פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל מאירופה והעולם 20/21 V1

05 ינואר 2021, 13:41

היום ב20:00 משחק השלמה בין אלבה ברלין לבאסקוניה

06 ינואר 2021, 20:14

ליאו ווסטרמן מצטרף רשמית לברצלונה - https://www.eurohoops.net/en/euroleague ... estermann/

ג'ונתן המילטון במו"מ עם מורנאר בר הספרדית, צפוי לעזוב את פנר בקרוב - https://www.eurohoops.net/en/euroleague ... ornar-bar/

06 ינואר 2021, 20:16

בוא נביא את הרטל..

07 ינואר 2021, 09:16

פנאתנייקוס מעוניינים בלהחתים בעמדת המאמן לא אחר מאשר עודד קטש

07 ינואר 2021, 13:49

קטש בפאו. בדרך להסדיר את השחרור מירושלים

07 ינואר 2021, 14:26

שועל כתב:קטש בפאו. בדרך להסדיר את השחרור מירושלים
ירושלים מסרבת לשחרר אותו

07 ינואר 2021, 14:59

חח סצנה נהדרת

07 ינואר 2021, 15:09

הכדורסל האירופי הפך לפיהוק אחד גדול. קטש לפאו....סגירת מעגל בלה בלה בלה. :thumbdown

07 ינואר 2021, 16:04

שמואל1 כתב:
שועל כתב:קטש בפאו. בדרך להסדיר את השחרור מירושלים
ירושלים מסרבת לשחרר אותו

למרות הכל, נראה שהם הגיעו לסיכום שהוא יעזוב

07 ינואר 2021, 17:20

על פי דיווחים בצרפת, ג'ורדי ברתומאו יערוך הערב מסיבת עיתונאים עם ראשי וילרבאן (פארקר, אולאס) ובה יכריזו על חוזה ארוך טווח לוילרבאן עם היורוליג.

07 ינואר 2021, 17:25

Jack55 כתב:על פי דיווחים בצרפת, ג'ורדי ברתומאו יערוך הערב מסיבת עיתונאים עם ראשי וילרבאן (פארקר, אולאס) ובה יכריזו על חוזה ארוך טווח לוילרבאן עם היורוליג.
אני לא יודע אם הם צריכים להיות הקבוצה הראשונה בתור לזה...

07 ינואר 2021, 18:33

יפה לקטש, לא חושב שהוא ברמת יורוליג אבל זו אחלה הזדמנות בשבילו.

07 ינואר 2021, 18:34

Shay_uzan כתב:
Jack55 כתב:על פי דיווחים בצרפת, ג'ורדי ברתומאו יערוך הערב מסיבת עיתונאים עם ראשי וילרבאן (פארקר, אולאס) ובה יכריזו על חוזה ארוך טווח לוילרבאן עם היורוליג.

הם שם רק בגלל השוק הצרפתי. בעיני הם לא שווים שריון, משום סוג שהוא.

07 ינואר 2021, 18:57

טוב אז זה נראה סופי לגמרי

עודד קטש יישאר בהפועל ירושלים עד המשחק נגד אנקרה ביום רביעי הבא, ולאחר מכן יוצג כמאמנה החדש של פנאתיניאקוס. כל הפרטים סוכמו, למעט הפיצוי שירושלים תקבל מהיוונים, והאדומים מבינים כי המהלך בלתי נמנע

07 ינואר 2021, 19:17

A.Parker כתב:
Shay_uzan כתב:

מי אתה מציע?
זו קבוצה שמתכננת גם לעבור בזמן הקרוב להיכל חדש וגדול יותר (מעל 10 אלף) ויש לה שאיפות לגדול, לטווח הארוך. אין הרבה קבוצות באירופה, משווקים גדולים ולא מפותחים כמו צרפת, שאתה יכול להגיד את זה עליהם. ברור שהיה עדיף למשל קבוצה מעיר כמו פאריס, אבל אין כרגע בנמצא.

07 ינואר 2021, 19:36

אחדשיודע כתב:
A.Parker כתב:
Shay_uzan כתב:

מי אתה מציע?
זו קבוצה שמתכננת גם לעבור בזמן הקרוב להיכל חדש וגדול יותר (מעל 10 אלף) ויש לה שאיפות לגדול, לטווח הארוך. אין הרבה קבוצות באירופה, משווקים גדולים ולא מפותחים כמו צרפת, שאתה יכול להגיד את זה עליהם. ברור שהיה עדיף למשל קבוצה מעיר כמו פאריס, אבל אין כרגע בנמצא.

השוק פחות מעניין אותי, מעניין אותי איכות הקבוצה. לא הייתי משריין קבוצות נוספות (אולי את ולנסיה), אבל לצורך העניין הייתי מעדיף עוד קבוצה רוסיה על פני הבינוניות הצרפתית (כן, למרות העונה הנחמדה שלהם).

07 ינואר 2021, 19:44

כן, אבל זו ראייה מאוד צרה. השוק מאוד חשוב בסופו של דבר.
אתה רוצה להכניס עוד כסף למפעל, וככה בעצם לשפר את האיכות הכללית של הקבוצות (עוד כסף לכל קבוצה).
כרגע וילרבאן אולי בינונית, אבל הרעיון להסתכל על הפוטנציאל. בעבר (הלא רחוק) גם אמרו שהגרמניות חלשות ואין מה לעשות איתן, וכעת מדובר בליגה די איכותית ומושכת עניין.

לספרד יש מספיק נציגות ולרוסיה יש כרטיס מתחלף (לפעמים גם קונים לעצמם את הכרטיס החופשי - כמו זניט). מה גם שהשוק הרוסי לא מושך יותר מידי קהל או כסף מזכויות שידור.

07 ינואר 2021, 19:49

היורוליג זאת ליגה סגורה שצריכה קודם כל לחשוב על שיווק, הכסף יגיע ומשם קבוצות יוכלו להשתפר בהדרגתיות

הם לא צריכים לקחת את הקבוצה הכי טובה אם היא קבוצה שלא מביאה קהל ואין לה שווי שוק גבוה, בשביל זה יש להם כבר את צסק''א

07 ינואר 2021, 20:03

A.Parker כתב:
Shay_uzan כתב:

כן אני יודע שזה האינטרס אבל לא חושב שהם הקבוצה שהייתה אמורה לקבל את הרשיון...
לגבי שאר הדיון, אני אבין אם קבוצות אחרות לא יאהבו שהן נשארו מאחור ולדעתי צריכים לשקול לבנות את היורוליג כליגה בלעדית לאותן קבוצות יורוליג ולהוסיף כמה שיותר קבוצות ולסיים עם זה. אבל זה כבר דיון אחר

07 ינואר 2021, 20:08

לא יודע, בינתיים לא שמעתי על גידול ברווחים שמתבטא שבהעברת תגמולים גבוהים יותר לקבוצות המשתתפות. אולי זה תהליך שיקח כמה שנים עד שזה יקרה. אני מבחינתי מעדיף ליגה כמה שיותר חזקה, ואני לא בטוח שהמסלול "השיווקי" הוא הנכון ביותר.
נושא נעול