16 דצמבר 2015, 12:59
ankram כתב:מישהו ראה אמש חמישיות?
מונרו יוצא שם מה זה הומופוב.....
16 דצמבר 2015, 13:54
16 דצמבר 2015, 14:58
16 דצמבר 2015, 15:46
MTA2311 כתב:שאלו אותו מה היה קורה אם הוא היה מגלה שאחד השחקנים או המאמן שלו הוא הומו. ענה שכל עוד לא היו מתקרבים אליו זה היה בסדר.
דרוקר אמר בראיון שהוא מנסה שנתיים להביא אותו, אז פיני אמר בפאנל שאולי בגלל מה שמונרו אמר על גייז הוא לא רצה לבוא שנתיים.
16 דצמבר 2015, 16:08
16 דצמבר 2015, 16:10
MTA2311 כתב:אי אפשר להבין את האמירה של פיני בעוד צורה נכון?
הזוי
16 דצמבר 2015, 16:53
16 דצמבר 2015, 17:11
MTA2311 כתב:דרוקר אמר בראיון שהוא מנסה שנתיים להביא אותו, אז פיני אמר בפאנל שאולי בגלל מה שמונרו אמר על גייז הוא לא רצה לבוא שנתיים.
16 דצמבר 2015, 17:17
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:דרוקר אמר בראיון שהוא מנסה שנתיים להביא אותו, אז פיני אמר בפאנל שאולי בגלל מה שמונרו אמר על גייז הוא לא רצה לבוא שנתיים.
נראה לי שלא הבנת/שמעת נכון. פיני אמר שהוא "לא רוצה להתייחס לאמירה (של מונרו), כי יכול להיות שבגלל זה הוא לא בא לפה שנתיים".
אני חושב שהוא ניסה להתבדח על האופי של מונרו, לא הרבה יותר מזה.
16 דצמבר 2015, 17:26
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:דרוקר אמר בראיון שהוא מנסה שנתיים להביא אותו, אז פיני אמר בפאנל שאולי בגלל מה שמונרו אמר על גייז הוא לא רצה לבוא שנתיים.
נראה לי שלא הבנת/שמעת נכון. פיני אמר שהוא "לא רוצה להתייחס לאמירה (של מונרו), כי יכול להיות שבגלל זה הוא לא בא לפה שנתיים".
אני חושב שהוא ניסה להתבדח על האופי של מונרו, לא הרבה יותר מזה.
16 דצמבר 2015, 17:34
16 דצמבר 2015, 17:38
toja27 כתב:לא ראיתי חמישיות, אבל אני יכול להגיד שפיני ודרוקר ביחסים לא טובים כבר הרבה זמן ופיני מוצא כל הזדמנות לעקוץ את דרוקר. אז זה יותר מהגיוני שזו הייתה עוד אחת מהעקיצות האלו. בשבילו דרוקר הוא פרוייקט כמו ניקולה וייציץ'.
16 דצמבר 2015, 17:42
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:לא ראיתי חמישיות, אבל אני יכול להגיד שפיני ודרוקר ביחסים לא טובים כבר הרבה זמן ופיני מוצא כל הזדמנות לעקוץ את דרוקר. אז זה יותר מהגיוני שזו הייתה עוד אחת מהעקיצות האלו. בשבילו דרוקר הוא פרוייקט כמו ניקולה וייציץ'.
אין ספק שפיני לא סתם את הפה במקרה הזה בגלל שהוא שונא את דרוקר, השאלה היא האם זאת הייתה אמירה לא מתוחכמת וילדותית, או שהיא ניסתה לרמוז משהו על החיים הפרטיים של הבן אדם
הוא היה נשוי וגם אחרי זה כתבו דברים על בנות זוג כאלה ואחרות אז אני לא יודעת מה הייתה הכוונה של פיני
בין אם הוא זרק את זה כי מבחינתו ''הומו'' זאת קללה לגיטימית או כי באמת יש משהו מאחורי הקלעים זה ממש לא משנה, זה לא דבר לגיטימי להגיד
16 דצמבר 2015, 17:46
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:לא ראיתי חמישיות, אבל אני יכול להגיד שפיני ודרוקר ביחסים לא טובים כבר הרבה זמן ופיני מוצא כל הזדמנות לעקוץ את דרוקר. אז זה יותר מהגיוני שזו הייתה עוד אחת מהעקיצות האלו. בשבילו דרוקר הוא פרוייקט כמו ניקולה וייציץ'.
אין ספק שפיני לא סתם את הפה במקרה הזה בגלל שהוא שונא את דרוקר, השאלה היא האם זאת הייתה אמירה לא מתוחכמת וילדותית, או שהיא ניסתה לרמוז משהו על החיים הפרטיים של הבן אדם
הוא היה נשוי וגם אחרי זה כתבו דברים על בנות זוג כאלה ואחרות אז אני לא יודעת מה הייתה הכוונה של פיני
בין אם הוא זרק את זה כי מבחינתו ''הומו'' זאת קללה לגיטימית או כי באמת יש משהו מאחורי הקלעים זה ממש לא משנה, זה לא דבר לגיטימי להגיד
ברור שלא לגיטימי. לפני הכל, הוא פוגע בכבוד של בן אדם. דבר שני, הוא מנצל לרעה את התפקיד שהוא קיבל כפרשן ומנחה תכנית כדי לסגור חשבונות אישיים וזאת לא הפעם הראשונה.
16 דצמבר 2015, 17:49
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:לא ראיתי חמישיות, אבל אני יכול להגיד שפיני ודרוקר ביחסים לא טובים כבר הרבה זמן ופיני מוצא כל הזדמנות לעקוץ את דרוקר. אז זה יותר מהגיוני שזו הייתה עוד אחת מהעקיצות האלו. בשבילו דרוקר הוא פרוייקט כמו ניקולה וייציץ'.
16 דצמבר 2015, 17:52
אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:לא ראיתי חמישיות, אבל אני יכול להגיד שפיני ודרוקר ביחסים לא טובים כבר הרבה זמן ופיני מוצא כל הזדמנות לעקוץ את דרוקר. אז זה יותר מהגיוני שזו הייתה עוד אחת מהעקיצות האלו. בשבילו דרוקר הוא פרוייקט כמו ניקולה וייציץ'.
אמירה פיני גרשונית טיפוסית. לא יודע למה לקחתם את זה כל כך רחוק.
מה שהוא ניסה להגיד, אם נהפוך את המשפט, זה "יכול להיות שהוא לא בא לכאן שנתיים כדי שאני לא אצטרך להתייחס לאמירה שלו". סתם בדיחה לא מצחיקה.
הוא לא דיבר על דרוקר. נו, זה כל כך ברור. תראו את התוכנית.
16 דצמבר 2015, 17:53
20 דצמבר 2015, 23:38
21 דצמבר 2015, 11:42
felix_r כתב:צביקה!!!![]()
![]()
![]()
22 דצמבר 2015, 00:27