refael כתב:מה אתם אומרים על וויל ביינום וחזרה לצהוב ?
לא תודה. יש לי טראומה מהשחקן הזה. אני לא אשכח את המסירה האומללה שלו מאחורי הגב במינוס 20 נגד טאו ויטוריה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
refael כתב:מה אתם אומרים על וויל ביינום וחזרה לצהוב ?
LIAV10 כתב:אם מכבי היו יכולים להביא את ספנוליס הייתם רוצים אותו כרכז לצד לאנגפורד? (אני יודע שהוא יותא SG)
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:אם מכבי היו יכולים להביא את ספנוליס הייתם רוצים אותו כרכז לצד לאנגפורד? (אני יודע שהוא יותא SG)
שכח מזה הוא יקר בטירוף,וחוץ מזה הוא אגואיסט
rc4991 כתב:מישהו פה מכיר את ג'אמון לוקאס מגאלטסריי?
יש לו סטט' די בינונית אבל אם אני לא טועה הוא שחקן הגנה נהדר
yzafrir כתב:מעניין אם השם של זוראן הרצג שנותן עונה נפלאה בבשיקטאש יעלה בהקשר של מכבי.....שחקן מאוד מוכשר שמצליח בשנתיים האחרונות לעשות כמה צעדים קדימה ... למד המון מניקולה כשחימם ספסל כמה שנים באולימפיאקוס...
איתו בקבוצה משחקים ארויו (שנראה מצויין) ופופס בונסו שמפציץ משחקים....
rc4991 כתב:מישהו פה מכיר את ג'אמון לוקאס מגאלטסריי?
יש לו סטט' די בינונית אבל אם אני לא טועה הוא שחקן הגנה נהדר
LIAV10 כתב:אם מכבי היו יכולים להביא את ספנוליס הייתם רוצים אותו כרכז לצד לאנגפורד? (אני יודע שהוא יותא SG)
Allan Turing כתב:LIAV10 כתב:אם מכבי היו יכולים להביא את ספנוליס הייתם רוצים אותו כרכז לצד לאנגפורד? (אני יודע שהוא יותא SG)
אתה שואל בצחוק?? ספנוליס לדעתי היום טוב יותר מדיאמנטידיס, ואולי אפילו ממקאלב.
שחקן ששוה בשקט 2M$.
Allan Turing כתב:LIAV10 כתב:אם מכבי היו יכולים להביא את ספנוליס הייתם רוצים אותו כרכז לצד לאנגפורד? (אני יודע שהוא יותא SG)
שחקן ששוה בשקט 2M$.
LIAV10 כתב:Allan Turing כתב:LIAV10 כתב:אם מכבי היו יכולים להביא את ספנוליס הייתם רוצים אותו כרכז לצד לאנגפורד? (אני יודע שהוא יותא SG)
שחקן ששוה בשקט 2M$.
אולי בשקט הוא שווה שני מליון דולר, אבל היום עם כל הרעש הוא מקבל 2.5 מליון יורו..
Allan Turing כתב:Allan Turing כתב:LIAV10 כתב:אם מכבי היו יכולים להביא את ספנוליס הייתם רוצים אותו כרכז לצד לאנגפורד? (אני יודע שהוא יותא SG)
שחקן ששוה בשקט 2M$.
אם אני מכבי, אני מתאבד על פארמר. אם תחשבו על זה, חלק מההשקעה שלו חוזרת (חוזי פרסום, עליה ברייטינג, הסתברות גדולה יותר להגיע לפיינל-פור),
כל אלה שווים הרבה כסף. בנוסף יש תחושה שהוא אוהב להיות פה, והוא לא עוד שכיר-חרב.
EulGam05 כתב:אודריך שחקן מצוין ואם היה אפשר להביא אותו אז זה היה מעולה אבל הסיכוי לכך די קלוש. אודריך בנק' הנוכחית בקריירה שלו הוא שחקן טוב מדי מכדי לבוא למכבי, לא חושב שתהיה לו איזשהי בעיה למצוא קבוצה ב-NBA, מה גם שלא נראה לי שהוא מהשחקנים שמסתכלים על התקופה שלהם במכבי בערגה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־43 אורחים