המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:נכון, קאנגור לא ילד כמו שצוין קודם לכן. נכון, הוא גם לא שומר פיזי. ועדיין, יכול להשלים מצויין בעמדה 4 שחקן כמו טיוס.
ankram כתב:תבוא בטענות למומחי הפורום ,לא לפדרמן. אלו השמות שלהם.
rc4991 כתב:הייתם רוצים באמת את נאכבר?
מצד אחד הוא כבר די מבוגר אבל מצד שני הוא נותן עונה מדהימה
er79 כתב:תפסיקו לדבר שטויות, נכון, אני רוצה את קאנגור וקלאתיס, ראיתם את שאר הסגל בחתימה שלי? הם נראים לכם כמו סטנדרטים של פדרמן? אולי אני פשוט חושב שהשקעה בעמדה 4 פחות קריטית לקבוצה, על מנת להשקיע בעמדות אחרות?
ופליקס, קאנגור 4, לא שום דבר אחר. אתה משווה אותו לבר טימור? מתי בר טימור קלע העונה באחוזים כאלה? קאנגור פורוורד התקפי טוב עם יד מצויינת משלוש, זה הפורמט של הפורוורד ההתקפי שבלאט מחפש ורוצה, זה למה הוא רצה את בלו, וזה גם מה שהוא ציפה לקבל ממדלי. כל עוד ישלים אותו פורוורד הגנתי, אני לא רואה שום פסול בהחתמה שלו, אבל איש באמונתו יחיה.
LIAV10 כתב:er79 כתב:תפסיקו לדבר שטויות, נכון, אני רוצה את קאנגור וקלאתיס, ראיתם את שאר הסגל בחתימה שלי? הם נראים לכם כמו סטנדרטים של פדרמן? אולי אני פשוט חושב שהשקעה בעמדה 4 פחות קריטית לקבוצה, על מנת להשקיע בעמדות אחרות?
ופליקס, קאנגור 4, לא שום דבר אחר. אתה משווה אותו לבר טימור? מתי בר טימור קלע העונה באחוזים כאלה? קאנגור פורוורד התקפי טוב עם יד מצויינת משלוש, זה הפורמט של הפורוורד ההתקפי שבלאט מחפש ורוצה, זה למה הוא רצה את בלו, וזה גם מה שהוא ציפה לקבל ממדלי. כל עוד ישלים אותו פורוורד הגנתי, אני לא רואה שום פסול בהחתמה שלו, אבל איש באמונתו יחיה.
אני מצטער, זאת לא חוכמה, אתה לא יכול לרשום שם של שחקן שאין סיכוי שיגיע ולהצדיק את זה בחסכון של עמדה 4.
MTA2311 כתב:שחקן של 8 נקודות למשחק זה פורוורד התקפי טוב? יש לו קליעה נחמדה( ממש לא אבסולוטית, כמו שנאמר פה לא מעט) וזהו. לא חדירה, לא הגנה ולא ריבאונד. גם כשמחפשים לחסוך בעמדה הזאת( אני לא בהכרח חושב שצריך לעשות את זה), אפשר למצוא יותר טוב משחקן בן 32 שנתן שני משחקים טובים מול מכבי.
er79 כתב:LIAV10 כתב:er79 כתב:תפסיקו לדבר שטויות, נכון, אני רוצה את קאנגור וקלאתיס, ראיתם את שאר הסגל בחתימה שלי? הם נראים לכם כמו סטנדרטים של פדרמן? אולי אני פשוט חושב שהשקעה בעמדה 4 פחות קריטית לקבוצה, על מנת להשקיע בעמדות אחרות?
אני מצטער, זאת לא חוכמה, אתה לא יכול לרשום שם של שחקן שאין סיכוי שיגיע ולהצדיק את זה בחסכון של עמדה 4.
אתה הבעלים החדש והמסתורי של מכבי שאתה בטוח שהוא לא יגיע? אני בהחלט מצדיק, לא מנסה להסתיר, כמו שאתה לא מצדיק חיסכון בעמדה 4 ומביא לעמדה הזאת שחקן מיותר שיעלה לך יותר ממליון, כמו צ'ילדרס, ומנגד לבסס את עמדה 1 שלך על אוחיון ועל היקמן, אז זכותי לחשוב הפוך ממך, ולהעדיף שעמדות הגארד יהיו איכותיות יותר, על חשבון עמדה 4.
Allan Turing כתב:rc4991 כתב:הייתם רוצים באמת את נאכבר?
אני הייתי רוצה. הוא אמנם לא ילד, אבל פיסית הוא עדיין בסדר גמור. חצמזה, זה גם שאלה של מחיר, יש מצב שהוא לא ממש יקר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־14 אורחים