Neo כתב:אחדשיודע כתב:סמוך עליי, אני נותן לך את נקודת המבט שלי בתור מישהו שעוקב אחר ה-NBA מקרוב. אין סיכוי שהוא לא יקבל חוזה בעונה הבאה. מה הוא יעשה עם החוזה הזה? אני לא יודע. אפשר תמיד לעקוב (ואחלה שהזכרת אותו פה), אבל לבנות עליו בתור אופציה ריאלית בקיץ לקראת העונה הקרובה - זה כבר חלומות באספמיה. בכל אופן, משחקי הגארבג׳ האלו כהגדרתך, אלו בדיוק הזמנים שהסקאוטים והג׳נרל מנג׳רים בוחנים את השחקנים שיכולים לעשות את קפיצת המדרגה לליגה של הגדולים. סקאוטינג על שחקנים מהסוג של האף - שחקנים מקצה הרוטציה או עם חוזים דו-כיווניים.
אם לגבי קייטה יש סיכוי של 25% שיחזור לאירופה הקיץ, לגבי האף אני נותן פחות מ-10% למעבר שלו בקיץ הזה. ושלא תבין אותי לא נכון, זה סבבה לעלות פה שמות, אבל צריך להכניס דברים לקונטקסט הנכון. מה ריאלי ומה פחות ריאלי לקראת העונה הבאה.
תודה לקוברה שנתן השקעה על קייטה והאף , בג'-ליג יש פאקינג מלאאאאא כישרון
קייטה והאף שחקנים מאוד מאוד מוכרים שאם אני לא טועה נבחרו בג'-ליג לכל החמישיות האפשריות ולא אפשריות ....... אני מדבר על שחקנים תןתחים בג'י-ליג שלא מדברים אלהם
קייטה יהיה באירופה בשנה הבאה וכלל לא בטוח שזו תהיה קבוצת יורוליג מובילה
האף שחקן מאוד מאוד מאוד מוערך בארצות הברית ודעתי אפס אחוז הגעה לאירופה . עוד הפעם בנ.ב.א יש ה מ ו ן פוליטיקה ... כאשר בסגל של קבוצות נ.ב.א יש שחקנים שלא מתלבשים בהפועל חולון
קוברה תן כמה שמות בג'-ליג שיכולים לתת מספרים באירופה שלא נבחרו לשום חמישיה או עשיריה . איך אמריקאים אוהבים לבחור שחקנים רק על פי הסטטיסטיקה נטו .....![]()
![]()
יש שם הרבה שחקנים כישרונים , ארשום לך את אלה שהכי הרשימו אותי :
David duke jr - גארד שלם , אתלטי מאוד שומר, שחקן מעולה אבל לא נראלי יצא בקרוב לאירופה
Jared Butler - באטלר די מוכר נבחר לשחקן המצטיין במכללות לפני כמה שנים , גם לא בטוח שיצא בקרוב לאירופה אבל אם כן חובה לשים עין מאוד מוכשר
McKinley Wright - למקנילי כבר יש יותר סיכוים לצאת לאירופה , גארד שומר, מנהל משחק, שחקן טוב מאוד
Jalen Crutcher- גם לקוצאר יותר סיכוים לצאת לאירופה, שחקן טוב , אומנם נמוך אבל כישרון יש והגנה לא רעה
Jeenthan Williams - שומר טוב , קלעי מפחיד
Quenton Jackson- אתלטי מאוד , חודר ברמה גבוהה
Dj Stewart - האיש שאולי הכי הרשים אותי ברשימה, יש לו הכל, יכול לשחק בשתיים ובשלוש, פריק אתלטי , קליעה לא רעה , לא יודע אם יצא לאירופה אבל כוכב
Darius Days - נותן עונה טובה מאוד כל שקשה שיצא, שומר טוב , חודר טוב קליעה לא רעה, יכול לשחק בשתי העמודות הפווארד
Jarret Culver - בחירה מאוד גבוהה היה והוא פלופ בnba , השנה נראה טוב מאוד בג׳י ליג, יש סיכוי לא רעה שיצא ויכול להיות באירופה כוכב
Gabe Brown - יכול לשחק בשתי עמדות הפווארד, קליעה טובה , שומר לא רע , חכם , נותן עונה טובה מאוד קשה לי לראות אותו עוזב
Freon Hunt- אתלטי מאוד , ריבאונדר טוב , פוטנציאל לא רע ויש סיכוי לא קטן שיצא השנה לאירופה
Reggie Perry- יכול לשחק גם פאוורפורד וגם סנטר , מאוד מאוד מוכשר, חתם לאחרונה בקוריאה , שווה לשים עליו עין, מזכיר קצת את ברנדון דיוויס
Justin Smith - לא מתבטא במספרים , גבוהים סנטר נמוך 2.01 , סוג של קייל היינס לעניים
Garrison Brooks - סנטר מוכשר , משחק פנים לא רע
Charls Bassey - כנראה שלא יצא , אבל סנטר נהדר, אתלטי עם קליעה טובה וריבאונד
Chris Silva - כבר ותיק ואולי יצא , שומר טוב , חצי מרחק טוב לסנטר, פוטנציאל להיות סוג של בראיינט דאנסטון בשיאו .