המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
EulGam05 כתב:אנטוני עושה שני דברים טוב - הגנה אישית וחסימות. בכל שאר הדברים הוא נע בין רע (ריבאונד) למזעזע (כל מה שקשור להתקפה, החל מתפיסת כדור ועד ללשים אותו בסל). אני לא בטוח שיש לו מקום בתור הסנטר הפותח של חצי מהקבוצות בליגת העל, קל וחומר של אחת הקונטנדריות ב-NBA. הווארד כבר מזמן סוס מת אבל פעם, כששיחק בוושינגטון, הוא היה אחלה שחקן.
EulGam05 כתב:הגנה ברמה מאד מאד גבוהה זאת קצת היסחפות. סה"כ, רוב הזמן הוא עוצר את הסנטר היריב על פחות או יותר הממוצע העונתי שלו (ביינום למשל קולע 16 נק' למשחק וזה בדיוק מה שהוא קלע אתמול), פה ושם הוא גורם לשחקן יריב לקלוע משמעותית פחות (כמו האוורד שנדמה לי שקלע מולו משהו כמו 12 נק' באחד המשחקים השנה עם כי במשחק אחר האוורד כבר קלע 25 נק') ומצד שני יש לא פחות משחקים שבהם הסנטר היריב קולע משמעותית יותר מהממוצע העונתי שלו (ג'אוול מקגי שקלע מולו 24 נק' השנה).
בעונה שעברה היו דיבורים על חתימה של דלאמברט במיאמי אבל מיאמי בזבזה את ה-MLE שלה על שיין באטייה ולא נשאר כסף לדלאמברט (שממילא חתם ביוסטון על יותר ממה שמיאמי יכלו להציע לו).
EulGam05 כתב:טרייד על אנטוני בשביל לחסוך כסף זה לא כל כך פשוט כמו שאתה גורם לזה להישמע. קודם כל, לא נראה לי שאפשר להשתמש בקאפ ספייס + MLE בשביל להחתים שחקן אחד כך שגם אם מיאמי הייתה חוסכת 4 מיליון על אנטוני אז היא הייתה יכולה להחתים שחקן ששווה 4 מיליון ולא 9 מיליון (בצירוף ה-MLE). שנית כל, בשביל טרייד כזה צריך עוד למצוא את הפראייר שנמצא מתחת לתקרת שכר וירצה שחקן כמו ג'ואל אנטוני או בחירת דראפט של מיאמי שממילא לא שווה יותר מדי (סוף סיבוב ראשון).
לדעתי מיאמי החתימה את באטייה במקום סנטר בגלל שהם חושבים שהיריבות העיקריות שלהם על האליפות בשנים הקרובות הן קבוצות בעלות אוריינטציה של גארדים כך שעדיף עוד גארד/פורוורד שמסוגל לתת הגנה טובה בתוספת קליעה מבחוץ מאשר להשקיע בסנטר (למשל חמישיה של בוש-האסלם-לברון-באטייה-וייד מול הבולס כשלברון שומר על רוז יכולה לעשות לשיקאגו חיים קשים בפלייאוף).
EulGam05 כתב:למעשה אני לא בטוח שאפשר בכלל לשלם MLE אם הקבוצה נמצאת מתחת לתקרת שכר
Holiday_Armadillo כתב:אני לא אוהבת את בראיינט..לא אוהבת את האישיות שלו ולא אוהבת את השיטה של ה-NBA שמאפשרת לו לזרוק שוב ושוב ושוב אבל רבאק..הבן אדם הזה פשוט אל כדורסל..לא רק שהוא שחקן כדורסל מצוין הוא גם ווינר ולא בכיין..תמיד משחק עם כאבים..
בסידרה של מיאמי-שיקאגו לברון סיפר אחרי ההפסד במשחק הראשון שהוא מצונן וזה מפריע לו..זה אחרי הפסד..אבל כשנוביצקי ניצח לדאלאס את המשחק מול מיאמי ושיחק חולה(לא התלונן ולא סיפר לתקשורת)אז לווייד ולברון הייתה את החוצפה לצחוק עליו..
איזה משחק מטורף של דרון וויליאמס![]()
אני שונאת אותו אבל איזה משחק!! 57 נקודות עם 16 מ-29 מהשדה ו-21 מ-21 מהקו כשהוא מוריד 6 ריבאונדים ומוסר 7 אסיסטים!!
orelzor כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא אוהבת את בראיינט..לא אוהבת את האישיות שלו ולא אוהבת את השיטה של ה-NBA שמאפשרת לו לזרוק שוב ושוב ושוב אבל רבאק..הבן אדם הזה פשוט אל כדורסל..לא רק שהוא שחקן כדורסל מצוין הוא גם ווינר ולא בכיין..תמיד משחק עם כאבים..
בסידרה של מיאמי-שיקאגו לברון סיפר אחרי ההפסד במשחק הראשון שהוא מצונן וזה מפריע לו..זה אחרי הפסד..אבל כשנוביצקי ניצח לדאלאס את המשחק מול מיאמי ושיחק חולה(לא התלונן ולא סיפר לתקשורת)אז לווייד ולברון הייתה את החוצפה לצחוק עליו..
אני שונאת אותו אבל איזה משחק!! 57 נקודות עם 16 מ-29 מהשדה ו-21 מ-21 מהקו כשהוא מוריד 6 ריבאונדים ומוסר 7 אסיסטים!!
איך אפשר לא לאהוב את בראיינט? האישיות שלו השתנתה ב4-5 שנים האחרונות, הוא התבגר לדעתי.
orelzor כתב:אגב NBA, מישהו משחק ב NBA2K12 MY PLAYER? וואו, זה קשה מאוד יחסית.
נבחרתי מקום 15 ע"י 76סרס אבל ביקשתי לעבור בטרייד לדלאס ואכן עברתי, מאוד קשה להעמיד ממוצעים נורמליים ואחוזים נורמלים.
מישהו משחק בזה ויש לו טיפים או משהו?
אני עומד על 15 נק', 4 ריב',ו1-2 אסיסטים(רק באמצע העונה אבל לאחר 40 משחקים)
Ido_Maccabi כתב:orelzor כתב:אגב NBA, מישהו משחק ב NBA2K12 MY PLAYER? וואו, זה קשה מאוד יחסית.
נבחרתי מקום 15 ע"י 76סרס אבל ביקשתי לעבור בטרייד לדלאס ואכן עברתי, מאוד קשה להעמיד ממוצעים נורמליים ואחוזים נורמלים.
אני משחק. איזה עמדה אתה?
אני רכז, 17.6 נקודות ו 9.0 אסיסטים עד עכשיו (21 משחקים)... אני בגולדן סטייט.
כדי לשפר אחוזים תלמד טוב את הזריקה של השחקן שלך. תתאמן על זה הרבה- יש סיכוי גדול שאתה מחטיא הרבה כי אתה זורק מהר או לאט מדי.
LIAV10 כתב:Ido_Maccabi כתב:orelzor כתב:אגב NBA, מישהו משחק ב NBA2K12 MY PLAYER? וואו, זה קשה מאוד יחסית.
אני משחק. איזה עמדה אתה?
כדי לשפר אחוזים תלמד טוב את הזריקה של השחקן שלך. תתאמן על זה הרבה- יש סיכוי גדול שאתה מחטיא הרבה כי אתה זורק מהר או לאט מדי.
רכז בגולדן סטייט?
תבקש טרייד ותכפיל את הסטט' שלך..
Ido_Maccabi כתב:LIAV10 כתב:Ido_Maccabi כתב:orelzor כתב:אגב NBA, מישהו משחק ב NBA2K12 MY PLAYER? וואו, זה קשה מאוד יחסית.
אני משחק. איזה עמדה אתה?
רכז בגולדן סטייט?
תבקש טרייד ותכפיל את הסטט' שלך..
אני מחכה לזמן יותר טוב לעשות טרייד. חוץ מזה שבשבילי הם עשו מלא טריידים ואין כמעט זכר לקבוצה המקורית.
Ido_Maccabi כתב:orelzor כתב:אגב NBA, מישהו משחק ב NBA2K12 MY PLAYER? וואו, זה קשה מאוד יחסית.
אני משחק. איזה עמדה אתה?
Ido_Maccabi כתב:orelzor כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא אוהבת את בראיינט..לא אוהבת את האישיות שלו ולא אוהבת את השיטה של ה-NBA שמאפשרת לו לזרוק שוב ושוב ושוב אבל רבאק..הבן אדם הזה פשוט אל כדורסל..לא רק שהוא שחקן כדורסל מצוין הוא גם ווינר ולא בכיין..תמיד משחק עם כאבים..
איך אפשר לא לאהוב את בראיינט? האישיות שלו השתנתה ב4-5 שנים האחרונות, הוא התבגר לדעתי.
שחקן שמאיים על קבוצה שאם היא לא תביא לו שחקן חיזוק הוא עוזב- זה בעיני אישיות מגעילה.
חוץ מזה שהוא תמיד היה ונשאר אגואיסט, אפילו באולסטאר. שחקן כדורסל מדהים- אישיות חרא.
jol9 כתב:מה זה? משחק מחשב, או ברשת?
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:מה זה? משחק מחשב, או ברשת?
פליסטיישן.
גם אני, כשחוזר מהצבא, חורש כמה שעות טובות על ה2K. אני עכשיו ברגילה (סוף קקצ), אז אני בכלל בשעות נוספות...
אבל אני בספק אם האישה תאשר להכניס את הדבר הזה הביתה...
jol9 כתב:Ido_Maccabi כתב:orelzor כתב:אגב NBA, מישהו משחק ב NBA2K12 MY PLAYER? וואו, זה קשה מאוד יחסית.
אני משחק. איזה עמדה אתה?
מה זה? משחק מחשב, או ברשת?
asafb96 כתב:Ido_Maccabi כתב:orelzor כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא אוהבת את בראיינט..לא אוהבת את האישיות שלו ולא אוהבת את השיטה של ה-NBA שמאפשרת לו לזרוק שוב ושוב ושוב אבל רבאק..הבן אדם הזה פשוט אל כדורסל..לא רק שהוא שחקן כדורסל מצוין הוא גם ווינר ולא בכיין..תמיד משחק עם כאבים..
שחקן שמאיים על קבוצה שאם היא לא תביא לו שחקן חיזוק הוא עוזב- זה בעיני אישיות מגעילה.
חוץ מזה שהוא תמיד היה ונשאר אגואיסט, אפילו באולסטאר. שחקן כדורסל מדהים- אישיות חרא.
איים מה איים, הוא עשה את זה כדי לקבל חיזוק. כמו שכל כוכב היה עושה, ועובדה שזה השתלם.
הרי הוא לא באמת היה עוזב. קובי משחק כל הקריירה שלו בלייקרס, הוא עשה את זה לקבל חיזוק. כמו שלברון עשה שהביאו לו את שאק, פארקר, וג'יימסון. אגואסיט אפשר לקרוא לכל סקורר. גם לדוראנט, לברון, וויד, נוביציקי, גריפין וכו'.. הוא ווינר גדול וסקורר ענק. והוא ממש לא אישיות מגעילה, בטח שלא בשנים האחרונות
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים