ת'רד המלפפונים - חיפושים אחר מחליף למילר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים - חיפושים אחר מחליף למילר

הודעהעל ידי yanay21 » 02 אוגוסט 2016, 02:58

Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:מעניין מה נעשה כשאפילו להתלונן על הקבוצה לא יהיה לנו חשק

תמיד יהיה על מה להתלונן
אם לא מכבי אז על החתימה של אורי

בשביל זה יש קבוצות וואטסאפ ,השאלה אם זה יחזיק פורום. כי תכל'ס, אנחנו חופרים פה ומספימים, אבל יש איזו תכלית לפורום. האם באמת נתנהל ככה גם עוד שנה, שנתיים, שלוש? זה מחרפן. להמתין למשהו שלא יבוא

אני אישית מאמינה שכן

יכול להיות שאת צודקת, ולך יש עבר עשיר משלי בפורום.

הכי כיף לי פה בעולם, אבל גם מדכא, לא כי לא טוב פה, אלא כי זה מרגיש שזו כבר לא המתנה, אלא המצב הקבוע. ואני פשוט חייב להיות אדיש כדי שזה לא יחרפן אותי.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 אוגוסט 2016, 02:59

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

תמיד יהיה על מה להתלונן

בשביל זה יש קבוצות וואטסאפ ,השאלה אם זה יחזיק פורום. כי תכל'ס, אנחנו חופרים פה ומספימים, אבל יש איזו תכלית לפורום. האם באמת נתנהל ככה גם עוד שנה, שנתיים, שלוש? זה מחרפן. להמתין למשהו שלא יבוא

תשמע, איכשהו כתבנו בת'רד הזה 45 עמודים תוך שבוע למרות שלא היה שום שחקן מועמד. אף לא אחד!
אז לא נראה שלפורום תהיה בעייה להמשיך להתקיים גם אם הקבוצה תקרוס סופית ותרד לליגה הלאומית.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוגוסט 2016, 02:59

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

תמיד יהיה על מה להתלונן

אני אישית מאמינה שכן

הכי כיף לי פה בעולם, אבל גם מדכא, לא כי לא טוב פה, אלא כי זה מרגיש שזו כבר לא המתנה, אלא המצב הקבוע. ואני פשוט חייב להיות אדיש כדי שזה לא יחרפן אותי.

אולי לא כולם יישרדו אבל אני מאמינה שהפורום עצמו ישרוד

אנחנו מזוכיסטים באיזשהי מידה אז אם משהו אחר לא יחזיק אותנו, הצורך לקרוע את המועדון לגזרים כן
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 02 אוגוסט 2016, 03:01

שמואל1 כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

תמיד יהיה על מה להתלונן

תשמע, איכשהו כתבנו בת'רד הזה 45 עמודים תוך שבוע למרות שלא היה שום שחקן מועמד. אף לא אחד!
אז לא נראה שלפורום תהיה בעייה להמשיך להתקיים גם אם הקבוצה תקרוס סופית ותרד לליגה הלאומית.

זו הנקודה שלי. כי כרגע, למרות שכולנו יודעים שזה אבוד, יש לנו יותר עבר חיובי מאשר שלילי מאחורנו, כי בד"כ אנחנו אחלה קבוצה. אז אולי יש מקום לא מודע שמחכה, שיודע שכל הספאם פה זו הקדמה למשהו אחר. אבל עם הזמן, שנה, שנתיים, שלוש, זה פשוט לא. מישהו באמת יכתוב על הקבוצה אם היא לא תעבור טופ16 חמש-שש שנים? בקושי תעשה גמר בארץ, שלא לדבר על אליפות? הפורום הוא תזכורת תמידית לזה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yanay21 » 02 אוגוסט 2016, 03:02

Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:[quote="yanay21"]מעניין מה נעשה כשאפילו להתלונן על הקבוצה לא יהיה לנו חשק

תמיד יהיה על מה להתלונן

אני אישית מאמינה שכן

אולי לא כולם יישרדו אבל אני מאמינה שהפורום עצמו ישרוד

אנחנו מזוכיסטים באיזשהי מידה אז אם משהו אחר לא יחזיק אותנו, הצורך לקרוע את המועדון לגזרים כן[/quote]
השאלה היא מי יבחר במה. מזוכיזם או אדישות. הפורום עצמו יחזיק, זה בטוח

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוגוסט 2016, 03:03

yanay21 כתב:
שמואל1 כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

תמיד יהיה על מה להתלונן

זו הנקודה שלי. כי כרגע, למרות שכולנו יודעים שזה אבוד, יש לנו יותר עבר חיובי מאשר שלילי מאחורנו, כי בד"כ אנחנו אחלה קבוצה. אז אולי יש מקום לא מודע שמחכה, שיודע שכל הספאם פה זו הקדמה למשהו אחר. אבל עם הזמן, שנה, שנתיים, שלוש, זה פשוט לא. מישהו באמת יכתוב על הקבוצה אם היא לא תעבור טופ16 חמש-שש שנים? בקושי תעשה גמר בארץ, שלא לדבר על אליפות? הפורום הוא תזכורת תמידית לזה.

עד 5-6 שנים אלוהים גדול
בוא ניקח את זה מקיץ לקיץ
קח איזה שבועיים בספרייה לנקות את הראש ותחזור אלינו בכוחות מחודשים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 02 אוגוסט 2016, 03:04

הבעיה היא לא באנשים לא מקצועיים, אם כי גם כאן יש מקום לשיפור במיוחד בסקאוטינג. סה"כ האנשים יודעים לבנות קבוצה,ונפילות תמיד יש בכל מקום. הבעיה היא אחת: ההנהלה רוצה לבנות קבוצה מנצחת בעוד הם שומרים בקנאות על ה"תקציב השפוי" . שם זה מתחיל ושם זה נגמר . מפספסים שחקנים מצויינים ששיחקו במועדון ולא מחדשים חוזה או מחדשים באיחור(בדיוק מאותה סיבה שלדעת האם הוא באמת שווה את המחיר- ראו מקרה רייס), מפילים עסקאות על כסף קטן יחסית ולא מביאים שחקנים שפנויים ויכולים להתאים מצויין לקבוצה בגלל השווי שלהם. היה כאן מישהו כמו רענן כץ, הייתם רואים איזה יופי של קבוצה הייתה נבנית כאן. כל הבעיות נובעות ממגבלת התקציב.
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 02 אוגוסט 2016, 03:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yanay21 » 02 אוגוסט 2016, 03:04

Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:
שמואל1 כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:[quote="yanay21"]מעניין מה נעשה כשאפילו להתלונן על הקבוצה לא יהיה לנו חשק

תמיד יהיה על מה להתלונן

עד 5-6 שנים אלוהים גדול
בוא ניקח את זה מקיץ לקיץ
קח איזה שבועיים בספרייה לנקות את הראש ותחזור אלינו בכוחות מחודשים[/quote]
אני אראה את הmsg ואבין שיש יותר נמוך לרדת

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 אוגוסט 2016, 03:06

האנשים שם לא יודעים לבנות קבוצה. זה הוכח פעם אחר פעם בעשור האחרון.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 02 אוגוסט 2016, 03:09

MTA2311 כתב:האנשים שם לא יודעים לבנות קבוצה. זה הוכח פעם אחר פעם בעשור האחרון.

בוא תראה את ההישגים של העשור האחרון עם התקציב של הקבוצה ביחס ליריבות האחרות מהיורוליג ותראה שההישגים יפים. הם יודעים לבנות , לא תמיד בהצלחה אבל זה נורמלי. הבעיה היא נטו במגבלת התקציב שישנה ובעובדה שהם לא עושים משהו בעניין כמו להביא משקיע רציני נוסף או למכור את המניות שלהם למישהו אחר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yanay21 » 02 אוגוסט 2016, 03:12

toja27 כתב:

בוא תראה את ההישגים של העשור האחרון עם התקציב של הקבוצה ביחס ליריבות האחרות מהיורוליג ותראה שההישגים יפים. הם יודעים לבנות , לא תמיד בהצלחה אבל זה נורמלי. הבעיה היא נטו במגבלת התקציב שישנה ובעובדה שהם לא עושים משהו בעניין כמו להביא משקיע רציני נוסף או למכור את המניות שלהם למישהו אחר.

ההישגים בין סוף השושלת לבין בלאט לא מדהימים. ומבלאט והלאה, שתסלח לי הנהלת מכבי שאני מעדיף לזקוף את רוב הקרדיט לזכותו(ואני לא חושב שהוא אלוהים או מושלם, אבל הבנאדם יסודי כמו מכונה, ואת זה יגידו עליו גם מי שלא אוהב אותו)
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 אוגוסט 2016, 03:12

toja27 כתב:

ההצלחות לא קשורות לבנייה מוצלחת. היו פה מאמנים טובים, היה פה המון מזל והיה פה הסתמכות על מסורת של מועדון. אני באמת לא יכול להיזכר בעונה אחת בשנים האחרונות שהיה אפשר להגיד עליה שהבנייה בה הייתה טובה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 02 אוגוסט 2016, 03:18

נחמד שאתם זוקפים את ההישגים לזכותו של בלאט או המזל כשנוח, באותה מידה מה שקרה בשנתיים האחרונות זה חוסר מזל וגיא גודס. גם בתקופתו של בלאט ואפילו לפני ההנהלה בנתה ביחד איתו את הקבוצה. ינאי תסתכל על קבוצות כמו צסק"א, ברצלונה, מדריד ותראה את ההישגים שלהם ביחס לתקציב שלהם. תראה שמכבי עדיפה עליה. ואני אחזור שוב , לדעתי שורש הבעיה הוא בכך שההנהלה מנסה לעקם, לעשות קיצורי דרך, להתחכם כדי לבנות קבוצה שתילחם עם הקבוצות הגדולות בלי שיש לה את התקציב לכך. המסקנה הברורה מבחינתי, שימצאו דרך להגדיל את התקציב או שיפנו מקום. עם כל הכבוד וההערכה שיש לי כלפיהם ויש.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 אוגוסט 2016, 03:21

toja27 כתב:נחמד שאתם זוקפים את ההישגים לזכותו של בלאט או המזל כשנוח, באותה מידה מה שקרה בשנתיים האחרונות זה חוסר מזל וגיא גודס. גם בתקופתו של בלאט ואפילו לפני ההנהלה בנתה ביחד איתו את הקבוצה. ינאי תסתכל על קבוצות כמו צסק"א, ברצלונה, מדריד ותראה את ההישגים שלהם ביחס לתקציב שלהם. תראה שמכבי עדיפה עליה. ואני אחזור שוב , לדעתי שורש הבעיה הוא בכך שההנהלה מנסה לעקם, לעשות קיצורי דרך, להתחכם כדי לבנות קבוצה שתילחם עם הקבוצות הגדולות בלי שיש לה את התקציב לכך. המסקנה הברורה מבחינתי, שימצאו דרך להגדיל את התקציב או שיפנו מקום. עם כל הכבוד וההערכה שיש לי כלפיהם ויש.

תבחר עונה אחת מאז 2008 נגיד ותנתח לי מקצועית למה הבנייה בה הייתה נכונה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 אוגוסט 2016, 03:27

אני זוכר שתי עונות עם בנייה לא רעה, שבלאט לא היה שותף אליהן-

1. עונת 07/08 קטשרף. מכבי עם קו קדמי עצבני שכולל את ניקולה, פייזר, מוריס ובאטיסטה.
2. עונת פיני גרשון- קבוצה מאוזנת עם צ'אק אידסון, אנדרסון, וויזנייבסקי, לאזמה.

בשתי העונות הללו מכבי נפלה עם הרכזים אבל הבנייה הייתה טובה ועמוקה. שימו לב שבשתי העונות מכבי החזיקה בפיגורה בצוות המקצועי- צביקה שרף ופיני גרשון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 02 אוגוסט 2016, 03:27

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:נחמד שאתם זוקפים את ההישגים לזכותו של בלאט או המזל כשנוח, באותה מידה מה שקרה בשנתיים האחרונות זה חוסר מזל וגיא גודס. גם בתקופתו של בלאט ואפילו לפני ההנהלה בנתה ביחד איתו את הקבוצה. ינאי תסתכל על קבוצות כמו צסק"א, ברצלונה, מדריד ותראה את ההישגים שלהם ביחס לתקציב שלהם. תראה שמכבי עדיפה עליה. ואני אחזור שוב , לדעתי שורש הבעיה הוא בכך שההנהלה מנסה לעקם, לעשות קיצורי דרך, להתחכם כדי לבנות קבוצה שתילחם עם הקבוצות הגדולות בלי שיש לה את התקציב לכך. המסקנה הברורה מבחינתי, שימצאו דרך להגדיל את התקציב או שיפנו מקום. עם כל הכבוד וההערכה שיש לי כלפיהם ויש.

תבחר עונה אחת מאז 2008 נגיד ותנתח לי מקצועית למה הבנייה בה הייתה נכונה.

קודם כל אני לא יודע למה בחרת דווקא 2008, עד אז היו אותם בעלים ואותה התנהלות פחות או יותר. דבר שני אני לא אסביר למה הבניה הייתה נכונה אני רק אצביע לעבר התוצאה הסופית מה שמצביע על בנייה נכונה. והיו עונות טובות גם באותה תקופה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 אוגוסט 2016, 03:29

אפשר גם ללכת שנתיים אחורה. כל עונה מאז פירוק השושלת.

התוצאות מעידות בהכרח על בנייה נכונה? ממש לא מסכים עם זה, מעבר לזה אין לי מה להגיד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 אוגוסט 2016, 03:32

אור, תגדיר ״בניה נכונה״.
על פניו, בהגדרה שלי, גם הרבה מקבוצות הNBA לוקות בזה. חלקן משחקות בפלייאוף.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוגוסט 2016, 03:34

במגבלות שמכבי שמה לעצמה הבנייה צריכה להיות כמעט חפה מטעויות

זה גם לא כל כך שטועים כמו למה טועים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 02 אוגוסט 2016, 03:35

אחד הדברים שדחפו אותנו קדימה, ויש שיזלזלו בזה, בכלל לא קשור ישירות לכדורסל-קהל ומסורת. עד לא מזמן, הקהל שלנו היה מהטובים באירופה, וכששחקן מגיע למכבי הוא יודע שיש לו סטנדרטים לעמוד בהם, גם מבחינת הקהל, וגם מבחינת זה שהקבוצה הזו היא האלופה הבלתי מעורערת בליגה הישראלית.

ההפסדים של צסק"א, ריאל וברצולנה הם לא תלויי כדורסל, אלא תלויי אופי. הרי צסק"א מגיעה כל שנה, בנוהל, לפיינל פור. מה שקרה לה שם במשך שנים זה לא כדורסל. אותו דבר ריאל של השנים האחרונות. הן לא בונות עקום, כי ההישגים שם. הן פשוט נחנקות כשאסור להן.

אם תסתכל על הקבוצות שבלאט אימן במכבי(גם המזוויעה של 2013), אתה תראה שיש מגמת השתפרות מתחילת העונה ועד סופה. מגמה עקבית, גם כשמפסידים. זו עבודה של מאמן, גם כשהשחקנים לא תמיד גרועים. והניצחון בגמר היורוליג? נכון שהיה את רייס, אבל מה שהיה מדהים שם, ולא דיברו על זה מספיק, זו ההכנה ההגנתית. מכבי שיתקה את ריאל לחלוטין. זו עבודה של מאמן.

וגם אז, באותה עונה, תאר לך מה היה קורה לו בלו היה מחליט שלא בראש שלו לחזור לשחק. לא היה מפתיע אותי אם הצלבה לא היינו עושים. מכבי אלופה בלעגל פינות ולצאת מזה בלי פגע, רק שהפעם זה לא עובד. זה לא עובד כי יש קבוצה יותר טובה מאיתנו בארץ, וזה לא עובד כי גודס, טבק, ואולי אדלשטיין, לא מתאימים לרמות האלו. וזו גם פאשלה של ההנהלה, כי הם בוחרים את המאמן. וזה בערך הדבר היחיד שהם צריכים לבחור.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים