25 יוני 2022, 01:37
Shay_uzan כתב:אם המאמן מטומטם, שום דבר לא יעזורwhere is the love? כתב:יש כאן דילמה...
הרי אני אומר צריך להקשיב למאמן שיבנה את הקבוצה כמו שהוא חושב...
נדמה שקטש מאוד רוצה את ניבו ומייקון...
מה עושים במצב כזה ? מצד אחד הוא צריך להחליט מצד שני הטעם לא משהו
סוג של כלל ברזל בספורט
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
25 יוני 2022, 01:38
גל גל כתב:Rampel כתב:שחקן מאוד כשרוני, אבל הוא היה באמת רע מאוד בז'לגיריס.גל גל כתב:למה עמנואל מודיאי שוחרר מזלגיריס?
הוא מפוצץ בכשרון
המשחק האחרון שלו בקבוצה היה מולנו בהיכל והוא סיפק פה הופעה שאמנם כללה 5 אסיסטים, אבל גם רק 2 נקודות (1/5 מהשדה). כן, היו לו גם הופעות סבירות מול וילרבאן ואולימפיאקוס, אבל הוא כנראה חשב שהוא מגיע לטיול באירופה, כי הקליעה הרעה שלו נמשכה לכל אורך התקופה הקצרה (37% ל-2, 23% ל-3) והוא היה לא יציב בשום פרמטר.
שמע הוא שיחק סך הכל 5 משחקים, לא קל לעשות את המעבר הזה במיוחד בקבוצה שהיא די אירופאית וללא אמריקאים.
אני חושב שמגיע לי עוד צאנס באירופה , אם מכבי מוכנים ללכת על הימור מטורף בתור רכז מנהל משחק פיזי וגבוה, יכול להיות שהוא אופציה ,
25 יוני 2022, 01:39
Rampel כתב:אתה חושב שהוא יכול להתאים עם לורנזו בראון?felix_r כתב:דרך אגב, ג'ורדן לויד עוד לא חתם במונאקו למרות השמועות.
25 יוני 2022, 01:39
ובדרך כלל אני אחד האופטימים.גל גל כתב:Shay_uzan כתב:אם המאמן מטומטם, שום דבר לא יעזורwhere is the love? כתב:יש כאן דילמה...
סוג של כלל ברזל בספורט
שי אתה נהיית אחד הפסימים, אף אחד לא מרוצה מקטש אבל זה מה יש טני חושב שאם זה כבר קרה בוא נראה איך הסגל נבנה ונתן הזדמנות.
25 יוני 2022, 01:41
Rampel כתב:גל גל כתב:Rampel כתב:שחקן מאוד כשרוני, אבל הוא היה באמת רע מאוד בז'לגיריס.גל גל כתב:למה עמנואל מודיאי שוחרר מזלגיריס?
הוא מפוצץ בכשרון
המשחק האחרון שלו בקבוצה היה מולנו בהיכל והוא סיפק פה הופעה שאמנם כללה 5 אסיסטים, אבל גם רק 2 נקודות (1/5 מהשדה). כן, היו לו גם הופעות סבירות מול וילרבאן ואולימפיאקוס, אבל הוא כנראה חשב שהוא מגיע לטיול באירופה, כי הקליעה הרעה שלו נמשכה לכל אורך התקופה הקצרה (37% ל-2, 23% ל-3) והוא היה לא יציב בשום פרמטר.
שמע הוא שיחק סך הכל 5 משחקים, לא קל לעשות את המעבר הזה במיוחד בקבוצה שהיא די אירופאית וללא אמריקאים.
אני חושב שמגיע לי עוד צאנס באירופה , אם מכבי מוכנים ללכת על הימור מטורף בתור רכז מנהל משחק פיזי וגבוה, יכול להיות שהוא אופציה ,
יכול להיות. הוא שחקן מוכשר. אבל אתה באמת לוקח אותו לפני בראון? נראה לי הימור שצריך להיות אופציה אחרונה לקבוצת יורוליג עם שאיפות כרגע..
Rampel כתב:אתה חושב שהוא יכול להתאים עם לורנזו בראון?felix_r כתב:דרך אגב, ג'ורדן לויד עוד לא חתם במונאקו למרות השמועות.
אבל זה בדיוק מה שמטריד אותי. מאוד רציתי לראות איך לויד מתמודד עם חלוקת האחריות שלו בקו אחורי עם שבאז נפייר. אבל נפייר נפצע ולא חזר.גל גל כתב:Rampel כתב:אתה חושב שהוא יכול להתאים עם לורנזו בראון?felix_r כתב:דרך אגב, ג'ורדן לויד עוד לא חתם במונאקו למרות השמועות.
שניהם מאוד צריכים את הכדור בידיים
אבל לא הייתי מתנגד לשיתוף פעולה כזה
25 יוני 2022, 01:42
Shay_uzan כתב:ובדרך כלל אני אחד האופטימים.גל גל כתב:Shay_uzan כתב:אם המאמן מטומטם, שום דבר לא יעזורwhere is the love? כתב:יש כאן דילמה...
סוג של כלל ברזל בספורט
שי אתה נהיית אחד הפסימים, אף אחד לא מרוצה מקטש אבל זה מה יש טני חושב שאם זה כבר קרה בוא נראה איך הסגל נבנה ונתן הזדמנות.
ככה זה שאין לי אמון בהנהלה ויודע שהם יעשו הכל כדי שניכשל
25 יוני 2022, 01:43
גל גל כתב:Rampel כתב:שחקן מאוד כשרוני, אבל הוא היה באמת רע מאוד בז'לגיריס.גל גל כתב:למה עמנואל מודיאי שוחרר מזלגיריס?
הוא מפוצץ בכשרון
25 יוני 2022, 01:45
Rampel כתב:אבל זה בדיוק מה שמטריד אותי. מאוד רציתי לראות איך לויד מתמודד עם חלוקת האחריות שלו בקו אחורי עם שבאז נפייר. אבל נפייר נפצע ולא חזר.גל גל כתב:Rampel כתב:אתה חושב שהוא יכול להתאים עם לורנזו בראון?felix_r כתב:דרך אגב, ג'ורדן לויד עוד לא חתם במונאקו למרות השמועות.
עכשיו לא נדע וזה קצת סיכון.
ואני מאוד אוהב את לויד, כן?
25 יוני 2022, 01:46
Cobra כתב:Rampel כתב:אתה חושב שהוא יכול להתאים עם לורנזו בראון?felix_r כתב:דרך אגב, ג'ורדן לויד עוד לא חתם במונאקו למרות השמועות.
לדעתי כן וגם אם לא אז עדיף אותו מאשר על לורנזו בראון ומקסימום לתת לאוואנס את המפתחות בעמדה 1
25 יוני 2022, 01:47
מחזק, למרות האכזבה בעמדת המאמן, נכון לעכשיו (טפו טפו טפו) קטש עושה מהלכים יפים מאוד, היליארד פויתרס וקולסון זה התחלה נהדרת בעיניי, שלא נדבר על בראון שעל סף חתימה.גל גל כתב:Shay_uzan כתב:אם המאמן מטומטם, שום דבר לא יעזורwhere is the love? כתב:יש כאן דילמה...
סוג של כלל ברזל בספורט
25 יוני 2022, 01:49
Cobra כתב:גל גל כתב:Rampel כתב:שחקן מאוד כשרוני, אבל הוא היה באמת רע מאוד בז'לגיריס.גל גל כתב:למה עמנואל מודיאי שוחרר מזלגיריס?
הוא מפוצץ בכשרון
אני לא מבין השחקן לא הצליח בזלגריס שהייתה מזעזעת השנה , מה גורם לחשוב שהוא יצליח כאן אחרי שהוא היה מזעזע בקבוצה מזעזעת.
באמת אני שואל במה הוא עדיף על קינן?
25 יוני 2022, 01:49
Rampel כתב:Cobra כתב:Rampel כתב:אתה חושב שהוא יכול להתאים עם לורנזו בראון?felix_r כתב:דרך אגב, ג'ורדן לויד עוד לא חתם במונאקו למרות השמועות.
לדעתי כן וגם אם לא אז עדיף אותו מאשר על לורנזו בראון ומקסימום לתת לאוואנס את המפתחות בעמדה 1
כמו שכבר רשמתי לך, הייתי שמח שאוואנס יספוג קצת מרכז בכיר כמו לורנזו ואז יתקדם לפניו בעוד שנה-שנתיים. בעיני אתה קצת מקדים את המאוחר וגם אני רוצה שזה יקרה בסופו של דבר.
ובוא נהייה ריאליים, לצערי אוואנס כרגע לא בכיוון בכלל, כי פה חמים על דריל מייקון וחלם זה כאן.
בכל אופן, למה אתה אופטימי לגבי שילוב של בראון ולויד?
25 יוני 2022, 01:51
מייקון לגמרי צריך את הכדור ביד. אבל ראינו שהוא נעלם ברגע שהכדור לא אצלו ביד, אז הוא לא צריך להיות פה.גל גל כתב:Rampel כתב:אבל זה בדיוק מה שמטריד אותי. מאוד רציתי לראות איך לויד מתמודד עם חלוקת האחריות שלו בקו אחורי עם שבאז נפייר. אבל נפייר נפצע ולא חזר.גל גל כתב:Rampel כתב:אתה חושב שהוא יכול להתאים עם לורנזו בראון?felix_r כתב:דרך אגב, ג'ורדן לויד עוד לא חתם במונאקו למרות השמועות.
עכשיו לא נדע וזה קצת סיכון.
ואני מאוד אוהב את לויד, כן?
שמע אם פסקוואל לא פחד להביא 2 רכזים כאלה דומיננטים שידרכו אחד על השני אז למה שאנחנו נפחד מזה ?
לויד הוא לא באמת רכז, הוא קומבו שיודע לנהל משחק טוב מאוד , יכול לשחק 1 ו 2
קטש כן אוהב 2 גארדים על המגרש שיודעים לשחק טוב מאוד את הפיק אנד רול בו זמנית , מה מייקון שקטש רוצה לא צריך את הכדור ביד ?
25 יוני 2022, 01:52
Cobra כתב:Rampel כתב:Cobra כתב:Rampel כתב:אתה חושב שהוא יכול להתאים עם לורנזו בראון?felix_r כתב:דרך אגב, ג'ורדן לויד עוד לא חתם במונאקו למרות השמועות.
כמו שכבר רשמתי לך, הייתי שמח שאוואנס יספוג קצת מרכז בכיר כמו לורנזו ואז יתקדם לפניו בעוד שנה-שנתיים. בעיני אתה קצת מקדים את המאוחר וגם אני רוצה שזה יקרה בסופו של דבר.
ובוא נהייה ריאליים, לצערי אוואנס כרגע לא בכיוון בכלל, כי פה חמים על דריל מייקון וחלם זה כאן.
בכל אופן, למה אתה אופטימי לגבי שילוב של בראון ולויד?
אני חושב שזה יכול לעבוד , חושב שלויד פחות חייב את הכדור כמו סקוטי וגם לורנזו יתן לו את הכדור מתי שצריך. וגם לורנזו בראון שיתף פעולה יפה עם קאנן בקאזאן שגם על קאנן אמרו שהוא כל הזמן צריך את הכדור.
25 יוני 2022, 01:54
25 יוני 2022, 02:01
Jack55 כתב:אם שואלים אותי, בעיניי ה3 החתמות הבאות יהיו מייקון ניבו ובראון, ככה זה נראה על פניי השטח, ואז המצב יראה ככה :
1. בראון, מייקון, ישראלי
2. זר, דיבה, היידגר
3. היליארד, קולסון, ישראלי
4, זר, סורקין, פניני
5. פויתרס, ניבו, ליף
25 יוני 2022, 02:02
Jack55 כתב:אם שואלים אותי, בעיניי ה3 החתמות הבאות יהיו מייקון ניבו ובראון, ככה זה נראה על פניי השטח, ואז המצב יראה ככה :
1. בראון, דיבה, ישראלי
2. זר, מייקון, היידגר
3. היליארד, קולסון, ישראלי
4, זר, סורקין, פניני
5. פויתרס, ניבו, ליף
25 יוני 2022, 02:06
felix_r כתב:אני מציע לכולם לקרוא את הידיעה הזאת. יש פה לא מעט מידע על הרבה שחקנים
https://www.eurohoops.net/en/euroleague ... angos-yet/