פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
21 יולי 2013, 10:10
למען הדיוק ההיסטורי בלו כבר שיחק בעמדה 4 אצל פיני בקדנציה הראשונה בעונה הראשונה של השושלת, בעצם הוא עשה את הפריצה שלו בעמדה הזאת כבר אז.
אחר כך גם אצל פיני ,בעונה השנייה שלו אחרי החזרה, הוא שיחק בעמדה 4 .
21 יולי 2013, 10:16
וייט שיחק כבר עם היקמן. בונים פה קבוצת פיינל פור איטלקית. הוא פרי אייג'נט כרגע? גם אני מסכים עם הדעות פה שטוענות שזה שטות ובנייה עקומה. אין צורך בשילוב שחקן כזה על עמדה שהיא לא העמדה הטבעית שלו. אתלט אדיר, אבל לא ממש מה שמכבי צריכה. אפילו אינגלס, שהוא גם לא 4, קלעי יציב ממנו.
21 יולי 2013, 10:47
וויט זו אופציה רעה מאוד. זה לא רק שהוא לא יוכל לשחק 4 , לדעתי הוא לא יכול לשחק בכלל במכבי . סתם קפיץ שלא הראה משהוא מיוחד בביקורים הקודמים באירופה ובגיל שכבר לא ילמד שום דבר חדש.
בקיצור, עכשיו צריך להתפלל שאיגלס יחתום.
21 יולי 2013, 11:33
אינגלס סיכם לשנתיים (ספורט5)
21 יולי 2013, 11:37
er79 כתב:אינגלס סיכם לשנתיים (ספורט5)
הם צריכים לשנות את הכותרת לחתם , כי על הסיכום הם כבר דיווחו...
אם אכן הוא חתם אז זה יוסיף למכבי את האלמנט של ה-4 שקולע מבחוץ . אני לא כלכך אוהב את האילטורים האלו אבל הוא רע במיעוטו יחסית לסמית' כ-4 ....
21 יולי 2013, 11:37
נו, זה היה מהיר.
21 יולי 2013, 11:38
זה נראה סופי. עכשיו נותר רק לקוות שאיכשהו הסגל המאוד בינוני ומאוד מוגבל שנבנה פה העונה יתחבר כולו וכל שחקן ושחקן יתן את העונה הטובות בקריירה שלו. בקיצור זה נראה כמו עונה אבודה. נקווה שאני טועה. אם כי אני בכל אופן חושב שהסגל חזק יותר מהסגל בעונה שעברה. וזה גם משהו.
21 יולי 2013, 11:42
החתמה שאני מאוד אוהב משתי סיבות: 1. לדעתי מדובר בשחקן טוב. 2. כחובב כדורסל תמיד רציתי לראות איך אינגלס יתפקד בקבוצה שבונה עליו יותר, ותחת מאמן שיתן ביטוי ליכולות שלו, מה שלא היה לו בבארסה. הניסוי הוא על חשבון מכבי, אך הייתי מבסוט אם היה חותם בכל קבוצה אחרת שתיתן לו את הדברים שלעיל.
יש לי הרגשה שנהנה ממנו, ולא חסרים שחקנים שהיו חלשים במקום אחד מכורח הנסיבות, ולאחר שהגיעו למקום אחר פרחו.
21 יולי 2013, 11:56
אחלה שחקן.
לא יודע עד כמה צריך להתרשם מהתקופה שלו בברצלונה כי לא בדיוק קל לבוא לידי ביטוי שם.
מי שעקב אחריו באולימפיאדה האחרונה יכל לראות שמדובר בשחקן מגוון ואיכותי.
21 יולי 2013, 12:25
לפי ערוץ הספורט הוא מיועד לעמדה 3, מה שאומר שעניין אליהו עדיין פתוח ( כמו שחשבתי ) ושאם לא אז סמית יוסת כנראה לעמדה 4 .
21 יולי 2013, 13:02
אדגר פו כתב:לפי ערוץ הספורט הוא מיועד לעמדה 3, מה שאומר שעניין אליהו עדיין פתוח ( כמו שחשבתי ) ושאם לא אז סמית יוסת כנראה לעמדה 4 .
דווקא לפי ערוץ הספורט הוא מיועד להחליף את אליהו בעמדה 4....
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 35&Lang=he
21 יולי 2013, 13:13
Mta_atic כתב:אחלה שחקן.
לא יודע עד כמה צריך להתרשם מהתקופה שלו בברצלונה כי לא בדיוק קל לבוא לידי ביטוי שם.
מי שעקב אחריו באולימפיאדה האחרונה יכל לראות שמדובר בשחקן מגוון ואיכותי.
אני גם חושב שהוא שחקן הרבה יותר טוב ממה שהוא הראה בברצלונה (מהתקופה ששיחק בגראנדה עם הנדריקס...הוא היה שחקן של 13 נק' 4 אס' ו5 ריב' למשחק ) רק אני טועה לגבי התפקוד שלו כ-4 .
מבחינה פיזית הוא יכול לתפקד כ-4 ואני מקווה שיצליח לעשות את השינוי תפקוד הזה . אם כן אז מקבלים פה בונוס אדיר בעמדה הזאת...
21 יולי 2013, 13:16
אז הם לא סגורים על עצמם, כי לפני שעה ראיתי משהוא אחר.
21 יולי 2013, 13:16
יש איזה גולש איטלקי באינטרבאסקט, maccabeo, קצת weirdo אבל בכל זאת איטלקי, ואם אני מבין נכון מדבריו, יש שמועות בסיינה שהקבוצה מעוניינת בלנדסברג. הוא לא סיפק לינק או משהו כזה והוא גם התנסח בצורה די מעורפלת, יכול להיות שמדובר בחדשות מקומיות כרגע.
21 יולי 2013, 13:18
אדגר פו כתב:אז הם לא סגורים על עצמם, כי לפני שעה ראיתי משהוא אחר.
נקווה שבלאט סגור על עצמו

, אני מעדיף אותו כ-4 על פני סמית'...
21 יולי 2013, 13:21
אני לא יודע אם זה באמת כל כך חשוב עכשיו, אני מניח שהם יעשו שיפטינג בין עצמם לגבי שתי העמדות, סמית ואינגלס, תלוי במצ' אפ ומי יהיה הסנטר.
יש כאן באמת הרבה אופציות, יתרונות אבל כמובן גם חסרונות.
21 יולי 2013, 13:24
אגב, אל תשכחו שגם טיוס וכהן ישחקו בעמדה 4 להערכתי, יותר דקות מאשר הם ישחקו בעמדה 5 בכל אופן (אני לא חושב שכהן יושאל בסופו של דבר).
21 יולי 2013, 13:34
קודם נראה מה שווה כהן ברמות הגבוהות, זה מוטל בספק עדיין.
מה שנראה די בטוח זה שגיא פניני הולך להידבק לספסל, לא נשארו לו דקות משחק בעמדה 3 . אולי יקבל את הדקות שלו בליגה.
21 יולי 2013, 14:23
חותם לכם שכהן לא ישחק דקה
21 יולי 2013, 14:30
אני מקווה שאתה טועה. בתור ישראלי הוא יוכל לתת כמה דקות בליגה. אני מבחין בפוטנציאל קלאתיסי משהו בשחקן הזה. בכל מקרה, מקווה שאתה טועה ושניקולה כן ישקיע בבחור הזה ויהפוך אותו לשחקן איכותי.