המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Allan Turing כתב:האם לדעתכם איבוד האליפות השנה בארץ יכולה דווקא לעזור לנו?
לדעתי כן. איבוד הגמוניה בישראל יכולה להיות זרז להתפקחות
של מר פדרמן. מעז יצא מתוק.
felix_r כתב:Allan Turing כתב:האם לדעתכם איבוד האליפות השנה בארץ יכולה דווקא לעזור לנו?
על איזו התפקחות אתה מדבר?
איזו התפקחות הוא צריך לדעתך?
לפדרמן יש קבוצה, שהיא הקבוצה היחידה שממנת את עצמה באופן מלא ועדיין מצליחה להשאר בטופ של אירופה ולפעמים גם לזכות ביורוליג. מה לא בסדר בזה לדעתך? זה שמכבי לא זוכה בכל שנה ביורוליג? אבל גם צסקא לא זוכה בכל שנה למרות שהתקציב שלה בלתי מוגבל.
לדעתי, מי שצריך להתפקח זה אתה. אתה צריך להבין, שזאת השיטה, וככה היא תשאר בגלל שהיא עובדת בצורה טובה כבר 40 שנה. אתה גם צריך להבין, שגם אם רומן אברמוביץ' יקנה את הקבוצה וישלש את התקציב שלה, עדיין תמיד יהיו עונות יותר טובות ועונות פחות טובות.
MTA2311 כתב:felix_r כתב:Allan Turing כתב:האם לדעתכם איבוד האליפות השנה בארץ יכולה דווקא לעזור לנו?
על איזו התפקחות אתה מדבר?
איזו התפקחות הוא צריך לדעתך?
לפדרמן יש קבוצה, שהיא הקבוצה היחידה שממנת את עצמה באופן מלא ועדיין מצליחה להשאר בטופ של אירופה ולפעמים גם לזכות ביורוליג. מה לא בסדר בזה לדעתך? זה שמכבי לא זוכה בכל שנה ביורוליג? אבל גם צסקא לא זוכה בכל שנה למרות שהתקציב שלה בלתי מוגבל.
לדעתי, מי שצריך להתפקח זה אתה. אתה צריך להבין, שזאת השיטה, וככה היא תשאר בגלל שהיא עובדת בצורה טובה כבר 40 שנה. אתה גם צריך להבין, שגם אם רומן אברמוביץ' יקנה את הקבוצה וישלש את התקציב שלה, עדיין תמיד יהיו עונות יותר טובות ועונות פחות טובות.
פליקס יכול להיות ששינית קצת את דעתך לאחרונה?
החתימה שלך עדיין מורכבת מהכינוי "פדרמניה דיפרסיה"
גל גל כתב:תראו את אולימפיאקוס אין לה תקציב כזה גדול והיא כל שנה מצליחה
חוץ מזה שלדעתי שנה הבאה יהיה קיץ מאוד מעניין יש הרבה מאוד שחקנים טובים בשוק שאפשר לשים עליהם יד ותאמת שאני כבר מחכה לעונת המלפפונים ולא אכפת לי שהעונה הזאת תיגמר עכשיו
jol9 כתב:אייזיה סוואן מתקרב בצעדי ענק לנוקיה בעונה הבאה...
jol9 כתב:אייזיה סוואן מתקרב בצעדי ענק לנוקיה בעונה הבאה...
גל גל כתב:jol9 כתב:אייזיה סוואן מתקרב בצעדי ענק לנוקיה בעונה הבאה...
לא ראיתי תמשחק בין ראשון לחולון מה הוא עשה היום?
גודס יודע בדיוק אילו זרים הוא מחפש: שיש להם אופי דוגרי. "אני מחפש זרים עם אופי ומחויבות. קודם כל שיהיה להם את זה, ואז כמובן יכולת. יכולת בלי אופי לא נותנת לי כלום. אני צריך אנשים שיתאימו למכבי גם ברמה האישית וגם למערכת כולה. זרים שאוהבים לעבוד ולהיות עם החברים שלהם. זה היה המוטו שלנו בהחתמות בארבע השנים האחרונות: להביא חבר'ה עם אופי. כן, פה ושם גם עשינו טעויות, אבל זה חלק מהעניין".
הוא מתכוון, מבחינתו, להשקיע את מירב המשאבים ב"עמדה מספר 2. שם נרצה להשקיע כסף ולהביא שחקן איכותי מאוד, שיוכל לעזור לטייריס. לנגפורד? זה שחקן של 1.8-2 מיליון דולר. זה כסף שאין למכבי תל אביב. אבל הלוואי שהיה. בכל מקרה, נרצה להביא שחקן איכותי בעמדה 2 שיכול לשחק גם בעמדה 1. וכמובן שנחפש שחקן איכותי בעמדה של 4.5, שיכול לעזור לסופו ולאלכס, על החשבון של בלו, אפילו שאין עוד שחקנים באירופה כמו בלו. ואחרי כל זה נראה מה יישאר לנו לעמדה מספר 3. נביא לשם שחקן שיהיה בין היתר בק-אפ לדווין (שאגב, "הולך לעבור ניתוח ואני מקווה שירגיש יותר טוב. האם חשבתי לוותר עליו? חס ושלום")".
- השאלה היא עד כמה מבחינתך אפשר להצליח במצב הזה.
"מה זאת הצלחה? אם אתה לוקח דאבל בארץ ובאירופה מפסיד בהצלבה, זה בהכרח כישלון? אני לא חושב. אני חושב שזה תלוי בשאלה איך אתה נראה בדרך. קשה מאוד להעריך מראש איך נגדיר עונה ביחס לתוצאות שיושגו. תראה, בארבע השנים הקודמות עברנו כאן הכל. בשנה הראשונה עם דיוויד הגענו לפיינל פור. בנינו קבוצה אטרקטיבית שעשתה דרך מדהימה וניצחה בדרך ב-30-40 הפרש, עשתה דברים שלא נראו כאן, והפסדנו בגמר. בעונה השנייה נראינו פחות טוב, אבל הגענו להצלבה נגד פנאתינייקוס ועשינו איתם סדרה מדהימה. בשנה השלישית הפסדנו אליפות בישראל ועפנו עם 3:0 בהצלבה מול ריאל מדריד. ובשנה שעברה הלכנו עד הסוף בכל המסגרות. בסופו של דבר, השאלה היא איך אתה עובר את הדרך, כי ברור לי ולהנהלה שלא בכל שנה לוקחים את גביע אירופה. אנחנו לא חולמים באספמיה. מה שכן, אנחנו רוצים להיות הקבוצה הכי אטרקטיבית שניתן ולעשות את המקסימום".
felix_r כתב:כפי שכתבתי כאן לפני חודש בערך, אני רוצה קבוצה חדשה עם כל השחקנים חדשים...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־13 אורחים