חחח מה שהזוי פה שאי אפשר לדעת באמת מה בצחוק ומה ברצינות במכבי של ימינו… הכל הולךמקאדו 3 כתב:במכבי החליטו :דרגאן בנדר נשאר עוד שנתיים במועדון לא יוחתם עוד 4 ילכו על רכז וסנטר צעירים וכישרוניים
Sent from my iPhone using Tapatalk
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חחח מה שהזוי פה שאי אפשר לדעת באמת מה בצחוק ומה ברצינות במכבי של ימינו… הכל הולךמקאדו 3 כתב:במכבי החליטו :דרגאן בנדר נשאר עוד שנתיים במועדון לא יוחתם עוד 4 ילכו על רכז וסנטר צעירים וכישרוניים
Jack55 כתב:הזר היחיד שנשמע לי מעניין זה בייקון
בנוגע ללנדסברג, בעיניי אם יש אפשרות חובה להחזיר אותו
כמו שאמרתי, הם לא מתחננים להביא כלום בטח לא מחליף לסקוטי, נגיד תודה אם זה יהיה הסגל שלנו לעונה הבאהAssaf M כתב:Adam כתב:מועמדים חדשים/ישנים ששמם עלה בכתבות האחרונות:
דווין בייקון - הוגשה לו הצעה.
נייט וולטרס - ברשימות, עם כי מעדיפים רכז מנוסה יותר.
דשון תומאס - ברשימות, אוי ואבוי לנו.
ג'וש ניבו - אלטרנטיבה לאונואקו שצפוי ללכת לקליבלנד.
דשון פייר - ברשימות, לא בטוח שימשיך בפנרבחצ'ה.
ממה שאני מבין וחושב אף אחד מהרשימה הזו לא יגיע. זו סתם זריקת שמות כדי לנפח ולהוציא כתבות.
קשה לי להאמין שמכבי תצליח להתחרות על בייקון מול הטורקיות והספרדיות, לדעתי הוא גם ינסה לחזור לNBA.
תומאס מבוגר ולא יגיע, פייר שחקן חלש מאוד ואין סיבה שהוא יהיה במכבי, כנ"ל לגביי וולטרס.
ניבו לא בעדיפות כרגע.
TAYO כתב:חחח מה שהזוי פה שאי אפשר לדעת באמת מה בצחוק ומה ברצינות במכבי של ימינו… הכל הולךמקאדו 3 כתב:במכבי החליטו :דרגאן בנדר נשאר עוד שנתיים במועדון לא יוחתם עוד 4 ילכו על רכז וסנטר צעירים וכישרוניים
ולכן אתה יודע בדיוק מה יקרה נכון? בייקון לקבוצת יורוליג אחרת ולנדסברג בעונת פרישה במכבי.felix_r כתב:Jack55 כתב:הזר היחיד שנשמע לי מעניין זה בייקון
בייקון - כן!
לנדסברג - שיישאר בסין, ואם לא אז שיעבור ליפן
TAYO כתב:ולכן אתה יודע בדיוק מה יקרה נכון? בייקון לקבוצת יורוליג אחרת ולנדסברג בעונת פרישה במכבי.felix_r כתב:Jack55 כתב:הזר היחיד שנשמע לי מעניין זה בייקון
בייקון - כן!
לנדסברג - שיישאר בסין, ואם לא אז שיעבור ליפן
Shay_uzan כתב:מישהו פה אמר שמכבי "תתפשר על קטש אבל תפצה בשחקנים מהשורה הראשונה" איפה זה בדיוק? הם אפילו לא מנסים לשקר שזה המצב...
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
מילוס כתב:Shay_uzan כתב:מישהו פה אמר שמכבי "תתפשר על קטש אבל תפצה בשחקנים מהשורה הראשונה" איפה זה בדיוק? הם אפילו לא מנסים לשקר שזה המצב...
אין לי ספק שזו לא המתמטיקה שהם עושים, והסך הכל יהיה די דומה לשנים קודמות.
אבל צריך להגיד דבר אחד כדי להיות פיירים. הם לא "משקרים", פשוט כי הם הפסיקו לדבר (לפחות באופן ישיר). אז גם אין אופציה לתפוס אותם על שקר, וגם אתה לא באמת תדע מה באמת קורה (עם כל הכבוד לאתרים שממחזרים שמות, כי צריך להוציא אייטם).
עידן כתב:Mitelka כתב:זוועת עולם לנדסברג. לא מאמין שמחזירים אותו.
באמת שאני לא מבין מה הסלידה מלנדסברג. איזה ישראלי אחר פנוי עדיף עליו? הוא עדיף ב-2 רמות לפחות על כל ישראלי אחר בסגל מהעונה האחרונה. לפחות הוא הוכיח שהוא מסוגל לתרום ביורוליג, מה שרוב הישראלים לא מסוגלים.
אני לא אומר שהוא שחקן טוב במיוחד, כן? בתור זר לא הייתי רוצה אותו פה. אבל כישראלי הוא הרע במיעוטו.
LL6 כתב:אני מאמין שעד יום חמישי קטש כבר יהיה סגור.
די כמה אפשר להיות נואשים לספקואל
אם צ׳אבי אמר להם שהוא לא רוצה להישאר שם והם עדיין לא משחררים אותו אז זה לא ישתנה, בטח שלא מחר
עידן כתב:מילוס כתב:Shay_uzan כתב:מישהו פה אמר שמכבי "תתפשר על קטש אבל תפצה בשחקנים מהשורה הראשונה" איפה זה בדיוק? הם אפילו לא מנסים לשקר שזה המצב...
אבל צריך להגיד דבר אחד כדי להיות פיירים. הם לא "משקרים", פשוט כי הם הפסיקו לדבר (לפחות באופן ישיר). אז גם אין אופציה לתפוס אותם על שקר, וגם אתה לא באמת תדע מה באמת קורה (עם כל הכבוד לאתרים שממחזרים שמות, כי צריך להוציא אייטם).
בעיקרון נכון, פסקוואל נגיד לא היה פרסום רשמי ממכבי. מצד שני, בראיונות אתמול עם בלאט הוא אמר שהמו"מ עם פסקוואל היה אמיתי ורציני...
הביקון היחידי שיגיע למכבי זה כזה:itai7 כתב:הבייקון האמיתי היחידי שנראה הוא בחו''ל ולא במכבי זה בטוח
אין שום סיכוי להתמודד עליו, מאמין גם שיחזור לNBA
עידן כתב:מילוס כתב:Shay_uzan כתב:מישהו פה אמר שמכבי "תתפשר על קטש אבל תפצה בשחקנים מהשורה הראשונה" איפה זה בדיוק? הם אפילו לא מנסים לשקר שזה המצב...
בעיקרון נכון, פסקוואל נגיד לא היה פרסום רשמי ממכבי. מצד שני, בראיונות אתמול עם בלאט הוא אמר שהמו"מ עם פסקוואל היה אמיתי ורציני...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־36 אורחים