31 מרץ 2012, 22:06
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:יוני - לגבי התירוצים הקלושים בוא ותספר לי כמה פעמים הוא קיבל את הכדור בפנים , אחרי שנסכים שבלאט כשל פה כישלון מהדהד שנשכח במסגרת העליהום על סופו , נסה להסביר לי מה שחקן כמו סופו אמור לעשות עם הכדור על קשת השלוש .
העיקר שבלאט השיג את המטרה המפוקפקת שלו להעיף את סופו מהקבוצה אחרי זה הוא יוכל להתכיין (בצורה דיפלומטית כמובן) שאין לו מספיק כישרון בקבוצה , פשוט פחדן שלא מעיז להתעסק עם שחקן שכבר הוכיח שהוא יכול להיות הסנטר הטוב באירופה ומעדיף שחקן לוחם אבל הרבה יותר מוגבל מבחינת כישרון .
רק שלא יבואו אחרי זה בטענות להנהלה כי ההנהלה דווקא רוצה להשאיר את סופו וגם רוצה להחזיר את מאצ'באן ככל הנראה , מה שאומר שמכבי תהיה מפוצצת בכישרון (יחד עם אליהו שבלאט סוף סוף נתן לו הזדמנות והוכיח לו כמה הוא טעה לאורך כל הדרך) , אלא אם כן בלאט יעדיף ללכת על הלוחמים ולנסות תמיד לגנוב משחקים .
בנוסף למה שהחבר'ה אמרו כאן, אני באמת מנסה לחשוב ולמצוא עבור סופו תירוץ טוב לזה שהוא לוקח כ"כ מעט ריבאונדים...
לא מצאתי האמת. אולי תוכל לעזור לי בנושא הזה.
אני גם מזכיר לך, שמי שהפך את סופו לסנטר הכי טוב ביורוליג כהגדרתך, הוא לא אחר מאשר בלאט, שאתה מייחס לו כאן דברים שגובלים בהוצאת דיבה.
אני באמת לא מבין, למה אתה חושב שדייויד מנסה בכוח לחבל בקבוצה ובסופו. מה יוצא לו מזה?
אני מצטער אבל אתה מדבר כאן כאוהד של סופו (או נכון יותר, סוכן של סופו) ולא כאוהד מכבי.
אני אזכיר לך את זה פעם הבאה שיהיו לך תלונות לבלאט על הייבוש של ליאור, ועל הקרדיט שבלו מקבל.
לכל מאמן יש שחקנים שהוא אוהב יותר. בהם הוא משקיע, להם הוא בונה תרגילים ואיתם הוא הולך.
ועם זאת ליאור עדיין מצליח להגיע למצב שבו הוא תורם משהו על המגרש, מה שסופו די מתקשה לעשות.
וחוץ מזה, שמעת אותי אומר שלבלאט יש אג'נדה להעיף את ליאור ולהשאיר את בלו?
עד עכשיו ליאור לא נותן עונה יותר טובה מסופו, ובכל זאת אחרי כל סל שלו והחטאה של בלו, תומכי ליאור בפורום באים בטענות לבלאט על הייבוש הלא צודק שלו, וההעדפה העיוורת לבלו. שזה לגיטימי, אבל גם בנושא סופו יש לא מעט טענות מוצדקות לבלאט.
31 מרץ 2012, 22:08
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:ומה עם הנדריקס? שחקן שהיכולת ההתקפית שלו מסתכמת בריבאונד התקפה, זה שחקן מגוון?
בגלל הריבאונד התקפה שהוא לקח, אנחנו עדיין בתמונת עלייה לפיינל פור. זה כבר הרבה יותר לצערי ממה שסופו עשה בסדרה (ולא רק סופו, תוסיף לכאן את כל
השחקנים פרט לאוחיון, סמית' ולנגפורד).
אם מסתכלים על העונה הבאה, בהנחה שסופו כבר לא יהיה פה, והנדריקס יחלוק את העמדה הזאת עם שחקן לא מנוסה ביורוליג, היכולת שלו לעשות נקודות מריבאונד התקפה כבר לא תהיה כל כך מרשימה.
באחד על אחד אין לו מה למכור וקליעה מחצי מרחק עוד לא ראינו(לפחות לא בצורה עקבית). אז הוא ריבאונדר התקפה מצויין, זה מה שיינצח למכבי משחקים שנה הבאה? על יכולת כזאת אפשר לבנות? כשהוא יהיה יותר משמעותי, גם קבוצות ישימו עליו יותר דגש, אולי לא כמו ששמים על סופו, אבל יותר ממה ששמים עליו היום.
31 מרץ 2012, 22:10
jol9 כתב:MTA2311 כתב:ומה עם הנדריקס? שחקן שהיכולת ההתקפית שלו מסתכמת בריבאונד התקפה, זה שחקן מגוון?
בגלל הריבאונד התקפה שהוא לקח, אנחנו עדיין בתמונת עלייה לפיינל פור. זה כבר הרבה יותר לצערי ממה שסופו עשה בסדרה (ולא רק סופו, תוסיף לכאן את כל
השחקנים פרט לאוחיון, סמית' ולנגפורד).
31 מרץ 2012, 22:14
יוסי22 כתב:יוני-
את המשחק הראשון כבר טחנו לעייפה , סופו נכנס אחרי ריצה של 10-0 ועזר להמשך הריצה עם עוד 9-0 , תסתכל על זה איך שבא לך אבל הריצה התחילה בלעדיו ואין לנו שום דרך לדעת מה היה קורה בלעדיו.
בעניין העבירות הרי אחרי שנתיים עם סופו ברור לגמרי שהכול קשור בהכול וכשהוא לא מקבל כדור במשך דקות ארוכות העבירות יגיעו בניסיון לתפוס איכשהו כדור , אי אפשר לנתק את זה .
בנוגע לכלל העונה אפשר לחלק את זה לשלושה , השלב הראשון שלו היה פנטסטי ולטעמי ההשפעה שלו היתה משמעותית יותר משנה שעברה , אחר כך בא הטופ 16 עם הפציעה ( כן ... הכול ספקולציות ובעצם זה הכול מצבי רוח והשמנה שמתרצים את זה בפציעה ) והשלב השלישי זהו השלב נוכחי שבו פיזית הוא נראה בסדר גמור אבל לא תורם מספיק כי מכבי כקבוצה נכשלת פעם אחר פעם בלהכניס לו את הכדור .
ואני לא יודע מה אתה ראית בשנה שעברה אבל אני אף פעם לא ראיתי אותו עושה משהו חיובי רחוק מהסל יותר מפעם במשחק , זה פשוט לא המשחק שלו ולא אמור להיות.
מבחינתי השורה הסופית היא שהוא בסך הכול בן 28 ואמור להיות בשיא הכושר , אני לא רואה שום סיבה לחשוב שהשתנה משהו משנה שעברה מלבד הפציעה שהוציאה אותו מהעניינים וחוסר הסבלנות של בלאט להכניס אותו שוב לעניינים בייחוד כשאני נזכר בפתיחת השנה הפנטסטית שלו.
31 מרץ 2012, 22:29
31 מרץ 2012, 22:35
31 מרץ 2012, 22:37
גל גל כתב:דרך אגב אני ממליץ לכולם לראות עכשיו את חצי גמר המכללות בערוץ ONE ערוץ 50 גם ביס וגם בהוט..אולי יש שם כמה פוטנציאלים לעתיד..עם הייתי לוקח מישהו זה דייויס מקנטאקי שנבחר לMVP של הליגה ואני די בטוח שהוא ילך לNBA
31 מרץ 2012, 23:09
Holiday_Armadillo כתב:גל גל כתב:דרך אגב אני ממליץ לכולם לראות עכשיו את חצי גמר המכללות בערוץ ONE ערוץ 50 גם ביס וגם בהוט..אולי יש שם כמה פוטנציאלים לעתיד..עם הייתי לוקח מישהו זה דייויס מקנטאקי שנבחר לMVP של הליגה ואני די בטוח שהוא ילך לNBA
חחחחחחחחחחחחחחחחח הוא הולך להיבחר בחירה ראשונה בדראפט..
הרג אותי הסנטר הסנגלי שאני לא יודעת לבטא את שמו(או יותר נכון לכתוב)כשהוא החטיא דאנק בלי אף אחד מסביבו עם כל ה-2.11 שלו..
31 מרץ 2012, 23:13
גל גל כתב:Holiday_Armadillo כתב:גל גל כתב:דרך אגב אני ממליץ לכולם לראות עכשיו את חצי גמר המכללות בערוץ ONE ערוץ 50 גם ביס וגם בהוט..אולי יש שם כמה פוטנציאלים לעתיד..עם הייתי לוקח מישהו זה דייויס מקנטאקי שנבחר לMVP של הליגה ואני די בטוח שהוא ילך לNBA
הרג אותי הסנטר הסנגלי שאני לא יודעת לבטא את שמו(או יותר נכון לכתוב)כשהוא החטיא דאנק בלי אף אחד מסביבו עם כל ה-2.11 שלו..
חחחחחח כן בדיוק עכשיו קראתי שהוא הולך להיבחר ככל הנראה בחירה ראשונה בדראפט![]()
![]()
אז מה את אומרת כרמל מכבי הייתה יכולה להביא מישהו משם?
31 מרץ 2012, 23:15
Holiday_Armadillo כתב:גל גל כתב:Holiday_Armadillo כתב:גל גל כתב:דרך אגב אני ממליץ לכולם לראות עכשיו את חצי גמר המכללות בערוץ ONE ערוץ 50 גם ביס וגם בהוט..אולי יש שם כמה פוטנציאלים לעתיד..עם הייתי לוקח מישהו זה דייויס מקנטאקי שנבחר לMVP של הליגה ואני די בטוח שהוא ילך לNBA
![]()
אני מניחה שבקלות..לא חסרים שם שחקנים שלא הולכים להיבחר בדראפט אבל הם לא מספיק טובים למכבי..אם היו שמים לי אקדח לרקה אז אולי דורון לאמב שצפוי להיבחר בתחילת הסיבוב השני מקנטאקי אבל באמת רק במצב של איומים..אני לא אוהבת להביא שחקנים ישר מהקולג'..
01 אפריל 2012, 04:37
01 אפריל 2012, 05:23
01 אפריל 2012, 06:06
יוסי22 כתב:אני לא נותן תירוצים ... אלא מתייחס לעובדות כפי שאני רואה אותן .
כבר הבהרתי שבעיני מי שצריך לתת פה תירוצים בעניין סופו זה בלאט ולכן גם כעו"ד של סופו אני לא בפוזיציה של לתת תירוצים.
וסופו אף פעם לא היה שחקן הגנה גדול , הוא היה ועדיין שחקן התקפה ענק , בלאט לצערי ויתר עליו וחבל.
01 אפריל 2012, 06:33
01 אפריל 2012, 08:42
yzafrir כתב:אין ספק שהיתרון הגדול של סופו הוא גם החיסרון שלו .
הגוף הגדול והכוח עוזרים לו בקרבות החפירות מתחת לסל אבל מצד שני להרים מאסה כזאת באויר זו משימה לא קלה וגם לרוץ ולנוע זה ממש לא קל במשקל כזה....
עכשיו אני מתחיל להבין את כל מה שאמרו עליו אלו שאימנו אותו בעבר על נושא המשקל שלו . אם הוא היה מוריד כמה עשרות קילו מיותרים והופך אותם למאסת שריר כמו המהפך שעבר בזמנו צ'ורה , הוא היה שחקן אחר לגמרי מבחינת ריב' והגנה ועדיים היה מספיק חזק כדי לעשות את מה שהוא עושה היום....
אבל אז סביר להניח שהוא לא יהיה באירופה....
01 אפריל 2012, 10:01
01 אפריל 2012, 15:11
שחף כתב:זאת לא מתיחה, אז למה אני עדיין צוחק?
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2521479
פדרמן(לא משנה מי מהם) בקיץ:" אדריאן בנקס יכול להיות הג'רמי פארגו הבא. רצינו להחתים את מקאלב אבל לא הגענו לסיכום כספי...''
01 אפריל 2012, 15:29
01 אפריל 2012, 15:40
Holiday_Armadillo כתב:גל גל כתב:Holiday_Armadillo כתב:גל גל כתב:דרך אגב אני ממליץ לכולם לראות עכשיו את חצי גמר המכללות בערוץ ONE ערוץ 50 גם ביס וגם בהוט..אולי יש שם כמה פוטנציאלים לעתיד..עם הייתי לוקח מישהו זה דייויס מקנטאקי שנבחר לMVP של הליגה ואני די בטוח שהוא ילך לNBA
![]()
אני מניחה שבקלות..לא חסרים שם שחקנים שלא הולכים להיבחר בדראפט אבל הם לא מספיק טובים למכבי..אם היו שמים לי אקדח לרקה אז אולי דורון לאמב שצפוי להיבחר בתחילת הסיבוב השני מקנטאקי אבל באמת רק במצב של איומים..אני לא אוהבת להביא שחקנים ישר מהקולג'..
01 אפריל 2012, 16:09