פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V5

26 מרץ 2023, 00:34

אחדשיודע כתב:
שמואל1 כתב:איזה מזל להליבורטון... אין מצב שהיה מפתח לאולסטאר בוויזארדס.

אמממ... אולי זה היה מתעכב קצת, אבל נראה לי שהיה מגיע לזה בסופו של דבר כך או כך. מוכשר מאוד וגם הגיע די מוכן לליגה.

Runner30 כתב:מעניין אם שחקנים עושים טאנקינג לקראת הדראפט בשביל לא להיבחר ע"י וושינגטון

לגמרי עושים :laugh1 מדלגים על ראיונות/אימונים לפני הדראפט עם הקבוצה. כך עשה לדעתי גם הליברטון (שלא הכחיש שהעדיף לא להיבחר על ידם).

במקרה של דני היו שמועות שסימנטוב ממש לא שלח דוחות בריאותיים על דני וזה למה הוא לא נבחר במקומות 5-8 מה שיותר גורם לי להרים גבה שאחרי כל זה הוא נבחר דווקא בוויזארדס, המקום אולי הכי גרוע בשביל דני בלוטרי
מצד שני הוויזארדס אמרו שהם היו במצב של לבחור בו לא משנה מה אז מי יודע

26 מרץ 2023, 01:51

בהסתכלות על הפן המקצועי, ההתנהלות של הסוכנים שלו בכל מקרה לא הייתה טובה. לפני הכל, אבדיה לא הגיע מספיק מוכן ל-NBA. לדעתי (ולדעת אחרים שהתבטאו בנושא הזה) הוא היה צריך להשתפשף עוד קצת לפני שנכנס לליגה. זאת אומרת, לקבל תפקיד מרכזי יותר ממה שהיה לו במכבי (בטח עד פגרת הקורונה) ולאורך זמן ארוך יותר. הוא קיבל את המושכות להוביל במכבי רק לחודש בערך, וזה לא מספיק כדי לשפר את סט היכולות ולצבור ביטחון. היה עדיף לו אם היה משחק במקום אחר (ולאו דווקא רק בשנה שלפני הדראפט), או לחלופין - נשאר עוד שנה אחת במכבי (אולי אפילו בתיאום עם הקבוצה שבחרה בו).

אח״כ, כאמור, גם בהתנהלות מול הקבוצות ב-NBA. לדעתי לא סקרו מספיק טוב איזה קבוצות עדיפות/מתאימות לאבדיה והאסטרטגיה שלהם הייתה שגויה. כמובן שאין שליטה אמיתית על מי שתבחר בך בסופו של דבר (הליברטון למשל היה קרוב להיבחר ע״י וושינגטון למרות שנמנע מלדבר איתם לפני הדראפט), אבל היו יכולים לפעול הרבה טוב יותר בנושא הזה. מראש הסוכן אמר שהוא ״חושב שדני יגיע לידי ביטוי במקום שמבוסס על שאיפה לניצחון, ולא מקום שמוותר לעצמו״ (בגלל שהוא ״גדל בתוך ארגון מנצח ששואף לנצח בכל משחק״). וזאת לא בהכרח הגישה הנכונה (או בהכרח לא), כי שחקן צעיר שצריך להשתפר - עדיף שיעשה זאת בקבוצה בלי לחץ גדול מידי ושהוא מקבל בה את מלוא הבמה לעשות טעויות (כלומר, בקבוצה בלי שאיפות מיידיות לנצח כל משחק). הטעות שבעיניי ביצעו עם מכבי, חזרו עליה גם פה. מעבר לכך, וושינגטון זו קבוצה שהיו צריכים לעשות הכל כדי שלא תבחר בו. הכל. אני זוכר שקצת לפני הבחירה ה-8 של הניקס, יצא דיווח שאבדיה נמצא גבוה מאוד בלוח של וושינגטון (הם כביכול לא האמינו שהוא ״הידרדר״ ושתהיה להם אפשרות לבחור בו), ואשכרה הגעתי למצב שאני מאחל לו שהניקס יבחרו בו (נדמה לי שכתבתי את זה פה בזמן אמת) לפני שוושינגטון יבחרו בו. כלומר, אם אני ידעתי שזה מקום רע (מאוד) עבורו, אז מי שמטפל בעניינים המקצועיים שלו היה חייב לדעת את זה גם. והם לא ידעו את זה. אבדיה אפילו עשה predraft workout עבור וושינגטון לפי סקוט ברוקס. מי שלא רוצה להיבחר ע״י קבוצה מסוימת, לא הולך להתאמן אצלה.

לגבי השמועות שהסוכן סימן-טוב לא שלח בדיקות רפואיות לקבוצות מסויימות בעשירייה הראשונה, אז הוא פחות או יותר שלל את זה בראיון ב-״הפודיום״ לפני הדראפט. ״יש סוכנים שלא שולחים בדיקות רפואיות לארגון כזה או אחר על מנת שלא יבחרו את השחקן, או ימנעו ממנו לעשות ראיון, או ימנעו ממנו לפגוש אותו. אנחנו יצרנו איזשהי פתיחות, כנות, לא הסתרנו את מה שצריך להסתיר, היינו בסדר עם הקבוצות שהביעו עניין בדני, אבל יש המון דרכים לנסות למנוע עניין של קבוצה בשחקן. אם היינו יכולים, דני היה נפגש, מתראיין ומתאמן עם 30 קבוצות - אבל זה לא ריאלי, בטח לתקופת הזמן שאנחנו היינו שם. אז ניסינו לצמצם את זה לקבוצות שהכי רלוונטיות ברמת העניין וברמת הציפיות שלנו מדני ושל העולם מדני ברמת הבחירות - כלומר למקד את זה לטופ 10״.

27 מרץ 2023, 03:38

אבדיה בינתיים מנצל עוד קצת את ההשבתה/היעדרות של ביל וקוזמה.
הלילה בהפסד של וושינגטון בטורונטו (104:114): 15 נק׳ (6/13 מהשדה, 1/4 משלוש ו-2/4 מהקו), 9 רב׳ ו-7 אס׳ (3 אב׳). כולל האסיסט הזה: https://twitter.com/NBA/status/1640137211277455362

27 מרץ 2023, 05:35

בניגוד למשחקים הקודמים עם מספרים טובים יחסית אבל שלא עפתי בהם על היכולת שלו, היום הוא נראה כמו כלי התקפי לגיטימי באן בי איי.
לא סיים עם יותר מדי נקודות, אבל מה ששמחתי לראות זה שהכדרור נראה יותר מהודק. היום זה היה מהמשחקים האלה שהוא הרגיש לי הכי בטוח בכדרור שלו מאז שהגיע לליגה. המסירה הזו לפרוזינגיס והקרוסאובר הנוסף שהוא עשה כשהטביע ביד שמאל (למרת שהיה בגארבג' טיים), היו תוצאה של גישה נכונה.

עדיין, הוא כבר לימד אותנו שהוא צריך להראות הרבה יותר יציבות בשביל להאמין שחל אצלו שינוי אמיתי.

רוצה לראות אסרטיביות לפרקים הרבה יותר ארוכים, והמשכיות.

27 מרץ 2023, 05:44

לא חל אצלו שינוי גדול. פשוט שני השחקנים הבכירים-הסוליסטיים בחוץ. אז יש לו יותר נגיעות בכדור (מקבל את האפשרות לנהל את המשחק הרבה יותר) וטיפה יותר ביטחון לקחת על עצמו. מן הסתם הוא צריך יותר מכמה משחקים כאלו כדי לשפר באמת היכולות שלו ולצבור ביטחון. בכל מקרה, כך או כך, לא נשארו עוד הרבה משחקים העונה. צריך להישאר בריא, לקחת מנוחה אחרי שהעונה תסתיים ואז לעבוד קשה בקיץ כדי לשפר את המשחק שלו.

27 מרץ 2023, 07:53

מה זה הקטע המעצבן הזה.
אני כותב בדפדפן nba.com זה מפנה אותי ל-nba.sport5.co.il.
הלו, זה דמוקרטיה?

27 מרץ 2023, 08:27

Runner30 כתב:מה זה הקטע המעצבן הזה.
הלו, זה דמוקרטיה?
זה כבר שנים ככה.

Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk

27 מרץ 2023, 08:48

אם כותבים את הלינק עם לשונית כלשהי למשל nba.com/news זה אמור להגיע לאתר עצמו

27 מרץ 2023, 09:20

my man כתב:אם כותבים את הלינק עם לשונית כלשהי למשל nba.com/news זה אמור להגיע לאתר עצמו
ואו שנים חיפשתי לזה פתרון. תודה!

27 מרץ 2023, 09:28

~Box & 1~ כתב:בניגוד למשחקים הקודמים עם מספרים טובים יחסית אבל שלא עפתי בהם על היכולת שלו, היום הוא נראה כמו כלי התקפי לגיטימי באן בי איי.
לא סיים עם יותר מדי נקודות, אבל מה ששמחתי לראות זה שהכדרור נראה יותר מהודק. היום זה היה מהמשחקים האלה שהוא הרגיש לי הכי בטוח בכדרור שלו מאז שהגיע לליגה. המסירה הזו לפרוזינגיס והקרוסאובר הנוסף שהוא עשה כשהטביע ביד שמאל (למרת שהיה בגארבג' טיים), היו תוצאה של גישה נכונה.

עדיין, הוא כבר לימד אותנו שהוא צריך להראות הרבה יותר יציבות בשביל להאמין שחל אצלו שינוי אמיתי.

מסכים מאוד.
צריך להתעכב ולדבר גם על זה שהוא סופסוף סיים עם יד שמאל חדירה לסל (ועוד בדאנק). כל פעם כשהוא מנסה לחדור שמאלה הוא מסיים בסוף עם יד ימין. זה משהו שהוא חייב מאוד (והמון) לשפר אם הוא רוצה להישאר בליגה הזאת.

27 מרץ 2023, 09:48

Runner30 כתב:מה זה הקטע המעצבן הזה.
הלו, זה דמוקרטיה?

תלחץ כאן

תמונה

27 מרץ 2023, 10:00

גם היום הרבה שטויות שלו

27 מרץ 2023, 11:38

Adam כתב:
~Box & 1~ כתב:בניגוד למשחקים הקודמים עם מספרים טובים יחסית אבל שלא עפתי בהם על היכולת שלו, היום הוא נראה כמו כלי התקפי לגיטימי באן בי איי.

מסכים מאוד.
צריך להתעכב ולדבר גם על זה שהוא סופסוף סיים עם יד שמאל חדירה לסל (ועוד בדאנק). כל פעם כשהוא מנסה לחדור שמאלה הוא מסיים בסוף עם יד ימין. זה משהו שהוא חייב מאוד (והמון) לשפר אם הוא רוצה להישאר בליגה הזאת.

במשחקים שהוא מקבל את הכדור הוא עושה את זה לפחות אחת למשחק.
במחצית הראשונה היה נראה שהוא לא מפוקס, מתוסכל ולא בריכוז, התאפס במחצית

27 מרץ 2023, 12:48

כולם מסכימים שדני יותר טוב כשהוא עם הכדור.
המשימה היא למצוא קבוצה שתיתן לו את הכדור בידיים.
כי גם אחרי 3 שנים הוא עדיין לא יעיל.

27 מרץ 2023, 16:19

Runner30 כתב:כולם מסכימים שדני יותר טוב כשהוא עם הכדור.
המשימה היא למצוא קבוצה שתיתן לו את הכדור בידיים.
כי גם אחרי 3 שנים הוא עדיין לא יעיל.

קבוצה שעושה טנקינג ולא מעוניינת לנצח כאן ועכשיו. אבל זאת לא בחירה שלו. יש לו חוזה בוושינגטון. הוא לא יכול לבנות על זה שיקבל את זה שם בעונה הבאה (בטח לא בעונה הרביעית שלו), ולכן יצטרך לעבוד קשה בקיץ כדי להשתפר בין העונות ולא תוך כדי עונה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 27 מרץ 2023, 16:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

27 מרץ 2023, 16:30

felix_r כתב:גם היום הרבה שטויות שלו

במחצית הראשונה לא שיחק טוב. אבל זה בדיוק העניין. ככה לומדים ומשתפרים. אם קוזמה וביל היו שם, הוא לא היה מקבל את הקרדיט הזה. ובמחצית השנייה כבר שיחק לא רע בכלל.

27 מרץ 2023, 17:49

לא מרשים בכלל. יותר שטויות ממהלכים חיוביים, וקליעה מבחוץ מזעזעת.

27 מרץ 2023, 18:12

JarJarBinx כתב:לא מרשים בכלל. יותר שטויות ממהלכים חיוביים, וקליעה מבחוץ מזעזעת.

לא נכון להסתכל על סרטון ביוטיוב של 6 דקות כדי לתת חוות דעת על 34 דקות. הקליעה שלו מבחוץ לא טובה (אומנם עומד על 50% ב-4 משחקים האחרונים - אבל 30% עונתי), זה נכון. אבל למרות התצוגה הלא טובה בהתחלה (שגם היא תעזור לו), בסך הכללי התרומה שלו הייתה חיובית - ונתן מחצית שנייה טובה. אפילו השדרנים של טורונטו החמיאו. עם זאת, ברור שיש המון מקום לשיפור ושהוא צריך להביא יותר מרצף של כמה דקות טובות בכל משחק.

28 מרץ 2023, 03:21

הוויזארדס מעדכנים שביל וקוזמה ייעדרו מול בוסטון המאוד חזקה (מאזן שני בטיבו בליגה). מונטה מוריס וגאפורד בספק.

עד עכשיו הוא בלט בעיקר נגד קבוצות חלשות/בינוניות, או נתן רק מחצית טובה מול קבוצות חזקות (מול הנאגטס).

הזדמנות עבורו לשפר את הרושם הזה מחר בלילה.

28 מרץ 2023, 23:27

~Box & 1~ כתב:הוויזארדס מעדכנים שביל וקוזמה ייעדרו מול בוסטון המאוד חזקה (מאזן שני בטיבו בליגה). מונטה מוריס וגאפורד בספק.

עד עכשיו הוא בלט בעיקר נגד קבוצות חלשות/בינוניות, או נתן רק מחצית טובה מול קבוצות חזקות (מול הנאגטס).

הזדמנות עבורו לשפר את הרושם הזה מחר בלילה.

יאללה שיביא את משחק חייו הלילה!!!
נושא נעול