המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדגר פו כתב:אם לא אייסי ,אוליבר זה התסריט הריאלי. לא בטוח שיש למכבי כסף לרכש גדול בעמדה 4 וגם לא חשק לעוד מו"מ מתיש כשבעוד שבוע מתחילים אימונים.
ד"א, מדוע לגיל אין קבוצה הקיץ ? סוחב פציעה ?
שמואל1 כתב:עוד בכתבה - זיזיץ' יוכרז בתחילת שבוע הבאfelix_r כתב:מכבי תל אביב חזרה לשוק: המשא ומתן עם קווינסי אייסי תקוע
https://sports.walla.co.il/item/3381292
TAYO כתב:גיל יהיה יותר זול מאייסי? נראה לי הכיוון היותר סביר הוא איזה אוליבר כזה מהליגה שלנו.A.Parker כתב:יש תקווה
לא לגשש בגזרת גיל במצב הנוכחי זה פשע
Sent from my iPhone using Tapatalk
וויטינגטון לא סגור כבר איפשהו?A.Parker כתב:TAYO כתב:גיל יהיה יותר זול מאייסי? נראה לי הכיוון היותר סביר הוא איזה אוליבר כזה מהליגה שלנו.A.Parker כתב:יש תקווה
בעיקרון אני מניח שתג המחיר שלו גבוה ממנו, אבל לך תדע איך הסיטואציה הנוכחית (קורונה + חסר כמעט אפשרויות אחרות) ישפיעו עליו.
בכל מקרה, אם לא הוא הייתי הולך על וויטינגטון.
TAYO כתב:וויטינגטון לא סגור כבר איפשהו?A.Parker כתב:TAYO כתב:גיל יהיה יותר זול מאייסי? נראה לי הכיוון היותר סביר הוא איזה אוליבר כזה מהליגה שלנו.A.Parker כתב:יש תקווה
בעיקרון אני מניח שתג המחיר שלו גבוה ממנו, אבל לך תדע איך הסיטואציה הנוכחית (קורונה + חסר כמעט אפשרויות אחרות) ישפיעו עליו.
בכל מקרה, אם לא הוא הייתי הולך על וויטינגטון.
יהיה מאוד קשה למצוא אחד כזהשמואל1 כתב:אני בטוח שיגיע שחקן הרבה פחות טוב מאייסי. חבל.
גוזמאותHoliday_Armadillo כתב:יהיה מאוד קשה למצוא אחד כזהשמואל1 כתב:אני בטוח שיגיע שחקן הרבה פחות טוב מאייסי. חבל.
Holiday_Armadillo כתב:יהיה מאוד קשה למצוא אחד כזהשמואל1 כתב:אני בטוח שיגיע שחקן הרבה פחות טוב מאייסי. חבל.
cifkcv כתב:זה אלבר לדעתי
אדגר פו כתב:הפכנו למפצחי חידות תמונות וקודים ? מכבי צריכה לשלם לנו על זה. מה כל כך מעניין באלבר ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים