המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ירושלים מסרבת לשחרר אותושועל כתב:קטש בפאו. בדרך להסדיר את השחרור מירושלים
שמואל1 כתב:ירושלים מסרבת לשחרר אותושועל כתב:קטש בפאו. בדרך להסדיר את השחרור מירושלים
אני לא יודע אם הם צריכים להיות הקבוצה הראשונה בתור לזה...Jack55 כתב:על פי דיווחים בצרפת, ג'ורדי ברתומאו יערוך הערב מסיבת עיתונאים עם ראשי וילרבאן (פארקר, אולאס) ובה יכריזו על חוזה ארוך טווח לוילרבאן עם היורוליג.
Shay_uzan כתב:אני לא יודע אם הם צריכים להיות הקבוצה הראשונה בתור לזה...Jack55 כתב:על פי דיווחים בצרפת, ג'ורדי ברתומאו יערוך הערב מסיבת עיתונאים עם ראשי וילרבאן (פארקר, אולאס) ובה יכריזו על חוזה ארוך טווח לוילרבאן עם היורוליג.
עודד קטש יישאר בהפועל ירושלים עד המשחק נגד אנקרה ביום רביעי הבא, ולאחר מכן יוצג כמאמנה החדש של פנאתיניאקוס. כל הפרטים סוכמו, למעט הפיצוי שירושלים תקבל מהיוונים, והאדומים מבינים כי המהלך בלתי נמנע
A.Parker כתב:Shay_uzan כתב:אני לא יודע אם הם צריכים להיות הקבוצה הראשונה בתור לזה...Jack55 כתב:על פי דיווחים בצרפת, ג'ורדי ברתומאו יערוך הערב מסיבת עיתונאים עם ראשי וילרבאן (פארקר, אולאס) ובה יכריזו על חוזה ארוך טווח לוילרבאן עם היורוליג.
הם שם רק בגלל השוק הצרפתי. בעיני הם לא שווים שריון, משום סוג שהוא.
אחדשיודע כתב:A.Parker כתב:Shay_uzan כתב:אני לא יודע אם הם צריכים להיות הקבוצה הראשונה בתור לזה...Jack55 כתב:על פי דיווחים בצרפת, ג'ורדי ברתומאו יערוך הערב מסיבת עיתונאים עם ראשי וילרבאן (פארקר, אולאס) ובה יכריזו על חוזה ארוך טווח לוילרבאן עם היורוליג.
מי אתה מציע?
זו קבוצה שמתכננת גם לעבור בזמן הקרוב להיכל חדש וגדול יותר (מעל 10 אלף) ויש לה שאיפות לגדול, לטווח הארוך. אין הרבה קבוצות באירופה, משווקים גדולים ולא מפותחים כמו צרפת, שאתה יכול להגיד את זה עליהם. ברור שהיה עדיף למשל קבוצה מעיר כמו פאריס, אבל אין כרגע בנמצא.
A.Parker כתב:Shay_uzan כתב:אני לא יודע אם הם צריכים להיות הקבוצה הראשונה בתור לזה...Jack55 כתב:על פי דיווחים בצרפת, ג'ורדי ברתומאו יערוך הערב מסיבת עיתונאים עם ראשי וילרבאן (פארקר, אולאס) ובה יכריזו על חוזה ארוך טווח לוילרבאן עם היורוליג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר, משה, שמוליק ו־35 אורחים