המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Adam כתב:אני לא כל-כך מתלהב מגאי.
אין ספק שאנחנו צריכים שחקן עם קליעה (ורצוי אבסולוטית) אבל תתקנו אותי אם אני טועה - חוץ מקליעה מה עוד יש לגאי לתת?
בסוף מדובר בהיליארד לבן ואולי יותר זול.
JarJarBinx כתב:התחלתי לחשוב על זה, הצמד ניבו וסורקין קצת מסנדלים את מכבי מבחינת חיזוק לעונה הבאה. שניהם שחקני 5 ברמת מחליף, שלא ממש יכולים לשחק 4. זה אומר שאין אפשרות אמיתית להביא גם 4 תותח וגם 5 תותח, חייבים להביא שחקן 4/5. אז ענק כמו פאל או ג'קירי לא יהיה פה, ו-4 עם טווח שלשות, אם יבוא, כנראה לא יהיה באמת שחקן לעמדה 5. כנראה ניבו יפתח בסנטר.
שמוליק כתב:ההיעדרות של ניבו מדגישה נחיצות של סנטר שלישי. יש דיבורים על צאצאשווילי?
A.Parker כתב:היכולת המופלאה של בולדווין (צעדי ענק לגארד הטוב באירופה) ובעיקר הסגנון שהוא מכתיב רק מחדד יותר ויותר שעדיף להקיף אותו בשחקנים פינשרים. צריך לידו כמה שיותר קלעים/שחקנים שינועו בלי כדור והוא כבר ימצא אותם פנויים לזריקה טובה. כל משחק הוא מסדר מלאאא זריקות מצויינות לשאר השחקנים מעצם זה שהוא סופר מהיר ושובר את הגנת היריב. מסקרן אותי בטירוף לראות פה את גאי לצידו.
felix_r כתב:שמוליק כתב:ההיעדרות של ניבו מדגישה נחיצות של סנטר שלישי. יש דיבורים על צאצאשווילי?
צאצאשווילי? מה טוב בו? גם בליגה הגרמנית הוא לא מבריק
שמוליק כתב:felix_r כתב:שמוליק כתב:ההיעדרות של ניבו מדגישה נחיצות של סנטר שלישי. יש דיבורים על צאצאשווילי?
צאצאשווילי? מה טוב בו? גם בליגה הגרמנית הוא לא מבריק
הוא צעיר מבטיח. היה נפלא לפני הפציעה.
מקאדו 3 כתב:ברנדון דיוויס היה יכול להיות אחלה של דבר
JarJarBinx כתב:מקאדו 3 כתב:ברנדון דיוויס היה יכול להיות אחלה של דבר
לא נראה לי שהוא מתאים מנטלית להיכנס לקבוצה שהיא בבירור של בולדווין ובראון
felix_r כתב:JarJarBinx כתב:מקאדו 3 כתב:ברנדון דיוויס היה יכול להיות אחלה של דבר
לא נראה לי שהוא מתאים מנטלית להיכנס לקבוצה שהיא בבירור של בולדווין ובראון
הוא גם התרגל למשכורות גבוהות בברצלונה ובמילאנו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים