NBA 2011/12 - הליגה הטובה בעולם סוף סוף חוזרת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 2011/12 - הליגה הטובה בעולם סוף סוף חוזרת

הודעהעל ידי EulGam05 » 05 מרץ 2012, 16:17

אנטוני עושה שני דברים טוב - הגנה אישית וחסימות. בכל שאר הדברים הוא נע בין רע (ריבאונד) למזעזע (כל מה שקשור להתקפה, החל מתפיסת כדור ועד ללשים אותו בסל). אני לא בטוח שיש לו מקום בתור הסנטר הפותח של חצי מהקבוצות בליגת העל, קל וחומר של אחת הקונטנדריות ב-NBA. הווארד כבר מזמן סוס מת אבל פעם, כששיחק בוושינגטון, הוא היה אחלה שחקן.
EulGam05

הודעהעל ידי asafb96 » 05 מרץ 2012, 16:28

EulGam05 כתב:אנטוני עושה שני דברים טוב - הגנה אישית וחסימות. בכל שאר הדברים הוא נע בין רע (ריבאונד) למזעזע (כל מה שקשור להתקפה, החל מתפיסת כדור ועד ללשים אותו בסל). אני לא בטוח שיש לו מקום בתור הסנטר הפותח של חצי מהקבוצות בליגת העל, קל וחומר של אחת הקונטנדריות ב-NBA. הווארד כבר מזמן סוס מת אבל פעם, כששיחק בוושינגטון, הוא היה אחלה שחקן.

אנטוני אכן נגר גדול, אבל הגנה הוא עושה ברמה מאוד מאוד גבוה
לא צריך כוכבים התקפיים שיש שחקנים כמו לברון, וויד, בוש, וצ'אלמרס שנותן עונה נפלאה, אבל בהחלט הם יכולים להשתדרג בעמדה הזאת. שחקן כמו דאלמברט שהיה חופשי בקיץ, מתאים בול לקבוצה כזאת. שחקנים בסגנון הזה.
asafb96

הודעהעל ידי EulGam05 » 05 מרץ 2012, 17:06

הגנה ברמה מאד מאד גבוהה זאת קצת היסחפות. סה"כ, רוב הזמן הוא עוצר את הסנטר היריב על פחות או יותר הממוצע העונתי שלו (ביינום למשל קולע 16 נק' למשחק וזה בדיוק מה שהוא קלע אתמול), פה ושם הוא גורם לשחקן יריב לקלוע משמעותית פחות (כמו האוורד שנדמה לי שקלע מולו משהו כמו 12 נק' באחד המשחקים השנה עם כי במשחק אחר האוורד כבר קלע 25 נק') ומצד שני יש לא פחות משחקים שבהם הסנטר היריב קולע משמעותית יותר מהממוצע העונתי שלו (ג'אוול מקגי שקלע מולו 24 נק' השנה).

בעונה שעברה היו דיבורים על חתימה של דלאמברט במיאמי אבל מיאמי בזבזה את ה-MLE שלה על שיין באטייה ולא נשאר כסף לדלאמברט (שממילא חתם ביוסטון על יותר ממה שמיאמי יכלו להציע לו).
EulGam05

הודעהעל ידי asafb96 » 05 מרץ 2012, 17:21

EulGam05 כתב:הגנה ברמה מאד מאד גבוהה זאת קצת היסחפות. סה"כ, רוב הזמן הוא עוצר את הסנטר היריב על פחות או יותר הממוצע העונתי שלו (ביינום למשל קולע 16 נק' למשחק וזה בדיוק מה שהוא קלע אתמול), פה ושם הוא גורם לשחקן יריב לקלוע משמעותית פחות (כמו האוורד שנדמה לי שקלע מולו משהו כמו 12 נק' באחד המשחקים השנה עם כי במשחק אחר האוורד כבר קלע 25 נק') ומצד שני יש לא פחות משחקים שבהם הסנטר היריב קולע משמעותית יותר מהממוצע העונתי שלו (ג'אוול מקגי שקלע מולו 24 נק' השנה).

בעונה שעברה היו דיבורים על חתימה של דלאמברט במיאמי אבל מיאמי בזבזה את ה-MLE שלה על שיין באטייה ולא נשאר כסף לדלאמברט (שממילא חתם ביוסטון על יותר ממה שמיאמי יכלו להציע לו).

לא צריך תמיד להסתכל תמיד על כמה שהסנטר של היריבה קולע עליו. סך הכל, שרואים אותו שומר, הוא בהחלט שחקן הגנתי טוב, טוב מאוד אפילו, שחוסם ונלחם הרבה. אבל אין ספק שהוא לא שחקן חמישיה בקבוצה ששואפת לדרוס את הליגה בשנים הקרובות
לטעמי שחקן כמו דאלמברט היה תורם יותר מבאטייה. באטייה שחקן מצוין, אבל בעמדות האלה, 2-3, יש להם את וויד, לברון, מילר וג'ונס. נראה לי שעדיף היה להם לבזבז על עמדת הסנטר יותר. אנטוני יושב שם על 4 מיליון דולר אם אני לא טועה, ואם היו מעבירים אותו בטרייד, גם עבור איזה בחירת דראפט, והיו מוותרים על באטייה, בהחלט יכול להיות שהיו יכולים להחתים את דאלמברט, שאולי היה מוותר מצידו על כמה ג'ובות תמורת הזדמנות להיות שחקן חמישיה בקבוצה אולי הכי חזקה בNBA.
וגם אם לא, יש לא מעט סנטרים הרבה יותר טובים מאנטוני...
asafb96

הודעהעל ידי EulGam05 » 05 מרץ 2012, 17:43

טרייד על אנטוני בשביל לחסוך כסף זה לא כל כך פשוט כמו שאתה גורם לזה להישמע. קודם כל, לא נראה לי שאפשר להשתמש בקאפ ספייס + MLE בשביל להחתים שחקן אחד כך שגם אם מיאמי הייתה חוסכת 4 מיליון על אנטוני אז היא הייתה יכולה להחתים שחקן ששווה 4 מיליון ולא 9 מיליון (בצירוף ה-MLE). שנית כל, בשביל טרייד כזה צריך עוד למצוא את הפראייר שנמצא מתחת לתקרת שכר וירצה שחקן כמו ג'ואל אנטוני או בחירת דראפט של מיאמי שממילא לא שווה יותר מדי (סוף סיבוב ראשון).

לדעתי מיאמי החתימה את באטייה במקום סנטר בגלל שהם חושבים שהיריבות העיקריות שלהם על האליפות בשנים הקרובות הן קבוצות בעלות אוריינטציה של גארדים כך שעדיף עוד גארד/פורוורד שמסוגל לתת הגנה טובה בתוספת קליעה מבחוץ מאשר להשקיע בסנטר (למשל חמישיה של בוש-האסלם-לברון-באטייה-וייד מול הבולס כשלברון שומר על רוז יכולה לעשות לשיקאגו חיים קשים בפלייאוף).
EulGam05

הודעהעל ידי asafb96 » 05 מרץ 2012, 17:50

EulGam05 כתב:טרייד על אנטוני בשביל לחסוך כסף זה לא כל כך פשוט כמו שאתה גורם לזה להישמע. קודם כל, לא נראה לי שאפשר להשתמש בקאפ ספייס + MLE בשביל להחתים שחקן אחד כך שגם אם מיאמי הייתה חוסכת 4 מיליון על אנטוני אז היא הייתה יכולה להחתים שחקן ששווה 4 מיליון ולא 9 מיליון (בצירוף ה-MLE). שנית כל, בשביל טרייד כזה צריך עוד למצוא את הפראייר שנמצא מתחת לתקרת שכר וירצה שחקן כמו ג'ואל אנטוני או בחירת דראפט של מיאמי שממילא לא שווה יותר מדי (סוף סיבוב ראשון).

לדעתי מיאמי החתימה את באטייה במקום סנטר בגלל שהם חושבים שהיריבות העיקריות שלהם על האליפות בשנים הקרובות הן קבוצות בעלות אוריינטציה של גארדים כך שעדיף עוד גארד/פורוורד שמסוגל לתת הגנה טובה בתוספת קליעה מבחוץ מאשר להשקיע בסנטר (למשל חמישיה של בוש-האסלם-לברון-באטייה-וייד מול הבולס כשלברון שומר על רוז יכולה לעשות לשיקאגו חיים קשים בפלייאוף).

לא כזה קשה להעביר את אנטוני בטרייד. אנטוני תמורת בחירת סיבוב שני אפילו זה טוב בשבילם. 4 מיליון דולר, ועוד הכסף של באטייה, ואולי עוד איזה חיסכון על איזה אדי קארי כזה, והם יכולים להביא סנטר נחמד מאוד. אולי דאלמברט, אולי משהו אחר.
לגבי עניין ההתאמה, תראה, אולי מול שיקאגו שאין לה סנטר עם משחק פוסט שידרוס אותם זה יכול לעבוד, אבל אני לא יודע כמה זה יחזיק לאורך זמן. לך תדע... אולי השנה זה יתפוס, אני לא יודע מי יגיע לגמר, ומול מי הם ישחקו בפלייאוף. אבל לך תדע, סתם דוגמא, עוד שנה הם יקבלו את הלייקרס של השנה מחוזקים בSF, וברכז סטייל נאש, שיבוא בשביל לקחת תואר סוף סוף, הם יכולים לקבל בראש. 2 קבוצות עם קוו אחורי בלי כל כך הרבה שוני באיכות, אבל גאסול+ביינום ישחטו אותם. או האווארד שהולך לחתום בקיץ בקונטנדריות לתואר.. לא יודע, לא אוהב את זה. אבל אישית? מה אכפת לי... שיחתימו מצידי את נייט רובינסון כסנטר. לא סובל את הקבוצה הזאת
asafb96

הודעהעל ידי EulGam05 » 05 מרץ 2012, 18:08

הם לא יכולים לחסוך את הכסף על באטייה כי הוא חתם תמורת ה-MLE, זה סכום קבוע מראש ואי אפשר לצרף אותו לקאפ-ספייס חופשי בשביל להחתים שחקן אחד (למעשה אני לא בטוח שאפשר בכלל לשלם MLE אם הקבוצה נמצאת מתחת לתקרת שכר). אני דווקא חושב שזה די קשה להעביר את אנטוני בטרייד, בטח טרייד שמטרתו לחסוך שכר. איזה סיבה יש לקבוצה שנמצאת מתחת לתקרת שכר לקחת את החוזה של אנטוני (שנגמר בעוד 4 שנים) ולוותר תמורתו על קאפ-ספייס? מילא אם בחירות הדראפט של מיאמי היו שוות משהו אבל מדובר בבחירות סופי סיבובים.

ללייקרס תיאורטית יכול להיות מאץ'-אפ די טוב מול מיאמי לו היה להם רכז נורמלי אבל כמו שהלייקרס בנויים עכשיו, לא בטוח שהם פייבוריטים בסדרה ללא ביתיות מול הת'אנדר.
EulGam05

הודעהעל ידי misha » 05 מרץ 2012, 18:13

EulGam05 כתב:למעשה אני לא בטוח שאפשר בכלל לשלם MLE אם הקבוצה נמצאת מתחת לתקרת שכר

MLE זה רק לקבוצות מעל התקרה.

:heart
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי orelzor » 05 מרץ 2012, 19:33

אגב NBA, מישהו משחק ב NBA2K12 MY PLAYER? וואו, זה קשה מאוד יחסית.
נבחרתי מקום 15 ע"י 76סרס אבל ביקשתי לעבור בטרייד לדלאס ואכן עברתי, מאוד קשה להעמיד ממוצעים נורמליים ואחוזים נורמלים.
מישהו משחק בזה ויש לו טיפים או משהו?
אני עומד על 15 נק', 4 ריב',ו1-2 אסיסטים(רק באמצע העונה אבל לאחר 40 משחקים)
orelzor

הודעהעל ידי orelzor » 05 מרץ 2012, 19:36

Holiday_Armadillo כתב:אני לא אוהבת את בראיינט..לא אוהבת את האישיות שלו ולא אוהבת את השיטה של ה-NBA שמאפשרת לו לזרוק שוב ושוב ושוב אבל רבאק..הבן אדם הזה פשוט אל כדורסל..לא רק שהוא שחקן כדורסל מצוין הוא גם ווינר ולא בכיין..תמיד משחק עם כאבים..
בסידרה של מיאמי-שיקאגו לברון סיפר אחרי ההפסד במשחק הראשון שהוא מצונן וזה מפריע לו..זה אחרי הפסד..אבל כשנוביצקי ניצח לדאלאס את המשחק מול מיאמי ושיחק חולה(לא התלונן ולא סיפר לתקשורת)אז לווייד ולברון הייתה את החוצפה לצחוק עליו..

איזה משחק מטורף של דרון וויליאמס :frightened
אני שונאת אותו אבל איזה משחק!! 57 נקודות עם 16 מ-29 מהשדה ו-21 מ-21 מהקו כשהוא מוריד 6 ריבאונדים ומוסר 7 אסיסטים!!

איך אפשר לא לאהוב את בראיינט? האישיות שלו השתנתה ב4-5 שנים האחרונות, הוא התבגר לדעתי.
orelzor

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 05 מרץ 2012, 22:00

orelzor כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני לא אוהבת את בראיינט..לא אוהבת את האישיות שלו ולא אוהבת את השיטה של ה-NBA שמאפשרת לו לזרוק שוב ושוב ושוב אבל רבאק..הבן אדם הזה פשוט אל כדורסל..לא רק שהוא שחקן כדורסל מצוין הוא גם ווינר ולא בכיין..תמיד משחק עם כאבים..
בסידרה של מיאמי-שיקאגו לברון סיפר אחרי ההפסד במשחק הראשון שהוא מצונן וזה מפריע לו..זה אחרי הפסד..אבל כשנוביצקי ניצח לדאלאס את המשחק מול מיאמי ושיחק חולה(לא התלונן ולא סיפר לתקשורת)אז לווייד ולברון הייתה את החוצפה לצחוק עליו..

אני שונאת אותו אבל איזה משחק!! 57 נקודות עם 16 מ-29 מהשדה ו-21 מ-21 מהקו כשהוא מוריד 6 ריבאונדים ומוסר 7 אסיסטים!!

איך אפשר לא לאהוב את בראיינט? האישיות שלו השתנתה ב4-5 שנים האחרונות, הוא התבגר לדעתי.

שחקן שמאיים על קבוצה שאם היא לא תביא לו שחקן חיזוק הוא עוזב- זה בעיני אישיות מגעילה.
חוץ מזה שהוא תמיד היה ונשאר אגואיסט, אפילו באולסטאר. שחקן כדורסל מדהים- אישיות חרא.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 05 מרץ 2012, 22:02

orelzor כתב:אגב NBA, מישהו משחק ב NBA2K12 MY PLAYER? וואו, זה קשה מאוד יחסית.
נבחרתי מקום 15 ע"י 76סרס אבל ביקשתי לעבור בטרייד לדלאס ואכן עברתי, מאוד קשה להעמיד ממוצעים נורמליים ואחוזים נורמלים.

אני משחק. איזה עמדה אתה?
אני רכז, 17.6 נקודות ו 9.0 אסיסטים עד עכשיו (21 משחקים)... אני בגולדן סטייט.
כדי לשפר אחוזים תלמד טוב את הזריקה של השחקן שלך. תתאמן על זה הרבה- יש סיכוי גדול שאתה מחטיא הרבה כי אתה זורק מהר או לאט מדי.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 מרץ 2012, 22:19

Ido_Maccabi כתב:

אני משחק. איזה עמדה אתה?
כדי לשפר אחוזים תלמד טוב את הזריקה של השחקן שלך. תתאמן על זה הרבה- יש סיכוי גדול שאתה מחטיא הרבה כי אתה זורק מהר או לאט מדי.

רכז בגולדן סטייט?
תבקש טרייד ותכפיל את הסטט' שלך..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 06 מרץ 2012, 05:33

LIAV10 כתב:
Ido_Maccabi כתב:

אני משחק. איזה עמדה אתה?

רכז בגולדן סטייט?

אני מחכה לזמן יותר טוב לעשות טרייד. חוץ מזה שבשבילי הם עשו מלא טריידים ואין כמעט זכר לקבוצה המקורית.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 מרץ 2012, 05:46

Ido_Maccabi כתב:
LIAV10 כתב:
Ido_Maccabi כתב:

אני משחק. איזה עמדה אתה?

רכז בגולדן סטייט?

אני מחכה לזמן יותר טוב לעשות טרייד. חוץ מזה שבשבילי הם עשו מלא טריידים ואין כמעט זכר לקבוצה המקורית.

אהה..
מה יש שם בקו האחורי?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 06 מרץ 2012, 08:35

Ido_Maccabi כתב:

אני משחק. איזה עמדה אתה?

מה זה? משחק מחשב, או ברשת?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 06 מרץ 2012, 10:08

Ido_Maccabi כתב:
orelzor כתב:

שחקן שמאיים על קבוצה שאם היא לא תביא לו שחקן חיזוק הוא עוזב- זה בעיני אישיות מגעילה.
חוץ מזה שהוא תמיד היה ונשאר אגואיסט, אפילו באולסטאר. שחקן כדורסל מדהים- אישיות חרא.

איים מה איים, הוא עשה את זה כדי לקבל חיזוק. כמו שכל כוכב היה עושה, ועובדה שזה השתלם.
הרי הוא לא באמת היה עוזב. קובי משחק כל הקריירה שלו בלייקרס, הוא עשה את זה לקבל חיזוק. כמו שלברון עשה שהביאו לו את שאק, פארקר, וג'יימסון. אגואסיט אפשר לקרוא לכל סקורר. גם לדוראנט, לברון, וויד, נוביציקי, גריפין וכו'.. הוא ווינר גדול וסקורר ענק. והוא ממש לא אישיות מגעילה, בטח שלא בשנים האחרונות
asafb96

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 מרץ 2012, 10:57

jol9 כתב:מה זה? משחק מחשב, או ברשת?

פליסטיישן.
גם אני, כשחוזר מהצבא, חורש כמה שעות טובות על ה2K. אני עכשיו ברגילה (סוף קקצ), אז אני בכלל בשעות נוספות...
אבל אני בספק אם האישה תאשר להכניס את הדבר הזה הביתה... :laugh1
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 06 מרץ 2012, 11:07

החציל האצטקי כתב:
jol9 כתב:מה זה? משחק מחשב, או ברשת?

פליסטיישן.
גם אני, כשחוזר מהצבא, חורש כמה שעות טובות על ה2K. אני עכשיו ברגילה (סוף קקצ), אז אני בכלל בשעות נוספות...
אבל אני בספק אם האישה תאשר להכניס את הדבר הזה הביתה... :laugh1

אני כבר לא מקבל פקודות מהאשה... יש בוסית חדשה בבית ושנינו נתונים למרותה הבלעדית :grin
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 06 מרץ 2012, 12:00

jol9 כתב:
Ido_Maccabi כתב:

אני משחק. איזה עמדה אתה?

מה זה? משחק מחשב, או ברשת?

מחשב. אחלה משחק...

asafb96 כתב:
Ido_Maccabi כתב:
orelzor כתב:

איים מה איים, הוא עשה את זה כדי לקבל חיזוק. כמו שכל כוכב היה עושה, ועובדה שזה השתלם.
הרי הוא לא באמת היה עוזב. קובי משחק כל הקריירה שלו בלייקרס, הוא עשה את זה לקבל חיזוק. כמו שלברון עשה שהביאו לו את שאק, פארקר, וג'יימסון. אגואסיט אפשר לקרוא לכל סקורר. גם לדוראנט, לברון, וויד, נוביציקי, גריפין וכו'.. הוא ווינר גדול וסקורר ענק. והוא ממש לא אישיות מגעילה, בטח שלא בשנים האחרונות

מבחינתי לא משנה למה- שחקן לא מכתיב תנאים לקבוצה. ההפך.
זה לא משנה אם הוא היה מקיים את האיום או לא, המצב הזה לא תקין.
אגואיסט זה לא להיות סקורר. אבל כשהוא מגיע לאולסטאר ומה שאכפת לו זה השיא שהוא רוצה לשבור- זה אומר הרבה על האישיות שלו (כמו גם בשנה שהוא זכה עם שאק ב MVP).
הוא ווינר גדול וסקורר ענק- נכון. אבל זה לא גורם לי לאהוב אותו.
Ido_Maccabi

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים