חביב אורנג'ד כתב:האמת, שלמרות כל ההשמצות על ההנהלה, אני מאמין שעבור שם גדול, יפתחו את הכיס ויעשו מאמצים להביאו, ואכלו מקרים גם קרו בעבר.
השאלה היא כמה באמת רוצים את לאנגפורד. אני בטוח שאם במכבי באמת מאוד מעוניינים לראותו כאן, אז נסיון כלשהו להביאו בטוח יתבצע.
אני גם לא חושב שלאנגפורד ידרוש סכומים כ"כ גדולים, והוא גם לא נמצא בעמדת מיקוח כ"כ טובה.
אנחנו בסוף הקיץ, קבוצות היורוליג כבר סוגרות את סגלן וגם ככה אין הרבה קבוצות שיכולות כרגע להציע לו סכומים שמנים.
זהו עוד אחד מהיתרונות בלהמתין לסוף הקיץ ולא להחפז להחתמות מהירות של שחקנים בינוניים.
מסכים איתך שלאנגפורד נמצא בעמדת מיכוח לא הכי טובה , בנוסף לתזמון יש גם את השביתה כרגע שגורמת לקבוצות להתנפל על שחקני NBA שאפשר להחתים לעונה שלמה או אפילו עד סיום השביתה וברוב המקרים זה במחיר נמוך יותר מאשר להחתים שחקן עם נסיון יורוליג . העניין שזו טעות מצד קבוצות להחתים שחקנים כאלו מכיוון שעונה הבאה יצטרכו לבנות מחדש אבל בשבילנו הגישה הזאת שלהם היא טובה כי זה מאפשר לנו בכלל לחשוב על שחקן כמו לאנגפורד .
אם הסיטואציה הזאת הייתה מתרחשת לאחר סיום השביתה אז הביקוש לשחקן כמו לאנגפורד היה עצום ואז באמת שלא היה לנו סיכוי , למרות שאני די בטוח שאם השביתה הייתה מסתיימת אז חימקי לא היו משחררים אותו ולא היינו מוצאים שחקנים בקליבר הזה פנויים בשוק...
בקיצור נקווה שינצלו את ההזדמנות