ת׳רד המלפפונים V3- פישר חתם בקאזאן. ג'ייק כהן למכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד המלפפונים V3

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יולי 2014, 20:42

שמואל2 כתב:
rc4991 כתב:יש כאן קטע שאני לא כל כך מבין והייתי שמח שנדבר על זה
ממש לא מובן לי הקטע הזה שאנשים מרכיבים עמדה לפי שני שחקנים שמתמחים בדברים שונים (לדוגמא: רנגל יתן לנו הגנה וריבאונד ושחקן X יתן התקפה וקליעה משלוש)
באמת שלא מובן לי למה אנשים מרכיבים עמדה משני שחקנים שמוצלחים רק במשהו אחד ואז חושבים שיש לנו עמדה טובה
הרי זה לא שהם מתמזגים לשחקן אחד - בכל פעם רק אחד מהם ישחק ויתרום באספקט הספציפי שלו (ויפגע בנו בחסרונות שלו)
כשאתה תשחק עם רנדל תקבל רק הגנה (והתקפה בינונית) וכתשחק עם קלאתיס לדוגמא תקבל קליעה מבחוץ (והגנה איומה)
במקום לחזור אחרי המנטרה הזאת כל פעם מחדש צריך מראש להביא שחקנים כמה שיותר שלמים - כאלה שטובים בכמה אספקטים ולא טובים באחד וגרועים בשני
נ.ב. אל תגידו שהם יקרים כי זה שהם שחקנים שלמים לא אומר שהם תותחים אלא שהם יודעים לעשות כמה דברים ברמה סבירה

איך הגעת לזה שלקלאטי'ס יש הגנה איומה?
הייתה לו חסימה אחת למשחק ותשעה ריבאונדים בנוסף ל16 נקודות שהוא קלע בממוצע.

חסימה זה פרמטר אחד בהגנה, שהוא לרוב גם לא המרכזי. כנ"ל לגבי ריבאונדים.
קלאת'ס חלש בשמירה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 30 יולי 2014, 20:47

שמואל2 כתב:
rc4991 כתב:יש כאן קטע שאני לא כל כך מבין והייתי שמח שנדבר על זה
ממש לא מובן לי הקטע הזה שאנשים מרכיבים עמדה לפי שני שחקנים שמתמחים בדברים שונים (לדוגמא: רנגל יתן לנו הגנה וריבאונד ושחקן X יתן התקפה וקליעה משלוש)
באמת שלא מובן לי למה אנשים מרכיבים עמדה משני שחקנים שמוצלחים רק במשהו אחד ואז חושבים שיש לנו עמדה טובה
הרי זה לא שהם מתמזגים לשחקן אחד - בכל פעם רק אחד מהם ישחק ויתרום באספקט הספציפי שלו (ויפגע בנו בחסרונות שלו)
כשאתה תשחק עם רנדל תקבל רק הגנה (והתקפה בינונית) וכתשחק עם קלאתיס לדוגמא תקבל קליעה מבחוץ (והגנה איומה)
במקום לחזור אחרי המנטרה הזאת כל פעם מחדש צריך מראש להביא שחקנים כמה שיותר שלמים - כאלה שטובים בכמה אספקטים ולא טובים באחד וגרועים בשני
נ.ב. אל תגידו שהם יקרים כי זה שהם שחקנים שלמים לא אומר שהם תותחים אלא שהם יודעים לעשות כמה דברים ברמה סבירה

איך הגעת לזה שלקלאטי'ס יש הגנה איומה?
הייתה לו חסימה אחת למשחק ותשעה ריבאונדים בנוסף ל16 נקודות שהוא קלע בממוצע.

ההגנה של קלאתיס על הפנים - גם ממש איטי וגם חלש פיזית
איתו אנחנו נתגעגע להגנה של אליהו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 30 יולי 2014, 21:15

שחקנים שלמים שיודעים לעשות הכל אפילו אם לא ברמה הכי גבוהה הם מאוד יקרים.
שחקן כמו איידסון שעושה הכל אבל לא ברמה הכי גבוהה מקבל משכורת עתק אפילו בגילו המופלג...בתקציב של מכבי היא ממשיכה לעשות את מה שהיא עושה כל הזמן בשנים האחרונות וזה להביא שני שחקנים שונים בתכונות שלהם כדי לסגור עמדה .
לגבי ההגנה של קאלתס , הוא הרבה יותר טוב ממה שאתם אומרים עליו ובטוח יותר טוב מליאור . מה גם שאני חושב שהשחקן שחסר למכבי לא צריך להיות שחקן הגנה הגדול .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 30 יולי 2014, 21:33

yzafrir כתב:שחקנים שלמים שיודעים לעשות הכל אפילו אם לא ברמה הכי גבוהה הם מאוד יקרים.
שחקן כמו איידסון שעושה הכל אבל לא ברמה הכי גבוהה מקבל משכורת עתק אפילו בגילו המופלג...בתקציב של מכבי היא ממשיכה לעשות את מה שהיא עושה כל הזמן בשנים האחרונות וזה להביא שני שחקנים שונים בתכונות שלהם כדי לסגור עמדה .
לגבי ההגנה של קאלתס , הוא הרבה יותר טוב ממה שאתם אומרים עליו ובטוח יותר טוב מליאור . מה גם שאני חושב שהשחקן שחסר למכבי לא צריך להיות שחקן הגנה הגדול .

אני לא חושב ככה, אין הרבה כאלה אבל עדיין אפשר להביא אותם
דונטה סמית לדוגמא אחד כזה ויש עוד בכל מיני רמות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 30 יולי 2014, 21:34

ממש התחשק לי עכשיו על חזרה של אלן אנדרסון
אפילו הפלגתי בפנטזיה שלי כי זכרתי שהוא סיים חוזה ואז ראיתי שהוא חתם לשנתיים נוספות בנטס

לדעתי השחקן הכי גדול שהיה פה מאז פארקר ולמרות הראש הקצת דפוק בא לי לראות אותו שוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי משה » 30 יולי 2014, 22:04

rc4991 כתב:ממש התחשק לי עכשיו על חזרה של אלן אנדרסון
אפילו הפלגתי בפנטזיה שלי כי זכרתי שהוא סיים חוזה ואז ראיתי שהוא חתם לשנתיים נוספות בנטס

לדעתי השחקן הכי גדול שהיה פה מאז פארקר ולמרות הראש הקצת דפוק בא לי לראות אותו שוב

הכי גדול? מאיזו בחינה? אם מבחינת כישרון כדורסל אז יכול להיות ( למרות שלדעתי מרכוס פייזר עולה אליו) אבל כמכלול שצריך שחקן כדורסל ממש לא
משה

הודעהעל ידי rc4991 » 30 יולי 2014, 22:29

משה כתב:
rc4991 כתב:ממש התחשק לי עכשיו על חזרה של אלן אנדרסון

הכי גדול? מאיזו בחינה? אם מבחינת כישרון כדורסל אז יכול להיות ( למרות שלדעתי מרכוס פייזר עולה אליו) אבל כמכלול שצריך שחקן כדורסל ממש לא

מבחינת כישרון הוא היה ענק - חודר וקלעי ענק עם יכולות מסירה וריבאונד טובות והגנה רצחנית
אני גם לא כל כך בטוח שהוא היה כזה הד קייס, לפחות לא ברמה של משהו ששווה לסבול עבורו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 30 יולי 2014, 22:47

אנדרסון הוא לא סתם הד קייס , הוא סופר הד קייס !!!
הוא היה מנותק לגמרי מחבריו לקבוצה ועשה מה שהוא רוצה על המגרש ומחוץ למגרש..מבחינה מקצועית הוא סופר מוכשר אבל לא ידע לעשות בזה שימוש לטובת הקבוצה , וגרוע מכך אחרי שמכבי עפה מהיורוליג הוא כבר היה מנותק לחלוטין מהקבוצה .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 30 יולי 2014, 23:17

yzafrir כתב:אנדרסון הוא לא סתם הד קייס , הוא סופר הד קייס !!!
הוא היה מנותק לגמרי מחבריו לקבוצה ועשה מה שהוא רוצה על המגרש ומחוץ למגרש..מבחינה מקצועית הוא סופר מוכשר אבל לא ידע לעשות בזה שימוש לטובת הקבוצה , וגרוע מכך אחרי שמכבי עפה מהיורוליג הוא כבר היה מנותק לחלוטין מהקבוצה .

אז זהו שעל המגרש הוא לא היה ממש הד קייס, היה לו קצת אגו אבל לא משהו רציני והוא גם מסר המון בכל מיני משחקים ואני חושב שהוא קצת תוסכל מהשחקנים שהיו לצידו
לגבי ההתנהלות מחוץ למגרש אני באמת לא יודע אבל אולי זה משהו שהיה כדאי לבלוע עבור שחקן כל כך מוכשר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יולי 2014, 23:29

rc4991 כתב:

אז זהו שעל המגרש הוא לא היה ממש הד קייס, היה לו קצת אגו אבל לא משהו רציני והוא גם מסר המון בכל מיני משחקים ואני חושב שהוא קצת תוסכל מהשחקנים שהיו לצידו
לגבי ההתנהלות מחוץ למגרש אני באמת לא יודע אבל אולי זה משהו שהיה כדאי לבלוע עבור שחקן כל כך מוכשר

גם על המגרש הוא היה הד קייס.
הוא חירב את הסדרה מול פרטיזן. אני זוכר את עצמי תופס את הראש במהלכים הזויים שהוא ניסה לעשות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 30 יולי 2014, 23:45

rc4991 כתב:

מתוסכל מהשחקנים לצידו ? איידסון , פרקינס....מה הם עשו אחריו אני בטוח שכולם זוכרים .
הוא היה שחקן שכשהלך לו הוא עשה הכל וניצח את המשחק כמו נגד סיינה אבל כשלא הלך לו אז הור הרס לכולם כמו נגד פרטיזן....
אני מאמין שהיום הוא שחקן שונה אבל הוא כבר לא רלוונטי...
סתם שאלה : את מי הייתם לוקחים , את דונטה סמית' או את טאקר מהתקופה בחולון ?
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 31 יולי 2014, 00:17

הוא היה שחקן פסיכי, אבל הד קייס מטורף, אין מה לייפות את זה.
כל הקריירה הוא החליף קבוצה כל שנה (באן בי איי הוא קטן)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 31 יולי 2014, 01:26

יש כאן כל הזמן דיבור על לסגור את עמדה 4, אבל עמדה 4 כבר סגורה. למי שלא זוכר, הקפטן שלנו משחק בעמדה 4 כבר באופן די קבוע, והוא גם כנראה יישחק
בחמישייה בעונה הבאה (אם ימשיך ביכולת שלו אחרי המשחק מול אילת).

אם הידיעות על סמית' נכונות, אז לזהות של השחקן הנוסף בעמדה 3, תהיה משמעות גדולה במיוחד. בהתחלה חשבתי שיהיה מדובר באמת בשחקן מהקליבר של קווין פאלמר
אבל לא נראה לי שבמכבי ייקחו סיכון גדול אם אכן המצב של סמית' בעייתי, וצפויה לנו אולי עוד החתמה מעניינת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 31 יולי 2014, 02:32

jol9 כתב:יש כאן כל הזמן דיבור על לסגור את עמדה 4, אבל עמדה 4 כבר סגורה. למי שלא זוכר, הקפטן שלנו משחק בעמדה 4 כבר באופן די קבוע, והוא גם כנראה יישחק

אם הידיעות על סמית' נכונות, אז לזהות של השחקן הנוסף בעמדה 3, תהיה משמעות גדולה במיוחד. בהתחלה חשבתי שיהיה מדובר באמת בשחקן מהקליבר של קווין פאלמר
אבל לא נראה לי שבמכבי ייקחו סיכון גדול אם אכן המצב של סמית' בעייתי, וצפויה לנו אולי עוד החתמה מעניינת.

זה לא מדויק. פניני שיחק הרבה בעמדה 3
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 31 יולי 2014, 05:13

הוא שיחק רוב הזמן עם סמית׳, מי מבניהם שיחק יותר 4? פניני.
ניתן לראות זאת כי הוא ביצע את רוב התרגילים שבלו ביצע, היה באותו מקום במגרש ועשה אותם מהלכים (בעיקר קבלת כדור טיפה בתוך קשת השלוש ומסירה לסופו).
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 31 יולי 2014, 07:42

מכבי כבר אמרו שהם רוצים שחקן שהוא 3-4 . כנראה שמחפשים סמול פאוורד שיש לו נתונים פיזיים לשחק גם 4 , ועם יד טובה מבחוץ ....זה בדיוק כמו סמית' או בלו בצעירותו...

בכלל , יהיה קל יותר למצוא סמול שקולע טוב מבחוץ מאשר 4 טבעי...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 31 יולי 2014, 09:30

jol9 כתב:יש כאן כל הזמן דיבור על לסגור את עמדה 4, אבל עמדה 4 כבר סגורה. למי שלא זוכר, הקפטן שלנו משחק בעמדה 4 כבר באופן די קבוע, והוא גם כנראה יישחק

פניני לא יכול להיות 4 פותח ביורוליג. אין לא את הגובה או הפיזיות לשחק דקות משמעותיות בעמדה 4 וגם הפורוורדים בליגה יהרגו אותו.

לגבי השחקן הנוסף, אין לך כבר שמות גדולים בשוק ובכל מקרה אל נראה שמכבי בכיוון הזה. השחקן שיגיע 3 שנוטה ל-4 ולא להיפך לדעתי.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 31 יולי 2014, 10:36

felix_r כתב:

זה לא מדויק. פניני שיחק הרבה בעמדה 3

פניני יכול לזוז בין עמדות והעמדה הטבעית שלו היתה 3 כל השנים. אבל פניני עובר תהליך דומה לזה של בלו (שגם התחיל כ-3). יש לו את הגובה בשביל לשחק ב-4,
ויש לו את כל היתרונות, כמו קליעה וראיית משחק ויכולת מסירה מצויינת.
מה שאין לו, זה מהירות בשביל לשחק בעמדה 3, ולכן הדקות שלו בעמדה 3 יילכו ויירדו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 31 יולי 2014, 10:41

roy1000 כתב:

פניני לא יכול להיות 4 פותח ביורוליג. אין לא את הגובה או הפיזיות לשחק דקות משמעותיות בעמדה 4 וגם הפורוורדים בליגה יהרגו אותו.

לגבי השחקן הנוסף, אין לך כבר שמות גדולים בשוק ובכל מקרה אל נראה שמכבי בכיוון הזה. השחקן שיגיע 3 שנוטה ל-4 ולא להיפך לדעתי.

אם לא שמת לב, פניני הוא שחקן חמישייה של אלופת אירופה, והוא שיחק למעלה מ-18 דקות למשחק שאלה דקות משמעותיות בהחלט.
יש לו את כל מה שצריך, רק צריך לתת לו את הביטחון, מה שבלאט הבין לקראת סוף הסיבוב הראשון, ומאז הוא היה שחקן חשוב ומשמעותי בסגל.

עם המשפט האחרון שלך אני מסכים בהחלט. מכבי תנסה לשחזר במידה מסויימת את הרכב הפורוורדים הגמיש שלה מהעונה הקודמת עם סמית', פניני, רנדל, לנדסברג והשחקן הנוסף שיגיע,
שאני גם מאמין שיהיה יותר 3 מאשר 4.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 יולי 2014, 11:04

גודס אמר ברדיו שבוע שעבר שהם מחפשים עוד 2-3 ולא 3-4.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, felix_r, Google Adsense [Bot] ו־36 אורחים