המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:1)למה זה חוקי?
2)טוב לדעת ששמעון כבר מזמן רק נובח ולא נושך ("לא ניתן לאף אחד להעביר חוק כזה), אף אחד כבר לא מפחד משמעות או ממכבי
ankram כתב:שמעון לא יכול לעשות כלום שאת ההחלטות על הכדורסל הישראלי מקבלות קבוצות שבראש ובראשונה רוצות לדפוק את מכבי , נראה לך שהאנשים הללו אלדד אקוניס מבני הרצליה, גיא הראל מהפועל ירושלים, רמי כהן מהפועל תל אביב ומוטי אמסלם מהפועל אילת , יקבלו החלטות למען הכדורסל הישראלי???
הם יקבלו החלטון לפי הסדר הבא:
1. לדפוק את מכבי.
2. לעשות ליגה חלשה שכל אחד יוכל לקחת אליפות.
3. לסדר לעצמם כמה ערבי גאלה.
אלו האג'נדות , אין שום קשר לכדורסל או לאיכות הכדורסל , העיקר שיהיה מעניין ומבעבע בביצה ורצוי לתת לטפירו עוד כמה שנים למקצוע. לפחות אני רואה שגם גיא הראל עוד לא עשה את הטרנספורמציה מקבוצה בשלולית לקבוצה איכותית , מה שמגדיל אצלי את הסברה שלאורי אלון מתי שהוא ימאס מלהיות נסיך הביצה ולקבל בראש באירופה.
roy1000 כתב:ankram כתב:שמעון לא יכול לעשות כלום שאת ההחלטות על הכדורסל הישראלי מקבלות קבוצות שבראש ובראשונה רוצות לדפוק את מכבי , נראה לך שהאנשים הללו אלדד אקוניס מבני הרצליה, גיא הראל מהפועל ירושלים, רמי כהן מהפועל תל אביב ומוטי אמסלם מהפועל אילת , יקבלו החלטות למען הכדורסל הישראלי???
1. לדפוק את מכבי.
אלו האג'נדות , אין שום קשר לכדורסל או לאיכות הכדורסל , העיקר שיהיה מעניין ומבעבע בביצה ורצוי לתת לטפירו עוד כמה שנים למקצוע. לפחות אני רואה שגם גיא הראל עוד לא עשה את הטרנספורמציה מקבוצה בשלולית לקבוצה איכותית , מה שמגדיל אצלי את הסברה שלאורי אלון מתי שהוא ימאס מלהיות נסיך הביצה ולקבל בראש באירופה.
אני לא מבין איך האינטסרסים של ירושלים שונים מאלו של מכבי. באופן אישי, אני ממש לא מתרגש מזה. 7 זרים זה די והותר. ממש אין צורך בתעשיית האזרוח הזו.
my man כתב:roy1000 כתב:ankram כתב:שמעון לא יכול לעשות כלום שאת ההחלטות על הכדורסל הישראלי מקבלות קבוצות שבראש ובראשונה רוצות לדפוק את מכבי , נראה לך שהאנשים הללו אלדד אקוניס מבני הרצליה, גיא הראל מהפועל ירושלים, רמי כהן מהפועל תל אביב ומוטי אמסלם מהפועל אילת , יקבלו החלטות למען הכדורסל הישראלי???
1. לדפוק את מכבי.
אני לא מבין איך האינטסרסים של ירושלים שונים מאלו של מכבי. באופן אישי, אני ממש לא מתרגש מזה. 7 זרים זה די והותר. ממש אין צורך בתעשיית האזרוח הזו.
זה נכון במציאות בלי החוק הרוסי..אבל החוק הזה טורף את הקלפים...
MTA2311 כתב:כדאי מאוד שנשמע ממש בקרוב על עתירה לבגץ של מכבי, אחרת שמעון באמת איבד כל קרדיט שהיה לו. שיתעסק קצת בזה במקום להגן על רוצחות בבית משפט.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:כדאי מאוד שנשמע ממש בקרוב על עתירה לבגץ של מכבי, אחרת שמעון באמת איבד כל קרדיט שהיה לו. שיתעסק קצת בזה במקום להגן על רוצחות בבית משפט.
לא אמרו שזה התקבל בהסכמה של מכבי?
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:כדאי מאוד שנשמע ממש בקרוב על עתירה לבגץ של מכבי, אחרת שמעון באמת איבד כל קרדיט שהיה לו. שיתעסק קצת בזה במקום להגן על רוצחות בבית משפט.
לא אמרו שזה התקבל בהסכמה של מכבי?
לא יודע. לא קראתי.
למה שיסכימו לדבר כזה? מה יוצא להם מזה? גם בהנחה באמת שלא יהיו יותר שני מתאזרחים בקבוצה. למה להסכים?
jol9 כתב:השלב הבא זה לעשות הפרדה בין מתאזרחים שהם יהודים (כמו סילבן ובלו נניח), לבין מתאזרחים שהם לא יהודים.
אח"כ נוכל לתלות תלאים קטנים וצהובים של צלבים על מי שלא יהודי, ותלאים של מגן דוד בצבע כחול על יהודים שלא נולדו בארץ.
אני מקווה שהחוקים יפעלו גם באקדמיה, בבתי החולים ובבתי הספר.
אין שום סיכוי שחוק כזה עובר בג"צ, אבל אני מקווה שבג"צ לא יוגש, ושמכבי תפרוש מהליגה ותעבור לVTB
jol9 כתב:מילה קטנה לגבי ישראליות אפרופו כל הדיונים והויכוחים בשנים האחרונות לגבי השחקן הישראלי, וגל הפטריוטיות העכור ששוטף אותנו.
לפני כמה ימים ראיתי את ליאור אליהו ממש נוסע לידי בכניסה לאשדוד ברכב פורשה מפואר.
הוא עצר ברמזור וכולו הצטנף בתוך עצמו שמה יזהו אותו ויציקו לו.
ואז נשאלת השאלה - מה משותף ביני לבין אותו ליאור אליהו או אנשים כמו יותם הלפרין, גיא פניני ויוגב אוחיון, למעט זה שאנחנו דוברים
שפה משותפת? לא הרבה.
אחד הטיעונים החוזרים על עצמם מדבר על הזדהות - איזו הזדהות יש לי עם האנשים האלה, ולמה היא צריכה להיות גדולה
יותר מאשר ההזדהות שלי עם שחקנים זרים?
מיהו הישראלי שיש כלפיו קונצנזוס מבחינת היחס והאהדה בקרב האוהדים (ונניח שהפורום שלנו הוא סוג של מדד מייצג)?
אף אחד, אפילו לא כספי.
צריך ללכת אחורה בשביל למצוא ישראלים שכולם התחברו אליהם ואהבו אותם. הרבה אחורה.
לי עולים אולי 2-3 שמות מה20-25 השנים האחרונות.
אבל מתאזרחים? זרים? רק מהעשור וחצי האחרון אפשר למנות יותר מעשרה.
חוק המתאזרחים ההזוי בא לבסס עוד יותר את החיבור המזוייף והמיותר עם הישראלי הצבר, ולי אישית כבר די נמאס מזה.
rc4991 כתב:אני מזדהה עם הצלחות ועם שחקנים מצליחים/מרגשים
יש הרבה הרבה יותר זרים שאהבתי במכבי מישראלים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל, משה ו־17 אורחים