rc4991 כתב:אני מבין שחימקי בונה קבוצה טובה השנה
"קבוצה לבנה"

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אני מבין שחימקי בונה קבוצה טובה השנה
Holiday_Armadillo כתב:חימקי החתימה גם את קיי.סי ריברס
האבסורד הוא שהם החתימו אותו על 2.1 מליון לשנתיים..אתם באמת רוצים שמכבי תגיע למצב שהיא משלמת סכומים מופרזים לשחקנים כאלה? הוא לא שווה אפילו חצי מזה אחרי העונה שלו ברוסיה ופשוט חולבים את חימקי כי יודעים שיכולים
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חימקי החתימה גם את קיי.סי ריברס
האבסורד הוא שהם החתימו אותו על 2.1 מליון לשנתיים..אתם באמת רוצים שמכבי תגיע למצב שהיא משלמת סכומים מופרזים לשחקנים כאלה? הוא לא שווה אפילו חצי מזה אחרי העונה שלו ברוסיה ופשוט חולבים את חימקי כי יודעים שיכולים
למרות שהם החתימו שחקן די בינוני על חוזב גדול אפשר לראות שהם בונים קבוצה טובה ושבקצב הזה שבו הסכומים נשפכים גם בהצלבה
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חימקי החתימה גם את קיי.סי ריברס
למרות שהם החתימו שחקן די בינוני על חוזב גדול אפשר לראות שהם בונים קבוצה טובה ושבקצב הזה שבו הסכומים נשפכים גם בהצלבה
עד אוגוסטין, דיוויס וקופונן אהבתי
2.1 לריברס? הגזימו והראו שמנהגים ישנים ומגונים לא נעלמים מהר
Chen כתב:הייתי מחליף את סמית' בריברס, הוא קולע יותר טוב מ3. נראה שחימקי בונה קבוצה מעניינת העונה. אני מקווה שלא יקחו לנו את ג'קסון ויקחו מישהו אחר. שמעתי שהרכז הפיני של בולוניה מועמד אליהם נקווה שהוא יגיע לשם ולא ג'קסון.
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חימקי החתימה גם את קיי.סי ריברס
עד אוגוסטין, דיוויס וקופונן אהבתי
2.1 לריברס? הגזימו והראו שמנהגים ישנים ומגונים לא נעלמים מהר
זה באמת חוזה מופרך אבל אני כמעט בטוח שזה לא יבוא על חשבון שחקנים אחרים שהם רוצים
rc4991 כתב:Chen כתב:הייתי מחליף את סמית' בריברס, הוא קולע יותר טוב מ3. נראה שחימקי בונה קבוצה מעניינת העונה. אני מקווה שלא יקחו לנו את ג'קסון ויקחו מישהו אחר. שמעתי שהרכז הפיני של בולוניה מועמד אליהם נקווה שהוא יגיע לשם ולא ג'קסון.
קופונן כמעט בטוח ישחק שם תמורת 900 אלף יורו לעונה
Chen כתב:הייתי מחליף את סמית' בריברס, הוא קולע יותר טוב מ3. נראה שחימקי בונה קבוצה מעניינת העונה. אני מקווה שלא יקחו לנו את ג'קסון ויקחו מישהו אחר. שמעתי שהרכז הפיני של בולוניה מועמד אליהם נקווה שהוא יגיע לשם ולא ג'קסון.
מגיע להם שאפו שהם מחתימים שחקנים כל כך מהר, אפילו שהם שופכים עליהם כסף הרבה כסף, שווה להם אם זה שחקן טוב שמתאים להם לפזאל, גם ככה לא חסר להם, שיהיה להם בתאבון.
jol9 כתב:rc4991 כתב:Chen כתב:הייתי מחליף את סמית' בריברס, הוא קולע יותר טוב מ3. נראה שחימקי בונה קבוצה מעניינת העונה. אני מקווה שלא יקחו לנו את ג'קסון ויקחו מישהו אחר. שמעתי שהרכז הפיני של בולוניה מועמד אליהם נקווה שהוא יגיע לשם ולא ג'קסון.
מעניין, חביב טוען שהוא שחקן שמכבי יכלה בקלות להביא ובזול...
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:Chen כתב:הייתי מחליף את סמית' בריברס, הוא קולע יותר טוב מ3. נראה שחימקי בונה קבוצה מעניינת העונה. אני מקווה שלא יקחו לנו את ג'קסון ויקחו מישהו אחר. שמעתי שהרכז הפיני של בולוניה מועמד אליהם נקווה שהוא יגיע לשם ולא ג'קסון.
מעניין, חביב טוען שהוא שחקן שמכבי יכלה בקלות להביא ובזול...
גם ג'יימס אוגוסטין שחקן שאתה אמור להיות מסוגל להביא בזול..ברגע שחימקי נכנסת לתמונה יש לך יותר סיכוי להביא את לורבק ולא אותו
קודי כתב:אגב, קיי סי ריברס יקבל 2.5 מיליון דולר לשנתיים בחימקי ולא כמו שפורסם קודם לכן. מישהו עוד חושב שלנגפורד (שחקן טוב בהרבה מריברס) לא שווה 1.1 מיליון דולר לעונה?
כמו שאני טוען כל הזצן - גם במיליון וחצי דולר לא ימצאו שחקן ברמה של לנגפורד.
קודי כתב:אגב, קיי סי ריברס יקבל 2.5 מיליון דולר לשנתיים בחימקי ולא כמו שפורסם קודם לכן. מישהו עוד חושב שלנגפורד (שחקן טוב בהרבה מריברס) לא שווה 1.1 מיליון דולר לעונה?
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:אגב, קיי סי ריברס יקבל 2.5 מיליון דולר לשנתיים בחימקי ולא כמו שפורסם קודם לכן. מישהו עוד חושב שלנגפורד (שחקן טוב בהרבה מריברס) לא שווה 1.1 מיליון דולר לעונה?
מעטים השחקנים שמקבלים את מה שהם שווים באירופה..כל השאר לגמרי OVER PAID
זה שריברס מקבל 2.5 מליון מקבצה הזויה לא אומר ששחקן יותר טוב ממנו שווה יותר
yzafrir כתב:קודי כתב:אגב, קיי סי ריברס יקבל 2.5 מיליון דולר לשנתיים בחימקי ולא כמו שפורסם קודם לכן. מישהו עוד חושב שלנגפורד (שחקן טוב בהרבה מריברס) לא שווה 1.1 מיליון דולר לעונה?
אבל כנראה שהוא מבקש הרבה יותר מ-1.1 מיליון ולכן הוא לא חתום . האופציה היא הדדית ולא רק של מכבי .
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:אגב, קיי סי ריברס יקבל 2.5 מיליון דולר לשנתיים בחימקי ולא כמו שפורסם קודם לכן. מישהו עוד חושב שלנגפורד (שחקן טוב בהרבה מריברס) לא שווה 1.1 מיליון דולר לעונה?
Mta_atic כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:אגב, קיי סי ריברס יקבל 2.5 מיליון דולר לשנתיים בחימקי ולא כמו שפורסם קודם לכן. מישהו עוד חושב שלנגפורד (שחקן טוב בהרבה מריברס) לא שווה 1.1 מיליון דולר לעונה?
אני יכול להסכים איתך לגמרי,
ועדיין מבחינת השוק השווי של שחקן נקבע לפי הערך המקסימלי שקבוצה מוכנה לשים עליו.
Holiday_Armadillo כתב:Mta_atic כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:אגב, קיי סי ריברס יקבל 2.5 מיליון דולר לשנתיים בחימקי ולא כמו שפורסם קודם לכן. מישהו עוד חושב שלנגפורד (שחקן טוב בהרבה מריברס) לא שווה 1.1 מיליון דולר לעונה?
אני יכול להסכים איתך לגמרי,
ועדיין מבחינת השוק השווי של שחקן נקבע לפי הערך המקסימלי שקבוצה מוכנה לשים עליו.
מסכימה לגמרי, זה העסק ואי אפשר להתלונן כאילו לא הכרנו את זה
אני פשוט אומרת שזה שקבוצות אחרות מוכנות לשלם ללאנגפורד סכום X לא אומר שמכבי צריכים להיגרר אחרי זה
ברצלונה הציעה לאידסון 2.5 מליון יורו, היינו צריכים גם להציע לו סכומים כאלה? ואולי אם היינו רוצים את ריברס אז היינו אומרים ''הנה! הוא יכול להשיג 2.5 מליון!''?
זה שקבוצות מציעות סכומים כאלה לא אומר שצריך להיגרר לזה..שיבושם להם
ראינו מה ה-2.5 מליון יורו של אידסון נתן להם השנה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים