02 אוגוסט 2016, 03:36
02 אוגוסט 2016, 03:36
MTA2311 כתב:אפשר גם ללכת שנתיים אחורה. כל עונה מאז פירוק השושלת.
התוצאות מעידות בהכרח על בנייה נכונה? ממש לא מסכים עם זה, מעבר לזה אין לי מה להגיד.
02 אוגוסט 2016, 03:52
yanay21 כתב:toja27 כתב:נחמד שאתם זוקפים את ההישגים לזכותו של בלאט או המזל כשנוח, באותה מידה מה שקרה בשנתיים האחרונות זה חוסר מזל וגיא גודס. גם בתקופתו של בלאט ואפילו לפני ההנהלה בנתה ביחד איתו את הקבוצה. ינאי תסתכל על קבוצות כמו צסק"א, ברצלונה, מדריד ותראה את ההישגים שלהם ביחס לתקציב שלהם. תראה שמכבי עדיפה עליה. ואני אחזור שוב , לדעתי שורש הבעיה הוא בכך שההנהלה מנסה לעקם, לעשות קיצורי דרך, להתחכם כדי לבנות קבוצה שתילחם עם הקבוצות הגדולות בלי שיש לה את התקציב לכך. המסקנה הברורה מבחינתי, שימצאו דרך להגדיל את התקציב או שיפנו מקום. עם כל הכבוד וההערכה שיש לי כלפיהם ויש.
אחד הדברים שדחפו אותנו קדימה, ויש שיזלזלו בזה, בכלל לא קשור ישירות לכדורסל-קהל ומסורת. עד לא מזמן, הקהל שלנו היה מהטובים באירופה, וכששחקן מגיע למכבי הוא יודע שיש לו סטנדרטים לעמוד בהם, גם מבחינת הקהל, וגם מבחינת זה שהקבוצה הזו היא האלופה הבלתי מעורערת בליגה הישראלית.
ההפסדים של צסק"א, ריאל וברצולנה הם לא תלויי כדורסל, אלא תלויי אופי. הרי צסק"א מגיעה כל שנה, בנוהל, לפיינל פור. מה שקרה לה שם במשך שנים זה לא כדורסל. אותו דבר ריאל של השנים האחרונות. הן לא בונות עקום, כי ההישגים שם. הן פשוט נחנקות כשאסור להן.
אם תסתכל על הקבוצות שבלאט אימן במכבי(גם המזוויעה של 2013), אתה תראה שיש מגמת השתפרות מתחילת העונה ועד סופה. מגמה עקבית, גם כשמפסידים. זו עבודה של מאמן, גם כשהשחקנים לא תמיד גרועים. והניצחון בגמר היורוליג? נכון שהיה את רייס, אבל מה שהיה מדהים שם, ולא דיברו על זה מספיק, זו ההכנה ההגנתית. מכבי שיתקה את ריאל לחלוטין. זו עבודה של מאמן.
וגם אז, באותה עונה, תאר לך מה היה קורה לו בלו היה מחליט שלא בראש שלו לחזור לשחק. לא היה מפתיע אותי אם הצלבה לא היינו עושים. מכבי אלופה בלעגל פינות ולצאת מזה בלי פגע, רק שהפעם זה לא עובד. זה לא עובד כי יש קבוצה יותר טובה מאיתנו בארץ, וזה לא עובד כי גודס, טבק, ואולי אדלשטיין, לא מתאימים לרמות האלו. וזו גם פאשלה של ההנהלה, כי הם בוחרים את המאמן. וזה בערך הדבר היחיד שהם צריכים לבחור.
02 אוגוסט 2016, 06:12
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:ומה שמדהים זה שאף אחד לא טורח לעמת אותם עם השקרים האלו, אף פעם.
תמיד כאשר הם מתראיינים, מגיעים העיתונאים "החלשים" שפשוט לא שואלים את השאלות הנכונות.
אני רוצה לראות אותם מתראיינים מול שי האוזמן למשל.
אבל זה לא יקרה. כאשר חבר הנהלה במכבי מגיע להתראיין הוא בוחר בקפידה את המראיינים.
זאת גם הסיבה שמכבי מסרבת לשלוח אנשים מהקבוצה להתראיין בפורום צהבת, למרות בקשותנו. הם יודעים שהם לא יכולים להתמודד עם השאלות שלנו.
02 אוגוסט 2016, 08:44
toja27 כתב:MTA2311 כתב:אפשר גם ללכת שנתיים אחורה. כל עונה מאז פירוק השושלת.
התוצאות מעידות בהכרח על בנייה נכונה? ממש לא מסכים עם זה, מעבר לזה אין לי מה להגיד.
אתה לא זוכה ביורוליג או מגיע לגמרים עם בנייה לא נכונה. גם למזל (לטענתך) יש את המגבלות שלו.
02 אוגוסט 2016, 09:15
roy1000 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:אפשר גם ללכת שנתיים אחורה. כל עונה מאז פירוק השושלת.
אתה לא זוכה ביורוליג או מגיע לגמרים עם בנייה לא נכונה. גם למזל (לטענתך) יש את המגבלות שלו.
ברור שכן. הזכיה ביורוליג היתה צרוף של פוקסים לא מתוכננים. דייויד בלו אומר לך משהו?
02 אוגוסט 2016, 09:28
toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:אפשר גם ללכת שנתיים אחורה. כל עונה מאז פירוק השושלת.
ברור שכן. הזכיה ביורוליג היתה צרוף של פוקסים לא מתוכננים. דייויד בלו אומר לך משהו?
כן כך גם השלושה של שארפ. הכל פוקס אחד גדול.
המועדון פוקס, ההישגים פוקס וגם הקהל שלו פוקס.
02 אוגוסט 2016, 09:49
02 אוגוסט 2016, 09:53
02 אוגוסט 2016, 10:02
02 אוגוסט 2016, 10:07
cannon כתב:סמארדו סמואלס אמור להיות משוחרר מברצלונה אולי אפילו עוד היום. בשיקטאש רוצה אותו אבל הוא רוצה יורוליג. מה אתם אומרים? יגיע לפה?
אולי בכלל צריך לחפש מישהו בנבחרת ניגריה? הם בטח זולים יותר ויקבלו חשיפה באולימפיאדה. אפשר לעשות מקרה שאראס שוב ולהחתים לפני החשיפה? אולי מישהו מסנגל?
02 אוגוסט 2016, 10:18
cannon כתב:סמארדו סמואלס אמור להיות משוחרר מברצלונה אולי אפילו עוד היום. בשיקטאש רוצה אותו אבל הוא רוצה יורוליג. מה אתם אומרים? יגיע לפה?
אולי בכלל צריך לחפש מישהו בנבחרת ניגריה? הם בטח זולים יותר ויקבלו חשיפה באולימפיאדה. אפשר לעשות מקרה שאראס שוב ולהחתים לפני החשיפה? אולי מישהו מסנגל?
02 אוגוסט 2016, 10:21
roy1000 כתב:cannon כתב:סמארדו סמואלס אמור להיות משוחרר מברצלונה אולי אפילו עוד היום. בשיקטאש רוצה אותו אבל הוא רוצה יורוליג. מה אתם אומרים? יגיע לפה?
שאראס הוחתם לפני החשיפה? באמת?
02 אוגוסט 2016, 10:43
ankram כתב:לגבי ניגריה , תגיד , לא הספיקו לך הניגרים שהיו פה שנה שעברה? אופייבו , אוננוקו,אמבקווה , אני מעדיף להחתים אריתראי שבורח ממירי רגב.
02 אוגוסט 2016, 10:51
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:ומה שמדהים זה שאף אחד לא טורח לעמת אותם עם השקרים האלו, אף פעם.
תמיד כאשר הם מתראיינים, מגיעים העיתונאים "החלשים" שפשוט לא שואלים את השאלות הנכונות.
אני רוצה לראות אותם מתראיינים מול שי האוזמן למשל.
אבל זה לא יקרה. כאשר חבר הנהלה במכבי מגיע להתראיין הוא בוחר בקפידה את המראיינים.
זאת גם הסיבה שמכבי מסרבת לשלוח אנשים מהקבוצה להתראיין בפורום צהבת, למרות בקשותנו. הם יודעים שהם לא יכולים להתמודד עם השאלות שלנו.
02 אוגוסט 2016, 10:58
ankram כתב:cannon כתב:סמארדו סמואלס אמור להיות משוחרר מברצלונה אולי אפילו עוד היום. בשיקטאש רוצה אותו אבל הוא רוצה יורוליג. מה אתם אומרים? יגיע לפה?
סמארדו לא שחקן למכבי , בסכום שלו עדיף להחתים עמוד חשמל , בטח מבחינת IQ כדורסל.
לגבי ניגריה , תגיד , לא הספיקו לך הניגרים שהיו פה שנה שעברה? אופייבו , אוננוקו,אמבקווה , אני מעדיף להחתים אריתראי שבורח ממירי רגב.
02 אוגוסט 2016, 11:08
02 אוגוסט 2016, 11:20
02 אוגוסט 2016, 11:21
מקאדו 3 כתב:היחיד שלא מפחד לשאול רת השאלות הקשות והנכונות הוא ברקוביץ ,כשמכבי הודחה הוא עשה לינץ לשמעון וגרם חו לרדת מהשידור .
02 אוגוסט 2016, 11:22
cannon כתב:אליוט ויליאמס מצטרף לגולדן סטייט בחוזה מובטח חלקית.