אוסטין דיי יכול להיות כוכב באירופה. אבל צריך לזכור שזאת תהיה עונה ראשונה שלו באירופה... הבחור שוקל כמו רבע עוף...נראה לי הוא יהיה השחקן הכי רזה באירופה
החציל האצטקי כתב:דיי עשה קדנציה די חלשה בחימקי מזכרוני...
הוא בקושי שיחק. 2 משחקים ביורוקאפ ו 4 ב VTB וגם שם דקות ספורות בלבד
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
אוסטין הוא 3 שבאירופה יכול לשחק 4 . מה שכן הוא לא מספיק פיזי למרות הגובה שלו ולמרות שהוא קלעי מצויין מבחוץ , הוא לא סוגר לנו את העמדה הזאת לגמרי . יצטרכו 4 פיזי והגנתי בנוסף.
סגל לעונה הבאה 1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול 3. : תומאס , משעור , זוסמן 4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן מאמן : ספאחיה בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
דארן דיי היה שחקן מוכשר ובעיקר אינטיליגנטי. זה ניכר גם במשחק של הבן. אבל מהפרסומים על מק׳לין תחילה ועל הנדריקס כעת, נראה שהקונספציה היא של 4 יקר מאסיבי וחופר, ללא 4 זר נוסף על ידו, אלא כנראה שבונים על פניני ו/או בנדר ו/או שגב כ4 המחליף הסטרצ׳י. לא בטוח שזה הדבר הנכון. אם כבר מוסיפים זר 4 אחד נוסף, עדיף שהזר היקר יהיה הסטרץ׳, ולצרף את פישר כ5 נוסף. זה יאזן את הקבוצה מבחינת ישראלים בקו הקדמי יותר טוב.
אם לשפוט רק על פי ההיילייטס, סטרץ פור, סוג של ג'וש דאנקן, מתבסס בעיקר על קליעה, נטול מאסה. אין לי בעיה עם שחקן מהסוג הזה, אבל אם המשלים שלו הוא בנדר או שגב ייתכן וזה מצב בעייתי
אקס על הכוונת ריצ'רד הנדריקס, ששיחק במכבי ת"א בין 2010 ל־2012, מועמד לחזור למועדון אחרי שסיים את דרכו בקובאן והפך לשחקן חופשי | בקבוצה זוכרים לטובה את השפעתו על המרקם החברתי http://m.yedioth.co.il/yedioth/index/20 ... DF877C09FB
"בקבוצה זוכרים לטובה את השפעתו על המרקם החברתי" חזרנו להביא שחקנים על סמך נחמדותם בחדר ההלבשה???
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!