הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

הודעהעל ידי Allan Turing » 24 אפריל 2015, 20:50

האם לדעתכם איבוד האליפות השנה בארץ יכולה דווקא לעזור לנו?
לדעתי כן. איבוד הגמוניה בישראל יכולה להיות זרז להתפקחות
של מר פדרמן. מעז יצא מתוק.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אפריל 2015, 21:04

Allan Turing כתב:האם לדעתכם איבוד האליפות השנה בארץ יכולה דווקא לעזור לנו?

איזה התפכחות? אין לו כסף.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 24 אפריל 2015, 21:06

על איזו התפקחות אתה מדבר?
איזו התפקחות הוא צריך לדעתך?

לפדרמן יש קבוצה, שהיא הקבוצה היחידה שממנת את עצמה באופן מלא ועדיין מצליחה להשאר בטופ של אירופה ולפעמים גם לזכות ביורוליג. מה לא בסדר בזה לדעתך? זה שמכבי לא זוכה בכל שנה ביורוליג? אבל גם צסקא לא זוכה בכל שנה למרות שהתקציב שלה בלתי מוגבל.

לדעתי, מי שצריך להתפקח זה אתה. אתה צריך להבין, שזאת השיטה, וככה היא תשאר בגלל שהיא עובדת בצורה טובה כבר 40 שנה. אתה גם צריך להבין, שגם אם רומן אברמוביץ' יקנה את הקבוצה וישלש את התקציב שלה, עדיין תמיד יהיו עונות יותר טובות ועונות פחות טובות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 24 אפריל 2015, 21:08

תראו את אולימפיאקוס אין לה תקציב כזה גדול והיא כל שנה מצליחה
חוץ מזה שלדעתי שנה הבאה יהיה קיץ מאוד מעניין יש הרבה מאוד שחקנים טובים בשוק שאפשר לשים עליהם יד ותאמת שאני כבר מחכה לעונת המלפפונים ולא אכפת לי שהעונה הזאת תיגמר עכשיו
מכבי 2025
תומפסון בלאט בורג
הנדס,יוקו,דיבה
מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אפריל 2015, 21:19

felix_r כתב:

לפדרמן יש קבוצה, שהיא הקבוצה היחידה שממנת את עצמה באופן מלא ועדיין מצליחה להשאר בטופ של אירופה ולפעמים גם לזכות ביורוליג. מה לא בסדר בזה לדעתך? זה שמכבי לא זוכה בכל שנה ביורוליג? אבל גם צסקא לא זוכה בכל שנה למרות שהתקציב שלה בלתי מוגבל.

לדעתי, מי שצריך להתפקח זה אתה. אתה צריך להבין, שזאת השיטה, וככה היא תשאר בגלל שהיא עובדת בצורה טובה כבר 40 שנה. אתה גם צריך להבין, שגם אם רומן אברמוביץ' יקנה את הקבוצה וישלש את התקציב שלה, עדיין תמיד יהיו עונות יותר טובות ועונות פחות טובות.

פליקס יכול להיות ששינית קצת את דעתך לאחרונה?
החתימה שלך עדיין מורכבת מהכינוי "פדרמניה דיפרסיה"
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 24 אפריל 2015, 21:20

אתה באמת רוצה לראות חגיגות אדומות כדי שאולי משהו ישתנה (ועזוב שהסיכוי שמשהו ישתנה, הוא אפסי)?
אני הייתי מוכן להחתים את היקמן ואת היינס לחוזים של 10 שנים, אם היו מבטיחים לי שאף אדומה לא תחגוג אליפות בעשור הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אפריל 2015, 21:22

מכבי מפסידה אליפות לגליל ...>
בלאט מגיע, הפיכה בסגל, מכבי מסיימת בגמר היורוליג

מכבי מפסידה אליפות לחיפה ...>
מכבי מביאה טרבל

....
שיחגגו!
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 24 אפריל 2015, 21:32

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:

פליקס יכול להיות ששינית קצת את דעתך לאחרונה?
החתימה שלך עדיין מורכבת מהכינוי "פדרמניה דיפרסיה"

לא שיניתי כלום. אני כמו כל אוהד של מכבי הייתי מעדיף בעלים עשיר יותר, תקציב גדול יותר, ושחקנים ברמה גבוהה יותר. אז מה? זה לא אומר שאני מתקשה להבדיל בין החלום למציאות.

זה כמו לחלום על השלום, אבל עדיין להבין שהוא לא יקרה, כי זה מה שיש באיזור שלנו ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 24 אפריל 2015, 22:32

פדרמן ממקסם את ההשקעה שלו והרבה יותר. בתקציב שיש לו הוא משיג הרבה מעבר להגיון.
גם אני הייתי רוצה תקציב גדול יותר אבל כבר הפנמתי שלבעלים כיום אין את הכסף.
הכעס היחיד שלי על פדרמן זה לע על מה שהוא עושה בכסף שהוא שם על מכבי כי אין מה לעשות לפעמים יוצא לך היקמן ולפעמים היינס בתקציב הזה. הכעס שלי הוא על זה שהוא נאחז בקרנות המזבח ולא מוכן לוותר על המניות שלו לכאלו שיכולים לשים הרבה יותר ויש כאלו.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Yellow Gute » 25 אפריל 2015, 08:11

גל גל כתב:תראו את אולימפיאקוס אין לה תקציב כזה גדול והיא כל שנה מצליחה
חוץ מזה שלדעתי שנה הבאה יהיה קיץ מאוד מעניין יש הרבה מאוד שחקנים טובים בשוק שאפשר לשים עליהם יד ותאמת שאני כבר מחכה לעונת המלפפונים ולא אכפת לי שהעונה הזאת תיגמר עכשיו

אולימפיאקוס לא מצליחה כל שנה.
בין השנים 1997 (זכיה בסופרוליג עם הקבוצה הגדולה של ריברס ודושאן איבקוביץ') ושנתיים לאחר מכן עם הפסד מביך בחצי הגמר מול ז'לגיריס (שזכתה) עד שנת 2009 (סיימה רביעית). להוציא שנתיים של משבר כלכלי באמצע העשור, הושקעו שם תקציבי עתק, עם החתמות נוצצות (להזכיר לכם את ה-5 מיליון דולר לעונה עבור הפלופ שנקרא ג'וס צ'ילדרס?). הקבוצה לא הגיעה לכלום (מזכיר לכם גם את מפח הנפש בשלב ההצלבה של 2011 מול סיינה).
דווקא כאשר התקציב ירד, ואיתו גם כמות הכוכבים (מלבד ספאנוליס שיושב על חוזה פסיכי), ההצלחות הגיעו.

אני מתאר לעצמי איך היינו מדברים לו במשך 10 שנים לא היינו מעפילים לפיינל פור. אה בעצם, תזכירו לי את שנות ה-90?
חובב דובים
סמל אישי של המשתמש
Yellow Gute

הודעהעל ידי refael » 25 אפריל 2015, 18:44

מקל אוחיון
פארגו קרלון בראון* יבזורי
סמית לאנדסברג פניני
רנדל אלכסנדר/מקליין* בנדר
פרחוסקי טיוס כהן

במידה ומצליחים לאזרח את אלכנסדר אז הוא בסגל שלי ואני מוסיף אליו את בראון 6זרים + 8 ישראלים
לא מצליחים לאזרח את אלכסנדר אז אני שם במקומו זר שיכול לשחק בשתי עמדות הפנים מקליין ומוותר על גארד זר. אני מחשיב את בנדר כזר שיקבל די הרבה דקות לפחות בליגה הישראלית.
תמונה
refael

הודעהעל ידי jol9 » 25 אפריל 2015, 20:49

אייזיה סוואן מתקרב בצעדי ענק לנוקיה בעונה הבאה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 אפריל 2015, 20:52

jol9 כתב:אייזיה סוואן מתקרב בצעדי ענק לנוקיה בעונה הבאה...

לצד מקל, יבזורי וסוואן, מכבי מתכוונת לצרף לסגל גם את הסטרץ׳ פורוורד הנהדר, דיון דאוול
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל גל » 25 אפריל 2015, 20:55

לא ראיתי תמשחק בין ראשון לחולון מה הוא עשה היום?
מכבי 2025
תומפסון בלאט בורג
הנדס,יוקו,דיבה
מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי jol9 » 25 אפריל 2015, 20:56

גל גל כתב:

לא ראיתי תמשחק בין ראשון לחולון מה הוא עשה היום?

7 שלשות
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 אפריל 2015, 21:26

סתם מעניין לקרוא.
http://sports.walla.co.il/item/2758141ֿ

גודס יודע בדיוק אילו זרים הוא מחפש: שיש להם אופי דוגרי. "אני מחפש זרים עם אופי ומחויבות. קודם כל שיהיה להם את זה, ואז כמובן יכולת. יכולת בלי אופי לא נותנת לי כלום. אני צריך אנשים שיתאימו למכבי גם ברמה האישית וגם למערכת כולה. זרים שאוהבים לעבוד ולהיות עם החברים שלהם. זה היה המוטו שלנו בהחתמות בארבע השנים האחרונות: להביא חבר'ה עם אופי. כן, פה ושם גם עשינו טעויות, אבל זה חלק מהעניין".

הוא מתכוון, מבחינתו, להשקיע את מירב המשאבים ב"עמדה מספר 2. שם נרצה להשקיע כסף ולהביא שחקן איכותי מאוד, שיוכל לעזור לטייריס. לנגפורד? זה שחקן של 1.8-2 מיליון דולר. זה כסף שאין למכבי תל אביב. אבל הלוואי שהיה. בכל מקרה, נרצה להביא שחקן איכותי בעמדה 2 שיכול לשחק גם בעמדה 1. וכמובן שנחפש שחקן איכותי בעמדה של 4.5, שיכול לעזור לסופו ולאלכס, על החשבון של בלו, אפילו שאין עוד שחקנים באירופה כמו בלו. ואחרי כל זה נראה מה יישאר לנו לעמדה מספר 3. נביא לשם שחקן שיהיה בין היתר בק-אפ לדווין (שאגב, "הולך לעבור ניתוח ואני מקווה שירגיש יותר טוב. האם חשבתי לוותר עליו? חס ושלום")".

- השאלה היא עד כמה מבחינתך אפשר להצליח במצב הזה.

"מה זאת הצלחה? אם אתה לוקח דאבל בארץ ובאירופה מפסיד בהצלבה, זה בהכרח כישלון? אני לא חושב. אני חושב שזה תלוי בשאלה איך אתה נראה בדרך. קשה מאוד להעריך מראש איך נגדיר עונה ביחס לתוצאות שיושגו. תראה, בארבע השנים הקודמות עברנו כאן הכל. בשנה הראשונה עם דיוויד הגענו לפיינל פור. בנינו קבוצה אטרקטיבית שעשתה דרך מדהימה וניצחה בדרך ב-30-40 הפרש, עשתה דברים שלא נראו כאן, והפסדנו בגמר. בעונה השנייה נראינו פחות טוב, אבל הגענו להצלבה נגד פנאתינייקוס ועשינו איתם סדרה מדהימה. בשנה השלישית הפסדנו אליפות בישראל ועפנו עם 3:0 בהצלבה מול ריאל מדריד. ובשנה שעברה הלכנו עד הסוף בכל המסגרות. בסופו של דבר, השאלה היא איך אתה עובר את הדרך, כי ברור לי ולהנהלה שלא בכל שנה לוקחים את גביע אירופה. אנחנו לא חולמים באספמיה. מה שכן, אנחנו רוצים להיות הקבוצה הכי אטרקטיבית שניתן ולעשות את המקסימום".

אנחנו בדרך לקבר
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 25 אפריל 2015, 21:37

מכבי חייבת להחתים את דאוסן על חוזה ארוך טווח (רצוי כמה שיותר) ולהשאיל אותו לשנה-שנתיים כדי לא לפגוע בהתפתחות שלו ולקבל בסוף שחקן ישראלי אדיר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 25 אפריל 2015, 21:40

כפי שכתבתי כאן לפני חודש בערך, אני רוצה קבוצה חדשה עם כל השחקנים חדשים...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 25 אפריל 2015, 21:49

felix_r כתב:כפי שכתבתי כאן לפני חודש בערך, אני רוצה קבוצה חדשה עם כל השחקנים חדשים...

אז כאמור כל הקבוצה זה לא יהיה, כי יש שחקנים חתומים, אבל ההנהלה תוכל להחליף 50-60% מהסגל, ואפילו למעלה מזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 25 אפריל 2015, 22:05

אני לא יודע אם זה המקום אבל יש לי כמה נקודות לציין.
1 אם תשימו לב הרבה מאמנים מעירים בבדרך כלל לספסל ולשחקנים על טעויות ומסבירים ומלמדים ,במכבי זה לא קורה ,וגם לא מלמדים שחקנים כדורסל ,יוצאים מנקודת הנחה שאין צורך כבר ,אם באמת היו מלמדים ישנם כמה וכמה דברים שלא היו חוזרים על עצמם ,לא היציאה של סופו עד הסוף בכל פיקנ רול ,לא העזרה האוטומטית בכל פוסט אפ ועוד הרבה דברים שלא משתנים ,כן זה גם קשור לאיטילגנציה של השחקנים .
בנוסף מפריע לי שלאנדסברג שרק חתם עכעשיו על חוזה גדול שלא מגיע לו ,הוא פה רק כי הוא ישראלי זה מסוג השחקנים שלא נלחמים בשיט ולא מביאים אותך לשום מקום ברגעי האמת ,הוא הוכיח שוב שהוא שחקן גארביג ושזה שהוא קולעי 30 הנקודות רק גורם לך להבין שהקבוצה מפסידה זה לא בא כתרומה אלא על חשבון הקבוצה ,מה שהפריע לי היום זה שהוא רק נכנס מהספסל איבד כדור רץ להגנה והיה מהלך שלהם של שנים על אחד והוא לא עשה כלום פשוט היתחבא מאחורי השחקן שלהם לא ניסה לצאת להישתחרר לעשות פאול כלום ,אותו דבר כמו שוסלי עשה לו במשחק האחרון נגד פנר ,הוא פשוט רכרוכי חסר יכולת לחימה ,והוא עכשיו יהנה 3 שנים ממשכורת ופה ושם יעשה משו מועיל אין לו תרוע הזה תווינריות ,הוא במשחקים רציניים או ברגעים חשובים אפילו נגד גלבוע לא קולע ולא תורם ברגע שזה נהיה חשוב ,הוא חור בהגנה והוא לא מוריד כדרור ברמה סבירה לרצפה.
ראינו אולימפיאקוס איך לכולם שם יש דחף לנצח להרביץ לכסח והרבה מהם לא מוכשרים בשיט אבל יש להם את הדברים האלה שמביאים ניצחון.
עכשיו למה גוס לא מעיר לו?מסביר לו?
כלום הכל עובר לידו ,אם יש שחקנים שלומדים עם עצמם ומתקדמים מילא ,אבל יש כאלה שמבחינתם הכל בסדר אז חיב מישו שיעיר להם ויעיר אותם.
אדם

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־13 אורחים