המלפפונים באים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: המלפפונים באים

הודעהעל ידי er79 » 12 יולי 2012, 10:15

מכבי לא תציע לדעתי לאף שחקן מעל 1.1 מליון דולר. זה היה הלימיט שלהם על לנגפורד. הווה אומר, גם את גורדון אתה לא תראה פה.
er79

הודעהעל ידי Dperk » 12 יולי 2012, 10:21

גורדון רוצה יותר מ1.1? חשבתי שהעלות שלו זה מיליון דולר.
Dperk

הודעהעל ידי er79 » 12 יולי 2012, 10:26

Dperk כתב:גורדון רוצה יותר מ1.1? חשבתי שהעלות שלו זה מיליון דולר.

לא יודע כמה העלות שלו, אבל הוא בשקט יכול למצוא איזו קאזאן או גאלא' שתציע לו יותר ממכבי. נגמרו הימים הטובים. הכסף מתחיל לדבר יותר מתמיד. בינתיים יש לך סגל ששווה נטו קצת מעל 3.5 מליון דולר (וכללתי גם את אליהו וג'יימס, לא כללתי כרגע את יותם), שזה השכר לשנה הקרובה של פרמאר. מה עושים עם הכסף? למי מחכים? למשיח? זה ריאלי להעמיד סגל שחקנים במשהו כמו 5-6 מליון דולר נטו (אם אתה מוסיף את יותם, גארד וסנטר נוסף)?
er79

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

הודעהעל ידי felix_r » 12 יולי 2012, 10:33

קודי כתב:אגב, טיוס צפוי לחתום בימים הקרובים לשנתיים בקאנטו בהן ישכר כ-260 אלף דולר לעונה.

טיוס הלך ? לא ביג דיל. במקרה הרע נחזיר את רוברט רוטבארט מליובליאנה. לפחות יש לו נסיון יורוליג :grin
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 12 יולי 2012, 10:34

Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:
er79 כתב:פיק מוסר שטיוס סגר בקאנטו. זה אומר כנראה שג'יימס יישאר, אבל מה נעשה בגזרת הישראלים?

אם זה נכון זה פשוט עצוב .
עד שהיה למכבי הזדמנות להחתים גבוהה ישראלי טוב (לפחות לקופליג ) ולחסוך מקום של זר אז היא מאבדת אותו ולא בגלל כסף אלא בגלל התנהלות עצלה ומבזה...

למה ''עצלה ומבזה''?
אי אפשר שמכבי ייכנעו ללחץ ויציעו לשחקנים כסף שלא מגיע להם
טיוס רצה 300K והוא לא שווה את זה..זה שאנחנו צריכים ישראלי לא אומר שצריך להיכנס לפאניקה ולזרוק על שחקנים כסף שלא מגיע להם
אנחנו נשרוד גם בלי טיוס אני מבטיחה לכם

אם מכבי הייתה משווה את ההצעה של קאנטו הוא היה נשאר פה . הוא לא שווה 250K ?? עברו במכבי שחקנים גרועים בהרבה שקיבלו יותר מיזה
ישראלי יותר יקר מזר בכל מקרה בגלל שאין לנו ברירה וחייבים להחתים אותו . הרי מברור שאפשר למצוא איזה שרוך זר ב-150K כמו שיש בקבוצות אחרות בליגה בתור סנטר שלישי .
אבל אם השרוך הזה הוא ישראלי אז אין מה לעשות ונאלץ לשלם יותר בגלל החוקים שמחייבים אותנו להחזיק ישראלים בסגל .
איזה חסכוני זה יכל להיות קבוצה בלי ישראלים....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 יולי 2012, 10:38

Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:
er79 כתב:פיק מוסר שטיוס סגר בקאנטו. זה אומר כנראה שג'יימס יישאר, אבל מה נעשה בגזרת הישראלים?

עד שהיה למכבי הזדמנות להחתים גבוהה ישראלי טוב (לפחות לקופליג ) ולחסוך מקום של זר אז היא מאבדת אותו ולא בגלל כסף אלא בגלל התנהלות עצלה ומבזה...

למה ''עצלה ומבזה''?
טיוס רצה 300K והוא לא שווה את זה..זה שאנחנו צריכים ישראלי לא אומר שצריך להיכנס לפאניקה ולזרוק על שחקנים כסף שלא מגיע להם

למה עצלה? כי העונה בארץ נגמרה כבר לפני חצי שנה, ומאז מכבי לא הצליחה להחתים אותו. נראה לך שמישהו באירופה בכלל שמע עליו, לפני ההתעניינות ממכבי?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 12 יולי 2012, 10:40

felix_r כתב:
קודי כתב:אגב, טיוס צפוי לחתום בימים הקרובים לשנתיים בקאנטו בהן ישכר כ-260 אלף דולר לעונה.

טיוס הלך ? לא ביג דיל. במקרה הרע נחזיר את רוברט רוטבארט מליובליאנה. לפחות יש לו נסיון יורוליג :grin

ונשלם יותר כנראה...

בכל מקרה , ברור שג'יימס עדיף מקצועית כסנטר שלישי אבל אז זה אומר ששחקן כמו רוט הופך להיות הרכז השני שלנו ביורוליג . היקמן כנראה הולך להיות הרכז הפותח שלנו (כי מחפשים מחליף ללאנגפורד ) והלפרין , לאנדסברג והחדש יהיו בעמדה 2 כשהלפרין יכול לגבות את עמדה 1 .
האופציה היחידה שרוט יהיה רכז שלישי זה אם הלפרין מיועד מההתחלה כרכז שני ....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 יולי 2012, 10:42

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:

למה ''עצלה ומבזה''?

למה עצלה? כי העונה בארץ נגמרה כבר לפני חצי שנה, ומאז מכבי לא הצליחה להחתים אותו. נראה לך שמישהו באירופה בכלל שמע עליו, לפני ההתעניינות ממכבי?

בסדר זה מה שאתה מקבל כשאתה במועדון כמו מכבי
שמות מקושרים אליך ואז קבוצות אחרות מתעניינות, זה מה יש!
רוצה שזה יהיה אחרת? לך למועדון אנונימי כמו מגדל או חניון
אני ממש לא בוכה על זה שהוא לא יהיה כאן, לא בתור שחקן ובטח לא אחרי הציוץ שלו(''להיות עשיר בקור או להיות עני בחום?'')
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 12 יולי 2012, 10:45

jol9 כתב:אני חושב שאנחנו צריכים להיות עקביים.
אם מדברים על היורוליג, אז ברור שג'יימס עדיף על טיוס, ולכן על פניו זוהי החלטה טובה להעדיף אותו ע"פ טיוס.
פניני, אליהו, לאנדסברג וכנראה הלפרין, זאת רביעייה טובה של ישראלים, ולא צריך יותר מזה, אולי איזה מורן רוט בכמה גרושים.

השאלה אם אתה מעדיף את ג'יימס כסנטר שני או את טיוס כסנטר שלשי בגלל כמות הזרים בקבוצה .
אם יהיה לך רבעייה של יראלים אז על כמה זרים אתה מתכנן ? אני לא בעד להכניס לסגל זלמנים והררים למינהם להשלמת הסגל , בטח ובטח שלו ליורוליג .
אני בעד סגל רחב שכל שחקן יכול לתרום בכל מסגרת שהיא...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 12 יולי 2012, 10:47

מה הבעיה עם הציוץ הזה ?
כנראה שההצעה של מכבי הייתה מאוד מעליבה (סביב ה-150K ) , וכמו שלמדנו להכיר את הפדרמנס זה כנראה המקרה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 12 יולי 2012, 10:51

אני באמת שלא מבין מה רע בציוץ שלו - הוא אמר את זה בצורה ציורית וזה דווקא נחמד מאוד.
לגבי כל סיפור טיוס - ממש לא ברור לי מה מכבי רצתה כאן. אם היא רוצה אותו אז הצעה של 130 אלף דולר היא באמת מגוחכת ולא מראה על כוונה רצינית ואם היא לא רוצה אותו אז שלא תציע כלום. כמו שנאמר: If you want to shoot -shoot, don't talk... אם רוצים לסגור עם שחקן צריך לסגור איתו ולא להתקשקש על גרושים ואם לא רוצים אז אין טעם להציע לו משהו.
אבל הסיפור הזה מעעצג את כל מה שקורה בקיץ הזה ובכלל מאז שדני פדרמן לקח את המושכות לידיים הצעירות וחסרות הנסיון שלו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 יולי 2012, 10:53

yzafrir כתב:מה הבעיה עם הציוץ הזה ?
כנראה שההצעה של מכבי הייתה מאוד מעליבה (סביב ה-150K ) , וכמו שלמדנו להכיר את הפדרמנס זה כנראה המקרה...

למה מה הוא עשה באשדוד שהגיע לו לקבל יותר מ-150K?
פארגו קיבל בגליל 50K והשתדרג לכולה 250K במכבי והוא עשה הרבה יותר מטיוס
הצעה של 150K ממכבי זה לא דבר מעליב, בטח לא לשחקן כמו טיוס ששיחק כולה עונה אחת בארץ
רוצה ללכת לקאנטו? שיילך לקאנטו..אפשר לחשוב שפספסנו פה איזה קטש שכולם מתאבלים עליו ויוצאים על ההנהלה
הלך ישראלי ממלא מקום אחד יגיע ישראלי ממלא מקום אחר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי yzafrir » 12 יולי 2012, 11:04

מישהו יודע מה קורה עם איבי ג'אבר ? פעם אחרונה ששמעתי עליו היה בסביבות דצמבר כאשר הוא היה במחנה אימונים של יוסטון....בכל מקרה הוא קומבו גארד מהסגנון שבלאט אוהב עם נסיון יורוליג....
אגב , מה אם ג'י אר סמית' מהניקס ? הבנתי שהוא חופשי ? גם ראמון סשיינס מהלייקרס חופשי עד כמה שאני יודע אבל הם בטח יהיו יקרים מידי...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 12 יולי 2012, 11:04

Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:מה הבעיה עם הציוץ הזה ?

למה מה הוא עשה באשדוד שהגיע לו לקבל יותר מ-150K?
פארגו קיבל בגליל 50K והשתדרג לכולה 250K במכבי והוא עשה הרבה יותר מטיוס
הצעה של 150K ממכבי זה לא דבר מעליב, בטח לא לשחקן כמו טיוס ששיחק כולה עונה אחת בארץ
רוצה ללכת לקאנטו? שיילך לקאנטו..אפשר לחשוב שפספסנו פה איזה קטש שכולם מתאבלים עליו ויוצאים על ההנהלה
הלך ישראלי ממלא מקום אחד יגיע ישראלי ממלא מקום אחר

הבעייה פה היא לא טיוס, טיוס לא שווה בעיניי גם 130 אלף דולר, רווח לי אפילו שהוא בקאנטו. הבעיה פה היא שההנהלה מנסה להונות אותנו. שיצהירו חד משמעית שהם בעונה פיננסית ושלא יאכילו אותנו בלוקשים שיבנו פה קבוצה מדהימה כאילו אנחנו מטומטמים. בינתיים השחקן הזר הכי יקר בסגל עולה 750 אלף. גם ליאור אליהו, שהוא השחקן הכי יקר, עולה משהו כזה, אולי קצת יותר. בנטו סגל השחקנים בינתיים הוא פחות מ-4 מליון דולר. מכבי מרוויחים על מנויים לפי דעתי 20 מליון+ בשנה. וזה עוד בלי הספונסרים וחנות המזכרות. מכבי היא אחד המועדונים הכי רווחיים באירופה. למה סגל השחקנים נראה כל כך רע וזול? למה אי אפשר להוציא 4 או 5 מליון דולר על שני שחקנים כמו באראץ ופרמאר/פארגו. רבאק, עד עכשיו חסכתם, לפחות תשקיעו בקצוות או שתגידו לאוהדים שזו עונה פיננסית ושלא יפתחו ציפיות. אני מתעב את ההצהרות הפומפוזיות של הפדרמנים, שבינתיים הם כמו כוסות רוח למת.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 יולי 2012, 11:05

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:

למה ''עצלה ומבזה''?

בסדר זה מה שאתה מקבל כשאתה במועדון כמו מכבי
שמות מקושרים אליך ואז קבוצות אחרות מתעניינות, זה מה יש!
רוצה שזה יהיה אחרת? לך למועדון אנונימי כמו מגדל או חניון
אני ממש לא בוכה על זה שהוא לא יהיה כאן, לא בתור שחקן ובטח לא אחרי הציוץ שלו(''להיות עשיר בקור או להיות עני בחום?'')

אמור להיות גם יתרון לזה שאתה במועדון כמו מכבי. רק השם של המועדון אמור להיות שווה עוד איזה 100 אלף דולר.. חבל שבשנים האחרונות זה כבר לא ככה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 12 יולי 2012, 11:06

yzafrir כתב:אגב , מה אם ג'י אר סמית' מהניקס ? הבנתי שהוא חופשי ? גם ראמון סשיינס מהלייקרס חופשי עד כמה שאני יודע אבל הם בטח יהיו יקרים מידי...

לא הבנת טוב
http://www.sportando.net/eng/usa/nba/40 ... smith.html
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Dperk » 12 יולי 2012, 11:12

felix_r כתב:
yzafrir כתב:אגב , מה אם ג'י אר סמית' מהניקס ? הבנתי שהוא חופשי ? גם ראמון סשיינס מהלייקרס חופשי עד כמה שאני יודע אבל הם בטח יהיו יקרים מידי...

לא הבנת טוב

אתה אשכרה חושב שמכבי יכולה להביא את רמון סשנס?
Dperk

הודעהעל ידי yzafrir » 12 יולי 2012, 11:13

felix_r כתב:

לא הבנת טוב

כן , זה מאתמול....טוב זה לא מפתיע שהוא ממשיך...
מה לגבי ג'אבר ?
את רמון ברור שאנחנו לא יכולים להביא , סתם סיקרן אותי איפה הוא חותם...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 12 יולי 2012, 11:15

עוד פעם אתה מנסה לדחוף לנו לפה את איבי ג'אבר?
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 12 יולי 2012, 11:17

האמת שאחרי שנה ללא כדורסל או ספורט בכלל , ממש לא . אבל מבחינת הסגנון שלו , הוא מתאים מאוד למכבי . קומבו גארד מאוד מאוזן מבחינת יכולת בהתקפה ובהגנה....
אני לא אתפלא אם השם שלו יעלה במצב הנואש הזה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־32 אורחים