצא בקרוב לאירופה אבל אם כן חובה לשים עין מאוד מוכשר
McKinley Wright - למקנילי כבר יש יותר סיכוים לצאת לאירופה , גארד שומר, מנהל משחק, שחקן טוב מאוד
Jalen Crutcher- גם לקוצאר יותר סיכוים לצאת לאירופה, שחקן טוב , אומנם נמוך אבל כישרון יש והגנה לא רעה
Jeenthan Williams - שומר טוב , קלעי מפחיד
Quenton Jackson- אתלטי מאוד , חודר ברמה גבוהה
Dj Stewart - האיש שאולי הכי הרשים אותי ברשימה, יש לו הכל, יכול לשחק בשתיים ובשלוש, פריק אתלטי , קליעה לא רעה , לא יודע אם יצא לאירופה אבל כוכב
Darius Days - נותן עונה טובה מאוד כל שקשה שיצא, שומר טוב , חודר טוב קליעה לא רעה, יכול לשחק בשתי העמודות הפווארד
Jarret Culver - בחירה מאוד גבוהה היה והוא פלופ בnba , השנה נראה טוב מאוד בג׳י ליג, יש סיכוי לא רעה שיצא ויכול להיות באירופה כוכב
Gabe Brown - יכול לשחק בשתי עמדות הפווארד, קליעה טובה , שומר לא רע , חכם , נותן עונה טובה מאוד קשה לי לראות אותו עוזב
Freon Hunt- אתלטי מאוד , ריבאונדר טוב , פוטנציאל לא רע ויש סיכוי לא קטן שיצא השנה לאירופה
Reggie Perry- יכול לשחק גם פאוורפורד וגם סנטר , מאוד מאוד מוכשר, חתם לאחרונה בקוריאה , שווה לשים עליו עין, מזכיר קצת את ברנדון דיוויס
‏Justin Smith - לא מתבטא במספרים , גבוהים סנטר נמוך 2.01 , סוג של קייל היינס לעניים
‏Garrison Brooks - סנטר מוכשר , משחק פנים לא רע
‏Charls Bassey - כנראה שלא יצא , אבל סנטר נהדר, אתלטי עם קליעה טובה וריבאונד
‏Chris Silva - כבר ותיק ואולי יצא , שומר טוב , חצי מרחק טוב לסנטר, פוטנציאל להיות סוג של בראיינט דאנסטון בשיאו .
Cobra

הודעהעל ידי Adam » 27 אפריל 2023, 17:07

עכשיו כשהיורוקאפ עומד להסתיים, עברתי על הסגלים של 4 הקבוצות האחרונות לראות אם יש כמה שחקנים שאולי מכבי יכולה לשים עליהם עין.

GIAN CLAVELL
https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... ll/011942/

JERIAN GRANT
https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... nt/011204/

AXEL BOUTEILLE
https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... le/003840/

JOEL PARRA
https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... ra/007464/

השניים האחרונים כנראה ילכו לאחת הספרדיות / צרפתיות עונה הבאה, אבל בכל זאת הייתי רוצה לשמוע את דעתם של עכברי הכדורסל כאן על הארבעה למעלה.
יש כאן מישהו שיכול לבוא כמחליף בעמדות 1-3?
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי Cobra » 05 מאי 2023, 21:46

Adam כתב:עכשיו כשהיורוקאפ עומד להסתיים, עברתי על הסגלים של 4 הקבוצות האחרונות לראות אם יש כמה שחקנים שאולי מכבי יכולה לשים עליהם עין.

GIAN CLAVELL
https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... ll/011942/

JERIAN GRANT
https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... nt/011204/

AXEL BOUTEILLE
https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... le/003840/

JOEL PARRA
https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... ra/007464/

השניים האחרונים כנראה ילכו לאחת הספרדיות / צרפתיות עונה הבאה, אבל בכל זאת הייתי רוצה לשמוע את דעתם של עכברי הכדורסל כאן על הארבעה למעלה.
יש כאן מישהו שיכול לבוא כמחליף בעמדות 1-3?

סליחה שלקח לי זמן לענות .
נתחיל מקלאבל , סקורר לא רע, אוהב בעיקר להעיף מבחוץ וקבלת החלטות לא משהו לא רואה אותו מתרגם את הדברים ליורוליג , לא מספיק טוב בעייני.
גראנט , חפרו ודיברו עליו רבות פה לא חושב שיש מה להוסיף עליו ממה שכבר אמרו.
בוטייל ופארה שחקנים שככל הנראה יהיו שנה הבאה ביורוליג.
נתחיל מפארה, שחקן מעולה , 3-4 פיזי עם קליעה טובה אבל הוא יהיה שנה הבאה כנראה אצל אחת הספרדיות ואין לו מה לעשות במכבי.
בן 23 שנותן עונה טובה מאוד ביורוקאפ וכבר היה חלק מנבחרת ספרד יהיה כנראה בריאל/ברצלונה .
נעבור לבוטיילה , בוטיילה שחקן שמאוד הייתי שמח לראות במכבי , 2-3 שהיה חלק חשוב מההצלחה של טורק טלקום העונה , לא פחות מגראנט וטייריק ג’ונס בעייני . בוטיילה יכול להתאים ולעלות את הרמה של מכבי בכמה רמות בעיקר בגלל שיש לו קליעה מפחידה והוא מעל 40 אחוז קריירה , סייז טוב, שחקן די שלם שיכול להתאים ליד בראון ובולדווין אבל גם הוא כנראה לא יהיה במכבי בגלל שהוא צרפתי ולדעתי מונאקו תשים עליו הרבה כסף.
Cobra

הודעהעל ידי Cobra » 05 מאי 2023, 21:49

למי שמתעניין , ג׳וש כהן הסנטר שמככב במכללות עבר ממכללת סיינט פרנסיס למכללת מסצ'וסטס (Umass)
Cobra

הודעהעל ידי Neo » 06 מאי 2023, 00:06

Matt Morgan scoring PG 1.89
אחד השחקנים הכי כיפיים לצפייה באירופה . אין לו מה להציע לעולם חוץ מכישרון טהור ותשוקה למשחק
למרות שהוא לא פיזי בכלל , אתלט בינוני ומטה בלי סייז ואף אחד בכלל בכלל בכלל לא מדבר עליו , אני חושב שהוא יכול לתת דקות איכותיות ביורוליג
לא מציע אותו למכבי כי הוא ולורנזו ביחד לא מסוגלים לשמור על סבתא שלי ניצולת גטו ורשה , אבל הוא יכול להשתלב בצבע בקבוצה כמו הכוכב האדום , ז'לגיריס , אלבה וכו
למעשה עד העונה לא עשה כלום בקריירה המקצועית שלו ....... אבל הוא יכול להיות סיפור כמו ריקי היקמן שאחרי סיבובים ברומניה ,פינלנד , ליגה השנייה באיטליה הגיע ליורוליג ושיחק ללא רגשי נחיתות
דופק מספרים די מפלצתיים בצרפת , אבל זה עדיין לא מרשים אף אחד
יורה 21 חיצים , 38 אחוז מדאון טאון עם 7.6 ניסיונות , מחלק מעל 4 סוכריות .... וכל זה די בקלות . הכל מבוסס נטו על כישרון , כיף כיף כיף
https://www.youtube.com/watch?v=o55d0nLf6g8&t=164s
https://www.youtube.com/watch?v=VtRl3kXoq4E

קוברה , תן לנו כמה מילים על מונטרו מבטיס .מה זה הדבר הזה ??!!!!!!!!!!
אני נדהם מהכישרון והחוכמה שלו . ילד בן 19 מככב בעיניי בספרד הסופר קשוחה
לדעתי אם הוא שם על עצמו 10 קילו שרירים , עוד שנתיים שחקן חמישייה באמריקה
Neo

הודעהעל ידי Neo » 14 מאי 2023, 15:41

Jared Harper 1.84 PG
איך שהוא הוא עבר מתחת לרדאר , אפילו של אוהדי ולנסיה
עונה ראשונה של הברנש הצעיר הזה באירופה והיישר ליורוליג .
היו לו קצת קשיים עם אירופה עם המאמן ופציעה וגם הוחתם לו על הראש אבנס , מלך הסלים בספרד
מדובר על שחקן עם שליטה מעולה בכדור ושחקן הגנה קשוח שיכול גם ללחוץ
אני אישית מאוד אוהב את הוצאת הכדור המהירה שלו בקליעה עם מעל 40 אחוז מדאון טאון בליגה הספרדית .יש לו עוד תכונה מעולה של עצירה פתאומית תוך כדי כדרור ועלייה חזקה , סגנון מייק ג'יימס . יש לו אחוזים לא רעים בזריקות הקשות האלו
לא יודע אם הוא מתאים למכבי למרות שמכבי מחפשים מחפשים מחפשים גארד עם קליעה , אבל בשנה הבאה הוא הולך להיות שחקן תותח אחרי שהתגלח השנה העל הזקן של ולנסיה
https://www.youtube.com/watch?v=Xfd48Ds1ShQ&t=3s
https://www.youtube.com/watch?v=QJ75u0WXZKM&t=70s
Neo

הודעהעל ידי my man » 14 מאי 2023, 16:23

Neo כתב:Jared Harper 1.84 PG
איך שהוא הוא עבר מתחת לרדאר , אפילו של אוהדי ולנסיה
עונה ראשונה של הברנש הצעיר הזה באירופה והיישר ליורוליג .
היו לו קצת קשיים עם אירופה עם המאמן ופציעה וגם הוחתם לו על הראש אבנס , מלך הסלים בספרד
מדובר על שחקן עם שליטה מעולה בכדור ושחקן הגנה קשוח שיכול גם ללחוץ
אני אישית מאוד אוהב את הוצאת הכדור המהירה שלו בקליעה עם מעל 40 אחוז מדאון טאון בליגה הספרדית .יש לו עוד תכונה מעולה של עצירה פתאומית תוך כדי כדרור ועלייה חזקה , סגנון מייק ג'יימס . יש לו אחוזים לא רעים בזריקות הקשות האלו
לא יודע אם הוא מתאים למכבי למרות שמכבי מחפשים מחפשים מחפשים גארד עם קליעה , אבל בשנה הבאה הוא הולך להיות שחקן תותח אחרי שהתגלח השנה העל הזקן של ולנסיה
https://www.youtube.com/watch?v=Xfd48Ds1ShQ&t=3s
https://www.youtube.com/watch?v=QJ75u0WXZKM&t=70s

ממש ממש לא אהבתי אותו העונה. לדעתי שחקן קלאסי לקבוצות קטנות..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Adam » 16 מאי 2023, 08:43

TJ Shorts, ה-MVP של ליגת האלופות, שחקן מאוד מעניין.
אחרי שראיתי את המשחק שלו נגד הפועל ירושלים התחלתי לעקוב אחריו והאמת שהוא מאוד הפתיע אותי.
בהתחלה לא תפסתי משחקן שהוא 1.75. אבל מה שהוא עושה עם הגוף שלו זה פשוט מדהים.
קודם כל, הוא זריז בצורה בלתי רגילה. הוא גם לא מפחד לחדור לסל (עושה זאת המון) למרות הגובה שלו.
עוד דבר שהרשים אותי זה שמאוד קשה להוציא ממנו את הכדור מהידיים. הוא יודע לשמור על הכדור בכדרור ברמה מאוד גבוהה. מעבר לזה, יש לו רמת כדרור מאוד גבוהה והטיות נהדרות שמאפשרות לו בקלות לברוח מהשומר שלו.
הוא גם מאוד יציב מכל הטווחים. יודע ליצור לעצמו (בעיקר) אבל גם יודע לקלוע מCATCH&SHOOT.
לצד כל זה, מה שהפתיע אותי יותר מהכל זאת ההגנה שלו. אין עוררין שהוא נחות פיזית ומכל שחקן שתשימו אותו עליו. אבל מדובר בשחקן מאוד אגרסיבי. לא פראייר. ולמרות שזה לא באמת מדד להגנה, יש לו ממוצע חטיפות מאוד גבוה. לשם השוואה, בלאט גבוה ממנו ב10 ס"מ אבל פחות טוב ממנו בהגנה משמעותית בעיניי.
לצד כל המחמאות, אני לא חושב שהוא מתאים למכבי. הוא לחלוטין שחקן יורוליג לטעמי, אבל לא יהיו הרבה קבוצות שיהמרו עליו. מה שכן, במידה ומישהי כן תחליט לקחת אותו, אני יכול לראות אותו מככב ביורוליג במדי אלבה ברלין, באיירן, וילרבאן או אפילו ז'לגיריס.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
Adam

הודעהעל ידי אחדשיודע » 16 מאי 2023, 20:49

אגב תמיר בלאט ו-טי ג׳יי שורטס.

המשחק אולי הכי טוב של בלאט העונה, היה באוקטובר מול טלקום בון בשמינית גמר הגביע הגרמני. בלאט סיים עם 23 נק׳ (5/10 ל-3), 7 אס׳, 6 רב׳ ו-30 נקודות מדד. כשמנגד - שורטס עם 36 נק׳ (15/23 מהשדה), 7 רב׳, 6 אס׳ ו-41 נק׳ מדד. אלבה ניצחו 95:98, במשחק שאפשר להגדיר בדיעבד כהפסד נדיר של טלקום בון. הם הפסידו העונה רק 5 פעמים עד כה (פעמיים ב-BCL, פעמיים בליגה הגרמנית ופעם אחת כאמור בגביע המקומי).

במשך רוב המשחק הנ״ל, הם לא שמרו אחד על השני, אבל כך או כך, שחקנים בגובה הזה - כנראה יתקשו בהגנה יותר משחקנים אחרים. זו החולשה העיקרית במשחק שלהם - בטח ברמות הגבוהות. ועדיין, שורטס כישרון מדהים. לדעתי יכול להצליח בגדול גם ביורוליג.
אחדשיודע

הודעהעל ידי my man » 16 מאי 2023, 20:55

הייתי מביא וומבניאמה עונה הבאה. נראה לי הייתי הולך על ההימור הזה..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Asf » 16 מאי 2023, 21:56

my man כתב:הייתי מביא וומבניאמה עונה הבאה. נראה לי הייתי הולך על ההימור הזה..

פציע מדי. הייתי הולך על מניה בטוחה כמו ג'היבה פלויד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי Adam » 16 מאי 2023, 22:06

אחדשיודע כתב:אגב תמיר בלאט ו-טי ג׳יי שורטס.

המשחק אולי הכי טוב של בלאט העונה, היה באוקטובר מול טלקום בון בשמינית גמר הגביע הגרמני. בלאט סיים עם 23 נק׳ (5/10 ל-3), 7 אס׳, 6 רב׳ ו-30 נקודות מדד. כשמנגד - שורטס עם 36 נק׳ (15/23 מהשדה), 7 רב׳, 6 אס׳ ו-41 נק׳ מדד. אלבה ניצחו 95:98, במשחק שאפשר להגדיר בדיעבד כהפסד נדיר של טלקום בון. הם הפסידו העונה רק 5 פעמים עד כה (פעמיים ב-BCL, פעמיים בליגה הגרמנית ופעם אחת כאמור בגביע המקומי).

במשך רוב המשחק הנ״ל, הם לא שמרו אחד על השני, אבל כך או כך, שחקנים בגובה הזה - כנראה יתקשו בהגנה יותר משחקנים אחרים. זו החולשה העיקרית במשחק שלהם - בטח ברמות הגבוהות. ועדיין, שורטס כישרון מדהים. לדעתי יכול להצליח בגדול גם ביורוליג.

מעניין. חיפשתי ביוטיוב את המשחק שלהם ומצאתי את הסרטון הזה:
https://www.youtube.com/watch?v=CREiOgl ... mazingHoop

מטורף מה ששורטס עשה שם.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
Adam

הודעהעל ידי felix_r » 16 מאי 2023, 23:04

כדאי לעקוב גם אחרי ננאד דימיטרייביץ' (Dimitrijevic Nenad), רכזה המקדוני הצעיר של אוניקס קזאן, שהחליף בקבוצה את מארקו ספיסו. הוא היה אמור להיות על תקן כישרון צעיר, אבל לקראת סוף העונה הפך לשחקן מוביל של הקבוצה, והוביל אותה לאליפות.

קאזאן זכתה היום באליפות ה VTB, כשניצחה את לוקומוטיב 4:1 בסדרה, ודמיטרייביץ' הצטיין עם 34 נקודות.

Dimitrijevic Nenad
גובה 190 ס"מ
יליד 23.02.1998

https://en.wikipedia.org/wiki/Nenad_Dimitrijevi%C4%87

השחקן העביר את השנים הצעירות שלו במערכת של חובנטוד בדלונה, והעונה הייתה העונה הראשונה בה הוא היה שחקן מרכזי בקבוצה שנאבקת על תארים.

הוא יותר רכז-סקורר, אבל היו לו העונה גם משחקים עם מעל 10 אסיסטים.

כמו רוב הגארדים הצעירים, הוא צריך עוד לשפר את האחוזים שלו לשלוש. לעומת זאת יש לו חדירה וקליעה מצוינת מחצי מרחק.

הינה קטע בו הוא קולע 18 נקודות ברבע האחרון נגד זניט

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Cobra » 16 מאי 2023, 23:08

felix_r כתב:כדאי לעקוב גם אחרי ננאד דימיטרייביץ' (Dimitrijevic Nenad), רכזה המקדוני הצעיר של אוניקס קזאן, שהחליף בקבוצה את לורנזו בראון.

קאזאן זכתה היום באליפות ה VTB, כשניצחה את לוקומוטיב 4:1 בסדרה, ודמיטרייביץ' הצטיין עם 34 נקודות.

Dimitrijevic Nenad
גובה 190 ס"מ
יליד 23.02.1998

השחקן העביר את השנים הצעירות שלו במערכת של חובנטוד בדלונה, והעונה הייתה העונה הראשונה בה הוא היה שחקן מרכזי בקבוצה שנאבקת על תארים.

כמו רוב הגארדים הצעירים, הוא צריך עוד לשפר את האחוזים שלו לשלוש. לעומת זאת יש לו חדירה וקליעה מצוינת מחצי מרחק.

כתבתי עליו לפני כמה שנים שנתן עונת פריצה בבדאלונה, שחקן מעולה וכישרון יוצא מן הכלל , קצת איכזב אותי בקיץ שבחר ללכת לקאזאן לכסף ולא ליורוליג אבל לדעתי שנה הבאה הוא יהיה ביורוליג (חושב שבאסקוניה תלך עליו אחרי שתאבד את תומפסון).
אגב היום לקח את אליפות הvtb בקאזאן עם פראסוביץ על הקווים ומיודענו ג׳יילן ריינולדס.
Cobra

הודעהעל ידי Neo » 17 מאי 2023, 00:21

felix_r כתב:כדאי לעקוב גם אחרי ננאד דימיטרייביץ' (Dimitrijevic Nenad), רכזה המקדוני הצעיר של אוניקס קזאן, שהחליף בקבוצה את מארקו ספיסו. הוא היה אמור להיות על תקן כישרון צעיר, אבל לקראת סוף העונה הפך לשחקן מוביל של הקבוצה, והוביל אותה לאליפות.

Dimitrijevic Nenad
גובה 190 ס"מ
יליד 23.02.1998

הברנש הזה שומר ?????
הרבה מדברים שדריק מייקון שותפו לקו האחורי נותן עונה מעולה . צריך לזכור שקטש מאוד אוהב את מייקון והוא כמעט נחת כאן בשנה שעברה
מייקון שומר פחות טוב מלורנזו . יש אופנה באירופה של מלא רכזים מאוד מאוד מאוד מוכשרים התקפית שהגנה זה לא בשבילם
Neo

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 מאי 2023, 04:32

אחדשיודע כתב:אגב תמיר בלאט ו-טי ג׳יי שורטס.

יש לי אנטי גדול לשחקנים נמוכים
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 17 מאי 2023, 11:42

Neo כתב:
felix_r כתב:כדאי לעקוב גם אחרי ננאד דימיטרייביץ' (Dimitrijevic Nenad), רכזה המקדוני הצעיר של אוניקס קזאן, שהחליף בקבוצה את מארקו ספיסו. הוא היה אמור להיות על תקן כישרון צעיר, אבל לקראת סוף העונה הפך לשחקן מוביל של הקבוצה, והוביל אותה לאליפות.

Dimitrijevic Nenad
גובה 190 ס"מ
יליד 23.02.1998

הברנש הזה שומר ?????
הרבה מדברים שדריק מייקון שותפו לקו האחורי נותן עונה מעולה . צריך לזכור שקטש מאוד אוהב את מייקון והוא כמעט נחת כאן בשנה שעברה
מייקון שומר פחות טוב מלורנזו . יש אופנה באירופה של מלא רכזים מאוד מאוד מאוד מוכשרים התקפית שהגנה זה לא בשבילם

לא ראיתי משחקים שלמים שלו, אז אני לא בטוח לגבי יכולת השמירה של דימיטרייביץ'. לפי ההתרשמות שלי, הוא שומר די בינוני.

חוץ ממייקון היה להם בקו האחורי גם את מרקוס נייט (Marcos Knight), שהגיע מסמארה באמצע העונה. גם כן סוג של רכז סקורר.

מעניין שהמאמן פראסוביץ' היה פותח משחקים בסדרת הגמר עם כול שלושת הרכזים בחמישייה: מייקון, נייט ודימיטרייביץ'
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Cobra » 17 מאי 2023, 18:22

felix_r כתב:
Neo כתב:

Dimitrijevic Nenad
גובה 190 ס"מ
יליד 23.02.1998

הברנש הזה שומר ?????

לא ראיתי משחקים שלמים שלו, אז אני לא בטוח לגבי יכולת השמירה של דימיטרייביץ'. לפי ההתרשמות שלי, הוא שומר די בינוני.

חוץ ממייקון היה להם בקו האחורי גם את מרקוס נייט (Marcos Knight), שהגיע מסמארה באמצע העונה. גם כן סוג של רכז סקורר.

מעניין שהמאמן פראסוביץ' היה פותח משחקים בסדרת הגמר עם כול שלושת הרכזים בחמישייה: מייקון, נייט ודימיטרייביץ'

לא כזה , כי מרקוס נייט חלקים גדולים מהקריירה שלו באירופה שיחק בעמדה 3 אומנם הוא נמוך אבל היתרונות שלו הפיזים והגנתיים נתנו לו את היכולת לשחק ב3 ולאורך כל הקריירה שיחק לצד גארדים סקוררים (שנה שעברה שיחק הרבה ב3 לצד אוקובו וג׳ונס בווילרבאן ולפני שנתיים שיחק במונאקו כשלקחו יורוקאפ לצד רוב גריי ודי בוסט והוא תופקד ב3).
מייקון 2 ולא יכול כלכך לשחק ב1 וגם בפאו שנה שעברה בקושי תופקד בעמדה 1 כך שדמטרייביץ כמעט תמיד שיחק ב1 השנה והיה מצוין.
Cobra

הודעהעל ידי felix_r » 17 מאי 2023, 18:41

Cobra כתב:
felix_r כתב:
Neo כתב:

Dimitrijevic Nenad
גובה 190 ס"מ
יליד 23.02.1998

הברנש הזה שומר ?????

לא כזה , כי מרקוס נייט חלקים גדולים מהקריירה שלו באירופה שיחק בעמדה 3 אומנם הוא נמוך אבל היתרונות שלו הפיזים והגנתיים נתנו לו את היכולת לשחק ב3 ולאורך כל הקריירה שיחק לצד גארדים סקוררים (שנה שעברה שיחק הרבה ב3 לצד אוקובו וג׳ונס בווילרבאן ולפני שנתיים שיחק במונאקו כשלקחו יורוקאפ לצד רוב גריי ודי בוסט והוא תופקד ב3).
מייקון 2 ולא יכול כלכך לשחק ב1 וגם בפאו שנה שעברה בקושי תופקד בעמדה 1 כך שדמטרייביץ כמעט תמיד שיחק ב1 השנה והיה מצוין.

נכון, מייקון הוא יותר סקורר מאשר רכז, אבל הוא ממש לא 2. הוא רכז סקורר (כמו שיש בהרבה קבוצות קטנות). ברוב המקרים הוא עושה את הנקודות שלו מכדרור, ולא בקאטצ'-אנד-שוט כשמישהו אחר בונה לו את המצב.

מרקוס נייט 3 עם 189 ס"מ שלו? חממ... אני ממש לא חושב ככה. אבל אני לא אתווכח.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Neo » 18 מאי 2023, 00:17

felix_r כתב:
Cobra כתב:
felix_r כתב:
Neo כתב:

Dimitrijevic Nenad
גובה 190 ס"מ
יליד 23.02.1998

הברנש הזה שומר ?????

נכון, מייקון הוא יותר סקורר מאשר רכז, אבל הוא ממש לא 2. הוא רכז סקורר (כמו שיש בהרבה קבוצות קטנות). ברוב המקרים הוא עושה את הנקודות שלו מכדרור, ולא בקאטצ'-אנד-שוט כשמישהו אחר בונה לו את המצב.

מרקוס נייט 3 עם 189 ס"מ שלו? חממ... אני ממש לא חושב ככה. אבל אני לא אתווכח.

אכן דריל מייקון הוא רכז סקורר , אבל לא חושב שלקבוצות קטנות
אנשים מביני עניין כותבים שהוא נתן עונה א י ש י ת מפלצתית
הוא כישרון התקפי אדיר , יודע לייצר לעצמו מצבים שונים ומשונים בקלות
אם הוא היה שומר הייתי שמח לראות אותו במכבי ..... אני חושב שהוא יחזור ליורוליג , אבל הפעם כשחקן מרכזי .... כי באמת הראה השנה דברים שלא עשה בעבר באירופה
https://www.youtube.com/watch?v=k585I47xcfI
Neo

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים