המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Dperk כתב:גורדון רוצה יותר מ1.1? חשבתי שהעלות שלו זה מיליון דולר.
קודי כתב:אגב, טיוס צפוי לחתום בימים הקרובים לשנתיים בקאנטו בהן ישכר כ-260 אלף דולר לעונה.
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:פיק מוסר שטיוס סגר בקאנטו. זה אומר כנראה שג'יימס יישאר, אבל מה נעשה בגזרת הישראלים?
אם זה נכון זה פשוט עצוב .
עד שהיה למכבי הזדמנות להחתים גבוהה ישראלי טוב (לפחות לקופליג ) ולחסוך מקום של זר אז היא מאבדת אותו ולא בגלל כסף אלא בגלל התנהלות עצלה ומבזה...
למה ''עצלה ומבזה''?
אי אפשר שמכבי ייכנעו ללחץ ויציעו לשחקנים כסף שלא מגיע להם
טיוס רצה 300K והוא לא שווה את זה..זה שאנחנו צריכים ישראלי לא אומר שצריך להיכנס לפאניקה ולזרוק על שחקנים כסף שלא מגיע להם
אנחנו נשרוד גם בלי טיוס אני מבטיחה לכם
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:פיק מוסר שטיוס סגר בקאנטו. זה אומר כנראה שג'יימס יישאר, אבל מה נעשה בגזרת הישראלים?
עד שהיה למכבי הזדמנות להחתים גבוהה ישראלי טוב (לפחות לקופליג ) ולחסוך מקום של זר אז היא מאבדת אותו ולא בגלל כסף אלא בגלל התנהלות עצלה ומבזה...
למה ''עצלה ומבזה''?
טיוס רצה 300K והוא לא שווה את זה..זה שאנחנו צריכים ישראלי לא אומר שצריך להיכנס לפאניקה ולזרוק על שחקנים כסף שלא מגיע להם
felix_r כתב:קודי כתב:אגב, טיוס צפוי לחתום בימים הקרובים לשנתיים בקאנטו בהן ישכר כ-260 אלף דולר לעונה.
טיוס הלך ? לא ביג דיל. במקרה הרע נחזיר את רוברט רוטבארט מליובליאנה. לפחות יש לו נסיון יורוליג
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:פיק מוסר שטיוס סגר בקאנטו. זה אומר כנראה שג'יימס יישאר, אבל מה נעשה בגזרת הישראלים?
למה ''עצלה ומבזה''?
למה עצלה? כי העונה בארץ נגמרה כבר לפני חצי שנה, ומאז מכבי לא הצליחה להחתים אותו. נראה לך שמישהו באירופה בכלל שמע עליו, לפני ההתעניינות ממכבי?
jol9 כתב:אני חושב שאנחנו צריכים להיות עקביים.
אם מדברים על היורוליג, אז ברור שג'יימס עדיף על טיוס, ולכן על פניו זוהי החלטה טובה להעדיף אותו ע"פ טיוס.
פניני, אליהו, לאנדסברג וכנראה הלפרין, זאת רביעייה טובה של ישראלים, ולא צריך יותר מזה, אולי איזה מורן רוט בכמה גרושים.
yzafrir כתב:מה הבעיה עם הציוץ הזה ?
כנראה שההצעה של מכבי הייתה מאוד מעליבה (סביב ה-150K ) , וכמו שלמדנו להכיר את הפדרמנס זה כנראה המקרה...
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:מה הבעיה עם הציוץ הזה ?
כנראה שההצעה של מכבי הייתה מאוד מעליבה (סביב ה-150K ) , וכמו שלמדנו להכיר את הפדרמנס זה כנראה המקרה...
למה מה הוא עשה באשדוד שהגיע לו לקבל יותר מ-150K?
פארגו קיבל בגליל 50K והשתדרג לכולה 250K במכבי והוא עשה הרבה יותר מטיוס
הצעה של 150K ממכבי זה לא דבר מעליב, בטח לא לשחקן כמו טיוס ששיחק כולה עונה אחת בארץ
רוצה ללכת לקאנטו? שיילך לקאנטו..אפשר לחשוב שפספסנו פה איזה קטש שכולם מתאבלים עליו ויוצאים על ההנהלה
הלך ישראלי ממלא מקום אחד יגיע ישראלי ממלא מקום אחר
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:פיק מוסר שטיוס סגר בקאנטו. זה אומר כנראה שג'יימס יישאר, אבל מה נעשה בגזרת הישראלים?
למה ''עצלה ומבזה''?
למה עצלה? כי העונה בארץ נגמרה כבר לפני חצי שנה, ומאז מכבי לא הצליחה להחתים אותו. נראה לך שמישהו באירופה בכלל שמע עליו, לפני ההתעניינות ממכבי?
בסדר זה מה שאתה מקבל כשאתה במועדון כמו מכבי
שמות מקושרים אליך ואז קבוצות אחרות מתעניינות, זה מה יש!
רוצה שזה יהיה אחרת? לך למועדון אנונימי כמו מגדל או חניון
אני ממש לא בוכה על זה שהוא לא יהיה כאן, לא בתור שחקן ובטח לא אחרי הציוץ שלו(''להיות עשיר בקור או להיות עני בחום?'')
yzafrir כתב:אגב , מה אם ג'י אר סמית' מהניקס ? הבנתי שהוא חופשי ? גם ראמון סשיינס מהלייקרס חופשי עד כמה שאני יודע אבל הם בטח יהיו יקרים מידי...
felix_r כתב:yzafrir כתב:אגב , מה אם ג'י אר סמית' מהניקס ? הבנתי שהוא חופשי ? גם ראמון סשיינס מהלייקרס חופשי עד כמה שאני יודע אבל הם בטח יהיו יקרים מידי...
לא הבנת טוב
http://www.sportando.net/eng/usa/nba/40 ... smith.html
felix_r כתב:yzafrir כתב:אגב , מה אם ג'י אר סמית' מהניקס ? הבנתי שהוא חופשי ? גם ראמון סשיינס מהלייקרס חופשי עד כמה שאני יודע אבל הם בטח יהיו יקרים מידי...
לא הבנת טוב
http://www.sportando.net/eng/usa/nba/40 ... smith.html
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־32 אורחים